Patates püresi dondurucuya atılır mı? Püf noktası tereyağ ve krema
Patates püresi dondurucuya atılır mı? Püf noktası tereyağ ve krema Patates püresi her zaman favori bir yemektir ve genellikle ayarı tutturulamaz, haddinden fazla yapılır. Hal böyle olunca çöpe dökülmek istemeyen patates püresi günlerce dolapta sürünür de sürünür sonra da bozulur. Peki patates püresini dondurucuya atıp, tekrar kullanana kadar bekletmek mümkün mü?
13.12.2023 Püf Noktası
Patates püresi yapımı
Patates püresi yapımı Patates püresi yapımı son günlerde en çok aranan tariflerden biri haline geldi. Yemeklerin yanında meze olarak tüketilen, aynı zamanda da çay saatlerinin vazgeçilmezi olan patates püresi yapımını sizler için araştırıp bir araya getirdik. İşte tadı damağınızdan düşmeyecek patates püresi yapımı.
Lokum kıvamında bir patates yemeği tarifi
Lokum kıvamında bir patates yemeği tarifi Patates; bol bir nişasta oranına sahip, B ve C vitamin deposu olan, Türk mutfağında çok sık kullanımı olan bir sebzedir. Patates Türkiye’de çokça yetiştirilen ve çok çeşitleri bulunan bir sebzedir.
25.04.2018 Gündem
Patates püresi tarifi
Patates püresi tarifi Patates; nişasta oranı yüksek, bol vitamin içeren bir sebzedir. İster ana yemek olarak olsun ister yardımcı malzeme olarak birçok Türk yemeğinde başrolde yer almaktadır. Patates ana yemeklerde; et ile tariflerde yerini aldığı gibi, birçok ana yemeğin yanına da meze veya garnitür olarak sunulmaktadır.
25.04.2018 Gündem
Dört mevsim püresi tarifi
Dört mevsim püresi tarifi Dört mevsim püresi yapımı aslında patates püresine benziyor. Peki dört mevsim püresi nasıl yapılır? işte dört mevsim püresi tarifi:
12.12.2017 Yemek