İspanya’daki San Fermin Festivali'nde 5 kişi yaralandı
İspanya’daki San Fermin Festivali'nde 5 kişi yaralandı İspanya’nın Pamplona şehrinde San Fermin Festivali'nin bugün gerçekleştirilen boğa koşusu etkinliğinde 5 kişi yaralandı.
7.07.2022 Haberler
İspanya’daki San Fermin Festivali'nde 5 kişi yaralandı
İspanya’daki San Fermin Festivali'nde 5 kişi yaralandı İspanya’nın Pamplona şehrinde San Fermin Festivali'nin bugün gerçekleştirilen boğa koşusu etkinliğinde 5 kişi yaralandı.
7.07.2022 Dünya
Pamplona'ya San Fermin Festivali gerçekleşmeyince sessizlik hakim
Pamplona'ya San Fermin Festivali gerçekleşmeyince sessizlik hakim İspanya'nın Pamplona kentinde her yıl binlerce kişinin katıldığı ve bunlardan azımsanmayacak kısmının yaralandığı San Fermin Festivali bu yıl corona virüs salgını nedeniyle gerçekleştirilmedi. 1700 yıllık festival uzun bir aranın ardından ilk defa gerçekleştirilemezken Reuters fotoğrafçısı Jon Nazca geçtiğimiz yıl 8 Temmuz'da çektiği fotoğraflarla bu sene Pamplona kentinde San Fermin Festivali'nin izini sürdü.
9.07.2020 Tatil
San Fermin Festivali corona virüs nedeniyle iptal edildi
San Fermin Festivali corona virüs nedeniyle iptal edildi İspanya'nın boğa koşularıyla ünlü San Fermin Festivali, corona virüs salgını nedeniyle iptal edildi.
21.04.2020 Dünya
San Fermin'den kanlı görüntüler
San Fermin'den kanlı görüntüler İspanya'nın Pamplona kentinde her yıl binlerce kişinin katıldığı ve bunlardan azımsanmayacak kısmının yaralandığı San Fermin Festivali, yine benzeri sahnelere ev sahipliği yaptı. Festival kanlı başladı. Ölüler var.
8.07.2019 Tatil
Ortalık yine karıştı! Dünya şaşkınlıkla izliyor…
Ortalık yine karıştı! Dünya şaşkınlıkla izliyor… O ülkedeki dehşet anları kare kare fotoğraflandı. Metrelerce sürükledi ve...
14.07.2018 Dünya
San Fermin Festivali sona eriyor
San Fermin Festivali sona eriyor İspanya'nın tarihi Pamplona kentinde 6 Temmuz'da başlayan San Fermin Festivali, yarın sona eriyor. Yaklaşık iki hafta boyunca süren festivalde hem kent halkı hem de festival için kente gelen turistler boğaların önünde Pamplona sokaklarında kıyasıya bir kaçış içinde.
13.07.2018 Tatil
San Fermin Festivali nedir? San Fermin Festivali nerede yapılır?
San Fermin Festivali nedir? San Fermin Festivali nerede yapılır? San Fermin Festivali dünyanın en popüler festivallerinden biridir ve her sene yapılır. San Fermin Festivali nedir? San Fermin Festivali nerede yapılır?
21.05.2019 Dünya
San Fermin Festivali'nde heyecan dorukta
San Fermin Festivali'nde heyecan dorukta İspanya'nın dünyaca ünlü boğa koşusu festivali San Fermin'de yine tehlike ve heyecan dolu anlar yaşandı. İşte o anlara ait bazı görüntüler...
13.07.2017 Tatil
Boğa güreşleri için olay protesto!
Boğa güreşleri için olay protesto! İspanya’da hayvan hakları savunucuları Pamplona kentinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen öfkeli boğaların koşturulduğu San Fermin Festivali’ni, akan kanı teşhir etmek için kafalarından aşağı kırmızı sıvılar dökerek protesto etti.
15.07.2016 Diğer Sporlar
Bu selfieye 3 bin Euro ceza
Bu selfieye 3 bin Euro ceza İspanya'nın Pamplona kentinde geleneksel boğa koşusuna bu yıl ilginç bir olay damga vurdu. Sokakta koşan boğaların önünde durarak selfie yapan bir kişi 3 bin Euro para cezasıyla karşı karşıya.
14.07.2014 Dünya