Slim Fit Ne Demek? Gömleklerde Ve Pantolonlarda Slim Fit Ne Anlama Gelir?
Slim Fit Ne Demek? Gömleklerde Ve Pantolonlarda Slim Fit Ne Anlama Gelir? Slim fit kelime anlamı olarak dar kesim anlamında kullanılan bir terimdir. Yani üzerinize giydiğiniz zaman oturan parçalar, vücudu saran kıyafetler slim fit olarak ifade edilmektedir. Genellikle alışveriş yapılırken bu tarz kelimeler sıklıkla duyulmaktadır. Slim fit ne demek? Gömleklerde ve pantolonlarda slim fit ne anlama gelir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
17.02.2021 Eğitim
Kaybetmekten bıktı, çakmağını asma kilitle pantolonuna zincirledi
Kaybetmekten bıktı, çakmağını asma kilitle pantolonuna zincirledi Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde her gün çakmak kaybeden adam, çareyi son aldığı çakmağı asma kilit ve zincirle pantolonuna kilitlemekte buldu.
15.01.2020 Haberler
Yeni sezonda çok konuşulacak "Slouchy Jean" trendi
Yeni sezonda çok konuşulacak "Slouchy Jean" trendi Mom Jean ve Boyfriend Jean'e rakip olacak Slouchy Jean trendi geliyor! Bütün pantolonlarınızı rafa kaldırmanızı sağlayacak slouchy jean stillerini sizin için paylaştık.
12.09.2019 Stil
Pantolonunun bacağı araçta takılı kaldı
Pantolonunun bacağı araçta takılı kaldı Kadıköy'de yolun karşısına geçmeye çalışan kişiye otomobil çarptı. Yaralanan kişinin yırtılan pantolon bacağı araçta asılı kaldı.
11.09.2019 Yaşam
Keneyi kavanozun içine koyarak hastaneye getirdi
Keneyi kavanozun içine koyarak hastaneye getirdi Çorum'da yaşayan Hüseyin Çeliker, dün ailesiyle birlikte Çorum-Samsun karayolu üzerinde bulunan Sıklık Tabiat Parkına piknik yapmak için gitti. Piknik sonrası ailesiyle birlikte evine dönen Çeliker, pantolonunu çıkarırken, kene yere düştü. Yere düşen keneyi bir bezle yakalayıp kavanoza koydu. Bugünde kendisinin kene tarafından ısırılmış olabileceğini düşünerek, keneyi de kavanoza koyup Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti. Doktorlar Hüseyin Çeliker?e kan tahlilini yaptı. Çeliker'i kenenin ısırıp ısırmadığı yapılacak tetkikler sonucunda belirleneceği belirtildi. Çeliker, "Kenenin beni ısırıp ısırmadığını bilmiyorum. Tedbir amaçlı hastaneye geldim. Kene zehirli mi değil mi onu bilmiyorum. Ben de keneyi kavanoza koyup hastaneye getirdim. Kan tahlilimi verdim ve sonuçları bekliyorum. Umarım bir sorun çıkmaz. Ben vatandaşların kenelere karşı dikkatli olmalarını ve yetkililerinde kenelere karşı önlem almalarını istiyorum" dedi.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri