Paraşütçü

Paraşütçü

Son dakika Paraşütçü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Paraşütçü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Paraşütçü haber sayfamızda...

Paraşütçü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 558 paraşütçü haberi bulunmuştur.
Paraşütle gökyüzünde kahvaltı keyfi yapan paraşütçü bu sefer ölümden döndü
Paraşütle gökyüzünde kahvaltı keyfi yapan paraşütçü bu sefer ölümden döndü Erzincan'daki Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde yamaç paraşütü yapan Hasan Kaval (32), önceki gün özel hazırladığı düzenekle paraşüte bağladığı masada, arkadaşıyla birlikte gökyüzünde kahvaltı yaptı.
3.02.2024 Haberler
Paraşütle gökyüzünde kahvaltı keyfi yapıyordu! Ölümden döndü
Paraşütle gökyüzünde kahvaltı keyfi yapıyordu! Ölümden döndü Erzincan'da paraşütle havada kahvaltı yapmak isteyen macera severler ölümden döndü. Gökyüzünde kahvaltı yaptıktan sonra ikinci gösterisi olan çift katlı ranzayla yamaç paraşütü yapmaya çalışırken yere çakıldı.
3.02.2024 Gündem
30 katlı binadan atladı, paraşütü açılmayınca yere çakıldı!
30 katlı binadan atladı, paraşütü açılmayınca yere çakıldı! Tayland'da bir binanın çatısından izinsiz atlayan İngiliz paraşütçü Nathy Odinson, 30'uncu kattan yere çakılarak hayatını kaybetti.
28.01.2024 Dünya
Çifte ajan aranıyor! CIA'en Rusça video
Çifte ajan aranıyor! CIA'en Rusça video ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Rus istihbarat çalışanlarını taraf değiştirmeye ve ABD için çifte ajan olarak çalışmaya ikna etmek için Rusça işe alım videosu yayınladı.
23.01.2024 Haberler
Çifte ajan aranıyor! CIA'den Rusça video
Çifte ajan aranıyor! CIA'den Rusça video ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Rus istihbarat çalışanlarını taraf değiştirmeye ve ABD için çifte ajan olarak çalışmaya ikna etmek için Rusça işe alım videosu yayınladı.
23.01.2024 Dünya
Bulutlara dokunan Cumhuriyet kadını
Bulutlara dokunan Cumhuriyet kadını Türk Hava Kurumu Paraşüt Kadın Milli Takımı’nda yer aldığı zaman hayali jet pilotu olmaktı. Havacılık tarihinde iz bırakan kadın pilotlardan Madelet Grabbe Başusta’nın hayat hikâyesini Cumhuriyet’in 100’üncü yılında genç kızlara rol model olması için hazırlanan belgeselden öğreniyoruz.
17.12.2023 Pazar
Kayıp Ukraynalı çocuğu Putin'in müttefikinin evlat edindiği belirlendi
Kayıp Ukraynalı çocuğu Putin'in müttefikinin evlat edindiği belirlendi Ortaya çıkan belgelere göre, Vladimir Putin'in önemli bir siyasi müttefiki, Ukrayna'da çocuk bakımevinden kaçırılan bir çocuğu evlat edindi.
24.11.2023 Dünya
Yabancı uyruklu paraşütçü ağaçta asılı kaldı
Yabancı uyruklu paraşütçü ağaçta asılı kaldı Fethiye’de devam eden 23. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali ilginç kazalara da sahne oluyo
22.10.2023 Haberler
Üniversite kampüsündeki inşaatta işçi vinçten düştü! Kurtarılamadı
Üniversite kampüsündeki inşaatta işçi vinçten düştü! Kurtarılamadı Balıkesir'de Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kampüsü’nde bulunan inşaatta vinçten düşen operatör Cem Harmancı (26), hayatını kaybetti.
21.10.2023 Gündem
Geriye bu fotoğraf kaldı... Kontrolü kaybeden İngiliz paraşütçü kurtarılamadı
Geriye bu fotoğraf kaldı... Kontrolü kaybeden İngiliz paraşütçü kurtarılamadı Muğla'ya bağlı Fethiye ilçesine base jump (serbest düşüş) için gelen İngiliz uyruklu paraşüt pilotu 47 yaşındaki Dilip Marcus Sundhod Kelebekler Vadisi'nden yaptığı atlayış sırasında kayalıklara çarparak, hayatını kaybetti.
21.10.2023 Gündem
Erciyes'te nefes kesen anlar! Hedefler tam isabetle vuruldu
Erciyes'te nefes kesen anlar! Hedefler tam isabetle vuruldu 1'inci Komando Tugayı Komutanlığı’nca düzenlenen ve 7 ülke askerinin fiilen olmak üzere 9 ülkenin katıldığı 'Erciyes-2023' tatbikatından nefes kesen anlar paylaşıldı.
19.10.2023 Haberler
Erciyes'te nefes kesen anlar! Hedefler tam isabetle vuruldu
Erciyes'te nefes kesen anlar! Hedefler tam isabetle vuruldu 1'inci Komando Tugayı Komutanlığı’nca düzenlenen ve 7 ülke askerinin fiilen olmak üzere 9 ülkenin katıldığı 'Erciyes-2023' tatbikatından nefes kesen anlar paylaşıldı.
19.10.2023 Gündem
Savunma bütçesini artıran Japonya, orduya katılacak asker bulmakta zorlanıyor
Savunma bütçesini artıran Japonya, orduya katılacak asker bulmakta zorlanıyor Savunma bütçesini artıran Japonya, orduya katılacak asker bulmakta zorlanıyor.
16.10.2023 Dünya
Ters rüzgara kapılan 2 paraşütçü metrelerce yükseklikten düştü
Ters rüzgara kapılan 2 paraşütçü metrelerce yükseklikten düştü Kayseri'de Ali Dağı'ndan yamaç paraşütü ile atlayış yapan biri pilot 2 kadın, ters rüzgarın etkisiyle yaklaşık 5 metre yükseklikten düşerek yaralandı.
28.09.2023 Gündem
Saddam Hüseyin'i yakalatan gizli sorgu! Adım adım insan avı nasıl yapıldı?
Saddam Hüseyin'i yakalatan gizli sorgu! Adım adım insan avı nasıl yapıldı? 20 Mart 2003'te ABD liderliğindeki müttefik güçlerin Irak'ı işgale başlayarak Saddam Hüseyin rejimini devirmesi yakın tarihin en önemli olaylarından birisi olarak biliniyor. Savaşın ‘en büyük zaferlerinden biri’ olduğu ifade edilen Saddam Hüseyin’in canlı olarak ele geçirilme süreci de oldukça ilginç detaylar barındırıyor. Bu detaylardan birisi de Saddam’ın yakalanmasında önemli rol oynayan Eric Maddox.
10.08.2023 Dünya
Eskişehir'de gökyüzü paraşütlerle renklendi
Eskişehir'de gökyüzü paraşütlerle renklendi Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bu yıl 4'üncü kez düzenlenen 'Skydiving Fest-Paraşüt Günleri' renkli görüntülere sahne oldu.
8.07.2023 Haberler
Rusya ve ABD arasında bir gerilim daha! 'Raporların farkındayız'
Rusya ve ABD arasında bir gerilim daha! 'Raporların farkındayız' Rusya, uyuşturucu ticareti suçlamasıyla başkent Moskova’da ABD'li bir müzisyen ve eski bir paraşütçü olan 51 yaşındaki Michael Travis Leake’i gözaltına aldı.
11.06.2023 Dünya
Acemi yabancı pilot uyarısı
Acemi yabancı pilot uyarısı Son 2 haftada meydana gelen yamaç paraşütü kazalarında 2 kişi öldü, 22 kişi yaralandı. Acemi yapancı pilotların daha sık kaza yaptığını belirten Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatif Başkanı Arıkan, bu kişilerin ‘para uğruna’ çalıştırıldığını söylüyor.
6.05.2023 Gündem
Kurtarma ekipleri ağaçlardan paraşütçü topluyor
Kurtarma ekipleri ağaçlardan paraşütçü topluyor Fethiye’de hava şartları paraşütçülere zor anlar yaşattı. Babadağ'dan atlayış gerçekleştiren 16 paraşüt savruldu, 17 kişi hastanelik oldu.
4.05.2023 Haberler
Milli paraşütçünün öldüğü kazada, İngiliz paraşüt pilotu tutuklandı
Milli paraşütçünün öldüğü kazada, İngiliz paraşüt pilotu tutuklandı Muğla’nın Fethiye ilçesinde 2 paraşütün çarpıştığı, milli paraşütçü Orkut Baysal'ın (39) hayatını kaybettiği, tandem (ikili) atlayış yaptığı Andaç Ünsal'ın (45) da yaralandığı kazada, diğer paraşütün pilotu İngiliz Thomas Aitken (45), tutuklandı.
1.05.2023 Gündem
Milli paraşütçü Baysal hayatını kaybetti
Milli paraşütçü Baysal hayatını kaybetti Yamaç Paraşütü Milli Takımı sporcularından Orkut Baysal, Muğla’nın Fethiye ilçesinde 2 paraşütün iniş sırasında çarpışarak düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.
1.05.2023 Gündem
Fethiye'de paraşüt kazası! Milli paraşütçü Orkut Baysal hayatını kaybetti
Fethiye'de paraşüt kazası! Milli paraşütçü Orkut Baysal hayatını kaybetti Muğla’nın Fethiye ilçesinde iki paraşütün iniş sırasında çarpışarak düşmesi sonucu Yamaç Paraşütü Milli Takımı sporcularından Orkut Baysal (39) hayatını kaybetti, yanındaki eğitim vermek için ikili atlayış yaptığı Andaç Ünsal (45) ile diğer paraşüt pilotu İngiliz Thomas Aitken (45) yaralandı.
30.04.2023 Gündem
Ne ‘çekti’ insanlardan…
Ne ‘çekti’ insanlardan… Gerçek bir olaydan esinlenen “Cocaine Bear/Çıldırmış Ayı”; bir ayının uyuşturucu yüzünden seri katile dönüştüğü, absürt bir komedi…
31.03.2023 Kültür Sanat
İşgalin 360. gününde Putin'e büyük darbe! 'Ordunun beyni' hayatını kaybetti
İşgalin 360. gününde Putin'e büyük darbe! 'Ordunun beyni' hayatını kaybetti Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde 360. güne girildi. Söz konusu işgalde Rus ordusunun kayıpları devam ederken son ayların en büyük kaybı Rus tarafı için dün akşam yaşandı.
18.02.2023 Dünya
Paraşütçü inişe geçtiği sırada 20 metre yükseklikten böyle düştü
Paraşütçü inişe geçtiği sırada 20 metre yükseklikten böyle düştü Kayseri'nin Talas İlçesinde yamaç paraşütü yapan bir kişi, inişe geçtiği sırada yaklaşık 20 metre yükseklikten düştü.
17.12.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Paraşütçü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.