Paolo Gentiloni

Paolo Gentiloni

Son dakika Paolo Gentiloni haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Paolo Gentiloni gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Paolo Gentiloni haber sayfamızda...

Paolo Gentiloni

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 136 paolo gentiloni haberi bulunmuştur.
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi son yolculuğuna uğurlandı
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi son yolculuğuna uğurlandı Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi için bugün Milano’daki Duomo Katedrali’nde cenaze töreni düzenlendi.
14.06.2023 Dünya
İtalya sandığa gitti
İtalya sandığa gitti İtalya’da seçmenler, erken genel seçim nedeniyle dün sandık başına gitti. 
26.09.2022 Dünya
İtalya'da halk, erken genel seçim için sandık başında
İtalya'da halk, erken genel seçim için sandık başında İtalya'da seçmenler, erken genel seçimde oy kullanmak için sandık başına gitti.
25.09.2022 Dünya
AB’den gaz tepkisi
AB’den gaz tepkisi Avrupa Birliği, Gazprom’un gaz sevkiyatını durdurduğunu açıklamasına tepki gösterdi, anlaşmalara saygı göstermeye çağırdı.
4.09.2022 Dünya
'AB ortak borçlanmayı tartışabilir'
'AB ortak borçlanmayı tartışabilir' Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Ekonomik ve Parasal İşlerden Sorumlu Üyesi Paolo Gentiloni, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının yarattığı krize karşın yeniden ortaklaşa borçlanma konusunun birkaç hafta içinde tartışılabileceğini bildirdi.
22.03.2022 Uzmanpara
'Büyüme görünümü belirsiz hale geldi'
'Büyüme görünümü belirsiz hale geldi' Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Ekonomik İşlerden Sorumlu Üyesi Paolo Gentiloni, "Rusya'nın Ukrayna'da attığı adımlar Euro Bölgesi'nin 2022 yılı için büyüme görünümünü daha belirsiz hale getirdi" ifadelerini kullandı.
22.02.2022 Uzmanpara
AB her ülkeye ayrı borç limiti belirleyecek
AB her ülkeye ayrı borç limiti belirleyecek Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Ekonomik İşlerden Sorumlu Üyesi Paolo Gentiloni, AB İstikrar Paktı'nda 2022 yılı ortalarında yapılması amaçlanan reformda her üye ülke için ayrı ayrı olmak üzere borç limitleri belirlemek istediklerini söyledi.
29.12.2021 Uzmanpara
İtalyan öğrenci cinayetinden yargılanan Mısırlı istihbaratçıların davası ertelendi
İtalyan öğrenci cinayetinden yargılanan Mısırlı istihbaratçıların davası ertelendi İtalyan doktora öğrencisi Giulio Regeni'yi kaçırıp işkenceyle öldürdükleri iddiasıyla 4 Mısırlı istihbarat yetkilisi Roma'da gıyabında yargılanmaya başladı. Ancak dava, sanıklara ulaşılamaması nedeniyle ertelendi.
15.10.2021 Dünya
Bakan Muş'tan Gümrük Birliği açıklaması
Bakan Muş'tan Gümrük Birliği açıklaması Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Gümrük Birliği'nin güncellenmesine dönük sürecin Türkiye ile Avrupa Birliği'nin (AB) ticari ve ekonomik alandaki ilişkilerini daha da ileriye taşıyacağını, bunun iki taraf için de ekonomik yararlar sunacağını söyledi.
15.06.2021 Ekonomi
AB Komisyonu büyüme tahminlerini artırabilir
AB Komisyonu büyüme tahminlerini artırabilir Avrupa Birliği Komisyonu 2021 yılı büyüme tahminlerini artırabilir.
14.04.2021 Uzmanpara
Borç erteleme süresinde uzatma istendi
Borç erteleme süresinde uzatma istendi Dünya Bankası Başkanı David Malpass, G20 Grubu ülkelerine, Covid-19 pandemisi kaynaklı krizin etkilerinin sürdüğüne dikkat çekerek, geçen yıl başlatılan Borç Ödeme Erteleme Girişimi'nin (Debt Service Suspension Initiative - DSSI) süresinin 2021 yılı sonuna kadar uzatılmasını istedi.
6.04.2021 Uzmanpara
‘AB üyeliği stratejik hedefimiz’
‘AB üyeliği stratejik hedefimiz’ Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Avrupa Birliği (AB) üyeliğinin, Türkiye için stratejik bir hedef olmaya devam ettiğini belirterek, “25-26 Mart tarihindeki AB Zirvesi’nden somut çalışmaların önünü açacak bir netice bekliyoruz” ifadesini kullandı.
24.03.2021 Ekonomi
Bakan Pekcan: AB ile iş birliği büyük fayda sağlayacaktır
Bakan Pekcan: AB ile iş birliği büyük fayda sağlayacaktır Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Avrupa Birliği (AB) üyeliği, Türkiye için stratejik bir hedef olmaya devam ediyor. 25-26 Mart tarihindeki AB Zirvesinden somut çalışmaların önünü açacak bir netice bekliyoruz. Türkiye ile AB arasında daha fazla ekonomik iş birliği her iki tarafa da büyük fayda sağlayacaktır" dedi.
23.03.2021 Ekonomi
İtalya'nın kamu borcu arttı
İtalya'nın kamu borcu arttı İtalya'nın kamu borcu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle geçen yıl 21 puan artarak GSYH'nin yüzde 155,6'sına ulaştı.
1.03.2021 Uzmanpara
AB'den 2021 için yüzde 3,7 büyüme öngörüsü
AB'den 2021 için yüzde 3,7 büyüme öngörüsü Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, AB ekonomisinin bu yıl yüzde 3,7 büyüyeceği tahmininde bulundu.
11.02.2021 Uzmanpara
İtalya'da çalkantı bitmiyor! Koalisyonların ömrü ortalama 1,1 yıl
İtalya'da çalkantı bitmiyor! Koalisyonların ömrü ortalama 1,1 yıl Sadece son 10 yılda altı başbakan ve yedi hükümetin görev yaptığı İtalya’da, en son seçimi kazanarak başbakan olan lider Silvio Berlusconi idi.
27.01.2021 Dünya
AB'den dolara karşı euroyu güçlendirme planı
AB'den dolara karşı euroyu güçlendirme planı Avrupa Birliği (AB), dolara bağımlılığı azaltmaya ve küresel ticarette euronun daha önemli bir rol üstlenmesini sağlamaya yönelik yeni plan hazırladı.
19.01.2021 Ekonomi
Euro Bölgesi'nin kamu borcu artıyor
Euro Bölgesi'nin kamu borcu artıyor Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun ekonomiden sorumlu üyesi Paolo Gentiloni, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından ekonomik olarak en şiddetli etkilenen Euro Bölgesi ülkelerinde kamu borcunun arttığını söyledi.
19.01.2021 Uzmanpara
Euro Bölgesi'nin kamu borcu covid-19 nedeniyle artıyor
Euro Bölgesi'nin kamu borcu covid-19 nedeniyle artıyor Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun ekonomiden sorumlu üyesi Paolo Gentiloni, yeni tip koronavirüs (covid-19) salgınından ekonomik olarak en şiddetli etkilenen Euro Bölgesi ülkelerinde kamu borcunun arttığını söyledi.
18.01.2021 Ekonomi
AB ekonomisi, Kovid-19 nedeniyle yüzde 7,4 daralacak
AB ekonomisi, Kovid-19 nedeniyle yüzde 7,4 daralacak Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AB ekonomisinin bu yıl yüzde 7,4 küçüleceği öngörüsünde bulundu.
5.11.2020 Uzmanpara
AB 'dijital euro'da ECB ile iş birliği yapacak
AB 'dijital euro'da ECB ile iş birliği yapacak Avrupa Komisyonu'nun Ekonomiden Sorumlu Üyesi Paolo Gentiloni, dijital euro konusuna ilişkin yürütülmekte olan tartışmalara işaret ederek, AB'nin, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) bu konuda yakınlarda hazırladığı rapordaki görüşlerine büyük ölçüde katıldığını vurguladı.
4.11.2020 Uzmanpara
AB'nin bütçe açığı kuralları uygulanmayacak
AB'nin bütçe açığı kuralları uygulanmayacak AB'nin bütçe açığı kuralları 2021 yılında da uygulanmayacak.
6.10.2020 Uzmanpara
AB ekonomisi Kovid-19 nedeniyle küçülecek
AB ekonomisi Kovid-19 nedeniyle küçülecek Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AB ekonomisinin bu yıl yüzde 8,3 daralacağı öngörüsünde bulundu.
7.07.2020 Ekonomi
Corona virüste dünyada yaşanan son gelişmeler
Corona virüste dünyada yaşanan son gelişmeler Dünya genelinde corona virüste (Kovid-19) bulaşan kişi sayısı 410 bini aşarken, virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 18 bin 295, iyileşenlerin sayısı ise 107 bin oldu.
24.03.2020 Dünya
İtalya'ya düzensiz göçmen gelişlerinde rekor azalma
İtalya'ya düzensiz göçmen gelişlerinde rekor azalma İtalya'ya Akdeniz üzerinden gelen düzensiz göçmen sayısı önceki yıllara göre azalarak 11 bin 439'a geriledi.
25.12.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Paolo Gentiloni ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.