Panda

Panda

Son dakika panda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan panda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan panda haber sayfamızda...

Panda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 725 panda haberi bulunmuştur.
‘Tan Tan’a veda
‘Tan Tan’a veda Japonya’da Hanşin depreminden sonra “umudun sembolü” olan ülkenin en yaşlı pandası ‘Tan Tan’ 28 yaşında öldü.
5.04.2024 Dünya
ABD-Çin arasında Panda diplomasisi
ABD-Çin arasında Panda diplomasisi Çin, ABD’deki San Diego Hayvanat Bahçesi’ne bir çift panda göndermeye hazırlanıyor.
23.02.2024 Dünya
'Neslimizi tanımlayan tehdit': Volt Typhoon
'Neslimizi tanımlayan tehdit': Volt Typhoon ABD'nin yanı sıra müttefikleri İngiltere, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'ya kadar ulaşan sızıntının arkasında, bir süper güç var. İnternete bağlı binlerce cihazı tehlikeye atan Dev-0391, 2021'den bu yana aktif.
14.02.2024 Dünya
Hadi çocuklar tiyatroya!
Hadi çocuklar tiyatroya! Yarıyıl tatili devam ederken birçok oyun çocuklarla buluşacak. İBB Şehir Tiyatroları 29 Ocak’ta Kadıköy Müze Gazhane Sevda Şener Sahnesi’nde “Çöpsüz Dünya” oyununu sahneliyor.
24.01.2024 Kültür Sanat
TikTok Jeton ve Hediye Fiyatları 2024: TikTok Puan Hesaplaması Nasıl Yapılır?
TikTok Jeton ve Hediye Fiyatları 2024: TikTok Puan Hesaplaması Nasıl Yapılır? Dünya genelinde 1 milyarı aşkın insanın kullandığı sosyal medya platformu TikTok pek çok kişi için gelir kapısı haline geldi. TikTok'da hediye edilen jetonlar kullanıcılar gelir elde etme açısından en temek ölçüttür. Jetonların miktarı ve hesaplaması canlı yayın süresi ve izleme süresi gibi belli başlı nedenlerle farklılık gösterir. TikTok jeton puan hesaplaması nasıl yapılır? 'TikTok Jeton ve Hediye Fiyatları 2024' içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Sosyalmedya
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar Özellikle sanal dünyada ve sosyal ortamda sıkılıkla duyduğumuz terimlerden birisi de takma isimlerdir. Genellikle takın arkadaşlar ve kişinin kendi karakteri, görünüşü, kariyeri gibi özelliklerine uygun takma lakaplar verilir. Şaka amacıyla verilen takma isimler İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında da kullanılmaktadır. Özellikle oyun sektöründe takma isimler tercih edilir. Oyuncular kendilerine uygun etkileyici, havalı ve en güzel ismi vermek isterler. İngilizce veya Türkçe fark etmeksizin lakaplar kişinin insanlarda oluşturduğu etkiye katkı sağlamaktadır. İnstagram için etkileyici, tatlı, güzel takma lakaplar arıyorsanız “Takma İsimler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat
İkramiye olarak 'patates' aldı! Vergisini de ödemesi gerekecek
İkramiye olarak 'patates' aldı! Vergisini de ödemesi gerekecek Hastane çalışanı bir kadın, bu yıl aldığı ikramiyenin 'patates' olduğunu öğrenince neye uğradığını şaşırdı. Dikkat çekici hediyesini esprili bir dille sosyal medyaya taşıması sonrasında, paylaşıma yorum yağdı.
27.12.2023 Dünya
Üreyecek kadar enerjileri yok
Üreyecek kadar enerjileri yok İskoçya’ya Çin’den 2011’de getirilen dişi ve erkek dev pandaların yavru dünyaya getirememesinin ardından ülkelerine gönderildiği açıklandı.
6.12.2023 Dünya
Dev görüşmeye ‘diktatör’ damgası!
Dev görüşmeye ‘diktatör’ damgası! ABD Başkanı Joe Biden ile Çin Devlet Başkanı Şi Cinping arasında beklenen görüşme nihayet gerçekleşti. İki lider 4 saatlik görüşmede önemli bazı konuları görüşüp, üst düzey iletişimi güçlendirme kararı almasına karşın, görüşmeden geriye, Biden’ın Şi hakkında söylediği “diktatör” sözü kaldı.
17.11.2023 Dünya
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler Kullanıcı adları özellikle Instagram, Facebook, Instagram, Twitter, TikTok gibi sosyal medya platformları, oyun ve forumlarda sıklıkla kullanılır. Kişinin profilini yansıtan bu kullanıcı adları bir bakıma internet kimlidir. Bu yüzden kullanıcı adı belirlerken bazı unsurlara dikkat edilmelidir. İşletmeler için açılan hesaplarda ise kitlenizi belirlemede yardımcı bir unsurdur. En güzel, cool, komik, İngilizce ve Türkçe kullanıcı adı önerileri için “Kullanıcı Adları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
Kadının gücüne müzikal destek
Kadının gücüne müzikal destek Dünya müziğinin kalbi İstanbul’da atacak! Festival kapsamında kadınların gücünü müzik alanında daha fazla desteklemek amçalı “Müzikte Kadın Liderler” başlıklı bir panel düzenlenecek.
13.08.2023 Kültür Sanat
Üst yönetici lider mi, yoksa hizmetkâr mı?
Üst yönetici lider mi, yoksa hizmetkâr mı? Kurnazlık, cesaret, gaddarlık, merhametsizlik, cömertlik ve nezaketten oluşan bir karışım iyi bir liderde olması gereken büyülü formül mü? Ve acaba yaşam buna değer mi?
15.02.2023 Milliyet Executive
2023'te Kim Jong-un'dan neler bekleyebiliriz?
2023'te Kim Jong-un'dan neler bekleyebiliriz? Kuzey Kore rekorlar kırdığı bir 2022 geçirdi. Bu sene, bir yıl içinde her zamankinden daha fazla füze ateşledi. Hatta, 2022'de, şimdiye kadar fırlattığı tüm füzelerin dörtte biri kadar füzeyi gökyüzüne gönderdiği söylenebilir. Peki 2023'te Kim Jong-un'dan neler bekleyebiliriz?
4.01.2023 Dünya
Panda Tuan Tuan 18 yaşında öldü
Panda Tuan Tuan 18 yaşında öldü 14 yıl önce Çin tarafından Tayvan’a o zamanlar sıcak olan ilişkilerin sembolü olarak verilen Tuan Tuan adlı panda, tedavi altındayken öldü.
21.11.2022 Dünya
Yapay Zekâ Ekosistem Çağrısı’nda destek alan 10 proje belli oldu
Yapay Zekâ Ekosistem Çağrısı’nda destek alan 10 proje belli oldu Ulusal Yapay Zekâ Stratejisi’ni geçen yıl yayınlayan ve 2025 yılı hedeflerini ortaya koyan Türkiye, bu alanda ilk kez uygulanacak bir destek modeli geliştirdi. TÜBİTAK Yapay Zekâ Ekosistem Çağrısı, yapay zekâya ihtiyacı olan işletmeleri; teknoloji sağlayıcı KOBİ’ler, üniversiteler ve araştırma merkezleriyle buluşturuyor. TÜBİTAK Yapay Zekâ Enstitüsü’nün de dahil olduğu sistem, yapay zekâ alanında bir sinerji oluşturmayı hedefliyor.
15.11.2022 Ekonomi
Eljif Elmas sahneye çıktı, Napoli 3 puanı kaptı
Eljif Elmas sahneye çıktı, Napoli 3 puanı kaptı İtaya Ligi'nde Dünya Kupası arası öncesinde Napoli hata yapmadı ve Udinese'yi 3-2 ile geçti. Eljif Elmas maçta öne çıkan isimlerden oldu.
12.11.2022 İtalya Serie A
Bugün Yaşayan Ayı Türleri Nelerdir? Türkiye'de Kaç Çeşit Ayı Türü Vardır?
Bugün Yaşayan Ayı Türleri Nelerdir? Türkiye'de Kaç Çeşit Ayı Türü Vardır? Dünyanın birçok farklı yerinde yaşayan değişik özelliklere sahip ayı türleri bulunur. Özellikle Bunlar içerisinde Bozayı, Amerikan siyah ayısı, Kutup ayısı ya da Asya siyah ayısı gibi pek çok ayı öne çıkmaktadır. Bugün yaşayan ayı türleri nelerdir? Türkiye'de kaç çeşit ayı türü vardır? İşte, tüm detaylar.
4.10.2022 Eğitim
Çin’deki depremde anne panda ve yavrularının kaçtığı anlar görüntülendi
Çin’deki depremde anne panda ve yavrularının kaçtığı anlar görüntülendi Çin’in Sichuan eyaletinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde Wolong Ulusal Doğa Koruma Alanı'ndaki anne panda ve yavruları depremi hissetmelerinin ardından açık alana kaçtı.
5.09.2022 Haberler
Trendyol’dan sanata tam destek
Trendyol’dan sanata tam destek 150’den fazla sanatçının 1000’e yakın eseri Trendyol Sanat ile Türkiye’nin dört bir yanındaki sanatseverlerle buluşuyor.
28.08.2022 Advertorial
Garip gelen davranışlar!
Garip gelen davranışlar! Dünya çapında bazı davranışlar var ki kimse tarafından hoş karşılanmıyor. Aşağıdaki maddeleri siz de yapıyorsanız, lütfen kendinize “Dur” deyin
19.08.2022 Cadde
Dönüşüm İzmir’den başlıyor
Dönüşüm İzmir’den başlıyor İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, 4 Ekim 2019’da, şehri ziyaret eden Blue Panda yelkenlisinde imzaladığı Niyet Beyanı ile WWF’in dünya genelinde 36 ülkenin dahil olduğu Plastik Atıksız Şehirler Ağı’na İzmir de katılmıştı. Protokolle İzmir’in Çeşme ilçesi de, Temmuz 2022’ye kadar plastik kirliliğini %30 azaltmayı taahhüt etti.
8.08.2022 Ege
Mavi Panda Türkiye yolunda
Mavi Panda Türkiye yolunda  Akdeniz’i tehdit eden çevre ve deniz sorunlarına dikkat çekmek için Fransa’dan yelken açan Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF-Türkiye) yelkenlisi Mavi Panda, İtalya’nın ardından Türkiye’ye geliyor.
3.08.2022 Gündem
Avrupa'nın son pandasının Bulgaristan'da yaşadığı ortaya çıktı
Avrupa'nın son pandasının Bulgaristan'da yaşadığı ortaya çıktı Pandaların Avrupa'yı en son ne zaman dolaştığını yakın zamanda bir müze koleksiyonunda yeniden keşfedilen bir çift diş ortaya çıkardı. Agriarctos nikolovi diye adlandırılan yeni türün dişleri, kuzenlerine göre daha büyük.
2.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Panda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.