Pamukkale travertenlerinde siyam ikizi kaplumbağa bulundu
Pamukkale travertenlerinde siyam ikizi kaplumbağa bulundu Dünyaca ünlü Pamukkale travertenleri bölgesinde bulunan siyam ikizi kaplumbağalar, Pamukkale Üniversitesinde (PAÜ) koruma altına alındı. Gezi için travertenlere giden bir turist, bölgede yürüdüğü sırada yerde kaplumbağa yavrusunu fark etti.
10.11.2021 Haberler
Türkiye'de mutlaka görülmesi gereken 10 tarihi yer
Türkiye'de mutlaka görülmesi gereken 10 tarihi yer Türkiye, dünyanın başka hiçbir yerinde olmayan bir zenginliğe ve kültürel çeşitliliğe sahip bir ülke. Bu sebeple de gezilecek görülecek çok fazla yer var. İşte Türkiye'de mutlaka görülmesi gereken 10 tarihi yer...
17.07.2020 Doğa
Pamukkale bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğradı
Pamukkale bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğradı Denizli’de bulunan, şifalı suları ve çevresindeki antik kentlerle her mevsim ziyaretçi ağırlayan beyaz cennet Pamukkale Travertenleri’ne Kurban Bayramı tatilinde yerli ve yabancı ziyaretçiler adeta akın etti. 
11.09.2019 Haberler
Akın akın geldiler!
Akın akın geldiler! Denizli’de bulunan, şifalı suları ve çevresindeki antik kentlerle her mevsim ziyaretçi ağırlayan beyaz cennet Pamukkale Travertenleri’ne Kurban Bayramı tatilinde yerli ve yabancı ziyaretçiler adeta akın etti.
13.08.2019 Gündem
Ülkemizin doğal güzellikleri nelerdir?
Ülkemizin doğal güzellikleri nelerdir? Doğal güzellik denilince akla ilk Türkiye gelmeli zira bunun için birçok geçerli nedenimiz var. Kendiliğinden oluşan mağaralar, şelaleler ve dağlar favori ziyaret mekânları arasında yer alıyor. Türkiye'nin neredeyse dört bir yanında yer alan bu mekanlar bizlerin olduğu kadar turistlerinde ilgisini çekmektedir. Zamanla artan ziyaretçi sayısı ve doğal olayların etkisinin devam etmesi yetkili kesimin önlem almasını gerektirmiştir. Bunlara rağmen Türkiye'nin en fazla rağbet gören 7 güzelliği..
1.05.2018 Gündem