Pakhtakor

Pakhtakor

Son dakika Pakhtakor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pakhtakor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pakhtakor haber sayfamızda...

Pakhtakor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65 pakhtakor haberi bulunmuştur.
Shota Arveladze'nin Fatih Karagümrük mesaisi başladı!
Shota Arveladze'nin Fatih Karagümrük mesaisi başladı! Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün prensip anlaşmasına vardığı Shota Arveladze, ilk antrenmanına çıktı.
12.12.2023 Karagümrükspor
Asya Şampiyonlar Ligi ve AFC Cup'ta gruplar belirlendi
Asya Şampiyonlar Ligi ve AFC Cup'ta gruplar belirlendi Eylül ayında başlayacak olan Asya Şampiyonlar Ligi ve AFC Cup'ta grup kuraları çekildi. Kura çekimi D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı yayınlandı.
24.08.2023 Dünyadan Futbol
AFC Cup grupları kura çekimi D-Smart ekranında
AFC Cup grupları kura çekimi D-Smart ekranında AFC Cup grupları kura çekimi bugün D-Smart’ta canlı yayınlanacak.
24.08.2023 Futbol
Cristiano Ronaldo transferi sonrası Al Nassr dikkat çekti! Anderson Talisca, Vincent Aboubakar ve David Ospina...
Cristiano Ronaldo transferi sonrası Al Nassr dikkat çekti! Anderson Talisca, Vincent Aboubakar ve David Ospina... Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, Cristiano Ronaldo transferiyle birlikte tüm futbolseverlerin dikkatini çekti. Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu tarafından satın alınan kulüp, kadrosundaki yıldızlarla Avrupa'da da ses getirdi. İşte Al Nassr hakkında tüm bilinmeyenler...
3.01.2023 Futbol
Asya Şampiyonlar Ligi 2022 sezonu D-SMART ve D-SMART GO’da başlıyor
Asya Şampiyonlar Ligi 2022 sezonu D-SMART ve D-SMART GO’da başlıyor Asya kıtasının en önemli futbol turnuvası olan Şampiyonlar Ligi grup maçları Ramazan ayı boyunca D-Smart'tan canlı yayınlayacak. Grup aşamasında oynanacak 120 karşılaşma Dünyanın sporunu evlerinize getiren D-Smart Spor Kanalları ve D-Smart GO’da ekranlara gelecek.
6.04.2022 Dünyadan Futbol
Hull City'de Şota Arveladze dönemi! Resmen açıklandı
Hull City'de Şota Arveladze dönemi! Resmen açıklandı Acun Ilıca'nın sahibi olduğu Hull City, Gürcü teknik direktör Shota Arveladze'yi takımın başına getirdi.
27.01.2022 Futbol
Hull City, McCann'ın görevine resmen son verdi! Acun Ilıcalı yeni teknik direktörünü buldu
Hull City, McCann'ın görevine resmen son verdi! Acun Ilıcalı yeni teknik direktörünü buldu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, teknik direktör Grant McCann ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Ayrılık sonrası yeni teknik adam da belli oldu. İşte Türk futbolunun yakından tanıdığı o isim...
Eren Derdiyok: "Keşke Galatasaray'dan bu şekilde ayrılmasaydım"
Eren Derdiyok: "Keşke Galatasaray'dan bu şekilde ayrılmasaydım" Galatasaray'ın eski golcüsü Eren Derdiyok yayıncı kuruluşa özel açıklamalarda bulundu. Şu an her teklife açık olduğunu belirten tecrübeli forvet, "Keşke Galatasaray'dan bu şekilde ayrılmasaydım. Süper Lig'e sıcak bakıyorum" dedi.
15.07.2021 Süper Lig
Asya Şampiyonlar Ligi D Smart'ta! Türkiye'de ilk kez...
Asya Şampiyonlar Ligi D Smart'ta! Türkiye'de ilk kez... Asya Şampiyonlar Ligi Türkiye’de ilk kez futbolseverlerle buluşuyor. Asya Batı Grubu maçları ve özel programlar 14 Nisan Çarşamba günü D-Smart’ta olacak.
13.04.2021 Dünyadan Futbol
Son dakika - Başakşehir'de Aykut Kocaman sesleri!
Son dakika - Başakşehir'de Aykut Kocaman sesleri! Başakşehir’de Okan Buruk’la yollar resmen ayrıldı. Turuncu-lacivertlilerde Aykut Kocaman ismi ön plana çıkmaya başladı, özellikle kadroda birçok eski öğrencisinin olması gözlerden kaçmadı.
30.01.2021 Basaksehir
Şota, Özbekistan Süper Ligi'nin en iyi teknik direktörü seçildi
Şota, Özbekistan Süper Ligi'nin en iyi teknik direktörü seçildi Özbekistan Süper Ligi takımlarından Pakhtakor'a bu sezon 2 kupa kazandıran Şota Arveladze, ligin en iyi teknik direktörü seçildi.
28.12.2020 Dünyadan Futbol
Şota'nın dansı olay oldu | Üst üste iki şampiyonluk sonrası...
Şota'nın dansı olay oldu | Üst üste iki şampiyonluk sonrası... Özbekistan Ligi'nde Pakhtakor'u üst üste ikinci kez şampiyon yapan teknik direktör Şota Arveladze, yaptığı dansla böyle olay oldu.
21.12.2020 Futbol
Şampiyon olan Pakhtakor'da Eren Derdiyok rüzgarı...
Şampiyon olan Pakhtakor'da Eren Derdiyok rüzgarı... Teknik direktörlüğünü Şota Arveladze'nin yaptığı Özbekistan ekibi Pakhtakor, ligde şampiyonluğa ulaşırken; Eren Derdiyok 21 maçta attığı 9 golle dikkat çekti. Bu da Eren'in Asya Şampiyonlar Ligi'nde Istiqlol'a attığı şık gol...
25.11.2020 Futbol
Şota Arveladze'nin takımı Özbekistan'da şampiyon oldu!
Şota Arveladze'nin takımı Özbekistan'da şampiyon oldu! Trabzonspor'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Şota Arveladze, Özbekistan ekiplerinden Pakhtakor takımıyla şampiyonluğunu ilan etti. Şota şampiyonluk sonrası "Bence sadece Pakhtakor'un destekçileri değil, tüm Özbekler ekibimizle gurur duymalı." dedi.
20.11.2020 Trabzonspor
Son dakika | Şota, Trabzonspor'dan teklif aldığını açıkladı
Son dakika | Şota, Trabzonspor'dan teklif aldığını açıkladı Özbekistan'ın Pakhtakor takımını çalıştıran Şota Arveladze ASpor'a yaptığı açıklamada "Trabzonspor'dan teklif aldım. Yöneticiyle konuştum. Mukavelem yıl sonunda bitiyordu. Bu anlaşma kolay kolay olamazdı. Çünkü burada işimi bırakamazdım" dedi.
12.11.2020 Trabzonspor
Samet Aybaba'dan Trabzonspor açıklaması: Bazı görüşmeler, konuşmalar oldu!
Samet Aybaba'dan Trabzonspor açıklaması: Bazı görüşmeler, konuşmalar oldu! Tamer Tuna’nın ardından Fırtına’nın bir diğer hoca adayı Samet Aybaba... Tecrübeli hoca Trabzonspor hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
3.11.2020 Trabzonspor
Son dakika | Shota Arveladze'nin koronavirüs testi pozitif çıktı
Son dakika | Shota Arveladze'nin koronavirüs testi pozitif çıktı Özbekistan Süper Ligi takımlarından Pakhtakor'un teknik direktörlüğünü yürüten Şota Arveladze, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandı.
23.09.2020 Futbol
Son dakika | Trabzonspor’da teknik direktör için 4 aday
Son dakika | Trabzonspor’da teknik direktör için 4 aday Hüseyin Çimşir ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Trabzonspor’da yönetim, yeni sezon öncesi teknik direktörlük görevi için yerli ve yabancı 4 isime yoğunlaştı.
21.07.2020 Trabzonspor
Şota Arveladze: Neredeyse ölüyordum
Şota Arveladze: Neredeyse ölüyordum Özbekistan Ligi ekibi Pakhtakor'u çalıştıran teknik direktör Şota Arveladze, futbolculuk döneminde ölümden döndüğünü söyledi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Şota Arveladze: Astımım olduğu için çok dikkatliyim
Şota Arveladze: Astımım olduğu için çok dikkatliyim Özbekistan Takımı Pakhtakor'u çalıştıran Şota Arveladze corona virüs günlerini ve Özbekistan'tan anlattığı bir röportaj verdi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Shota Arvaledze'den, Alexander Sörloth'a övgü
Shota Arvaledze'den, Alexander Sörloth'a övgü Trabzonspor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Shota Arvaledze, bordo-mavili takımın golcü oyuncusu Alexander Sörloth'u övdü. Arvaledze, golcü oyuncunun fotoğrafını sosyal medya hesabından "Geleceği parlak" notuyla paylaştı.
30.06.2020 Trabzonspor
Süper Lig'de 2019-2020 sezonu ara transfer dönemi hareketli geçti!
Süper Lig'de 2019-2020 sezonu ara transfer dönemi hareketli geçti! Süper Lig'de ara transfer dönemi biterken, transferde ligin en hareketli takımları MKE Ankaragücü, Kasımpaşa ve Hes Kablo Kayserispor oldu.
1.07.2020 Süper Lig
Eren Derdiyok'un sözleşmesi ortaya çıktı
Eren Derdiyok'un sözleşmesi ortaya çıktı Özbekistan'ın Pakhtakor takımına transfer olan Eren Derdiyok'un kaç yıllık sözleşmeye imza attığı ve alacağı maaş belli oldu.
30.06.2020 Galatasaray
Transfer haberleri | Eren Derdiyok'un yeni takımı Pakhtakor
Transfer haberleri | Eren Derdiyok'un yeni takımı Pakhtakor Süper Lig ekiplerinden Göztepe'den golcü futbolcu Eren Derdiyok, Özbekistan ekibi Pakhtakor ile resmi sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Şota'dan bir kupa daha!
Şota'dan bir kupa daha! Gürcü teknik adam, Özbekistan'da üçüncü kupayı da aldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Pakhtakor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.