Pala

Pala

Son dakika pala haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pala gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pala haber sayfamızda...

Pala

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.041 pala haberi bulunmuştur.
Rize'de korkunç kaza: 2 ölü, 3 yaralı
Rize'de korkunç kaza: 2 ölü, 3 yaralı Rize’nin Fındıklı ilçesinde takla atarak yol kenarındaki palmiye ağacına çarpan otomobildeki sürücü İsmail Baykal (28) ile Hasan Çatalbaş (25) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
15.04.2024 Gündem
'Pala Fuat' hayatını kaybetti
'Pala Fuat' hayatını kaybetti 'Toprak benim her şeyim, toprak olmazsa insanlıkta olmaz' sözleri ile toprağa duyduğu sevgiyi her seferinde dile getiren Fuat Özgür hayatını kaybetti.
15.03.2024 Gündem
Galatasaray - Rizespor maçında 2'nci golden önce ihlal var mı? Eski hakem canlı yayında açıkladı
Galatasaray - Rizespor maçında 2'nci golden önce ihlal var mı? Eski hakem canlı yayında açıkladı Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray ile Rizespor karşı karşıya geldi. Bahattin Şimşek’in tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
9.03.2024 Galatasaray
İlhan Palut: İkinci gol öncesinde faul verilebilirdi!
İlhan Palut: İkinci gol öncesinde faul verilebilirdi! Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray'a 6-2 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.
8.03.2024 Rizespor
Rizespor'da Mithat Pala şoku! 6-10 hafta arası yok
Rizespor'da Mithat Pala şoku! 6-10 hafta arası yok Rizespor'un Galatasaray'a 6-2 mağlup olduğu maçta sakatlanan Mithat Pala'nın 6-10 hafta arası sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
8.03.2024 Rizespor
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Rizespor'u 6-2'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
8.03.2024 Galatasaray
Cezaevi firarisi cami çıkışı husumetlisini öldürüp 3 gün ormanda saklandı
Cezaevi firarisi cami çıkışı husumetlisini öldürüp 3 gün ormanda saklandı Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde 15 yıllık husumetlisi Süleyman Uymaz'ı (56) cami çıkışında öldürüp kaçan cezaevi firarisi Ali B., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Ali B.’nin olayın ardından köye yakın ormanda 3 gün boyunca gizlendiği ortaya çıktı.
29.02.2024 Gündem
Eğlence mekanlarına fahiş fiyat operasyonu
Eğlence mekanlarına fahiş fiyat operasyonu Tekirdağ'da ekipler, eğlence mekanlarında fahiş fiyat uygulandığını, içkili müşterilere yüksek hesap çıkarıldığını, parayı ödeyemeyenlere senet imzalattırılıp, yüksek faiz uygulandığını tespit etti
26.02.2024 Gündem
Kalp söken melek yüzlü gaddar! 13 yaşında başladı, canavardan farkı yok
Kalp söken melek yüzlü gaddar! 13 yaşında başladı, canavardan farkı yok Meksika kartelleri denince kan donduran detaylar arasında akla ilk gelen uygulanan işkence ve infaz yöntemleri oluyor. Ancak bunlar arasında öyle bir örnek var ki eşine benzeri zor rastlanır cinsten. Polislerin yaptığı baskınlarda bir evde buldukları 13 bıçak, 1 pala ve 2 insan kalbi korkunç gerçeği ortaya çıkardı.
25.02.2024 Dünya
Samsunspor, Rizespor'u farklı mağlup etti!
Samsunspor, Rizespor'u farklı mağlup etti! Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 27'nci haftasında Rizespor'u 3-0 mağlup etti.
23.02.2024 Samsunspor
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan arazi anlaşmazlığı kavgasına ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede muhtar Behçet Taş’ın olaydan 1 ay önce aile meclisinde, söyledikleri ise kan dondurdu.
18.02.2024 Haberler
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan arazi anlaşmazlığı kavgasına ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede muhtar Behçet Taş’ın olaydan 1 ay önce aile meclisinde, söyledikleri ise kan dondurdu.
18.02.2024 Gündem
Alev Alatlı, Üsküdar’da anılıyor
Alev Alatlı, Üsküdar’da anılıyor Üsküdar Kitap Fuarı 9. kez kapılarını açıyor. Bugün başlayan fuar 120 yayınevi, 550 yazar ve 750 etkinlik ile kitapseverlerle buluşacak.
17.02.2024 Kültür Sanat
'Palalı Sabri'nin ölümüne ilişkin 6 kişi tutuklandı
'Palalı Sabri'nin ölümüne ilişkin 6 kişi tutuklandı Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldıran ve 'Palalı Sabri' lakabıyla tanınan Sabri Çelebi'nin çıkan kavgada ölümüne ilişkin 6 şüpheli tutuklandı.
6.02.2024 Gündem
'Palalı Sabri' cinayetine ilişkin şüpheliler adliyeye sevk edildi
'Palalı Sabri' cinayetine ilişkin şüpheliler adliyeye sevk edildi Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de aracının içinde yapılan silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Çelebi'ye silahla ateş açan Çetin G.'nin de aralarında olduğu 8 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
5.02.2024 Gündem
'Palalı Sabri'nin ölümü sonrası peş peşe gözaltılar
'Palalı Sabri'nin ölümü sonrası peş peşe gözaltılar Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
3.02.2024 Gündem
‘Palalı Sabri’ silahlı saldırıda öldürüldü
‘Palalı Sabri’ silahlı saldırıda öldürüldü Gezi eylemleri sırasında elinde pala ile göstericilere saldıran ve bu nedenle “Palalı Sabri” olarak anılan Sabri Çelebi Beyoğlu’nda silahlı saldırıya uğradı.
3.02.2024 Gündem
Palalı Sabri’nin ölümüne ilişkin detaylar ortaya çıktı!
Palalı Sabri’nin ölümüne ilişkin detaylar ortaya çıktı! Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle “Palalı Sabri” adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin ölümünde detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
2.02.2024 Gündem
'Palalı Sabri' lakabıyla tanınan Sabri Çelebi öldürüldü!
'Palalı Sabri' lakabıyla tanınan Sabri Çelebi öldürüldü! Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Öte yandan saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.
2.02.2024 Haberler
'Palalı Sabri' lakabıyla tanınan Sabri Çelebi öldürüldü!
'Palalı Sabri' lakabıyla tanınan Sabri Çelebi öldürüldü! Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.
2.02.2024 Gündem
Türkmenistanlı Nurshat'ı öldürdü! Katilin cezası belli oldu
Türkmenistanlı Nurshat'ı öldürdü! Katilin cezası belli oldu Samsun'da oto tamirci dükkanında tabancayla vurulmuş halde cansız bedeni bulunan ve intihar ettiği iddia edilen Türkmenistan uyruklu üniversiteli genç kızın erkek arkadaşının cezası belli oldu.
30.01.2024 Gündem
İstanbul'da 4 gollü maç! Fatih Karagümrük, Çaykur Rizespor'u farklı mağlup etti
İstanbul'da 4 gollü maç! Fatih Karagümrük, Çaykur Rizespor'u farklı mağlup etti Trendyol Süper Lig'in 23'üncü haftasında Fatih Karagümrük, Çaykur Rizespor'u sahasında 4-0 mağlup etti.
28.01.2024 Karagümrükspor
MHP, 55 belediye başkan adayını daha açıkladı
MHP, 55 belediye başkan adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, Yozgat ve 54 ilçe ile beldenin belediye başkan adayını açıkladı.
27.01.2024 Gündem
Nefes kesen maçta kazanan Alanyaspor! Rizespor'u geriden gelerek mağlup etti
Nefes kesen maçta kazanan Alanyaspor! Rizespor'u geriden gelerek mağlup etti Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Alanyaspor, sahasında Çaykur Rizespor'u ile karşılaştı. Karşılaşmada 1-0 geri düşen Alanyaspor pes etmedi ve sahadan 2-1 galip ayrıldı.
20.01.2024 Alanyaspor
İstanbul Valisi Gül çocuklarla sohbet etti, karnelerini dağıttı
İstanbul Valisi Gül çocuklarla sohbet etti, karnelerini dağıttı İstanbul Valisi Davut Gül 2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Birinci Dönem Kapanış programı kapsamında Zeytinburnu’nda Fatma Süslügil İlkokulu'nda öğrencilere karne dağıttı.
19.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pala ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.