Pastırma yazı nedir? Pastırma sıcakları ne zaman başlar?
Pastırma yazı nedir? Pastırma sıcakları ne zaman başlar? Yaz bittikten sonra bir süre daha havalar sıcak gitmeye devam eder. Hatta o kadar sıcak olur ki yaz günlerini aratmaz. Bu dönemlerde insanların ağzında ‘pastırma sıcağı’ kelime öbeği düşmemektedir. Birçok fikrin ortada dolaştığı ancak net olarak bilinmeyen pastırma yazı nedir? Pastırma sıcakları ne zaman başlar? Adı neden pastırma sıcaklarıdır?
26.12.2019 Hayat
Pastırma sıcakları ne zaman başlıyor? Pastırma yazı nedir, hangi ay başlar?
Pastırma sıcakları ne zaman başlıyor? Pastırma yazı nedir, hangi ay başlar? Son zamanlarda oldukça güzel havaların hakim olduğu yurt genelinde pastırma sıcaklarının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Peki halk arasında pastırma yazı olarak da bilinen pastırma sıcakları nedir ve ne zaman başlar?
16.10.2019 Gündem
Pastırma yazı nedir, ne anlama gelir? Pastırma sıcakları ne zaman başlar?
Pastırma yazı nedir, ne anlama gelir? Pastırma sıcakları ne zaman başlar? Havalar soğumaya başladığı anda pastırma sıcaklıkları imdada yetişiyor. Son günlerde düşen sıcaklıklar nedeniyle pastırma yazı olarak da bilinen pastırma sıcakları bir hayli aratılmaya başladı. İşte pastırma sıcakları tarihi...
10.10.2019 Gündem