Palet

Palet

Son dakika Palet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Palet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Palet haber sayfamızda...

Palet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 842 palet haberi bulunmuştur.
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor Dünyada ve Türkiye’de tek olan İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin 7’ncisi bu yıl ‘Umut’ konseptiyle 22 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Görsel sanatlar alanında 1.000’e yakın proje başvurusunun yapıldığı etkinliğe bu yıl 12 ülke, 25 ilden 5250 çocuk ve genç geliştirdikleri projelerle katılım sağlıyor.
Sürdürülebilir mavi palet
Sürdürülebilir mavi palet Yerli tedarikçiler tarafından yerli hammadde kullanılarak üretilen CHEP’in mavi paletleri, paylaşılması ve yeniden kullanılmasıyla kaynak tasarrufu sağlıyor.
16.04.2024 Kobi
Türk avokadosu kilogramı 5 dolardan yok satıyor
Türk avokadosu kilogramı 5 dolardan yok satıyor Antalya'da sebze ve meyve komisyonculuğu yapan Tahsin Yılmaz, hasadının en az olduğu dönemde tropikal meyvelerden 1 tır avokadoyu kilosu 5 dolardan Rusya pazarına gönderdi. Ürünün az olması nedeniyle talebe yetişemediklerini söyleyen Yılmaz, "Moskova’da en çok bizim avokadomuz tercih ediliyor, şuan ürün yetiştiremiyoruz, mal yok" dedi.
17.02.2024 Ekonomi
Yokuştan inen TIR'ın kasasındaki dev paletler devrildi
Yokuştan inen TIR'ın kasasındaki dev paletler devrildi Kağıthane’de yokuş aşağıya indiği esnada sokağa giren TIR'ın kasasındaki tonlarca ağırlıktaki paletler, büyük bir gürültüyle devrildi. Korku dolu anlar kameralara anbean yansırken vatandaşlar caddeden kayan paletlerden kaçmaya çalıştı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
28.01.2024 Haberler
Forklif sürücüsünün feci ölümü
Forklif sürücüsünün feci ölümü Düzce'de, bir üretim tesisinde forkliftin devrilmesiyle paletlerin altında kalan işçi Ahmet Sancak (49) hayatını kaybetti, Mithat Derici ağır yaralandı.
22.01.2024 Gündem
Hayalden öte on yıl
Hayalden öte on yıl Koleksiyonu ve sergileriyle İstanbul’un önemli kültür mekânlarından Bozlu Art Project 10 yaşında… Bozlu, sanata ivme kazandıran 10 yılını “Düşten Güzel, Hayalden Öte” adlı sergiyle kutluyor.
17.01.2024 Kültür Sanat
Bayrampaşa'da korkutan yangın! 5 işçi kurtarıldı
Bayrampaşa'da korkutan yangın! 5 işçi kurtarıldı Bayrampaşa’da aynı sanayi sitesi içinde art arda çıkan iki yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. İkinci yangında binada mahsur kalan 5 işçiyi ekipler kurtarırken, çok sayıda dükkan zarar gördü.
13.01.2024 Gündem
Ankara'da palet üretim tesisinde korkutan yangın
Ankara'da palet üretim tesisinde korkutan yangın Ankara'nın Çubuk ilçesinde, geri dönüşüm ve palet üretimi yapılan bir tesiste çıkan yangın, bitişiğindeki mobilya imalathanesine de sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince 1 saatte söndürüldü.
4.01.2024 Haberler
Kartal sahilde kaza! Virajı alamayınca takla attı
Kartal sahilde kaza! Virajı alamayınca takla attı Kartal'da sahil yolunda seyretmekte olan otomobil virajı alamayınca kontrolden çıkarak bariyere çarptı, ardından takla attı. Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı.
4.01.2024 Gündem
Ankara'da palet üretim tesisinde korkutan yangın
Ankara'da palet üretim tesisinde korkutan yangın Ankara'nın Çubuk ilçesinde, geri dönüşüm ve palet üretimi yapılan bir tesiste çıkan yangın, bitişiğindeki mobilya imalathanesine de sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince 1 saatte söndürüldü.
4.01.2024 Gündem
Tracker ile Akışına Bırak!
Tracker ile Akışına Bırak! Intra lighting, çığır açan bir yeniliğe imza atarak Tracker ile akışkan formlu mimaride gömme lineer aydınlatma sorununu çözüyor.
1.01.2024 Mimarlık
Şahika Ercümen: Her zamanki gibi ülkemizi temsil etmeye devam etmek istiyorum
Şahika Ercümen: Her zamanki gibi ülkemizi temsil etmeye devam etmek istiyorum Milli sporcu Şahika Ercümen, "Cumhuriyet'in 100'üncü yılında elimden gelenin en iyisini yapmaya odaklanmıştım. Bu sene de hedeflerim gerçekleşti" dedi.
20.12.2023 Diğer
'Canavarın' en net fotoğrafı! 150 milyon yıllık üçüncü göz ortaya çıktı
'Canavarın' en net fotoğrafı! 150 milyon yıllık üçüncü göz ortaya çıktı İngiltere'nin güneyindeki Dorset'in Jurassic Sahili'ndeki kayalıklarından devasa bir deniz canavarının kafatası çıkarıldı. Canavarla ilgili yapılan keşif ise dünya basınında yankı uyandırdı.
11.12.2023 Dünya
Gebze'de fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi
Gebze'de fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir palet fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken yangına müdahale sürüyor.
9.12.2023 Haberler
Gebze'de fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi
Gebze'de fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir palet fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken yangına müdahale sürüyor.
9.12.2023 Haberler
Bursa'da palet yüklü kamyonet devrildi
Bursa'da palet yüklü kamyonet devrildi Bursa'nın İnegöl ilçesinde, arka lastiğin patlaması sonucu kontrolden çıkan palet yüklü kamyonet, devrildi. Kazada yaralanan olmazken, ulaşımda kısa süre aksama meydana geldi.
21.11.2023 Haberler
Sevgiliye pahalı sürpriz, hapiste bitti!
Sevgiliye pahalı sürpriz, hapiste bitti! Adana’da teknoloji mağazasına teslim edeceği 850 bin TL değerindeki 33 cep telefonundan 28'ni satıp kendisine otomobil aldığı öne sürülen kargo çalışanı tutuklandı.
16.11.2023 Gündem
Son dakika! Gazzeli hastalar Türkiye'ye getirildi
Son dakika! Gazzeli hastalar Türkiye'ye getirildi Aralarında çocukların da olduğu Gazzeli hastalar, Mısır'dan Ankara'ya getirildi. Bakan Koca, "Çoğunluğunu acil tedaviye ihtiyaç duyan kanser hastalarının oluşturduğu Gazzeli 27 hasta ve 13 refakatçi ülkemizde." ifadelerini kullandı.
15.11.2023 Gündem
Ejder Yalçın zırhlı aracı
Ejder Yalçın zırhlı aracı Ejder Yalçın 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracı, askeri birlikler ile güvenlik güçlerinin meskûn mahal ve kırsal alanlar dâhil olmak üzere her türlü bölge ve arazi şartlarında harekât ihtiyaçlarına cevap vermek üzere geliştirilen yüksek koruma ve hareket kabiliyetlerine sahip, harekât sahasında kendini kanıtlamış özgün bir platformdur...
28.10.2023 Gündem
Gururumuz Şahika Encümen! Hatay'da dünya rekorunu geliştirdi
Gururumuz Şahika Encümen! Hatay'da dünya rekorunu geliştirdi Milli sporcu Şahika Ercümen, Cumhuriyetin 100'üncü yılı için Hatay'da gerçekleştirdiği denemede paletsiz değişken ağırlık kategorisindeki 105 metrelik dünya rekorunu 106 metre ile kırdı.
17.10.2023 Diğer
Polisler 20 km kovaladı! 3 çocuk 3 ilçeyi birbirine kattı
Polisler 20 km kovaladı! 3 çocuk 3 ilçeyi birbirine kattı Antalya’da yaşları 12 ila 15 arasında değişen 3 afacan, polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kullandıkları arkasında ahşap palet yüklü açık kasa kamyonetle kaçtı. Kaldırımlara çıkıp bazı araçlara da zarar veren çocuklar 30 dakikada 3 ilçede ortalığı birbirine kattı, 20 kilometrelik kovalamaca sonucu durdurulabildi.
3.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Elektronik atıklara Köstebek harekâtı!
Elektronik atıklara Köstebek harekâtı! Eski telefonlar, kablolar, tüplü televizyonlar, süt pompaları ve tıraş makineleri... Müge Baltacı kurucusu olduğu Köstebek (Mol-e) ile elektronik atıkların nasıl yeniden hayat bulduğunu anlatıyor.
18.09.2023 Milliyet Executive
İzmir'de palet fabrikasında yangın
İzmir'de palet fabrikasında yangın  İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde faaliyet gösteren palet fabrikasında yangın çıktı. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.
4.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Palet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.