Patlama Sesi

Patlama Sesi

Son dakika patlama sesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan patlama sesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan patlama sesi haber sayfamızda...

Patlama Sesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.760 patlama sesi haberi bulunmuştur.
İzmir’deki gizemli patlamanın sebebi belli oldu! 10 gün sürecek
İzmir’deki gizemli patlamanın sebebi belli oldu! 10 gün sürecek İzmir’de farklı ilçelerden duyulan patlama sesi paniğe sebep oldu. Valilik’ten yapılan açıklamada, patlamanın ‘askeri alanda yapılan imha çalışmasından kaynaklandığı’ belirtildi.
22.04.2024 Gündem
İsfahan'da şiddetli patlamalar
İsfahan'da şiddetli patlamalar İran'ın orta bölümünde yer alan İsfahan eyaletinde yaşayanlar, gece yarısı patlama sesleriyle yataklarından fırladı. Çok şiddetli en az üç patlama sesi duyuldu.
19.04.2024 Haberler
Valilikten ‘sonic patlama sesi’ uyarısı! Bu saatlere dikkat
Valilikten ‘sonic patlama sesi’ uyarısı! Bu saatlere dikkat Eskişehir Valiliği 1'inci Ana Jet Üs Komutanlığı’nın bugün saat 10:00-17:00 arasında ses üstü test uçuşu gerçekleştirileceğini ve buna bağlı sonic patlama sesi duyulabileceği konusunda uyarılarda bulundu.
17.04.2024 Gündem
Seyir halindeki otobüste büyük panik! Bomba gibi patladı
Seyir halindeki otobüste büyük panik! Bomba gibi patladı Bursa’da seyir halinde olan belediye otobüsünün su borusu bomba gibi patladı. Patlama anı ise araç içi kamerasına yansıdı.
14.04.2024 Haberler
Seyir halindeki otobüste büyük panik! Bomba gibi patladı
Seyir halindeki otobüste büyük panik! Bomba gibi patladı Bursa’da seyir halinde olan belediye otobüsünün su borusu bomba gibi patladı. Patlama anı ise araç içi kamerasına yansıdı.
14.04.2024 Gündem
Antalya'da korku dolu anlar! Teleferik kabini düştü, seferlere ara verildi
Antalya'da korku dolu anlar! Teleferik kabini düştü, seferlere ara verildi Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Ekipler kabine ulaşmaya çalışırken, yaralılar olduğu öğrenildi.
12.04.2024 Haberler
Halk sokağa döküldü! Bomba gibi patladı
Halk sokağa döküldü! Bomba gibi patladı Malatya'da bir konteynerde patlama meydana geldi. Çıkan ses o kadar şiddetliydi ki halk sokağa döküldü. İşte detaylar...
5.04.2024 Gündem
Savaşta son dakika... Rus hava üssü vuruldu! Sıra sıra dizilmiş jetler yok oldu, ağır darbe
Savaşta son dakika... Rus hava üssü vuruldu! Sıra sıra dizilmiş jetler yok oldu, ağır darbe Su-34 jetlerine ev sahipliği yapan stratejik hava üssü kamikaze silahlı insansız hava aracı yağmuruna tutuldu, şehirde yaşayanlar 60'tan fazla patlama sesi duydu. Rus ordusu için acı tablo, gün ağardıktan sonra ortaya çıktı.
5.04.2024 Dünya
Bayrampaşa'da yangında can pazarı! 1 kişi ağır yaralandı
Bayrampaşa'da yangında can pazarı! 1 kişi ağır yaralandı Bayrampaşa’da 5 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında Cemal A. içeride mahsur kaldı. Mahalleli Cemal A.'yı kurtarmak için seferber oldu. Camlar kırıldı ancak pencere korkulukları sökülemedi. İtfaiye ekiplerinin güçlükle ulaştığı Cemal A. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
23.03.2024 Gündem
Sultangazi'de doğal gaz hattında patlama! Ekipler sevk edildi
Sultangazi'de doğal gaz hattında patlama! Ekipler sevk edildi Sultangazi'de doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
2.03.2024 Gündem
200 kişiye mezar oldu! Geriye tabelası ve bomboş bir arazi kaldı
200 kişiye mezar oldu! Geriye tabelası ve bomboş bir arazi kaldı Depremin vurduğu Hatay’da yaklaşık bin 200 kişiye mezar olan 600 Evler Sitesi'nden geriye sitenin tabelası ve boş arazi kaldı.
28.02.2024 Gündem
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya topraklarındaki saldırıda Patriot ve S-200 ihtimali öne çıkıyor
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya topraklarındaki saldırıda Patriot ve S-200 ihtimali öne çıkıyor Karadeniz kıyısındaki Kanevskoy'da akşam karanlığını aydınlatan füzeleri patlama sesi izledi, yerel halkın paylaştığı videolarda "Vuruldu, vuruldu" çığlıkları açık şekilde duyuldu. 330 milyon dolarlık uçan radar A-50'nin Rus ordusunun elinde birkaç adet olduğu biliniyor.
24.02.2024 Haberler
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya topraklarındaki saldırıda Patriot ve S-200 ihtimali öne çıkıyor
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya topraklarındaki saldırıda Patriot ve S-200 ihtimali öne çıkıyor Karadeniz kıyısındaki Kanevskoy'da akşam karanlığını aydınlatan füzeleri patlama sesi izledi, yerel halkın paylaştığı videolarda "Vuruldu, vuruldu" çığlıkları açık şekilde duyuldu. 330 milyon dolarlık uçan radar A-50'nin Rus ordusunun elinde birkaç adet olduğu biliniyor.
24.02.2024 Dünya
Gaziosmanpaşa’da dehşet! Üvey annesini kardeşinin yanında öldürdü
Gaziosmanpaşa’da dehşet! Üvey annesini kardeşinin yanında öldürdü Gaziosmanpaşa’da bir şahıs, üvey annesini kardeşinin yanında kafasından silahla vurarak öldürdü. Yaşananlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
20.02.2024 Gündem
Köyde büyük panik! Önce patlama sesi sonra alev ve dumanlar sardı
Köyde büyük panik! Önce patlama sesi sonra alev ve dumanlar sardı Bartın'da tek katlı bir evde sabah saatlerinde yangın çıktı. Alevlerin neden olduğu patlama seslerine uyanan köylüler ise dumanları görünce büyük panik yaşadı.
18.02.2024 Gündem
Karadeniz'deki esrarengiz patlama sesi kıyı şehirlerini tedirgin etti
Karadeniz'deki esrarengiz patlama sesi kıyı şehirlerini tedirgin etti Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi.
11.02.2024 Haberler
Karadeniz'de gizemli ses! Açıklama geldi... Geriye tek bir ihtimal kaldı
Karadeniz'de gizemli ses! Açıklama geldi... Geriye tek bir ihtimal kaldı Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi.
11.02.2024 Gündem
Önce deprem oldu sandılar! Karadeniz'deki esrarengiz ses tedirgin etti
Önce deprem oldu sandılar! Karadeniz'deki esrarengiz ses tedirgin etti Karadeniz sahilindeki şehirlerde akşam saatlerinde 4-5 kez duyulan patlama sesi, tedirginliğe yol açtı.
9.02.2024 Gündem
Bardakları gösterip, 'Beni aldatıyorsun' dedi! Eşini öldüren Rümeysa için yeni karar
Bardakları gösterip, 'Beni aldatıyorsun' dedi! Eşini öldüren Rümeysa için yeni karar Balıkesir’de eşi Murat Aydın'ı (31) kendisine şiddet uygulayıp, ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle pompalı tüfekle 2 el ateş ederek öldüren Rümeysa Aydın (28) hakkında 'meşru müdafaa' kapsamında verilen beraat kararı, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi'nce bozuldu.
4.02.2024 Gündem
Duyulan patlama sesine ilişkin valilikten açıklama
Duyulan patlama sesine ilişkin valilikten açıklama Eskişehir Valiliği, öğle saatlerinde duyulan patlama sesine ilişkin açıklama yaptı.
2.02.2024 Gündem
Beşiktaş'ta ana isale hattı patladı, trafik kapatıldı
Beşiktaş'ta ana isale hattı patladı, trafik kapatıldı Beşiktaş Ortaköy'de gece saatlerinde ana isale hattı patladı. Su borusunun patlaması nedeniyle yolda göçük oluştu.
31.01.2024 Gündem
Sultangazi'de 4 katlı fabrikada yangın paniği!
Sultangazi'de 4 katlı fabrikada yangın paniği! Sultangazi'de ayakkabı imalathanesinde başlayan ve patlamaların meydana geldiği yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda söndürüldü.
30.01.2024 Gündem
Pakistan, İran'a füze saldırısı başlattı! 'Terörist sığınaklar hedef alındı'
Pakistan, İran'a füze saldırısı başlattı! 'Terörist sığınaklar hedef alındı' Pakistan, komşu ülkesi İran’ın Sistan-Belucistan bölgesindeki 'terör hedeflerine' yönelik füze saldırısı başlattığını duyurdu.
18.01.2024 Dünya
Uçağın acil çıkış kapısı patladı, havada kabus! Tüm Boeing 737 Max 9'lar yere indirildi, dünyada son dakika
Uçağın acil çıkış kapısı patladı, havada kabus! Tüm Boeing 737 Max 9'lar yere indirildi, dünyada son dakika Portland'dan California'ya gitmek için havalanan yolcu uçağı havada yalnızca 20 dakika kalabildi, acil çıkış kapısı ve bir pencerenin patlamasıyla yolcuların bazı eşyaları ve cep telefonları gökyüzüne saçıldı.
6.01.2024 Dünya
Pendik'te kablo panosunda patlama anı kamera
Pendik'te kablo panosunda patlama anı kamera Pendik'te cadde üzerinde bulunan bir kablo panosunda meydana gelen patlama cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
3.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Patlama Sesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.