Parlemento

Parlemento

Son dakika parlemento haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan parlemento gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan parlemento haber sayfamızda...

Parlemento

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 240 parlemento haberi bulunmuştur.
Arnavutluk’ta muhalif milletvekilleri parlamentoda yangın çıkardı
Arnavutluk’ta muhalif milletvekilleri parlamentoda yangın çıkardı Arnavutluk parlamentosunda muhalif milletvekilleri, 2024 bütçesine ilişkin oylamayı engellemek için parlamentoda renkli sis bombaları kullanarak yangın çıkardı.
20.11.2023 Haberler
Beyaz Zambaklar Ülkesinde - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı
Beyaz Zambaklar Ülkesinde - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı Dünyada, uzun yıllar boyunca yazılan birçok eser var. Bunların bir kısmı yalnızca dönemine damga vursa da bir kısmı da uzun yıllardır hala okunan başarılı eserlerdir. Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabı hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
11.04.2023 Eğitim
İsveç parlamentosundan NATO’ya katılıma onay
İsveç parlamentosundan NATO’ya katılıma onay İsveç parlamentosu, İsveç’in NATO üyeliğini 37 ‘Hayır’ oyuna karşı 269 ‘Evet’ oyu ile onayladı. Oylamaya 43 vekil ise katılmadı.
23.03.2023 Dünya
10 yıl sonra kritik temas! Çavuşoğlu-Şükri zirvesinden ilk görüntü
10 yıl sonra kritik temas! Çavuşoğlu-Şükri zirvesinden ilk görüntü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mısır Dışişleri Bakanı Sami Şükri'nin daveti üzerine Mısır'a resmi ziyarette bulundu.
18.03.2023 Haberler
11 yıl sonra kritik temas! Çavuşoğlu-Şükri zirvesinden ilk görüntü
11 yıl sonra kritik temas! Çavuşoğlu-Şükri zirvesinden ilk görüntü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mısır Dışişleri Bakanı Sami Şükri'nin daveti üzerine Mısır'a resmi ziyarette bulundu.
18.03.2023 Gündem
Çavuşoğlu bugün Mısır’a gidiyor
Çavuşoğlu bugün Mısır’a gidiyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri’nin daveti üzerine bugün Mısır’a resmi bir ziyarete bulunacak.
18.03.2023 Gündem
Sunak iktidarının ilk seçim yenilgisi
Sunak iktidarının ilk seçim yenilgisi İngiltere’nin Chester kentinde yapılan ara seçimi, ana muhalefetteki İşçi Partisi kazandı. Böylece iktidardaki Muhazafakar Parti, Başbakan Rishi Sunak yönetiminde girdiği ilk ara seçimi kaybetmiş oldu.
3.12.2022 Dünya
İngiltere'de iktidardaki Muhafazakar Parti, Rishi Sunak yönetiminde girdiği ilk ara seçimi kaybetti
İngiltere'de iktidardaki Muhafazakar Parti, Rishi Sunak yönetiminde girdiği ilk ara seçimi kaybetti İngiltere'de Chester kentinde yapılan ara seçimi ana muhalefetteki İşçi Partisi kazandı. Böylece iktidardaki Muhazafakar Parti, Başbakan Rishi Sunak yönetiminde girdiği ilk ara seçimi kaybetmiş oldu.
2.12.2022 Dünya
‘Herkesin umudu Bay Kemal olacak’
‘Herkesin umudu Bay Kemal olacak’ Tekirdağ’da konuşan Kılıçdaroğlu iktidara eleştirilerini sürdürdü “Hukuku ve adaleti mutlaka ama mutlaka sağlayacağız. Bu ülkeye hizmet eden, alın teri döken herkesin umudu kimse unutmasın Bay Kemal olacaktır” dedi.
20.08.2022 Siyaset
İngiltere'de Muhafazakar Parti liderliği için ilk oylama bugün
İngiltere'de Muhafazakar Parti liderliği için ilk oylama bugün İngiltere'de Başbakan Boris Johnson'ın Muhafazakar Parti liderliğinden istifa etmesi sonrası, partinin milletvekilleri arasında ilk oylama bugün yapılacak.
13.07.2022 Dünya
Miçotakis: NATO'nun Türkiye'ye eşit yaklaşmasına gerek yok
Miçotakis: NATO'nun Türkiye'ye eşit yaklaşmasına gerek yok .Son çeyrek asrın en büyük silahlanma programının tartışıldığı parlamentoda kürsüye çıkan Yunan Başbakan, Türkiye'ye yönelik akılalmaz suçlamalarda bulundu.
16.02.2022 Haberler
TBMM Başkanı Şentop'tan insanı merkeze alan yaklaşımın benimsenmesi çağrısı
TBMM Başkanı Şentop'tan insanı merkeze alan yaklaşımın benimsenmesi çağrısı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgın sürecinin ardından dünyada siyasi ve ekonomik ilişkilerin yeniden şekilleneceğini belirterek, "İnsanı merkeze almadığımız hiçbir yaklaşım kalıcı bir çözüm üretmeyecektir." dedi.
7.10.2021 Siyaset
Almanya ile ortak aşı üretimi! Cuma namazının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Almanya ile ortak aşı üretimi! Cuma namazının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazını Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
1.01.2021 Haberler
Son dakika: Gözyaşları içinde açıkladı... Toplu mezardan çıkarıp yakacaklar!
Son dakika: Gözyaşları içinde açıkladı... Toplu mezardan çıkarıp yakacaklar! 4 Kasım’da koronavirüsün başka bir varyantını bünyesinde barındırdığı tespit edilerek 17 milyon vizonu itlaf etme kararı alan ve daha sonra askeri alanlara gömen Danimarka’dan yeni bir açıklama geldi. Yetkililer, itlaf edilen 4 milyon vizonun, çevredeki suları kirletme riski taşıması sebebiyle toprak altından çıkarılacağı açıklandı. Parlemento’da oy birliğiyle alınan karara göre, altı ay içerisinde vizonların toprak altından çıkarılıp yakılacağı belirtildi.
21.12.2020 Dünya
Maduro'dan flaş açıklama: Kazanırlarsa, görevi bırakacağım
Maduro'dan flaş açıklama: Kazanırlarsa, görevi bırakacağım Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, muhalefetin 6 Aralık'ta düzenlenecek parlamento seçimlerini kazanması haline devlet başkanlığı görevini bırakacağını söyledi
3.12.2020 Dünya
Peru'nun yeni Devlet Başkanı Manuel Merino yemin etti
Peru'nun yeni Devlet Başkanı Manuel Merino yemin etti Peru'da Kongre tarafından görevinden azledilen Devlet Başkanı Martin Vizcarra'nın ardından Senato Başkanı Manuel Merino yeni devlet başkanı olarak parlementoda yemin etti.
11.11.2020 Dünya
Gürcistan'da muhalefet, seçim sonuçlarını protestoya devam ediyor
Gürcistan'da muhalefet, seçim sonuçlarını protestoya devam ediyor Gürcistan'da 31 Ekim'de düzenlenen genel seçim sonuçlarını kabul etmeyen ve erken seçim talep eden muhalefetin protestosu 2. gününde de devam etti.
9.11.2020 Haberler
Gürcistan'da muhalefet, seçim sonuçlarını protestoya devam ediyor
Gürcistan'da muhalefet, seçim sonuçlarını protestoya devam ediyor Gürcistan'da 31 Ekim'de düzenlenen genel seçim sonuçlarını kabul etmeyen ve erken seçim talep eden muhalefetin protestosu 2. gününde de devam etti.
9.11.2020 Dünya
King Charles Köpek Özellikleri Nelerdir? Yavru Cavalier King Charles Spaniel Cinsi Hakkında Bilgiler
King Charles Köpek Özellikleri Nelerdir? Yavru Cavalier King Charles Spaniel Cinsi Hakkında Bilgiler King Charles köpek cinsinin en önemli özelliklerinden biri iyi karakterli olması ve minimal vücut yapısıdır. Apartman dairesinde beslenme açısından en ideal köpekler arasında yer alır. Cana yakınlığı ve sempatik yapısı sebebi ile canı yansa bile tepki göstermeyen bu köpek, çocuklu ailelerin yetiştireceği en ideal köpeklerdendir. Bakımı kolay olan ve çocuklarla da iyi anlaşan bu köpeklerle iyi vakit geçirebilirsiniz. İşte, King Charles cinsine ait tüm detaylar.
13.09.2020 Evcil Hayvan
Botsvana Hakkında Bilgiler; Botsvana Bayrağı Anlamı, 2020 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Botsvana Hakkında Bilgiler; Botsvana Bayrağı Anlamı, 2020 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Son dönemlerde en çok araştırılan ve merak edilen ülkelerden biri olarak Botsvana ön plana çıkıyor. Küçük bir ülke olması ile beraber ayrıca çevresinde birden fazla komşusu bulunan bir ülkedir. İşte Botsvana hakkında bilgiler; Botsvana bayrağı anlamı, 2020 nüfusu, başkenti, para birimi ve saat farkı.
4.09.2020 Tatil
100. yılda drone’lu çekim
100. yılda drone’lu çekim TBMM Başkanı Mustafa Şentop düzenlediği basın toplantısıyla Meclis’in 100. kuruluş yıl dönümü kapsamında yapılacak kutlama çalışmalarının ana hatlarını açıklamıştı.
19.01.2020 Siyaset
Gürcistan'da erken seçim protestosu
Gürcistan'da erken seçim protestosu Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te, erken seçim talebiyle parlamento binasını tüm giriş noktalarında kuşatan göstericilere güvenlik güçlerince tazyikli su ile müdahale etmesi sonucu 37 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
18.11.2019 Haberler
TBMM Başkanı Mustafa Şentop CNN TÜRK'te önemli açıklamalar
TBMM Başkanı Mustafa Şentop CNN TÜRK'te önemli açıklamalar TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK’te yayınlanan Hafta Sonu programında Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Hakan Çelik'in "Meclis'imizin 100'üncü yılına çok az kaldı. Özel bir planlama var mı? Mesela, dünya çapında bir etkinlik, devlet adamlarının veya parlemento başkanlarının davet edileceği, özel konuşma yapmak üzere Meclis Genel Kurulu'na alınacakları yönünde bir planlama var mı?" sorusunu yanıtlayan TBMM Başkanı Şentop, "Özel etkinlikler planlanıyor" dedi.
28.04.2019 Siyaset
Şentop’tan 15 Mart önerisi... ‘İslamofobiye Karşı Uluslararası Dayanışma Günü olsun’
Şentop’tan 15 Mart önerisi... ‘İslamofobiye Karşı Uluslararası Dayanışma Günü olsun’ Dünya Parlamentolararası Birlik’in (PAB) 140. Genel Kurulu, geçen hafta Katar’ın başkenti Doha’da toplandı. Türkiye’yi TBMM Başkanı Mustafa Şentop temsil etti.
14.04.2019 Siyaset
100 yıllık kadın tarihine yorum
100 yıllık kadın tarihine yorum Azade Köker, Alman Parlamentosu’nda gerçekleşen ‘100 yıllık kadın hakkı - 19 + 1 sanatçı’ başlıklı grup sergisinde 2018 tarihli kolaj üretimi ile yer aldı
6.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Parlemento ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.