Özellik

Özellik

Son dakika özellik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan özellik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan özellik haber sayfamızda...

Özellik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.344 özellik haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Mehmet Özdilek'ten Galatasaraylı yıldıza eleştiri: İnanılmaz düşüş yaşıyor! Sebebi bilinmiyor
Mehmet Özdilek'ten Galatasaraylı yıldıza eleştiri: İnanılmaz düşüş yaşıyor! Sebebi bilinmiyor Yorumcu Mehmet Özdilek, liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın Alanyaspor deplasmanında aldığı farklı galibiyeti değerlendirirken, yıldız oyuncuya eleştiri getirdi.
16.04.2024 Galatasaray
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araçlar Türkiye’de her geçen sürede daha da yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
250 milyon dolarlık ‘art’istik yatırım
250 milyon dolarlık ‘art’istik yatırım Dünya jet-set’ini ağırlayan Bodrum’un en lüks noktalarından Amanruya’yı ve yanındaki araziyi satın alan Re-Pie, kurduğu yeni fonla turizmde atak peşinde.
11.04.2024 Ekonomi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Milliyet Tv
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Advertorial
Akıllı telefonun şarj ömrünü uzatan özellik geldi! İşin sırrı ön kameradaymış
Akıllı telefonun şarj ömrünü uzatan özellik geldi! İşin sırrı ön kameradaymış Kimi zaman izleniyormuş hissine kapıldığımız cep telefonlarımız bu sefer bizi iyiliğimiz için izleyecek. Ön kameranızdan tespit edilerek pil ömrünüzü uzatacak o kullanım taktiği, Android 15 ile geldi.
7.04.2024 Püf Noktası
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk “Pat Pat Patara” ile antik dünyanın gizemli atmosferine davetlisiniz! İş Sanat’ın büyük ilgi gören müzikli çocuk oyunu “Pat Pat Patara” çocuklar ve aileleri için eğlenceli bir deneyim sunuyor.
7.04.2024 Kültür Sanat
Kahve peşinde baristalıktan genel müdürlüğe!
Kahve peşinde baristalıktan genel müdürlüğe! Tchibo Türkiye Genel Müdürü Hasan Ulutürk kahve satışlarındaki yükselişi baristalıktan genel müdürlüğe uzanan kendi hikâyesi eşliğinde anlattı.
5.04.2024 Milliyet Executive
1 kilogramı 170 bin çiçekten elde ediliyor! Kansere karşı mucize
1 kilogramı 170 bin çiçekten elde ediliyor! Kansere karşı mucize UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesiyle özdeşleşen ve "dünyanın en pahalı baharatı" olarak adlandırılan safranda 1 kilogram ürün elde edebilmek için 510 bin lif gerekiyor.
1.04.2024 Gündem
İddaacılar Misli’de buluşuyor, maçların keyfi “Canlı Sohbet”te çıkıyor! Misli’ye özel…
İddaacılar Misli’de buluşuyor, maçların keyfi “Canlı Sohbet”te çıkıyor! Misli’ye özel… Milli ara sonrasında özlenen ligler, bugün birbirinden heyecanlı maçlarla geri dönüyor. Premier Lig, La Liga, Serie A, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere birçok ligdeki maçlar “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla Misli’de yer alıyor. Yüzlerce maç Misli’ye sadece üye olunarak ücretsiz canlı izlenebiliyor.
30.03.2024 Futbol
Yerli ve milli aracımız TOGG güncellendi! İşte yeni özellikleri
Yerli ve milli aracımız TOGG güncellendi! İşte yeni özellikleri Yerli ve milli olarak üretilen elektrikli aracımız TOGG'a güncelleme geldi ve yepyeni özelliklere sahip oldu. TOGG, resmi sosyal medyasından aracın özelliklerini paylaştı. İşte detaylar...
30.03.2024 Haberler
Her dediği çıktı, akılalmaz kehanetler! Michio Kaku'dan 2124 kehanetleri: Yapay zeka, ölümsüzlük, nükleer savaş
Her dediği çıktı, akılalmaz kehanetler! Michio Kaku'dan 2124 kehanetleri: Yapay zeka, ölümsüzlük, nükleer savaş ABD’li fizikçi ve yazar Michio Kaku, kuantum çağının geleceğimiz konusunda belirleyici olacağını söylüyor.
27.03.2024 Dünya
Sürdürülebilirliği ‘Sen Koru’
Sürdürülebilirliği ‘Sen Koru’ Elektrik dağıtım, perakende satış şirketi Enerjisa, mobil uygulamasına yeni bir özellik getirdi.
23.03.2024 Ekonomi
Arda Güler, Montella'yı mest etti: İşte böyle evlat!
Arda Güler, Montella'yı mest etti: İşte böyle evlat! Real Madrid'de forma giyen Arda güler, milli takım kampında teknik direktör Vincenzo Montella'yı mest etti. İtalyan teknik adam Arda Güler'e bir pozisyonda "İşte böyle evlat" diye seslendi.
20.03.2024 Milli Takım
Belçika’da her yıl binden fazla ‘şeytan çıkarma ayini’ yapılıyor: 'Hiçbir şey Hollywood filmlerindeki gibi değil'
Belçika’da her yıl binden fazla ‘şeytan çıkarma ayini’ yapılıyor: 'Hiçbir şey Hollywood filmlerindeki gibi değil' Belçika’da 'şeytan çıkarma' ayinlerine yönelik ilginin giderek arttığı belirtiliyor. Ülkenin en önemli “şeytan çıkarma noktası” haline gelen Averbode Manastırı’nda, yılda binden fazla ayin gerçekleştiriliyor.
18.03.2024 Dünya
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Gazze'de 2 milyondan fazla insan açlıkla karşı karşıya
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Gazze'de 2 milyondan fazla insan açlıkla karşı karşıya Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Gazze’deki devam eden işgali protesto etmek amacıyla Beyazıt Meydanı'nda ‘İstanbul'dan Gazze'ye İşgale ve Ticarete Dur De!’ programı düzenledi.
17.03.2024 Gündem
Erzurumlu genç, tasarladığı araçla dar köy sokaklarında yük taşıyor
Erzurumlu genç, tasarladığı araçla dar köy sokaklarında yük taşıyor Erzurum'un Uzundere ilçesine bağlı Ulubağ Mahallesinde yaşayan 28 yaşındaki Mehmet Algün, mahalle sokaklarının dar olması nedeniyle araçların yük taşımasında yaşanan soruna kendi tasarladığı araç ile çözüm buldu.
16.03.2024 Haberler
Güçlü motivasyon için 7 ipucu
Güçlü motivasyon için 7 ipucu Motivasyonu bir kez bulduğumuzda bu "motivasyonun" kalıcı olacağı anlamına gelmez. Motivasyon dalgalar halinde gelip gidebilir. İşte güçlü motivasyon için 7 altın kural...
11.03.2024 Milliyet Executive
Kerem Demirbay'dan Torreira'ya sürpriz! Burcu Kapu yazdı: Dayı henüz hat-trick yapmamıştı
Kerem Demirbay'dan Torreira'ya sürpriz! Burcu Kapu yazdı: Dayı henüz hat-trick yapmamıştı Süper Lig'de zirvenin merakla beklediği mücadelede Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u 6-2'i mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı. Müsabaka sonrası spor yazarları sarı-kırmızılı futbolcuları mercek altına alırken öne çıkan isimler Kerem Demirbay ve Icardi oldu.
9.03.2024 Galatasaray
YENİ ÖZELLİK 📳 Instagram DM görüldü kapatma nasıl yapılır? Instagram mesaj görüldü nasıl kapatılır?
YENİ ÖZELLİK 📳 Instagram DM görüldü kapatma nasıl yapılır? Instagram mesaj görüldü nasıl kapatılır? Sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Instagram'a zaman zaman yeni güncellemeler geliyor. Bugünlerde konuşulmaya başlanan Instagram DM görüldü kapatma özelliği nasıl yapılır? Instagram mesaj görüldü nasıl kapatılır? İşte sosyal medya kullanıcıların merak ettiği bilgi
6.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Özellik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.