Pato

Pato

Son dakika pato haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pato gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pato haber sayfamızda...

Pato

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 354 pato haberi bulunmuştur.
Murat Sancak'tan flaş transfer sözleri! '5 milyon euro verecek kadar enayi değiliz'
Murat Sancak'tan flaş transfer sözleri! '5 milyon euro verecek kadar enayi değiliz' Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, gelecek sezon için çalışmalarına başladı. Mavi-siyahlı ekibin başkanı Murat Sancak, transfer gündeme dair flaş açıklamalar yaptı.
4.07.2023 Adana Demirspor
Alexandre Pato'nun yeni adresi belli oldu
Alexandre Pato'nun yeni adresi belli oldu Orlando City'den ayrıldıktan sonra boşa çıkan Alexandre Pato, Sao Paulo ile anlaşma sağladı.
26.05.2023 Dünyadan Futbol
Transferde heyecan başlıyor! İşte boşta olan yıldızlar
Transferde heyecan başlıyor! İşte boşta olan yıldızlar 2022-2023 Futbol Sezonunda İkinci Transfer ve Tescil Dönemi yarın başlayacak. Serbest statüdeki yıldız futbolcular, bu transfer dönemini hareketlendirecek.
11.01.2023 Dünyadan Futbol
Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak'tan Ronaldo açıklaması
Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak'tan Ronaldo açıklaması Dünya Kupası arasında 24 puanla 3. sırada giren Adana Demirspor'da transfer söylentileri gelmeye devam ediyor. Başkan Murat Sancak, Manchester United ile yollarını ayıran Ronaldo ile ilgili açıklama yaptı.
24.11.2022 Adana Demirspor
Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak'tan Suarez bombası!
Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak'tan Suarez bombası! Süper Lig'de son olarak Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Adana Demirspor devre arası transferinde bombayı patlatmak istiyor. Artem Dzyuba ile yollarını ayıran Mavi Şimşekler'in hedefi Uruguaylı yıldız Luis Suarez...
12.11.2022 Adana Demirspor
Adana Demirspor büyük oynuyor! Hulk bombası
Adana Demirspor büyük oynuyor! Hulk bombası Dzyuba ile yollarını devre arası gelmeden ayıran Adana Demirspor, ara transferde yine flaş bir isme imza attırmak için harekete geçti. Suarez, Pato gibi isimlerle adı anılan Adana Demirspor’un Atletico Mineiro’da forma giyen Hulk’un durumunu takip ettiği ifade edildi.
11.11.2022 Adana Demirspor
Murat Sancak'tan Balotelli itirafı! Dele Alli ve Onyekuru açıklaması
Murat Sancak'tan Balotelli itirafı! Dele Alli ve Onyekuru açıklaması Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Alexander Pato, Mario Balotelli, Henry Onyekuru ve Dele Alli hakkında açıklamalarda bulundu. Emre Akbaba transferinde detayları anlatan Adana Demirspor Başkanı, Teknik Direktör Vincenzo Montella hakkında çarpıcı bir demeç verdi. İşte detaylar...
18.09.2022 Adana Demirspor
Adana Demirspor'da Balotelli pişmanlığı! Sancak'tan Suarez ve Cavani açıklaması
Adana Demirspor'da Balotelli pişmanlığı! Sancak'tan Suarez ve Cavani açıklaması Süper Lig'in flaş ekibi Adana Demirspor'un Başkanı geride kalan transfer dönemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
15.09.2022 Adana Demirspor
Murat Sancak: Balotelli erken gitseydi, Suarez geliyordu
Murat Sancak: Balotelli erken gitseydi, Suarez geliyordu Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Balotelli'nin takımdan ayrılmasıyla ilgili, "Mario erken gitseydi; Suarez, Hulk, Cavanni ve Pato ile görüşmelerimiz oldu. Mario geç gidince gerçekleştiremedik" dedi.
15.09.2022 Futbol
Konyaspor'dan Pato açıklaması
Konyaspor'dan Pato açıklaması Konyaspor, isim ve forma sponsorluğunda anlaşmaya vardığı Arabam.com ile 1 yıllığına sponsorluk anlaşması imzaladı. Başkan Fatih Özgökçen'den ismi Konyaspor'la anılan Pato ile ilgili açıklama geldi.
18.07.2022 Konyaspor
Yerli stoperde geri sayım! Beşiktaş transfer için anlaşma sağladı
Yerli stoperde geri sayım! Beşiktaş transfer için anlaşma sağladı Valerien Ismael yönetiminde Avusturya kampını tamamlayan Beşiktaş’ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Ceyhun Kazancı ve Emre Kocadağ’ın yürüttüğü transfer çalışmalarında son olarak genç ismin transferi konusunda geri sayıma geçildi. İşte detaylar…
17.07.2022 Beşiktaş
Ricardo Quaresma'dan Jorge Jesus'a çağrı! Beşiktaş itirafı
Ricardo Quaresma'dan Jorge Jesus'a çağrı! Beşiktaş itirafı Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından Ricardo Quaresma kariyeriyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile ilgili düşüncelerini aktaran Portekizli ismin sözleri çok konuşuldu.
17.07.2022 Beşiktaş
Türkiye turnuva rekorunu kırdı! Gabi'den çok konuşulacak Egonu sözleri
Türkiye turnuva rekorunu kırdı! Gabi'den çok konuşulacak Egonu sözleri Milletler Ligi'nde güçlü rakibi İtalya ile karşılaşan Filenin Sultanları, süper star Paola Egonu'yu durduramadı. Türkiye sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Mücadele sonrası Guiedetti'nin sözleri büyük yankı uyandırdı. Türkiye turnuva tarihinin rekorunu kırarak büyük başarı elde etti. Öte yandan İtalya'nın finaldeki rakibi Brezilya'da Gabi'den iddialı sözler geldi.
17.07.2022 Voleybol
Alexander Pato Süper Lig yolunda! Olumlu geri dönüş
Alexander Pato Süper Lig yolunda! Olumlu geri dönüş Süper Lig ekibi, daha önce kariyerinde Milan ve Chelsea gibi devlerde oynayan Alexander Pato ile görüşmelerde büyük yol kat etti.
17.07.2022 Konyaspor
Türkiye - Sırbistan: 0-3
Türkiye - Sırbistan: 0-3 FIVB Milletler Ligi üçüncülük maçında Filenin Sultanları, Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Türkiye mücadeleden 3-0 mağlup ayrılarak turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.
17.07.2022 Voleybol
Alexandre Pato sürprizi! Süper Lig ekibiyle transfer görüşmelerine başladı
Alexandre Pato sürprizi! Süper Lig ekibiyle transfer görüşmelerine başladı Bir dönem Milan'da forma giyen Brezilyalı forvet oyuncusu Alexandre Pato, Süper Lig ekibiyle görüşmelere başladı.
13.07.2022 Konyaspor
New England - Orlando City maç MBS2 ve Canlı İzle seçenekleriyle Misli.com’da
New England - Orlando City maç MBS2 ve Canlı İzle seçenekleriyle Misli.com’da Adam Buksa sonrası Carles Gil'i oyun merkezine iyice yerleştiren New England Revolution, Ercan Kara'nın sürüklediği Orlando City SC'yi konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını MBS2 ve Canlı İzle seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
15.06.2022 Dünyadan Futbol
Ersin Destanoğlu, Golden Boy listesinde 40 oyuncu arasında!
Ersin Destanoğlu, Golden Boy listesinde 40 oyuncu arasında! Ersin Destanoğlu, TuttoSport'un Golden Boy 2021 ödülü için finale kalan 40 genç oyuncudan biri ve tek kaleci oldu.
17.09.2021 Beşiktaş
Son dakika - Alexandre Pato, Orlando City'e imza attı!
Son dakika - Alexandre Pato, Orlando City'e imza attı! MLS ekiplerinden Orlando City, Brezilyalı forvet Alexandre Pato'yu kadrosuna kattığını açıkladı.
13.02.2021 Futbol
Son dakika | Galatasaray'da sürpriz Pato gelişmesi! Sivasspor istedi ama...
Son dakika | Galatasaray'da sürpriz Pato gelişmesi! Sivasspor istedi ama... Takıma birinci santrfor arayan Galatasaray'a Diego Costa'dan sonra önerilen bir başka yıldız isim Pato oldu. Brezilyalı futbolcuya Sivasspor teklifte bulunmuş, yıllık 1.5 milyon euro talep edilmişti.
23.01.2021 Galatasaray
Son dakika - Beşiktaş'tan Leo Pereira için kiralama teklifi!
Son dakika - Beşiktaş'tan Leo Pereira için kiralama teklifi! Süper Lig'de liderliğini sürdüren Beşiktaş transferde operasyon için düğmeye bastı. Kara Kartal, Brezilya'nın Flamengo takımında oynayan stoper oyuncusu Leo Pereira için teklifte bulundu.
22.01.2021 Beşiktaş
Mecnun Otyakmaz’dan Pato açıklaması
Mecnun Otyakmaz’dan Pato açıklaması Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan DG Sivasspor’da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, maç sonu adı kırmızı-beyazlı takımla anılan Pato ile ilgili, “Arkadaşlar direkt internetten Pato ile ilgili bana mesajlar atıyorlar bunları görüyor ve duyuyoruz ama 1,5 yıldır oynamamış ve senede 1,5 milyon isteyen bir futbolcuyu taraftarımız istiyorsa hay hay başımızın üzerine alır getiririz” dedi.
21.01.2021 Futbol
Son dakika - Mecnun Otyakmaz'dan Pato açıklaması!
Son dakika - Mecnun Otyakmaz'dan Pato açıklaması! Süper Lig'de Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Sivasspor'da Başkan Mecnun Otyakmaz açıklamalarda bulundu. Otyakmaz, Pato ile ilgili olarak, "Pato ile ilgili bana mesajlar atıyorlar, bunları görüyor ve duyuyoruz ama 1,5 yıldır oynamamış ve senede 1,5 milyon isteyen bir futbolcuyu taraftarımız istiyorsa hay hay başımızın üzerine alır getiririz" diye konuştu. 
21.01.2021 Sivasspor
Sivasspor taraftarının Pato çılgınlığı!
Sivasspor taraftarının Pato çılgınlığı! DG Sivasspor taraftarı son iki gündür Brezilyalı futbolcu Alexandre Pato’nun sosyal medyada paylaştığı fotoğrafa Sivasspor’a gelmesi yönünde mesajlar yağdırıyor.
20.01.2021 Sivasspor
Cicinho’dan Pato’ya öneri: "Sivasspor’a git"
Cicinho’dan Pato’ya öneri: "Sivasspor’a git" DG Sivasspor’un Brezilyalı eski yıldızı Cicinho, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, bonservisi elinde olan arkadaşı Pato’ya transfer önerisinde bulundu. Cicinho, 31 yaşındaki golcüye Sivasspor’a gitmesini önerdi.
19.01.2021 Sivasspor

Benzer Haber Etiketleri

Pato ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.