Pakistanlı

Pakistanlı

Son dakika pakistanlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pakistanlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pakistanlı haber sayfamızda...

Pakistanlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.762 pakistanlı haberi bulunmuştur.
Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistanlı mevkidaşı ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistanlı mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel'deki 1. Nükleer Enerji Zirvesi'nde Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile bir araya geldi.
21.03.2024 Dünya
Pakistanlı mevkidaşını tebrik etti
Pakistanlı mevkidaşını tebrik etti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile telefon görüşmesi yaptı.
17.03.2024 Gündem
Türk gezgin 'Cuf Cuf' tarikatının içine girdi! 'Odaya kapatıp teste soktular'
Türk gezgin 'Cuf Cuf' tarikatının içine girdi! 'Odaya kapatıp teste soktular' Gezdiği ülkelerin kültürüne dair içerikler oluşturup Youtube kanalında yayınlayan Ali Ertuğrul Öztarsu, Pakistan'a giderek Türkiye'de 'Cuf Cuf Hoca' olarak tanınan sözde şifacının tarikatına girdi. Sosyal medyanın konuştuğu, yüz binlerce üyesi bulunan topluluğu görüntüleyen Türk gezgin, gelen hastaları saniyeler içinde iyileştirdiğini iddia eden hocanın yanında yaşadıklarını ise Milliyet.com.tr'ye anlattı.
2.03.2024 Yaşam
Dünya ‘Kaan’ı kutladı! 'Bu sadece başlangıç'
Dünya ‘Kaan’ı kutladı! 'Bu sadece başlangıç' Türkiye’yi savunma sanayisinde ve teknolojide dünyanın en üst ligine taşıyan KAAN’ın ilk uçuşunun gurur ve sevinci Türkiye ile sınırlarını aştı. Türkiye’nin 5. nesil savaş uçağı KAAN’ın ilk uçuşu, dünyanın dört bir yanından farklı milliyetten insanların ortak sevinci oldu.
25.02.2024 Gündem
Ameliyat olan ABD Savunma Bakanı Austin görevine geri dönüyor
Ameliyat olan ABD Savunma Bakanı Austin görevine geri dönüyor ABD Savunma Bakanlığı’ndan bir yetkili, aralık ayında prostat kanseri ameliyatı olan Savunma Bakanı Lloyd Austin’in pazartesi günü görevine döneceğini açıkladı.
27.01.2024 Dünya
İran detayı ortaya çıktı! 9 Pakistanlı sınırda hayatını kaybetti
İran detayı ortaya çıktı! 9 Pakistanlı sınırda hayatını kaybetti İran’ın Pakistan sınırındaki Sistan ve Belucistan eyaletinde, kimliği belirsiz kişiler tarafından oto tamir atölyesine düzenlenen silahlı saldırıda 9 Pakistanlı işçi hayatını kaybetti. Pakistan’ın İran Büyükelçisi saldırıyı doğruladı.
27.01.2024 Dünya
İran-Pakistan arasındaki gerilimle ilgili Bakan Fidan'dan son dakika açıklaması
İran-Pakistan arasındaki gerilimle ilgili Bakan Fidan'dan son dakika açıklaması İran-Pakistan arasında yaşanan gerilim ile ilgili Dışişleri Bakanı Hakan Fidan iki ülkenin Dışişleri Bakanları ile görüştüğünü söyledi.
18.01.2024 Dünya
Pakistan savaş uçakları İran'ı vurdu!
Pakistan savaş uçakları İran'ı vurdu! İran'ın Pakistan topraklarına füze saldırısını bu gece yarısı Pakistan'ın misillemesi izledi.
18.01.2024 Haberler
KKTC'de korkunç cinayet! Katil zanlılarından biri ailenin yanında çalışmış
KKTC'de korkunç cinayet! Katil zanlılarından biri ailenin yanında çalışmış Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) başkenti Lefkoşa’da bir döviz bürosunu soyarak, sahibini öldüren Kamerun uyruklu 2 kişi, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne (GKRY) kaçtı.
25.12.2023 Haberler
KKTC'de korkunç cinayet! Katil zanlılarından biri ailenin yanında çalışmış
KKTC'de korkunç cinayet! Katil zanlılarından biri ailenin yanında çalışmış Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) başkenti Lefkoşa’da bir döviz bürosunu soyarak, sahibini öldüren Kamerun uyruklu 2 kişi, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne (GKRY) kaçtı. Katil zanlılarından Kamerunlu Brayn G.’nin 5 ay önce Alav ailesine ait pansiyonda çalışmaya başladığı ve bu süre zarfında cinayeti tüm detaylarıyla planladığı ortaya çıktı.
25.12.2023 Gündem
İran'dan çarpıcı ifadeler: Savaşın yayılma ihtimali giderek artıyor
İran'dan çarpıcı ifadeler: Savaşın yayılma ihtimali giderek artıyor İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Pakistanlı, Malezyalı ve Tunuslu mevkidaşları ile görüşmelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Görüşmemde siyasi çözüm yolunda artık sona gelindiğini ve savaşın diğer cephelere yayılma ihtimalinin giderek artığını söyledim” dedi.
16.10.2023 Dünya
Netanyahu'dan İran'a sert sözler: Bizi denemeyin, büyük zarar görürsünüz
Netanyahu'dan İran'a sert sözler: Bizi denemeyin, büyük zarar görürsünüz İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Lübnan'daki Hizbullah’a ve İran'a uyarıda bulunarak, "Bizi denemeyin, büyük zarar görürsünüz” dedi.
16.10.2023 Dünya
Titan faciasında yeni gelişme! Ölenlerin parçaları bulundu, şimdi ne olacak?
Titan faciasında yeni gelişme! Ölenlerin parçaları bulundu, şimdi ne olacak? Geçtiğimiz haziran ayında tüm dünyanın ilgisini bir kez daha Titanik’e yönelten Titan denizaltı kazasının üzerinden 4 ay geçti. Bölgede yapılan çalışmalarda ise bugün itibarıyla yeni bir gelişme yaşandı. Denizaltıya ait yeni parçalar bulunduğunu açıklayan yetkililer, bunlar arasında insan kalıntıları olduğunu da söyledi. Peki şimdi ne olacak? İşte cevabı.
11.10.2023 Dünya
VakıfBank, Pakistan Milli Takımı’nı ağırlıyor
VakıfBank, Pakistan Milli Takımı’nı ağırlıyor VakıfBank Spor Kulübü, Pakistan Kadın Milli Takımı’nı tesislerinde konuk ediyor. Pakistan Milli Takımı, VakıfBank Spor Sarayı’nda Başantrenör Giovanni Guidetti ve yardımcılarının yönetiminde gelişim kampına devam ediyor.
9.10.2023 Voleybol
Rehine krizinde siper oldu! Gözü kara hostesin hamlesi yüzlerce insanı kurtardı
Rehine krizinde siper oldu! Gözü kara hostesin hamlesi yüzlerce insanı kurtardı İki gün sonraki doğum gününü kutlayacağı için heyecanlıydı ancak daha önce gerçekleştirmesi gereken uzun bir uçuş vardı. Uçak tam Pakistan’ın Karaçi şehrinden hareket edecekken içeri 4 terörist girdi. Herkes korkudan titriyordu. Kaçırma kodunu kokpitteki pilotlara ileten hostes artık rehine krizinin ortasında yolcularla baş başaydı. Ancak yaptığı tek bir hamle yüzlerce insanı kurtarmaya yetti.
18.09.2023 Yaşam
Küçük Sara’nın ölümündeki gizem! 'Baba, üvey anne ve amca gözaltına alındı
Küçük Sara’nın ölümündeki gizem! 'Baba, üvey anne ve amca gözaltına alındı Ailesi Pakistan’ı ziyaret ettiği sırada, İngiltere’deki evlerinde ölü bulunan 10 yaşındaki Sara Sharif’in ölümüyle ilgili baba, üvey anne ve amca gözaltına alındı.
14.09.2023 Dünya
Arap sermayesi Manchester United'ı alıyor! Rekor ücret
Arap sermayesi Manchester United'ı alıyor! Rekor ücret M.United, Amerikalı Glazer ailesinden 6 milyar sterlin karşılığında Şeyh Jassim’e geçiyor. Katarlıların, İngiliz kulübünü almasıyla Premier Lig’deki Körfez sermayeli takımlara bir yenisi eklenecek.
Barbie filmine dünya ülkelerinden yasak
Barbie filmine dünya ülkelerinden yasak Kısa bir süre önce vizyona giren Barbie filmine birçok ülkeden yasak geldi.
11.08.2023 Dünya
Pakistan MİLGEM Projesi'nin son gemisi de denize indirildi!
Pakistan MİLGEM Projesi'nin son gemisi de denize indirildi! Pakistan MİLGEM Projesi'nin son gemisi PNS TARIQ gemisi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Pakistan Başbakanı Şerif'in de katıldığı törenle Karaçi Tersanesi'nde denize indirildi.
2.08.2023 Gündem
Rodos adasındaki orman yangınlarında tarihi operasyon: 40 bin kişi tahliye edildi
Rodos adasındaki orman yangınlarında tarihi operasyon: 40 bin kişi tahliye edildi Yunanistan’ın popüler tatil adası Rodos’ta 6 gündür devam eden orman yangınları nedeniyle bölgeden 40 bin kişinin tahliye edildiği bildirildi. Alman ve İngiliz tur şirketleri müşterilerini kurtarmak için adaya uçak yolladı.
24.07.2023 Dünya
Başkonsolos Kırcalıali, Milliyet’e konuştu: ‘Türkiye havalimanları destek için açıldı’
Başkonsolos Kırcalıali, Milliyet’e konuştu: ‘Türkiye havalimanları destek için açıldı’ Yunanistan, anakaradaki yangınlardan sonra, dün itibariyla 6 gündür Rodos’u kasıp kavuran afetle de boğuşuyor.
24.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ve Pakistan müstesna ilişkilere sahip iki kardeş ülkedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ve Pakistan müstesna ilişkilere sahip iki kardeş ülkedir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Amerika Pakistan Kökenli Doktorlar Derneği’nin (APPNA) 46. Yıllık Konferansı Gala Yemeği'ne bir videomesaj gönderdi. Videomesajda konuşan Erdoğan, "Türkiye ve Pakistan müstesna ilişkilere sahip iki kardeş ülkedir” dedi.
9.07.2023 Gündem
Titan’ın enkazında insan kalıntıları
Titan’ın enkazında insan kalıntıları ABD’li OceanGate şirketine ait turistik denizaltı Titan, 18 Eylül’de, 5 yolcusunu Atlas Okyanusu’nun 3.800 metre derinliğindeki Titanik gemisinin enkazını görmeye götürürken patlamayla parçalanmıştı.
30.06.2023 Dünya
Titan patlamasa rekor kıracaktı! Yanındaki zeka küpü ve kameranın sırrı
Titan patlamasa rekor kıracaktı! Yanındaki zeka küpü ve kameranın sırrı Atlantik Okyanusu'nda Titanik enkazına yaptığı turistik dalışın ardından kaybolan 'Titan' denizaltı 5 kişiye mezar oldu. Korkunç olayın yankıları sürerken, kurbanlara ilişkin yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Babalar Günü’nde babasını yalnız bırakmak istemediği için denizaltına bindiği ortaya çıkan 19 yaşındaki Süleyman Davut'un yanındaki zeka küpü ve kameranın sırrını annesi açıkladı.
26.06.2023 Dünya
Titan denizaltısı patlayarak parçalandı, 5 kişi öldü: Korkmasına rağmen babası için katılmış
Titan denizaltısı patlayarak parçalandı, 5 kişi öldü: Korkmasına rağmen babası için katılmış Enkaz parçaları bulunan Titan denizaltısı 5 kişiye mezar oldu. Aracın patladığını gösteren sesin kayıp ihbarından birkaç saat sonra tespit edildiği iddia edildi. 19 yaşındaki Süleyman Davut’un ise yolculuktan korktuğu, babasını mutlu etmek için dalışa katıldığı ortaya çıktı.
24.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pakistanlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.