Özlem Süer

Özlem Süer

Son dakika Özlem Süer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Özlem Süer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Özlem Süer haber sayfamızda...

Özlem Süer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 339 özlem süer haberi bulunmuştur.
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İkinci geliyor! Emily DiDonato, ikinci kez hamile olduğunu duyurdu...
3.12.2022 Cadde
İrem Helvacıoğlu: Ben de şiddet gördüm!
İrem Helvacıoğlu: Ben de şiddet gördüm! Oyuncu İrem Helvacıoğlu, Futuretex İstanbul organizasyonuna katıldı. Divan Kuruçeşme’de gerçekleşen ödül törenine; tekstil, moda, tasarım, iş ve cemiyet dünyasından isimler de ilgi gösterdi. Akasya Asıltürkmen, İrem Helvacıoğlu, Özlem Süer, Cihan Nacar ve Tuvana Büyükçınar geceye katılan ünlüler arasındaydı.
30.11.2022 Cadde
Defile gibi düğünler
Defile gibi düğünler Gelinler hayalini kurdukları düğünlerde artık birden farklı tasarım giyerek tabiri caizse kendi defilelerini yapıyor.
11.09.2022 Pazar
Katma değerli ihracat artacak
Katma değerli ihracat artacak İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) tarafından tekstil sektöründe katma değerli ihracata katkı sunmak amacıyla düzenlenecek olan ‘Futuretex İstanbul’ yarışmasının ikinci jüri değerlendirmesi gerçekleştirildi.
26.08.2022 Ekonomi
Anlamlı destek
Anlamlı destek Özlem Süer, ‘Puduhepa ve Kız Kardeşleri’ projesine destek verdiğini açıkladı.
12.04.2022 Cadde
Geleceğin tasarımcıları yarışacak
Geleceğin tasarımcıları yarışacak İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) tarafından 15 yıldır gerçekleştirilen Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması, bu yıldan itibaren ‘Futuretex İstanbul’ adı altında devam edecek.
28.03.2022 Cadde
Geleceğin tasarımcıları Futuretex İstanbul’da yarışacak
Geleceğin tasarımcıları Futuretex İstanbul’da yarışacak İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) tarafından 15 yıldır gerçekleştirilen Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması, bu yıldan itibaren ‘Futuretex İstanbul’ adı altında devam edecek. İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, “Türk tekstil sektörünün dünya liginde ilk üçe çıkması için tasarımın ve yenilikçi fikirlerin üretileceği bu yarışma büyük önem taşıyor. Onların yeteneklerini, heyecanını, cesaretini ve yaratıcılığını öne çıkarırken tüm paydaşlarımız için yarattığımız katma değeri artıracak ve dünyadaki güçlü konumumuzu pekiştireceğiz’’ dedi.
25.03.2022 Yaşam
“Düğün tasarlamak bir öykünün kahramanı olmak gibi”
“Düğün tasarlamak bir öykünün kahramanı olmak gibi” Romantik düğünlerin perde arkasını anlatan bir etkinlikle tasarımlarını sergileyen Özlem Süer “Yaşamı kutlayarak taçlandırmanın en önemli durağı düğünler” diyor.
6.03.2022 Pazar
Kovid-19 ne yapsın?
Kovid-19 ne yapsın? Zuhal Olcay, Four Seasons Hotel Bosphorus içindeki Aqua Restaurant’ta sahnedeydi.
1.03.2022 Cadde
Zuhal Olcay: Koronavirüs bana ne yapar ki?
Zuhal Olcay: Koronavirüs bana ne yapar ki? Şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay, haftasonu Aqua Restaurant'ta sahnedeydi. Özlem Süer'in hazırladığı iki kostüm tercih eden Olcay'ı izleyenler arasında yakın arkadaşı, oyuncu Deniz Çakır da vardı.
28.02.2022 Cadde
Beyaz defile
Beyaz defile Four Seasons Hotel Bosphorus ve Özlem Süer, bir araya geldikleri özel projede bir düğünün en zarif detaylarını gözler önüne serdi.
28.02.2022 Cadde
Modada markaların uzun ömür savaşı
Modada markaların uzun ömür savaşı Batılı ülkelerde birçok moda markasının, onu yaratan modacı işinden uzaklaştığında da yaşadığını görüyoruz. Türkiye’de ise modacılar işlerinden uzaklaştığında markalarının da tarihe karıştığına sık tanık oluyoruz. Bu farklılığın nedenlerini önde gelen modacılarımızdan dinledik
27.02.2022 Kültür Sanat
Ünlüler buz pistinde
Ünlüler buz pistinde Four Seasons Hotel Bosphorus, sömestirde anne ve çocuklarına keyifli anlar yaşatmak için kurulan Winter Citys’de ünlü isimleri ağırladı.
3.02.2022 Cadde
Yeni yıl yemeği
Yeni yıl yemeği Doğalım Onat Çifliği’nin kurucusu Oya Anlar Onat, dostlarını yeni yıl yemeğinde bir araya getirdi.
29.12.2021 Cadde
Özlem Süer'den yılbaşı stili önerileri: Renkli ve ışıltılı
Özlem Süer'den yılbaşı stili önerileri: Renkli ve ışıltılı Her yeni yılın klasik rengi kırmızının yanı sıra bu yıl toprak tonları ve maviye ışıltıların eşlik edeceğini belirten Özlem Süer’e göre derin yaka ve V sırt dekolteleri yılbaşı gecesine damga vuracak.
21.12.2021 Stil
Moda yavaşladı, ya siz?
Moda yavaşladı, ya siz? Artık satın almak out, kiralamak in. Trendler değil, çevre duyarlılığı başı çekiyor. Satın alacaksak bile ikinci el tercihler öne çıkıyor. Modanın ezberlerini bozan bu dönüşümü, sektörün önde gelen isimleri yorumluyor
21.11.2021 Pazar
Mis gibi geldi geçti BAHAR
Mis gibi geldi geçti BAHAR Arzu Kaprol, Hatice Gökçe, Özlem Süer, Ümit Ünal, İdil Tarzi ve Ayten Alpün 11 Kasım’da hayatını kaybeden Bahar Korçan’ın vizyonunu ve ‘Baharolmayı anlattı
14.11.2021 Pazar
Kadın liderlerin sayısı artıyor
Kadın liderlerin sayısı artıyor Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Sanofi Türkiye iş birliğiyle gerçekleştirilen “Geleceğin Kadın Liderleri” projesinin 2021 yılı buluşması gerçekleşti. Projenin bu seneki eğitim programı sonunda, Türkiye’nin dört bir yanından katılan 250 başarılı genç kadın ile birlikte “Geleceğin Kadın Liderleri” mezunlarının sayısı bin 250’ye ulaştı.
1.11.2021 Ekonomi
El emeği ürünler
El emeği ürünler ‘KAGİDER Kooperatif Destekleme Projesi’ kapsamında, Özlem Süer’in katkılarıyla İzmit Çınar ve Beylikdüzü Harmoni Kooperatifleri’nde faaliyet gösteren kadın girişimcilerin el emeğiyle hazırlanan ürünler ‘Özlem Süer Özel Koleksiyon’ lansmanında tanıtıldı.
28.10.2021 Cadde
KAGİDER projesi ile kadın kooperatiflerinin el emeği Özlem Süer markasıyla buluştu
KAGİDER projesi ile kadın kooperatiflerinin el emeği Özlem Süer markasıyla buluştu KAGİDER’in hayata geçirdiği “KAGİDER Kooperatif Destekleme Projesi” kapsamında, Türk tasarımının öncü isimlerinden Özlem Süer’in katkılarıyla İzmit Çınar ve Beylikdüzü Harmoni Kooperatifleri’nde faaliyet gösteren kadın girişimcilerin el emeği ile hazırlanan ürünler “Özlem Süer Özel Koleksiyon Lansmanı”nda tanıtıldı.
Boğaz’da defile
Boğaz’da defile ‘Hello! Couture Show With Fashion TV’ defilesi, Oligark İstanbul’da ünlü isimleri bir araya getirdi.
30.09.2021 Cadde
Sağlıklı yaşam  tutkunları bir arada
Sağlıklı yaşam tutkunları bir arada Sağlıklı yaşam dostu Zade Vital, ‘kutsal tohum’ olarak bilinen çörek otu için Türkiye’de ilk kez 8 Eylül tarihini ‘Çörek Otu Günü’ ilan etti.
10.09.2021 Cadde
Özlem Süer’in kış gelinleri yalın ama görkemli olacak
Özlem Süer’in kış gelinleri yalın ama görkemli olacak Özlem Süer White’ın Sonbahar/Kış koleksiyonu yeni dünyanın yeni konseptlerinden ilham alıyor. Koleksiyonda çağdaş bir yaklaşımla retro, romantik, tutkulu, yalın ama yine de görkemli gelinlikler yer alıyor.
8.09.2021 Moda
Anlamlı hediye
Anlamlı hediye Özlem Süer, gönüllüsü olduğu 21. Yüzyıl Eğitim Ve Kültür Vakfı’nın (YEKÜV) karşılıksız burs verdiği kız öğrencilere el emeği kıyafetlerinden hediye etti.
3.07.2021 Cadde
“Markalar duyarlı olmak zorunda”
“Markalar duyarlı olmak zorunda” Pandemi sonrası modanın seyrini tasarımcı Özlem Süer’den dinledik: ”Sürdürülebilir kaynaklı, teknik kumaşlar ve yeni materyalleri görmeye başladık. Markalar olağanüstü duyarlı olmak zorunda”
20.06.2021 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Özlem Süer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.