Oyuncak Ayı

Oyuncak Ayı

Son dakika oyuncak ayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oyuncak ayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oyuncak ayı haber sayfamızda...

Oyuncak Ayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 366 oyuncak ayı haberi bulunmuştur.
Rusya yas tutuyor
Rusya yas tutuyor 133 insanın öldürüldüğü terör saldırısının ardından bugün Milli Yas ilan edilen Rusya'da, konser salonunun önüne çiçekler ve oyuncak ayılar bırakıldı.
24.03.2024 Dünya
Sevgililer gününde vahşet! Sevgilisi itiraf etti, sulama kuyusundan cesedi çıktı
Sevgililer gününde vahşet! Sevgilisi itiraf etti, sulama kuyusundan cesedi çıktı Adana'da bir kişi sevgililer gününde, kız arkadaşını öldürüp cesedini sulama kuyusuna gömdü.Adli Tıp Kurumuna gelen genç kızın annesi, oyuncak ayı ile feryat etti. Acılı anne, "Benim kızımın sevgilisi yoktu, 4-5 gündür kızımı öldürmüşlerdi" dedi.
15.02.2024 Gündem
İzmir'de KADES'e yardıma gelen polisi silahıyla vuran kadın tutuklandı
İzmir'de KADES'e yardıma gelen polisi silahıyla vuran kadın tutuklandı İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 'KADES'le yardıma gelen, emniyetteki işlemleri sonrası kendisini evine bırakan polis memurunu, çıkan tartışmanın ardından eline geçirdiği tabancasıyla vuran 4 çocuk annesi B.K., sevk edildiği adliyede tutuklandı.
1.02.2024 Gündem
Uşak'ta oyuncak ayı içinden çıkanlar şoke etti! Polis bile şaşırdı
Uşak'ta oyuncak ayı içinden çıkanlar şoke etti! Polis bile şaşırdı Uşak'ta polisin yaptığı uygulama hayrete düşüren bir olay gerçekleşti. Şüphe üzerine durdurulan araçtaki oyuncak ayıcığın içinde kokain bulundu. İşte detaylar...
1.02.2024 Gündem
Wanda Nara'dan Mauro Icardi itirafı! 'Ülkelerine göre ayırdığı kadınlar için üç farklı telefonu vardı'
Wanda Nara'dan Mauro Icardi itirafı! 'Ülkelerine göre ayırdığı kadınlar için üç farklı telefonu vardı' 10 yıldır Galatasaray'da forma giyen başarılı futbolcu Mauro Icardi ile aşk yaşayan Wanda Nara, başarılı futbolcuyla ilişkilerine dair samimi açıklamalarda bulundu. Icardi'nin çapkınlıklarından bahseden Nara, iki çocuğunun babasından ilk etkilendiği anı da anlattı.
16.01.2024 Cadde
İsrail'i Gazze'de ne bekliyor? 'Büyük korku: Tüneller'
İsrail'i Gazze'de ne bekliyor? 'Büyük korku: Tüneller' İsrail'in Gazze'de 500 sivilin ölümü ile sonuçlanan hastane saldırısı sonrası gözler bölgeden gelecek haberlerde. Netanyahu'nun sınırda askerlerle poz vermesi 'kara harekatı sinyali' olarak yorumlandı. Peki olası bir kara harekatında İsrail'i Gazze'de ne bekliyor?
19.10.2023 Gündem
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Lübnan açıklaması: Durumu tırmandırmak istemiyoruz
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Lübnan açıklaması: Durumu tırmandırmak istemiyoruz İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail'in Lübnan'la olan kuzey sınırında bir savaşla ilgilenmediğini belirterek, "Kuzeyde bir savaşla ilgilenmiyoruz, durumu tırmandırmak istemiyoruz” dedi.
15.10.2023 Dünya
İran'dan İsrail'e şok mesaj: Durmazsanız vururuz
İran'dan İsrail'e şok mesaj: Durmazsanız vururuz İran, İsrail'in Gazze'deki operasyonunun devam etmesi halinde müdahale etmek zorunda kalacağını vurgulayan bir mesaj gönderdi.
15.10.2023 Dünya
Hamas’ın en büyük kozu ‘yeraltı tünel ağı’
Hamas’ın en büyük kozu ‘yeraltı tünel ağı’ Gazze’deki olası kara harekatında İsrail ordusunu bekleyen en büyük zorluk Hamas’ın kullandığı yeraltı tünelleri olacak. Tüm Gazze Şeridi’ne uzanan ve İsrail sınırları içine de giren tünellerin tespit edilmesi çok zor.
15.10.2023 Dünya
Beyaz perde oyuncaktan geçilmiyor!
Beyaz perde oyuncaktan geçilmiyor! “Barbie” gişe rekorları kıradursun, biz sinemaya damgasını vurmuş oyuncaklara bakalım.
6.08.2023 Kültür Sanat
Sahneye nesne fırlatma çılgınlığı
Sahneye nesne fırlatma çılgınlığı Sahneye akla hayale yatmayacak şeyler fırlatılıyor. Koca bir kalıp peynirden tutun da rahmetli annesinin küllerine kadar konsere giden seyircilerin sevgilerini gösteriş biçimleri tehlikeli olmaya başladı. Adele ve Billie Eilish, bunun durması gerektiği yönündeki açıklamalarıyla tartışmaya katılan son isimler.
15.07.2023 Pazar
Çatışma hali, krizler ve başarı
Çatışma hali, krizler ve başarı "Bir çatışma durumunda hangisisiniz? Kaplumbağa mı, tilki mi, baykuş mu, oyuncak ayı mı, köpekbalığı mı?"
10.05.2023 Milliyet Executive
Hollanda'da 'oyuncak ayıcık' paniği! Parlamento tahliye edildi
Hollanda'da 'oyuncak ayıcık' paniği! Parlamento tahliye edildi Hollanda Temsilciler Meclisi'ninde bulunan şüpheli paket sebebiyle meclis boşaltıldı. İhbar üzerine olay yerine birçok ekip gelirken yetkililerin bölgedeki çalışması devam ediyor.
13.04.2023 Dünya
Dilenen kadının kucağındaki bebek oyuncak ayı çıktı
Dilenen kadının kucağındaki bebek oyuncak ayı çıktı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde dilencilik yapan B.B., adlı kadının kucağında sarıp bebek görüntüsü verdiği kundaktan oyuncak ayı çıktı.
28.02.2023 Gündem
Buz tutan gölete düşen depremzede çocuğu polis kurtardı
Buz tutan gölete düşen depremzede çocuğu polis kurtardı Malatya'da, oyuncağını almak isterken buz tutan gölete düşen kız çocuğu, bölgede görevli dalgıç polis tarafından kurtarıldı.
21.02.2023 Haberler
Buz tutan gölete düşen depremzede çocuğu polis kurtardı
Buz tutan gölete düşen depremzede çocuğu polis kurtardı Malatya'da, oyuncağını almak isterken buz tutan gölete düşen kız çocuğu, bölgede görevli dalgıç polis tarafından kurtarıldı.
21.02.2023 Gündem
Yüzyılın felaketinde en ön sıradalar! Kimi harçlığını, kimi oyuncağını gönderdi
Yüzyılın felaketinde en ön sıradalar! Kimi harçlığını, kimi oyuncağını gönderdi Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından yurt genelinde yardım seferberliği başlatıldı. Bursa’dan deprem bölgesine kimi kuru gıda, kimi kişisel hijyen kimi de kışlık kıyafet yolladı 7’den 70’e herkes elinden geldiğince depremzedelere yardım ederken, çocukların yolladığı oyuncaklar ve üzerine iliştirdikleri notlar duygulandırdı.
9.02.2023 Gündem
‘Oyuncak ayı getirmeyin!’
‘Oyuncak ayı getirmeyin!’ Kraliçe’nin ölümü sonrası halk, 2. Elizabeth’e adeta bağlılıklarını sunmaya devam ediyor.
13.09.2022 Dünya
Veda izdihamı! 'Oyuncak ayı getirmeyin'
Veda izdihamı! 'Oyuncak ayı getirmeyin' Kraliçe 2. Elizabeth’in son yolculuğu devam ederken, sevenleri, caddeleri doldurdu. Naaşını görmek isteyenlerin ise 30 saate yakın beklemeyi göze aldığı, hatta çadır kurduğu belirtiliyor.
13.09.2022 Dünya
Hollanda’da 4 yaşındaki çocuk annesinin arabasıyla kaza yaptı
Hollanda’da 4 yaşındaki çocuk annesinin arabasıyla kaza yaptı Hollanda'nın Utrecht kentinde dört yaşında bir çocuk annesinin arabasıyla kaza yaptı. Haberi Instagram'da duyuran polis yetkilileri, Hollandalı Formula-1 pilotu Max Verstappen'e atıfta bulunarak "Geleceğin Max Verstappen'ini bulduk" ifadelerini kullandı.
2.05.2022 Dünya
İşte dünyanın en ürkütücü oyuncakları!
İşte dünyanın en ürkütücü oyuncakları! Dünyanın dört bir yanından insanlar hayatları boyunca gördükleri "en korkunç" oyuncakları sosyal medyada paylaştı.
17.04.2022 Dünya
Hollanda’dan Aksaray’daki sevgilisine oyuncak ayı ile esrar gönderdi
Hollanda’dan Aksaray’daki sevgilisine oyuncak ayı ile esrar gönderdi Hollanda’da yaşayan sevgilisinin Aksaray’a kargo ile oyuncak ayı içerisinde uyuşturucu gönderdiği şüpheli, düzenlenen operasyonla kargoda suçüstü yakalandı.
28.02.2022 Gündem
'Tirbuşon' yakalandı oyuncak ayıdan uyuşturucu fışkırdı
'Tirbuşon' yakalandı oyuncak ayıdan uyuşturucu fışkırdı İstanbul Beylikdüzü’nde torbacılık yaptığı tespit edilen ve sokakta “Tirbuşon” lakabıyla tanınan zehir taciri polisin takibiyle Esenyurt’ta kıskıvrak yakalandı. “Tirbuşon”un yakalandığı evde polis oyuncak ayı içerisine gizlenmiş 850 gram metamfetamin ele geçirdi.
23.02.2022 Gündem
Suçlanan prensin oyuncak ayı tutkusu
Suçlanan prensin oyuncak ayı tutkusu ABD'de cezaevinde intihar eden Jeffrey Epsein'in fuhuş ağında kullandığı mağdurlardan Virginia Giuffre, İngiliz Prens Andrew hakkında geçen yıl dava açmıştı. Giuffre, 17 yaşındayken Epstein tarafından cinsel birlikteliğe zorlandığı suçlamasıyla Andrew'dan tazminat istiyor.
19.01.2022 Dünya
Son dakika! Merkel, Türkiye'ye geliyor
Son dakika! Merkel, Türkiye'ye geliyor Siyasete veda etmeye hazırlanan Almanya Başbakanı Angela Merkel, 16 Ekim Cumartesi günü Türkiye’yi ziyaret edecek.
8.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oyuncak Ayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.