Paris Moda Haftası

Paris Moda Haftası

Son dakika Paris Moda Haftası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Paris Moda Haftası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Paris Moda Haftası haber sayfamızda...

Paris Moda Haftası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 797 paris moda haftası haberi bulunmuştur.
Victoria Beckham sahneye koltuk değnekleriyle çıktı! Defileyi protestocular bastı
Victoria Beckham sahneye koltuk değnekleriyle çıktı! Defileyi protestocular bastı Dünyaca ünlü müzik grubu Spice Girls dağıldıktan sonra moda dünyasına adım atan Victoria Beckham, spor salonunda geçirdiği bir kaza sonucu ayağını kırmıştı. Önceki gün Paris Moda haftasında markasının 2024 sonbahar/kış koleksiyonunu defilesi düzenlenen Beckham, hayvan hakları aktivistlerinin protestosuna uğradı. Ünlü isim, defile sonunda sahneye koltuk değnekleriyle çıktı. İşte detaylar...
5.03.2024 Cadde
Paris Moda Haftası'ndaki elbisesi olay oldu! Etrafını fotoğrafçılar sardı
Paris Moda Haftası'ndaki elbisesi olay oldu! Etrafını fotoğrafçılar sardı Eski aşkı Ben Affleck'le (51) 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez, 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Affleck ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen JLo, son olarak Paris Moda Haftası'na katıldı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, Elie Saab defilesi için tercih ettiği elbiseyle göz kamaştırdı.
26.01.2024 Cadde
Zamanın ruhu Tekno defile
Zamanın ruhu Tekno defile Paris Moda Haftası’nda Schiaparelli defilesinde, bilim kurgu görüntüleri vardı.
25.01.2024 Dünya
Bir dönemin en güzel kadınlarından biriydi! Artık makyaj bile yapmıyor
Bir dönemin en güzel kadınlarından biriydi! Artık makyaj bile yapmıyor Yayınladığı dönem tüm dünyanın büyük ilgi gösterdiği 'Baywatch' dizisinin yıldızı Pamela Anderson, gençlik yıllarında dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak anılıyordu. Geçtiğimiz aylarda makyaj yapmayı bıraktığını açıklayan ünlü isim, bir reklam kampanyası için çekim yaptı. Anderson, kamera karşısına geçerken bile makyaj yapmama kuralını bozmadı.
30.12.2023 Cadde
Makyajsız hali çok konuşulmuştu! Ünlü oyuncuya 'güzellik devrimi' yaptıran ölüm
Makyajsız hali çok konuşulmuştu! Ünlü oyuncuya 'güzellik devrimi' yaptıran ölüm Yayınladığı dönem tüm dünyanın büyük ilgi gösterdiği 'Baywatch' dizisinin yıldızı Pamela Anderson, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'nda yüzünde bir damla bile makyaj olmadan görüntülendi. Magazin gündemine oturan karelerin ardından Anderson'a ünlü isimlerden destek yağarken; oyuncunun neden artık makyaj yapmadığı da ortaya çıktı.
5.10.2023 Cadde
Boşanma aşamasındaki güzel oyuncu küvette poz verdi! Kaşları olay oldu
Boşanma aşamasındaki güzel oyuncu küvette poz verdi! Kaşları olay oldu Sofia Vergara ile Joe Manganiello, geçtiğimiz aylarda yedi yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Boşanma aşamasında olan çiftten güzel oyuncu, küvette çektiği makyajsız bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Vergara'nın paylaşımında en çok dikkat çeken şey ise kaşları oldu.
5.10.2023 Cadde
Adriana Lima lüks otelde şoku yaşadı! Tahtakuruları yedi
Adriana Lima lüks otelde şoku yaşadı! Tahtakuruları yedi Ünlü süper model Adriana Lima, beş yıl aradan sonra yeniden bir araya geldiği Victoria's Secret'ın yeni ürün tanıtımında boy göstermişti. Ardından Paris Moda Haftası'na katılan güzel model tahtakurularının hedefi oldu.
5.10.2023 Cadde
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi boşanmayı Paris'te kutladı!
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi boşanmayı Paris'te kutladı! Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile Beykoz Adliyesindeki duruşmada tek celsede boşandı. İkili, boşanmanın ardından soluğu Paris’te aldı. Paris Moda Haftası’nı takip eden eski eşler, sosyal medyada partilerde çekilen karelerini paylaştı.
3.10.2023 Cadde
Elini bırakmadı
Elini bırakmadı Hadise, katıldığı Paris Moda Haftası’nda ABD’li şarkıcı Usher ile ayaküstü sohbet etti.
3.10.2023 Cadde
Defileye PETA baskını
Defileye PETA baskını Dünya çapında hayvan haklarını savunan ABD merkezli PETA, artık hayvan derisi kullanan modaevlerinin defilelerine baskın yapıyor.
2.10.2023 Dünya
Bella Hadid ile Marc Kalman ayrıldı!
Bella Hadid ile Marc Kalman ayrıldı! Dünyanın en gözde modellerinden biri olan ve en parlak dönemini yaşayan Bella Hadid (26), son dönemde Marc Kalman (35) ile ilişkisiyle gündemdeydi. Bella Hadid ve sanat yönetmeni Marc Kalman, iki yıllık bir birlikteliğin ardından ayrılık kararı aldı.
20.07.2023 Cadde
Modada dünya tersine döndü
Modada dünya tersine döndü Hollanda merkezli olan ve haute couture üretim yapan modaevi Viktor&Rolf, Paris Moda Haftası’nda da farklılığını ortaya koydu.
27.01.2023 Dünya
Ünlü şarkıcı üzerinde tam 30 bin kristal taşıdı! 'Doja'nın Cehennemi'
Ünlü şarkıcı üzerinde tam 30 bin kristal taşıdı! 'Doja'nın Cehennemi' Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiren başarılı şarkıcı Doja Cat, geçtiğimiz aylarda saçlarını kazıtarak, konuyla ilgili takipçilerine açıklama yaptığı bir videoda kaşlarını da tıraş etmişti. İlginç tarzıyla dikkat çeken Doja, önceki gün ise Paris Moda Haftası'na katıldı. Şarkıcı, kırmızı vücut boyası ve üzerindeki kristallerle etkinliğe damga vurdu.
25.01.2023 Cadde
Kylie Jenner aslan başı figürlü elbisesiyle gündem oldu
Kylie Jenner aslan başı figürlü elbisesiyle gündem oldu Genç milyarder unvanına sahip olan Kylie Jenner, Paris Moda Haftası'nda yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Defileye izleyici olarak katılan Jenner, kıyafet tercihiyle herkesi gölgede bıraktı. Jenner'in kıyafetinin önündeki aslan başını görenler gözlerini ondan alamadı.
24.01.2023 Cadde
40 yaş küçük sevgilisiyle el ele yürüdü! Uyumlu saçları dikkat çekti
40 yaş küçük sevgilisiyle el ele yürüdü! Uyumlu saçları dikkat çekti Ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher; geçtiğimiz Kasım ayında kendisinden 40 yaş küçük Alexander 'AE' Edwards ile aşk yaşadığını duyurmuş ve aralarındaki yaş farkıyla ilgili gelen eleştirilere isyan etmişti. Şimdilerde genç sevgilisiyle mutlu bir birliktelik sürdüren ünlü isim, önceki akşam Edwards ile akşam yemeği için buluştu. Çiftin neşeli halleri, kameralara böyle yansıdı.
22.01.2023 Cadde
40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor mu? Ünlü şarkıcının paylaşımı dikkat çekti
40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor mu? Ünlü şarkıcının paylaşımı dikkat çekti 'Believer', 'If I Could Turn Back Time' ve 'After All' gibi parçalarla tanınan, ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher; geçtiğimiz haftalarda kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Alexander Edwards ile ilgili gelen eleştirilere isyan etmişti. "Aşk matematikten anlamaz" diyerek ilişkisini savunan Cher, paylaştığı yüzük fotoğrafıyla kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
26.12.2022 Cadde
Kanye West'in paylaşımları tepki çekti! Elon Musk devreye girdi
Kanye West'in paylaşımları tepki çekti! Elon Musk devreye girdi Son dönemde yaptığı ırkçı paylaşımlarıyla tepki çeken Kanye West, kampanyasının 'çocuk istismarı öğeleri içerdiği' eleştirileriyle gündeme gelen ünlü bir marka için yayınladığı destek mesajıyla gündeme geldi. Twitter'dan peş peşe paylaşımlar yapan rapçi, yahudi karşıtı bir Tweet de attıktan sonra Elon Musk devreye girdi. İşte detaylar...
3.12.2022 Cadde
Resmen boşandılar! Kanye West, Kim Kardashian'a nafaka ödeyecek
Resmen boşandılar! Kanye West, Kim Kardashian'a nafaka ödeyecek Son dönemde ırkçı söylemleriyle gündemde olan rapçi Kanye West ile reality şov yıldızı Kim Kardashian, sekiz yıllık evliliklerini Şubat 2021'de bitirmiş, çocukların velayet durumu nedeniyle davaları devam etmişti. Yaklaşık iki yıllık dava resmen sonuçlandı. Ünlü çiftin dört çocuğunun kimde kalacağı konusunda karar verilirken, West'in Kardashian'a ödeyeceği nafaka da ortaya çıktı.
1.12.2022 Cadde
Cher, 40 yaş küçük sevgilisi Alexander Edwards ile ilgili konuştu: Gençler gibi öpüşüyoruz!
Cher, 40 yaş küçük sevgilisi Alexander Edwards ile ilgili konuştu: Gençler gibi öpüşüyoruz! 'Believer', 'If I Could Turn Back Time' ve 'After All' gibi parçalarla tanınan, ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher; geçtiğimiz haftalarda kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Alexander Edwards ile ilgili gelen eleştirilere isyan etmişti. "Aşk matematikten anlamaz" diyerek ilişkisini savunan Cher, son olarak bir takipçisinin sevgilisinin en çok hangi özelliğine hayran olduğunu sorması üzerine dikkat çeken bir cevap verdi.
26.11.2022 Cadde
'Kanye West, Kim Kardashian'ın müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi'
'Kanye West, Kim Kardashian'ın müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi' Kim Kardashian ile sekiz yıllık evliliğini noktalayan Kanye West, Yahudi karşıtı paylaşımları nedeniyle büyük tepki çekmiş; birçok ünlü marka rapçi ile işbirliklerini bitirme kararı almıştı. Yaşananların ardından ünlü ismin eski çalışanları, West'in kendilerine eski eşinin müstehcen fotoğraf ve videolarını gösterdiğini iddia etti. Anlatılanlara göre bununla da kalmayan Kanye, çalışanlarına yetişkin içerikli filmler de izletti. İşte detaylar...
24.11.2022 Cadde
Cher'den 40 yaş küçük sevgilisiyle ilgili açıklama: Aşk matematikten anlamaz!
Cher'den 40 yaş küçük sevgilisiyle ilgili açıklama: Aşk matematikten anlamaz! 'Believe', 'If I Could Turn Back Time' ve 'After All' gibi parçalarla tanınan, ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Alexander Edwards ile ilgili gelen eleştirilere isyan etti. Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından Edwards'ın fotoğrafını yayınlayarak, ilişkisiyle ilgili kötü yorum yapan takipçilerine cevap verdi. "Aşk matematikten anlamaz" diyen Cher'in açıklamaları, kısa sürede magazin gündemine oturdu.
8.11.2022 Cadde
Kanye West: Bir günde 2 milyar dolar kaybettim ve hâlâ hayattayım!
Kanye West: Bir günde 2 milyar dolar kaybettim ve hâlâ hayattayım! Son dönemde Yahudi ve siyahilerle ilgili yaptığı yorumlar nedeniyle tepki çeken ve bu nedenle dünyaca ünlü markalarla anlaşmaları ardı ardına sonlanan Kanye West, haber vermeden gittiği Skechers kurumsal binasından yöneticiler eşliğinde çıkartılmıştı. Dünyaca ünlü rapçi, tüm bu yaşadıklarından sonra bir günde 2 milyar dolar kaybettiğini iddia etti.
29.10.2022 Cadde
Kırış kırış moda
Kırış kırış moda Pandemide evde rahat giyinmeye alışanların da etkisiyle modada ütülenmeden giyilen kıyafetler gözde oldu.
9.10.2022 Dünya
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Etkileyici sergi Güney Afrikalı sanatçı Jake Michael Singer, İstanbul Bienali kapsamında Yedikule Hisarı Top Kulesi’nde sergilenen ‘On Bin Şey’ başlıklı enstalasyonuyla sanatseverlerin karşısına çıktı...
8.10.2022 Cadde
Molatik Fiskos: Rihanna, Jennifer Lopez ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Rihanna, Jennifer Lopez ve diğerleri... Molatik Fiskos köşemize hoş geldiniz. Haftaya biraz hangi ünlü, nerede, ne yapmış, neler olmuş tarzında merakımızı gideren olaylarla başlayalım. Geçtiğimiz hafta neler oldu neler... Kahvenizi, çayınızı aldıysanız başlıyoruz.
6.10.2022 Ünlüler

Benzer Haber Etiketleri

Paris Moda Haftası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.