Özdemir

Özdemir

Son dakika Özdemir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Özdemir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Özdemir haber sayfamızda...

Özdemir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.767 özdemir haberi bulunmuştur.
Kurşun izleri hala kapıda! 500 Türk'ün katledildiği 'ölüm çiftliği'
Kurşun izleri hala kapıda! 500 Türk'ün katledildiği 'ölüm çiftliği' Adana'da Camili köyü basılarak 500 Türk'ün katledilmesinin izleri bir çiftlikte hala dün gibi duruyor.
25.04.2024 Gündem
Kemer Country’de 23 Nisan coşkusu
Kemer Country’de 23 Nisan coşkusu Kemer Country Club, geçtiğimiz günlerde 23 Nisan coşkusuna ev sahipliği yaptı.
25.04.2024 Cadde
Trabzonspor'da Berat Özdemir geleceği hakkında konuştu: Kiralık veya bonservis önemli değil
Trabzonspor'da Berat Özdemir geleceği hakkında konuştu: Kiralık veya bonservis önemli değil Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Berat Özdemir açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Trabzonspor
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı!
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı! Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Devlet erkanı Anıtkabir’deydi
Devlet erkanı Anıtkabir’deydi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile TBMM’de ilk tören Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’un Atatürk Anıtı’na çelenk bırakması ile başladı. Ardından Kurtulmuş başkanlığındaki devlet erkanı, Anıtkabir’i ziyaret etti.
24.04.2024 Gündem
Makamını şehit kızına bıraktı
Makamını şehit kızına bıraktı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş makamını Şehit Pilot Levent Öztürk’ün kızı Elif Naz Öztürk’e devretti.
24.04.2024 Gündem
Senegal Hava Kuvvetleri Komutanı'ndan Baykar'a ziyaret
Senegal Hava Kuvvetleri Komutanı'ndan Baykar'a ziyaret Senegal Hava Kuvvetleri Komutanı General El Hadji Niang ve beraberindeki heyet Baykar'a ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası "Devam eden projelerimizi değerlendirdik ve yeni projeler üzerine istişare ettik" denildi.
22.04.2024 Gündem
10'da 10 Yaptı, 163.984 TL Kazandı!
10'da 10 Yaptı, 163.984 TL Kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, cumartesi bülteninden farklı liglerden 10 maç içeren 10 numara kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı, aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
22.04.2024 Diğer
Eskişehir’de polis aracının da karıştığı zincirleme kaza! Yaralılar var
Eskişehir’de polis aracının da karıştığı zincirleme kaza! Yaralılar var Eskişehir’de polis aracı, otomobil ve Polatlı Belediyespor taraftar grubunu taşıyan minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 6’sı ağır 8 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
22.04.2024 Haberler
Trabzonspor'da Berat Özdemir mutluluğu!
Trabzonspor'da Berat Özdemir mutluluğu! Kayserispor deplasmanında Enis Destan ve Nicolas Pepe’nin golleriyle kazanan Trabzonspor’da deneyimli orta saha oyuncusu Berat Özdemir başarılı istatistikleriyle maça damga vurdu.
22.04.2024 Trabzonspor
Eskişehir’de polis aracının da karıştığı zincirleme kaza! Yaralılar var
Eskişehir’de polis aracının da karıştığı zincirleme kaza! Yaralılar var Eskişehir’de polis aracı, otomobil ve Polatlı Belediyespor taraftar grubunu taşıyan minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 6’sı ağır 8 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
22.04.2024 Gündem
'Koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayımız 10 bin 84’e ulaştı'
'Koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayımız 10 bin 84’e ulaştı' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayısının 10 bin 84’e ulaştığını açıkladı.
21.04.2024 Ekonomi
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.
20.04.2024 Kayserispor
Bakan Göktaş Şırnak'ta Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi
Bakan Göktaş Şırnak'ta Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şırnak'ta temaslarda bulundu. Bakan Göktaş Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi ve bir söyleşide bulundu.
20.04.2024 Haberler
Bakan Göktaş Şırnak'ta Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi
Bakan Göktaş Şırnak'ta Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şırnak'ta temaslarda bulundu. Bakan Göktaş Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi ve bir söyleşide bulundu.
20.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş nikah şahidi oldu! "Devlet mutlu gününde de elbette yanında olacaktı"
Bakan Göktaş nikah şahidi oldu! "Devlet mutlu gününde de elbette yanında olacaktı" Sabri Sidar yetiştirme yurdunda büyüdü, Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü oldu. Bakan Göktaş mutlu gününde yalnız bırakmadı.
20.04.2024 Gündem
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor Yemek eleştirmeni Vedat Milör'ün 'Menemen soğanlı mı yenir, soğansız mı?' tartışmasından sonra sosyal medya yeni bir anketle daha ikiye bölündü. Şimdi de gözler sofralardan eksik olmayan mercimek çorbasında. Hikayesi Selçuklu sofralarına kadar uzanan mercimek çorbasının püf noktaları, limonlu mu yoksa limonsuz mu tüketilmesi gerektiğiyle ilgili gastronomi uzmanları bakın ne diyor.
20.04.2024 Yaşam
İstanbul’da riskli okullarda son durum ne? Okul binalarının deprem sınavı!
İstanbul’da riskli okullarda son durum ne? Okul binalarının deprem sınavı! 6 Şubat Depremleri ve ardından yaşanan depremler, okul binalarının afetlere dayanıklılık durumunu tekrar gündeme getirdi.
20.04.2024 Eğitim
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi!
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Manisa FK, Altay'ı deplasmanda 2-0'la geçti.
19.04.2024 1.Lig
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti!
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti! Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor'da kafile, Kayseri'ye gitti.
19.04.2024 Trabzonspor
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi!
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi! Bursa'nın İznik ilçesinde define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazdan zehirlendikleri değerlendiren Tevfik Özdemir (68) ve oğlu Okan Özdemir (42) Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yan yana toprağa verildi. İbrahim Ergün (38) ise İznik’te defnedildi.
19.04.2024 Gündem
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Ankara'da
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'ı resmi törenle karşıladı.
18.04.2024 Gündem
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa'’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazından zehirlendikleri değerlendirilen 2’si baba- oğul, 3 kişi hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
‘Vefa’ bütçesi 2.8 milyar TL’ye çıktı
‘Vefa’ bütçesi 2.8 milyar TL’ye çıktı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulusal Vefa Programı ile ihtiyaç sahibi olup temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve kendi öz bakımını yerine getiremeyen yaşlı, engelli ve ağır kronik hastalığı bulunan vatandaşları yalnız bırakmadıklarını ifade etti.
18.04.2024 Gündem
“Ulusal Vefa Programı’nın bütçesini 2,8 milyar TL’ye yükselttik”
“Ulusal Vefa Programı’nın bütçesini 2,8 milyar TL’ye yükselttik” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulusal Vefa Programı’nın daha etkin ve kapsamlı yürütülebilmesi için bu yılki bütçesini 2,8 milyar TL’ye yükselttiklerini açıkladı.
17.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Özdemir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.