Partner

Partner

Son dakika partner haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan partner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan partner haber sayfamızda...

Partner

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.537 partner haberi bulunmuştur.
Teknoloji Liderleri’nin gündemi ‘Yapay Zeka’
Teknoloji Liderleri’nin gündemi ‘Yapay Zeka’ 21 Mayıs’ta Türkiye’nin teknoloji alanındaki önemli karar alıcılarını bir araya getirecek olan Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde yapay zeka ve dijital dönüşümün sürdürülebilirliği öne çıkacak gündem maddeleri...
24.04.2024 Ekonomi
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik'
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik' Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Youtube'da yayınlanan bir programa katılan Murat Cemcir küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu.
20.04.2024 Cadde
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence...
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence... Yeni bir araştırmaya göre, Türkiye’de toplumun en büyük eğlencesi film ya da dizi izlemek. Eğlenirken en çok tercih edilen partner ise arkadaşlar. Gençler ise sosyal medyada paylaşım yaparak eğleniyor.
10.04.2024 Gündem
Flörtte dünya şampiyonuyuz! Nedeni bastırılmış duygular
Flörtte dünya şampiyonuyuz! Nedeni bastırılmış duygular Dünyanın en çapkın ülkesi, Türkiye çıktı. World Population Review isimli platformun araştırmasına göre, ortalama bir Türk’ün 14 partnerle birlikte olduğu belirtilirken bu oran birçok ülkeyi geride bıraktı.
9.04.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş: Türkiye-Namibya ilişkileri bakımından tarihi bir güne tanıklık ediyoruz
Numan Kurtulmuş: Türkiye-Namibya ilişkileri bakımından tarihi bir güne tanıklık ediyoruz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye-Namibya ilişkileri bakımından tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Bu ziyaret, Namibya tarafından Türkiye'ye yapılan en üst düzey ziyaret olması bakımından tarihi bir önem arz ediyor" dedi.
29.03.2024 Gündem
İhaneti atlatamadı! 'Tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum'
İhaneti atlatamadı! 'Tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum' Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle 2022'de bitmişti. Şarkıcı, ayrılığın ardından çocuklarıyla birlikte ABD'ye taşınmıştı. Ünlü isim, son olarak verdiği bir röportajda ihanetin ardından yaşadığı hayal kırıklığından bahsederek, tek aşık olup olamayacağını bilmediğini itiraf etti.
23.03.2024 Cadde
Emre Kutalmış Ateşli: Paris’e altın için gideceğiz!
Emre Kutalmış Ateşli: Paris’e altın için gideceğiz! Paris Olimpiyatları’nda mücadele edecek en genç sporcularımızdan biri olan milli tekvandocu Emre Kutalmış Ateşli, “Tüm takım olarak Paris 2024’e en iddialı şekilde gideceğiz. Elbette bu zorlu maraton yorucu geçiyor, fakat altın madalya için tüm bunlara değer” dedi.
17.03.2024 Diğer
Burcu’ya 20’lik partner
Burcu’ya 20’lik partner Burcu Esmersoy, KKTC’deki bir otelde düzenlenen lansman gecesinin sunuculuğunu yaptı.
17.03.2024 Cadde
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında!
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Paris’te 100 yıl aradan sonra 26 Temmuz-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Olimpiyat Oyunları için geri sayım başladı. Kota yarışmaları devam ederken, ülkemizi temsil edecek milli sporcularımızın antrenman programları yoğunlaştı. 2022 yılında Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi ile güç birliğine giden İş Bankası ise Team Türkiye’ye destek çalışmalarını sürdürüyor.
16.03.2024 Advertorial
Beşiktaş'ta Demir Ege Tıknaz kulübeye hapsoldu! Fernando Santos unuttu
Beşiktaş'ta Demir Ege Tıknaz kulübeye hapsoldu! Fernando Santos unuttu Beşiktaş’ın 19 yaşındaki orta sahası, Şenol Güneş ile birlikte başladığı A takım macerasında geride kaldı. Son 6 karşılaşmada sadece bir dakika görev yapabilen Demir gibi, Semih dışındaki diğer gençler de kulübeye hapsoldu.
16.03.2024 Beşiktaş
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok!
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok! 2020'den beri ortak bir projesine imza atmayan ve bir yıldan uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in, küs oldukları ortaya çıkmıştı. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe de katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti. Ünlü oyuncudan dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
13.03.2024 Cadde
Troy Apple Premium Partner’ın helikopterli iPhone 15 lansmanına Stevie® Ödülü!
Troy Apple Premium Partner’ın helikopterli iPhone 15 lansmanına Stevie® Ödülü! “İş dünyasının Oscarları” olarak değerlendirilen Stevie Ödülleri'nde Türkiye’nin ilk Apple Premium Reseller’ı olan Troy, bu yıl “Sanal ve Canlı Etkinlikler” kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü’ne layık görüldü.
6.03.2024 Advertorial
Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba!
Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba! Oyuncu Salih Bademci, önceki akşam Etiler'de bir mekanda oyuncu arkadaşlarına yemek verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Bu sene dinlenmek istiyordum. Eşim ve çocuklarımla olmak istiyordum ama sadece 4 ay sürdü" dedi.
6.03.2024 Cadde
Tugay Kerimoğlu'ndan yıldız oyuncuya övgü: Yönetimin ilk anlaşması gereken isim
Tugay Kerimoğlu'ndan yıldız oyuncuya övgü: Yönetimin ilk anlaşması gereken isim Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ezeli rakibi Beşiktaş'ı 1-0 yenerek liderliğini korudu. Dev derbiyi sahaların eski yıldızları değerlendirdi.
4.03.2024 Beşiktaş
Attila Gökçe yazdı: Emirhan Delibaş'a yapılan haksızlık! Son derece yanlış
Attila Gökçe yazdı: Emirhan Delibaş'a yapılan haksızlık! Son derece yanlış Milliyet'in duayen yazarlarından Attila Gökçe, Beşiktaş'ın Emirhan Delibaş ile ilgili aldığı kararın yanlış olduğunu yazdı.
21.02.2024 Beşiktaş
Başakşehir, City Football Group ile iş birliğine gitti
Başakşehir, City Football Group ile iş birliğine gitti City Football Group (CFG) ve İstanbul Başakşehir FK (IBFK) futbol odaklı iş birliği anlaşması imzaladılar.
18.02.2024 Basaksehir
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız CNN Türk'e konuşan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Ukrayna'nın Türkiye'nin milli savaş uçağı KAAN'dan almayı planladığını söyledi.
15.02.2024 Gündem
14 Şubat öncesi dijital aşk! ‘Sevgili’ tuzağı
14 Şubat öncesi dijital aşk! ‘Sevgili’ tuzağı Uzmanlar, “14 Şubat Sevgililer Günü” öncesi dijital aşk tuzakları konusunda uyardı. Dolandırıcılar internette sahte profil kullanarak sevgili arayanları kandırıyor.
13.02.2024 Gündem
'Kaan Yıldırım çok konforlu bir partner'
'Kaan Yıldırım çok konforlu bir partner' 'Kadın' dizisinde canlandırdığı 'Şirin' rolüyle ünlenen; daha sonra 'Kuruluş: Osman', 'Mahkum' ve 'Bir Küçük Gün Işığı' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Seray Kaya, yeni projesi ve partneri Kaan Yıldırım hakkında konuştu.
10.02.2024 Cadde
Yalnız hissediyorsanız yalnız değilsiniz
Yalnız hissediyorsanız yalnız değilsiniz Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yalnızlığı bir halk sağlığı sorunu olarak tanımlıyor. Kimi ülkelerde Yalnızlık Bakanlığı bile görevde. Kimileri ise Nine Çorbası ile mücadele ediyor yalnızlıkla. Peki, yalnızlık bir hastalık mıdır? Dr. Alper Hasanoğlu, “Normal bir insanlık durumunun hastalık olarak tanımlanması, 20. YY’ın ikinci yarısından itibaren çokça yapılagelen bir büyük yanlış oldu,” diyor.
28.01.2024 Pazar
İran Dışişleri Bakanı'ndan Ankara ve Tahran vurgusu: Tarih kadar eski
İran Dışişleri Bakanı'ndan Ankara ve Tahran vurgusu: Tarih kadar eski İran Dışişlerı Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan MİLLİYET'e yazdı: Ortak sorunlarla karşı karşıyayız...
24.01.2024 Gündem
Ödüllük kampanya
Ödüllük kampanya UN Women Türkiye, 16 Günlük Aktivizm Kadınlara Yönelik Şiddetle Mücadele kampanyası kapsamında 2022 yılında gerçekleştirdiği “SheSaidNo” kampanyasıyla Felis ve Kristal Elma ödüllerinde toplam 24 ödül kazandı.
22.01.2024 Ekonomi
'Cinsellik içeren sahnelerde paniğe kapıldım! Çok yaşlı olduğumu düşündüm'
'Cinsellik içeren sahnelerde paniğe kapıldım! Çok yaşlı olduğumu düşündüm' Dünyaca ünlü ABD'li aktör Mark Ruffalo, yeni filmi 'Poor Things' için Emma Stone ile kamera karşısına geçti. Stone ile cinsellik içeren sahneler çekmesi gereken Ruffalo, bu konuda endişeli olduğunu itiraf ederek, bu tarz filmler yapmak için 'çok yaşlı' olduğunu ve kimsenin kendisini o şekilde görmek istemeyeceğini düşündüğünü açıkladı.
18.01.2024 Cadde
Bakan Fidan'ın 'ileri adım' mesajı ne demek? Ankara'yı rahatsız eden 4 başlık
Bakan Fidan'ın 'ileri adım' mesajı ne demek? Ankara'yı rahatsız eden 4 başlık Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Meclis bilgilendirmesinde Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye merkezli KYB yönetimine, "PKK'ya alan açıyor. Yeni tedbir alırız" sözleri gündemde. Bu mesajlar ne anlama geliyor? Süleymaniye yönetiminin terör örgütüne desteğine dair ne sinyaller var Ankara'da? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
17.01.2024 Haberler
Bakan Fidan'ın 'ileri adım' mesajı ne demek? Ankara'yı rahatsız eden 4 başlık
Bakan Fidan'ın 'ileri adım' mesajı ne demek? Ankara'yı rahatsız eden 4 başlık Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Meclis bilgilendirmesinde Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye merkezli KYB yönetimine, "PKK'ya alan açıyor. Yeni tedbir alırız" sözleri gündemde. Bu mesajlar ne anlama geliyor? Süleymaniye yönetiminin terör örgütüne desteğine dair ne sinyaller var Ankara'da? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
17.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Partner ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.