Özel Haber

Özel Haber

Son dakika özel haber haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan özel haber gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan özel haber haber sayfamızda...

Özel Haber

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.039 özel haber haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin'
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin' A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 kaybetti. Ağır yenilgi sonrası Yılmaz Vural Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli teknik adam, Semih Kılıçsoy krizine de değindi.
27.03.2024 Milli Takım
Deniz Undav fırtınası! Almanya daveti yolda
Deniz Undav fırtınası! Almanya daveti yolda Bundesliga'nın resmi internet sitesinde Stuttgart forveti Deniz Undav'ın Almanya Milli Takımı'na davet edilebileceği yazıldı. Lige damga vuran oyuncu, daha önce Nagelssman ile görüştüğünü ve tercihini Almanya'dan yana yapacağını dile getirmişti.
4.02.2024 Almanya Bundesliga
Ürdün'de 3 ABD askeri öldürüldü
Ürdün'de 3 ABD askeri öldürüldü CNN’e göre CENTCOM, Ürdün’de Suriye sınırında bir ABD karakoluna yapılan saldırıda 3 ABD askerinin öldürüldüğünü en az 25 askerin yaralandığını teyit etti. Biden'dan ilk açıklama geldi. Detayları CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy aktardı.
28.01.2024 Televizyon
Son dakika... Dünya şokta! Ürdün'de 3 ABD askeri öldürüldü
Son dakika... Dünya şokta! Ürdün'de 3 ABD askeri öldürüldü CNN’e göre CENTCOM, Ürdün’de Suriye sınırında bir ABD karakoluna yapılan saldırıda 3 ABD askerinin öldürüldüğünü en az 25 askerin yaralandığını teyit etti. Biden'dan ilk açıklama geldi. Detayları CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy aktardı.
28.01.2024 Dünya
Vincent Aboubakar'ın özel antrenörü Burak Yılmaz'a cevap verdi! 'Büyük bir saygı eksikliği'
Vincent Aboubakar'ın özel antrenörü Burak Yılmaz'a cevap verdi! 'Büyük bir saygı eksikliği' Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Milliyet'e konuşan Burak Yılmaz'ın Vincent Aboubakar hakkındaki sözleri büyük ses getirdi. Vincent Aboubakar'ın bireysel antrenörü, Burak Yılmaz'a cevap verdi.
14.11.2023 Beşiktaş
Burak Yılmaz'ın Beşiktaş üyeliği tehlikede! Sicil Kurulu üyesi açıkladı
Burak Yılmaz'ın Beşiktaş üyeliği tehlikede! Sicil Kurulu üyesi açıkladı Beşiktaş'ta görevinden istifa ettikten sonra Milliyet'ten Attila Gökçe'ye konuşan Burak Yılmaz'ın açıklamaları büyük ses getirdi. Beşiktaş cephesinden Burak Yılmaz'ın bu açıklamaları sonrası karşı hamle geldi.
14.11.2023 Beşiktaş
Göztepe'de gol yükünü savunmacılar sırtladı!
Göztepe'de gol yükünü savunmacılar sırtladı! Göztepe'de bu sezon Trendyol 1. Lig'de oynanan maçlarda savunma oyuncularının skor katkısı dikkat çekti. İzmir ekibinin ligde attığı 13 golün 5'i savunmacılardan geldi.
14.11.2023 1.Lig
Pep Guardiola'nın yeni hedefi belli oldu! Rekor transfer bedeli
Pep Guardiola'nın yeni hedefi belli oldu! Rekor transfer bedeli Premier Lig devi Manchester City'nin 15 yaşındaki genç futbolcuyu renklerine bağlamak için geri sayıma geçtiği öne sürüldü. Ada ekibinin bu transfer için ödeyeceği bedel dudak uçuklattı.
Real Madrid'den Kylian Mbappe ve Erling Haaland planı! Florentino Perez para hazırlıyor
Real Madrid'den Kylian Mbappe ve Erling Haaland planı! Florentino Perez para hazırlıyor Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Avrupa'nın en gözde oyuncuları arasında gösterilen Kylian Mbappe ve Erling Haaland'ı transfer etmek istediği öne sürüldü.
14.11.2023 İspanya La Liga
Real Madrid'den Alexander-Arnold için servet
Real Madrid'den Alexander-Arnold için servet Liverpool'un İngiliz yıldızı Trent Alexander-Arnold için Real Madrid kesenin ağzını açtı.
Sürpriz gelişme! Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu
Sürpriz gelişme! Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu Siyah-beyazlı takımdaki görevinden ayrılan 37 yaşındaki teknik adamın Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Attila Gökçe'ye yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Burak Yılmaz'ın yeni görevi netlik kazandı.
14.11.2023 Milli Takım
Igor Tudor'dan Napoli'ye ret! Görüşmeler durdu
Igor Tudor'dan Napoli'ye ret! Görüşmeler durdu Igor Tudor'un, Napoli'den gelen 8 aylık sözleşme teklifini kabul etmediği belirtildi. Hırvat teknik adamın uzun süreli projelerde yer almak istediği aktarıldı.
14.11.2023 İtalya Serie A
Santarelli, Ebrar Karakurt kararının perde arkasını açıkladı
Santarelli, Ebrar Karakurt kararının perde arkasını açıkladı Filenin Sultanları ile yaza damga vuran Santarelli 3 kupa ile sezonu kapatmıştı. Santarelli verdiği röportajda Ebrar Karakurt ve Ayça Aykaç hakkında açıklamalarda bulundu.
14.11.2023 Voleybol
Cenk Tosun ve Burak Yılmaz birbirini takipten çıktı!
Cenk Tosun ve Burak Yılmaz birbirini takipten çıktı! Beşiktaş'taki görevinden ayrılan Burak Yılmaz ve Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun sosyal medya hesaplarında birbirlerini takipten çıktı.
14.11.2023 Beşiktaş
Zlatko Dalic, Livakovic'i savundu: Sorgulamak istemiyorum
Zlatko Dalic, Livakovic'i savundu: Sorgulamak istemiyorum Hırvatistan teknik direktörü Zlatko Dalic, Letonya ve Ermenistan ile oynayacakları maçlar öncesinde Fenerbahçe forması giyen Livakovic hakkında açıklamalarda bulundu.
14.11.2023 Fenerbahçe
Trabzonspor için Thiago Alcantara iddiası! Ertuğrul Doğan sinyali vermişti
Trabzonspor için Thiago Alcantara iddiası! Ertuğrul Doğan sinyali vermişti Abdullah Avcı ile toparlanan Süper Lig takımlarından Trabzonspor, İspanyol maestro Thiago Alcantara için yeniden düğmeye bastı.
14.11.2023 Trabzonspor
Real Madrid'de Arda Güler gerçeği: Tekrar sakatlandığını biliyorlardı
Real Madrid'de Arda Güler gerçeği: Tekrar sakatlandığını biliyorlardı Sezon başı Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz yeni takımıyla sahaya çıkamadı. İspanyol basını da genç yıldızın sakatlığı hakkında dikkat çeken bir haber kaleme aldı. İşte detaylar...
14.11.2023 İspanya La Liga
VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’nde Sırbistan deplasmanında
VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’nde Sırbistan deplasmanında Son iki sezonun CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank, Avrupa’da bu sezonki 2. maçına çıkacak. VakıfBank’ın Jedinstvo Stara Pazova’ya konuk olacağı mücadele 15 Kasım Çarşamba, TSİ 21.00’de başlayacak.
14.11.2023 Voleybol
Doğan Alemdar: Montella hocamız orada bulunma ve o hisleri yaşama fırsatı tanıdı
Doğan Alemdar: Montella hocamız orada bulunma ve o hisleri yaşama fırsatı tanıdı Rennes'den sezon başında Fransa Ligue 2 ekibi Troyes'a kiralanan 21 yaşındaki milli kaleci Doğan Alemdar, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
14.11.2023 Dünyadan Futbol
Jayson Tatum yıldızlaştı! Boston Celtics, New York Knicks'i devirdi
Jayson Tatum yıldızlaştı! Boston Celtics, New York Knicks'i devirdi NBA’de Boston Celtics, sahasında karşılaştığı New York Knicks'i 114-98'lik skorla yenerek bu sezon 8. galibiyetini elde etti.
14.11.2023 NBA
Yılmaz Vural'ın sözleşmesindeki özel madde! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş...
Yılmaz Vural'ın sözleşmesindeki özel madde! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş... Deneyimli teknik adam, 26 Ekim'de TFF 2. Lig ekibi Menemenspor'a imza atmıştı. Milliyet Gazetesi yazarı Mustafa Anıklı, Yılmaz Vural'ın sözleşmesindeki özel maddeyi köşesine taşıdı. İşte o yazı...
14.11.2023 Süper Lig
Fenerbahçe'ye müjdeli haber! 4 yıldız geri dönüyor
Fenerbahçe'ye müjdeli haber! 4 yıldız geri dönüyor Milli ara sonrası yeniden galibiyet serisi yakalamayı planlayan Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından müjdeli haber geldi.
14.11.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da 3 yıldızın üstü çizildi! Transfer hedefleri ortaya çıktı
Galatasaray'da 3 yıldızın üstü çizildi! Transfer hedefleri ortaya çıktı Devre arasında orta sahasını güçlendirmek için çalışmalara başlayan Galatasaray'da yolların ayrılacağı isimler de netleşmeye başladı. İşte detaylar...
14.11.2023 Galatasaray
100 bin kişinin 2 görevi var! Kim Jong-un'un 'Koruma Komutanlığı'
100 bin kişinin 2 görevi var! Kim Jong-un'un 'Koruma Komutanlığı' Babası Kim Jong-il'in 2011 yılındaki ölümünün ardından liderlik koltuğuna oturan ve kimi zaman at üstünde kimi zaman da füze denemelerinde verdiği pozlarla gündem olan Kim Jong-un nasıl korunuyor? İşte 'dünyanın kapalı kutusu' Kuzey Kore'de olan bitenler.
14.11.2023 Dünya
Milyarder Jeff Bezos'un sığınağı! 29 yıl sonra gelen taşınmanın sebebi anlaşıldı
Milyarder Jeff Bezos'un sığınağı! 29 yıl sonra gelen taşınmanın sebebi anlaşıldı ABD'deki en yüksek gelirli mahallelerinden birine taşınan Amazon'un kurucusu Jeff Bezos dünyaca ünlü isimlere komşu oldu. 'Milyarder sığınağı' olarak adlandırılan bu yerle ilgili merak edilen sorular da teker teker cevabını buluyor. Bezos'un 29 yıl sonra yaptığı adres değişikliğinin sebebi ise bakın ne çıktı.
14.11.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Özel Haber ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.