Öznur Kablo

Öznur Kablo

Son dakika Öznur Kablo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Öznur Kablo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Öznur Kablo haber sayfamızda...

Öznur Kablo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 640 öznur kablo haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da Mauro Icardi ceza alacak mı? Görüntüler olay olmuştu
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da Mauro Icardi ceza alacak mı? Görüntüler olay olmuştu Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Ankaragücü - Galatasaray maçında Icardi'nin sosyal medyaya düşen görüntüleri gündem oldu. Arjantinli yıldızın görüntüler sonrası ise ceza alıp almayacağı da büyük merak konusu oldu.
21.02.2024 Galatasaray
Valentin Rosier'den skandal hareket! Mete Kalkavan kırmızı kart gösterdi, Sadık Çiftpınar'ı hatırlattı
Valentin Rosier'den skandal hareket! Mete Kalkavan kırmızı kart gösterdi, Sadık Çiftpınar'ı hatırlattı Beşiktaş'ın Kayserispor'u deplasmanda 2-0 mağlup ettiği maçın uzatma dakikalarında Valentin Rosier kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Fransız futbolcunun yaptığı skandal hareket yayıncı kuruluş kameralarına yansıdı. Mete Kalkavan, Valentin Rosier'e doğrudan kırmızı kartını gösterdi.
23.01.2023 Beşiktaş
Jackson Muleka'ya ciddi teklif! Belçika basını duyurdu
Jackson Muleka'ya ciddi teklif! Belçika basını duyurdu Süper Lig’de geçen sezonun ikinci yarısında adeta fırtına gibi esen ve takımına 14 maçta 12 gol, 5 asistlik katkı yapan Muleka'nın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Belçika basını yıldız golcü için yapılan teklifi ve kulübün cevabını duyurdu.
29.06.2022 Beşiktaş
Süper Lig devinden Jackson Muleka bombası! Teklife 'Evet' dedi
Süper Lig devinden Jackson Muleka bombası! Teklife 'Evet' dedi Süper Lig’de geçen sezonun ikinci yarısında adeta fırtına gibi esen ve takımına 14 maçta 12 gol, 5 asistlik katkı yapan Muleka'nın transferi için Süper Lig ekipleri sıraya girmişti. İstanbul devlerinin de istediği yıldız golcü için flaş bir gelişme yaşandı. İşte Muleka transferinde yaşanan son gelişmenin detayları...
26.06.2022 Beşiktaş
Göztepe'de Adis Jahovic için karar verildi
Göztepe'de Adis Jahovic için karar verildi Kulüp hisselerinin çoğunun devri konusunda yönetimle anlaşma sağlayan Sport Republic şirketinin, Makedon golcüyle yeniden mukavele yapacağı kaydedildi.
14.06.2022 Göztepe
TFF, 2021-2022 sezonu profesyonel liglerini tescil etti
TFF, 2021-2022 sezonu profesyonel liglerini tescil etti TFF, 2021-2022 sezonu için Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. ve 3. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası'nı tescil etti.
3.06.2022 Süper Lig
Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 0-5
Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 0-5 Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe deplasmanda küme düşmesi haftalar öncesinden kesinleşen Yeni Malatyaspor'u 5-0 yendi. Sezonu ikinci sırada noktalayan sarı-lacivertli takım bu sonuçla Şampiyonlar Ligi ön eleme turu biletini kaptı.
22.05.2022 Yeni Malatyaspor
Beşiktaşlı Josef de Souza'ya 2 maç men cezası
Beşiktaşlı Josef de Souza'ya 2 maç men cezası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza’ya Göztepe maçında rakip takım oyuncusuna yaptığı faul nedeniyle 2 resmi maçtan men cezası verdi.
19.05.2022 Beşiktaş
Son dakika: Hull City, Türkiye'den 3 ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor! Görüşmeler başladı
Son dakika: Hull City, Türkiye'den 3 ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor! Görüşmeler başladı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Türkiye'den 3 futbolcu ile ilgileniyor. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
18.05.2022 Dünyadan Futbol
6 Süper Lig kulübü PFDK'ya sevk edildi
6 Süper Lig kulübü PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği; Yukatel Kayserispor, Göztepe, Trabzonspor, İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa ve Fenerbahçe'yi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti. Ayrıca, Beşiktaşlı Josef de Souza da Göztepe maçındaki kural dışı hareketi nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
17.05.2022 Süper Lig
Sadık Çiftpınar’a Süper Lig’den 4 talip
Sadık Çiftpınar’a Süper Lig’den 4 talip Spor Toto Süper Lig’den düşmesi kesinleşen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini Nisan ayında fesheden tecrübeli savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar için Süper Lig kulüpleri transfer yarışına girdi.
17.05.2022 Süper Lig
Berna Gözbaşı: Aklımız kupada
Berna Gözbaşı: Aklımız kupada Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bizim için önemli olan Ziraat Türkiye Kupası. Haftaya salı günü oynanacak olan maça bakacağız" dedi.
15.05.2022 Futbol
Berna Gözbaşı: Bizim için önemli olan Türkiye Kupası
Berna Gözbaşı: Bizim için önemli olan Türkiye Kupası Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bizim için önemli olan Ziraat Türkiye Kupası. Haftaya salı günü oynanacak olan maça bakacağız" dedi.
14.05.2022 Kayserispor
Süper Lig'de 37'nci haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 37'nci haftanın hakemleri belli oldu Spor Toto Süper Lig'de 37'nci hafta cumartesi günü oynanacak Yukatel Kayserispor - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı ile başlayacak. Ligin 37'nci haftasında görev yapacak hakemler de belli oldu.
12.05.2022 Süper Lig
Kayserisporlu futbolcular kupayı kazanmak istiyor
Kayserisporlu futbolcular kupayı kazanmak istiyor Yukatel Kayserisporlu golcü oyuncusu Mame Thiam, Sivasspor ile oynayacakları Türkiye Kupası finaliyle ilgili "Sivasspor çok iyi bir rakip. Ancak biz finalde de başarılı olup, kupayı kazanmak istiyoruz" dedi.
12.05.2022 Türkiye Kupası
Prestij maçında Rizespor galip! 4 gol sesi
Prestij maçında Rizespor galip! 4 gol sesi Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 36'ncı haftasında Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Zorlu mücadele konuk takımın 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.
8.05.2022 Yeni Malatyaspor
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi açıklandı
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi açıklandı Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında bu akşam saat 19.00'da Vodafone Park Stadı'nda oynanacak derbi mücadelesinin VAR hakemi açıklandı.
8.05.2022 Beşiktaş
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine Arda Kardeşler
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine Arda Kardeşler Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini Arda Kardeşler yönetecek.
5.05.2022 Beşiktaş
Trabzonspor, PFDK'ya sevk edildi
Trabzonspor, PFDK'ya sevk edildi Trabzonspor Kulübü, şampiyonluğunu ilan ettiği Fraport Tav Antalyaspor maçında yaşanan "saha olayları" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Ayrıca Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor ve Galatasaray'ın da 'saha olayları' sebebiyle PFDK'ya sevkine karar verildi.
4.05.2022 Trabzonspor
Altay şansını üçlü averaja bıraktı
Altay şansını üçlü averaja bıraktı Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Atakaş Hatayspor’u 1-0 yenen Altay, rakiplerinden Çaykur Rizespor’un deplasmanda Göztepe’yi 7-1 mağlup etmesiyle kümede kalma umutlarını matematiksel olarak çok az da olsa korudu.
2.05.2022 Altay
Süper Lig'de gol yağmuru! Zirvede düğüm çözüldü
Süper Lig'de gol yağmuru! Zirvede düğüm çözüldü Spor Toto Süper Lig'de 35'inci hafta dün oynanan 4 karşılaşma ile sona erdi. Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan ettiği haftada oynanan 10 karşılaşmada 41 gol atıldı ve 4.1 gol ortalaması yakalandı.
2.05.2022 Süper Lig
Felipe Sanchez Mateos: "Zor bir maç olacağını biliyorduk"
Felipe Sanchez Mateos: "Zor bir maç olacağını biliyorduk" Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspo'ru 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakibimizin ligdeki pozisyonu belliydi. Zorlandık ama negatif giden kazanamama dinamiğini kırdığımız için de mutluyum. Bugün takım arkadaşlarımız sahada ellerinden geleni yaptı. Diğer maçlarda çok net gol fırsatları yaratamamıştık ama bugün bunları yaratabildik. Her ne kadar top kaleye girmek istemese de bir şekilde galibiyetle ayrılıyoruz ve bu da bizi mutlu etti" dedi.
1.05.2022 Futbol
Aytemiz Alanyaspor-Yeni Malatyaspor: 2-1
Aytemiz Alanyaspor-Yeni Malatyaspor: 2-1 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 35. haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Akdeniz ekibi, 10 kişi kalan rakibini 2-1 mağlup etti.
1.05.2022 Alanyaspor
Cihat Arslan açıkladı! 'Devre arasında kapı, pencere kırmak zorunda kaldık'
Cihat Arslan açıkladı! 'Devre arasında kapı, pencere kırmak zorunda kaldık' Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, İttifak Holding Konyaspor'a mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
24.04.2022 Yeni Malatyaspor
Soner Dikmen: Taraftara Şampiyonlar Ligi sözümüz var
Soner Dikmen: Taraftara Şampiyonlar Ligi sözümüz var İttifak Holding Konyaspor'da 2 yıl daha sözleşmesini uzatan orta saha oyuncusu Soner Dikmen, DHA'ya yaptığı özel açıklamada, taraftara Şampiyonlar Ligi sözü verdiklerini söyledi.
22.04.2022 Konyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Öznur Kablo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.