Oyuncak Bebek

Oyuncak Bebek

Son dakika oyuncak bebek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oyuncak bebek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oyuncak bebek haber sayfamızda...

Oyuncak Bebek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 996 oyuncak bebek haberi bulunmuştur.
Görüntü paylaştılar! Yahya Sinvar Beni Süheyla kasabasının altındaki tünelde
Görüntü paylaştılar! Yahya Sinvar Beni Süheyla kasabasının altındaki tünelde İsrail 7 Ekim tarihinden bu yana her yerde aradığı Hamas lideri Yahya Sinvar'ı bugüne kadar bulamadı. İsrail ordusu, başına para ödülü konulan Hamas lideri Sinvar'a ait olan yeni bir görüntü yayınladı.
14.02.2024 Haberler
Karı-kocanın yeni evindeki kâbus! Dolap içinden dolap, bavul içinden bavul çıktı
Karı-kocanın yeni evindeki kâbus! Dolap içinden dolap, bavul içinden bavul çıktı Genç çift, yeni bir ev satın almış olmanın mutluluğunu yaşıyordu. Ancak evi dekore etmek için çıktıları keşif gezisinde dolap içinden dolap, bavul içinden bavul çıktı! Yaşadıkları anları kameraya kaydeden karı-koca şimdi ise yeni bir kararın eşiğinde: Ya evlerini satacaklar ya da yaşadıkları olaya rağmen içinde oturacaklar.
23.01.2024 Yaşam
Tarihin değişmez sembolü oyuncaklar
Tarihin değişmez sembolü oyuncaklar “Anadolu Oyuncak Kültürü” kitabı ilk çağlardan günümüze, kültürler ve ritüellerin şekillendirdiği oyuncağın Anadolu’daki tarihsel seyrini izliyor.
14.01.2024 Kültür Sanat
SMA'lı Azra, tedavi sonrası desteksiz yürümeye başladı
SMA'lı Azra, tedavi sonrası desteksiz yürümeye başladı İzmir’de yaşayan Hakan Güngör (35) ve Duygu Güngör (36) çiftinin Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası kızları Azra Güngör (3), Zolgensma gen tedavisinden faydalanmak için gittiği Dubai'den döndü. Kızları Azra'nın pembe ayakkabılarını giyip yürüdüğünü görmenin kendileri için tarifsiz bir duygu olduğunu anlatan Hakan Güngör, "Dubai'ye gitmeden önceki Azra ile şu anki durumu arasında dünyalar kadar fark var. Azra'mız şu an desteksiz yürüyor" dedi.
3.01.2024 Gündem
Oyuncaklarda kurşun izi
Oyuncaklarda kurşun izi Avrupa Kimyasallar Ajansı, 2400 ürünü inceledi, 400’ünde kurşun ve kimyasallara rastladı. Elektrikli oyuncak, bebek, çocuk kostüm ürünlerinin de bulunduğu çok sayıda üründe nikel, bor ve nitrozamin de tespit edildi.
16.12.2023 Dünya
Korku filmi gibi! Eve giren bebek ortalığı karıştırdı: 'Yan yana oturamıyorum'
Korku filmi gibi! Eve giren bebek ortalığı karıştırdı: 'Yan yana oturamıyorum' Uzun yıllar hayalet avcılığı yaparak paranormal olayları araştıran Yvonne Hydes, ava giderken avlanınca olanlar oldu. Kendisine hediye edilen bebek yüzünden akıl sağlığını kaybetme noktasına varan genç kadının başına gelenler korku filmlerini aratmadı.
26.11.2023 Yaşam
Hastanede çocuk kaçırma tatbikatı: Kendini role fazla kaptırınca viral oldu
Hastanede çocuk kaçırma tatbikatı: Kendini role fazla kaptırınca viral oldu Tokat'ın Erbaa ilçesinde hastanede düzenlenen tatbikatta, senaryo gereği otomobille kaçırılan bebek kurtarıldı. Tatbikatta otomobildeki şüpheli, aracına tutunan güvenlik görevlisini yaklaşık 30 metre sürükledi.
20.10.2023 Haberler
Hastane'de çocuk kaçırma tatbikatı: Kendini role fazla kaptırınca viral oldu
Hastane'de çocuk kaçırma tatbikatı: Kendini role fazla kaptırınca viral oldu Tokat'ın Erbaa ilçesinde hastanede düzenlenen tatbikatta, senaryo gereği otomobille kaçırılan bebek kurtarıldı. Tatbikatta otomobildeki şüpheli, aracına tutunan güvenlik görevlisini yaklaşık 30 metre sürükledi.
20.10.2023 Gündem
Ünlü şirket, 74 yıllık borsa geçmişini sona erdirmeye hazırlanıyor
Ünlü şirket, 74 yıllık borsa geçmişini sona erdirmeye hazırlanıyor Japonya'nın en eski ve en büyük firmalarından biri olan Toshiba, bir grup yatırımcının çoğunluk hissesini satın almasıyla 74 yıllık borsa geçmişini sonlandırmaya hazırlanıyor.
21.09.2023 Ekonomi
Müslüman mezarlığında yakayı ele verdi! Topladığı bebeklere kimse inanamadı
Müslüman mezarlığında yakayı ele verdi! Topladığı bebeklere kimse inanamadı Temelleri 1979 yılında atılmış bir travmanın ortaya çıkışı oldukça acı oldu. Araştırma yürüttüğünü iddia ederek gezdiği mezarlarda yaptıkları gün yüzüne çıkınca duyanlar da görenler de inanamadı! İşte Müslüman ve Hristiyan mezarlarından bebek toplayan adamın akıllara durgunluk veren hayatı ve yakayı ele verme hikayesi.
5.09.2023 Yaşam
Barbie olmanın sırlarını açıkladı
Barbie olmanın sırlarını açıkladı ‘Barbie’ filmindeki oyuncuların ciltlerinin pürüzsüz ve parlak olması için görevlendirilen Londra merkezli bir dermatolog olan Jasmina Vico, projeyi çekerken oyuncu kadrosuna; nefes kesici, oyuncak bebek benzeri bir cilt elde etmek için tükettirdiği içecekleri açıkladı.
28.07.2023 Dünya
‘Barbie’ tartışması
‘Barbie’ tartışması ‘Barbie’ filmi vizyona girerken yönetmenin, lezbiyen-gay oyunculara da rol vermesinin bilinçli tercih olduğunu söylemesi, “Çocuklar, LGBT dayatmasına hedef olacak” tartışması yarattı.
20.07.2023 Dünya
Tüyler ürperten bebek detayı! 'Aramızda gezen şeytan'ın sırrı çözülüyor
Tüyler ürperten bebek detayı! 'Aramızda gezen şeytan'ın sırrı çözülüyor Çöpe atılmış bir pizza kutusundan alınan DNA örneği, yıllardır gizemi çözülemeyen cinayetleri aydınlattı. 59 yaşındaki mimarın çocukluk evinde inceleme başlatan polis ise bir vitrin içinde buldukları ürkütücü bebek karşısında şaşkına döndü.
17.07.2023 Dünya
Bir oyuncaktan daha fazlası
Bir oyuncaktan daha fazlası Hangi yaşta ya da kimlikte olursanız olun bugünlerde Barbie pembesinden kaçma şansınız yok. Üretildiği günden bu yana hem çok sevilen hem de eleştirilen Barbie üzerinden oyuncak bebeklerin tarihine baktık.
15.07.2023 Pazar
Barbie'nin büyük ticari zekâsı!
Barbie'nin büyük ticari zekâsı! Oyuncak bebek “Barbie” ile aynı adı taşıyan Hollywood filminin 21 Temmuz’da gösterime girmesi planlanırken, başrol oyuncuları Margot Robbie (32) ile Ryan Gosling tanıtım turu yapıyor.
2.07.2023 Dünya
‘Barbie’ filmi tanıtım turu
‘Barbie’ filmi tanıtım turu Başrolünü Hollywood yıldızı Margot Robbie’nin oynadığı, oyuncak bebek Barbie’nin adını taşıyan film 21 Temmuz’da vizyona girecek.
26.06.2023 Dünya
‘Barbie’ filmi yüzünden pembe boya kıtlığı yaşandığı iddiası
‘Barbie’ filmi yüzünden pembe boya kıtlığı yaşandığı iddiası Margot Robbie’nin başrolünü oynadığı oyuncak bebek “Barbie”nin aynı adlı filminin dekorunun pembe olması nedeniyle boya kıtlığı yaşandığı iddiası ortaya atıldı.
4.09.2023 Dünya
Ölen hastasını mezardan çıkaran doktor! Evine girenler bu aşka inanamadı
Ölen hastasını mezardan çıkaran doktor! Evine girenler bu aşka inanamadı Sonsuza kadar sürecek denilen aşk hikâyeleri kulağa hep çok hoş gelir. Ancak yaşanan bu olay şimdiye kadar anlatılanlardan çok farklı. Rüyalarında gördüğü kadınla bir gün çalıştığı hastanede karşılaşan doktor, öldüğünde bile onu rahat bırakmadı. Aşkına karşılık bulamayan saplantılı âşığın genç kadına yaptıkları ise ağızları açık bırakacak türden.
5.05.2023 Dünya
Konserinde tek gözünü açamaması çok konuşulmuştu! Ünlü şarkıcıdan açıklama
Konserinde tek gözünü açamaması çok konuşulmuştu! Ünlü şarkıcıdan açıklama ABD'li şarkıcı Katy Perry, geçtiğimiz sene verdiği bir konserde tek gözünü açamıyor gibi görünmesiyle sosyal medyada viral olmuştu. Twitter kullanıcıları, ünlü ismin felç geçiriyor olduğunu düşünmüş; hatta şarkıcının aslında bir robot olduğunu bile iddia etmişti. Perry, geçtiğimiz gün çektiği bir TikTok videosunda gündem olan olaya değinerek, 'oyuncak bebek gözü hilesini' açıkladı.
26.03.2023 Cadde
Yüzlerinde tebessüm olsun
Yüzlerinde tebessüm olsun Menteşe Belediyesi’nin örgü kursuna katılan kadınlar tarafından depremzede çocuklar için örülen oyuncak bebek, lif ve kıyafetler, Menteşe Belediyesi El Ele Butik Dayanışma Merkezi üzerinden depremzedelere ulaştırılıyor.
1.03.2023 Ege
En önemli sorun barınma ve hijyen
En önemli sorun barınma ve hijyen Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerden etkilenen binlerce depremzede soğuk kış günlerinde bulundukları illerde hayatta kalmaya çalışırken en çok konteyner, çadır, battaniye, kışlık kalın kıyafetler ve temizlik malzemelerine ihtiyaç duyuyorlar. Yurt içinden ve dışında yardım gönderenlerin bu ihtiyaçları dikkate alması isteniyor.
26.02.2023 Gündem
Yüzyılın felaketinde en ön sıradalar! Kimi harçlığını, kimi oyuncağını gönderdi
Yüzyılın felaketinde en ön sıradalar! Kimi harçlığını, kimi oyuncağını gönderdi Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından yurt genelinde yardım seferberliği başlatıldı. Bursa’dan deprem bölgesine kimi kuru gıda, kimi kişisel hijyen kimi de kışlık kıyafet yolladı 7’den 70’e herkes elinden geldiğince depremzedelere yardım ederken, çocukların yolladığı oyuncaklar ve üzerine iliştirdikleri notlar duygulandırdı.
9.02.2023 Gündem
Milas’ın en mutlu günü
Milas’ın en mutlu günü Milas Belediyesi tarafından Hacıapti Mahallesi’nde hizmete sunulacak Milas Kültür Evi’nin (Cemevi) temeli atıldı.
23.01.2023 Ege
780 operasyon, 15 milyon lira ve kavga! Gerçek Barbie ve Ken'in tuhaf hikayesi
780 operasyon, 15 milyon lira ve kavga! Gerçek Barbie ve Ken'in tuhaf hikayesi Oyuncak bebek dünyasının en ikonik çifti Barbie ve Ken aslında insan olarak da aramızda. Ancak yakaladıkları şöhretle birçok kişinin dikkatini çeken iki fenomen Valeria Lukyanova ile Justin Jedlica oyuncak dünyasındakinin aksine birbirlerinden hiç hoşlanmıyorlar. İkilinin birbirleri hakkında söyledikleri ise farklı bir tartışmanın başlangıcı olarak kabul ediliyor.
6.01.2023 Dünya
Buz gibi nehirden ilk yardım derslerine! 'Boğulmuş Mona Lisa' milyonlarca hayat kurtardı
Buz gibi nehirden ilk yardım derslerine! 'Boğulmuş Mona Lisa' milyonlarca hayat kurtardı Nehirde cansız bedeni bulunmuştu. Adını ve kim olduğunu kimse bilmiyor, yalnızca yaşı tahmin edilebiliyordu. Hayat onu nasıl buraya getirmişti ve cesedi neden soğuk, bulanık sulardan çıkarılmıştı? 'L'Inconnue de la Seine' (Seine Nehri'nin Meçhul Kadını) olarak anılmaya başlayan genç kızın garip ölümü, hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir şekilde milyonlarca hayatın kurtarılmasına yardımcı olacaktı.
3.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Oyuncak Bebek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.