Özgür Suriye Ordusu

Özgür Suriye Ordusu

Son dakika Özgür Suriye Ordusu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Özgür Suriye Ordusu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Özgür Suriye Ordusu haber sayfamızda...

Özgür Suriye Ordusu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.620 özgür suriye ordusu haberi bulunmuştur.
Türkiye ABD'den teşekkür değil, hareket bekliyor
Türkiye ABD'den teşekkür değil, hareket bekliyor Türkiye, TBMM Genel Kurulu’nda İsveç’in NATO üyeliğine vize veren teklifin yasalaşmasının ardından ABD’den “takdir ve teşekkür” açıklamaları değil, müttefiklik ruhu ile bağdaşmayan eylem ve kararlar konusunda somut adımlar bekliyor.
25.01.2024 Gündem
ABD, Türkiye sınırına yakın bölgeye HIMARS'lar konuşlandırdı!
ABD, Türkiye sınırına yakın bölgeye HIMARS'lar konuşlandırdı! Rusya’dan kendisine yönelik taciz ve tehditler bulunduğunu öne süren ABD, Suriye’de güvenliğini artırıyor. ABD, bu amaçla Deyrizor’a HIMARS füze sistemi konuşlandırdı.
17.07.2023 Dünya
Kuzey Suriye’de ABD-Rus gerilimi! Savaş uçakları İHA'lara karşı
Kuzey Suriye’de ABD-Rus gerilimi! Savaş uçakları İHA'lara karşı Suriye’nin kuzeyinde bir süredir yaşanan ABD-Rusya gerilimi giderek artıyor. ABD ordusu Rus uçaklarının İHA’larını taciz ettiğini savunurken, Rusya da Şam rejimiyle ortak tatbikat başlattı.
10.07.2023 Dünya
AFP fotoğrafları geçti! Terör elebaşı yalvardı: 'En sadık müttefikiz'
AFP fotoğrafları geçti! Terör elebaşı yalvardı: 'En sadık müttefikiz' Arap medyası Türkiye'nin 'Pençe-Kılıç Harekâtı'nda terör mevzilerini bombalamayı sürdürdüğünü yazdı, ABD askerleri Türkiye sınırına 17 kilometre mesafede YPG'li teröristlerle fotoğraf verdi. Washington Post ise, terör elebaşının skandal bir yazısını yayımladı.
5.12.2022 Dünya
AFP fotoğrafları geçti! Terör elebaşı yalvardı: 'En sadık müttefikiz'
AFP fotoğrafları geçti! Terör elebaşı yalvardı: 'En sadık müttefikiz' Arap medyası Türkiye'nin 'Pençe-Kılıç Harekâtı'nda terör mevzilerini bombalamayı sürdürdüğünü yazdı, ABD askerleri Türkiye sınırına 17 kilometre mesafede YPG'li teröristlerle fotoğraf verdi. Washington Post ise, terör elebaşının skandal bir yazısını yayımladı.
5.12.2022 Haberler
Suriye’de DAEŞ’e bir darbe daha
Suriye’de DAEŞ’e bir darbe daha DAEŞ’in Suriye’de TSK personeline yönelik sansasyonel eylemler gerçekleştirmek üzere oluşturduğu özel hücreye MİT desteğiyle operasyon düzenlendi. 1’i ölü 19 teröristin yakalandığı operasyonda 350 kilogram TNT ve 20 EYP de ele geçirildi.
1.10.2022 Gündem
MİT’ten Suriye'de DEAŞ operasyonu
MİT’ten Suriye'de DEAŞ operasyonu MİT'in Suriye'nin kuzeyinde DEAŞ'ın eylem hazırlığındaki hücre yapılanmasına yönelik operasyonunda, 1'i ölü 19 terörist ele geçirildi.
30.09.2022 Haberler
MİT’ten Suriye'de DEAŞ operasyonu
MİT’ten Suriye'de DEAŞ operasyonu MİT'in Suriye'nin kuzeyinde DEAŞ'ın eylem hazırlığındaki hücre yapılanmasına yönelik operasyonunda, 1'i ölü 19 terörist ele geçirildi.
30.09.2022 Gündem
Tatlı kutularında el bombası taşıdı! Adliyede başka mahkemede başka savunma
Tatlı kutularında el bombası taşıdı! Adliyede başka mahkemede başka savunma İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanıp, hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 192 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso'nın (35) yargılanmasına devam edildi.
27.07.2022 Gündem
Afrin’de yaşanan katliamın failleri yakalandı
Afrin’de yaşanan katliamın failleri yakalandı 2016 yılında Suriye Ayn Dakka ve Beluniye bölgelerinde Özgür Suriye Ordusu mensuplarına yönelik yapılan katliamın faillerinden 3'ü, Suriye/Afrin'de Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Hatay İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Suriye/Afrin Görev Gücü tarafından yapılan çalışmalarla yakalandı.
30.06.2022 Gündem
Görüntüler Münbiç'ten! PKK'yı panik sardı
Görüntüler Münbiç'ten! PKK'yı panik sardı Suriye'nin kuzeyinde beklenen harekat öncesi terör örgütü PKK/YPG'yi panik sardı. 2016 yılından beri işgal altında olan Münbiç'te teröristler, yeni tünel ve mevziler yapmaya başladı.
6.06.2022 Haberler
Görüntüler Münbiç'ten! PKK'yı panik sardı
Görüntüler Münbiç'ten! PKK'yı panik sardı Suriye'nin kuzeyinde beklenen harekat öncesi terör örgütü PKK/YPG'yi panik sardı. 2016 yılından beri işgal altında olan Münbiç'te teröristler, yeni tünel ve mevziler yapmaya başladı.
6.06.2022 Gündem
Gözler terör hedeflerinde! Operasyon sinyali bekleniyor
Gözler terör hedeflerinde! Operasyon sinyali bekleniyor Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), güvenli hale getirilen bölgelere saldırıların düzenlendiği terör örgütü PKK/YPG kontrolündeki Tel Rıfat ve Münbiç kentlerine yönelik harekat sinyali vermesi, Suriye'de heyecana yol açtı.
6.06.2022 Gündem
Güney sınırına kilit! Erdoğan'ın sinyalini verdiği operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı
Güney sınırına kilit! Erdoğan'ın sinyalini verdiği operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı Suriye'den TSK'ya yönelik saldırıların artmasının ardından Erdoğan, 'güvenli hat' için yeni operasyon sinyali verdi; gözler sınır ötesine çevrildi. Yayladağı’ndan Yüksekova’ya uzanan bin 255 kilometrelik sınır hattı üzerinde 25 ile 40 kilometre derinlikte “güvenli bölge” oluşturma planı aşamalı olarak hayata geçiriliyor.
25.05.2022 Gündem
Fethi Sekin ve Musa Can'ın şehit olduğu saldırı davasında şoke eden savunma!
Fethi Sekin ve Musa Can'ın şehit olduğu saldırı davasında şoke eden savunma! İzmir’de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanıp, hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 192 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso’nın (35) yargılanmasına başlandı. Hıso, mahkemedeki savunmasında, "Hiçbir terör örgütüyle ilişkim olmadı. Bu olayı üzerime yıktılar" dedi.
10.05.2022 Gündem
Terör koridoru çökertildi
Terör koridoru çökertildi PKK’nın Hakkari’deki önemli üslenme bölgelerinden sökülmesinin ardından yurt içinde terör örgütüne karşı kesintisiz bir operasyon dönemine geçildi. Operasyonlar serisi 2020’de Kapan ve Yıldırım ile devam etti. 2021 yılında Eren operasyonları bir yıl boyunca kesintisiz olarak sürdürüldü. 15 Nisan 2022 tarihinde ise İlkbahar-Yaz Abluka operasyonları başlatıldı. 1 Ekim 2022 tarihine kadar Jandarma Komando, JÖH, PÖH ve Güvenlik Korucularının da yer alacağı 9 bin 159 operasyonun icra edilmesi planlandı.
4.05.2022 Gündem
DEAŞ'ın sözde 'Sincar Askeri Emiri'ne verilen ceza onandı
DEAŞ'ın sözde 'Sincar Askeri Emiri'ne verilen ceza onandı Kayseri'de DEAŞ terör örgütünün sözde 'Sincar askeri emiri ve ağır silahçısı' olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Irak uyruklu Abdulhalık El Kurdi'ye (47) verilen 7,5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandı.
24.11.2021 Gündem
Facebook duyurdu! 4 grup için özel önlem alındı
Facebook duyurdu! 4 grup için özel önlem alındı İsmini "Meta" olarak değiştiren ABD’li teknoloji şirketi Facebook, geçen aylarda Pakistan ve Suriye merkezli dört hacker grubuna karşı önlem aldığını açıkladı.
16.11.2021 Teknoloji
Suriye’nin kuzeyinde karşılıklı hamleler
Suriye’nin kuzeyinde karşılıklı hamleler Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO), Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü DSG/YPG’ye yönelik olası bir operasyon için “hazırlık” olarak nitelendirilen askeri sevkiyatları sürerken, rejim ordusu ile destekçisi Rusya’nın olası harekat noktalarına yönelik askeri faaliyetleri de arttı.
30.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çirkin iftiraya sert yanıt: Çaresizliğin ispatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çirkin iftiraya sert yanıt: Çaresizliğin ispatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar’da yayımlanan “The Peninsula” gazetesine mülakat verdi. Karabağ'daki çatışmalar hakkında dünyaya net bir mesaj veren Erdoğan, "Azerbaycan Ermenistan'ın haydutlukla işgal ettiği yerleri alıyor." ifadelerini kullandı. Ermenistan'ın 'bölgedeki çatışmalara Türkiye'nin de dahil olduğu' iftirasına sert sözlerle cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye’yi de çatışmanın içinde gösterme gayretine girmesi, yaşadığı sıkışmışlığın ve çaresizliğin ispatı olmuştur." dedi.
8.10.2020 Siyaset
İletişim Başkanlığı'ndan İdlib açıklaması: Türkiye kilit ülke olarak girişimlerini sürdürüyor
İletişim Başkanlığı'ndan İdlib açıklaması: Türkiye kilit ülke olarak girişimlerini sürdürüyor İletişim Başkanlığı'nca, sivillerin korunması, mülteci akınının durdurulması ve terörle mücadele konusunda büyük kazanımlara imza atan Türkiye'nin, İdlib'in sürekli bir güvenli bölgeye dönüşmesi konusunda kilit ülke olarak girişimlerini sürdürdüğü bildirildi.
9.06.2020 Gündem
Teröristlerin kullandığı 4 bin tünel! Hepsi tek tek imha edildi
Teröristlerin kullandığı 4 bin tünel! Hepsi tek tek imha edildi Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Barış Pınarı Harekatı ile Türkiye sınırındaki Suriye’nin Resulayn ve Tel Abyad kentleri terör örgütünden işgalinden kurtarıldı. Güvenli hale gelen bölgede halen devam eden çalışmalar kapsamında bazılarının bir ucu Türkiye’den çıkacak şekilde kazılmış 4 bini aşkın tünel bulundu. Türkiye’ye yönelik olası saldırıların yanı sıra kaçak geçiş ve kaçakçılık için kazılan tüneller, tespitinin ardından tek tek imha edildi.
16.04.2020 Haberler
Teröristlerin kullandığı 4 bin tünel imha edildi!
Teröristlerin kullandığı 4 bin tünel imha edildi! Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Barış Pınarı Harekatı ile Türkiye sınırındaki Suriye’nin Resulayn ve Tel Abyad kentleri terör örgütünden işgalinden kurtarıldı. Güvenli hale gelen bölgede halen devam eden çalışmalar kapsamında bazılarının bir ucu Türkiye’den çıkacak şekilde kazılmış 4 bini aşkın tünel bulundu. Türkiye’ye yönelik olası saldırıların yanı sıra kaçak geçiş ve kaçakçılık için kazılan tüneller, tespitinin ardından tek tek imha edildi.
16.04.2020 Gündem
Halk hareketinden kanlı iç savaşa
Halk hareketinden kanlı iç savaşa Suriye’nin Ürdün sınırındaki Dera’da gençlerin duvarlara yazdığı ‘Halk rejimi istemiyor’ yazılarıyla başlayan halk hareketi, ilerleyen yıllarda tüm dünyayı dehşete düşüren kanlı bir iç savaşa dönüştü
15.03.2020 Gündem
Bombardıman İdlib kırsalını harabeye çevirdi
Bombardıman İdlib kırsalını harabeye çevirdi Şam rejiminin ilerlemeye çalıştığı İdlib'de devam eden bombardıman, ilçeler ile kırsal bölgelerdeki yerleşim alanlarını harabeye çevirdi.
13.02.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Özgür Suriye Ordusu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.