Pazartesi

Pazartesi

Son dakika Pazartesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pazartesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pazartesi haber sayfamızda...

Pazartesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 52.887 pazartesi haberi bulunmuştur.
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik Irak ziyaretinin iki ayağı olacak. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Erdoğan'ın ziyaretinin detaylarını aktardı.
19.04.2024 Haberler
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik Irak ziyaretinin iki ayağı olacak. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Erdoğan'ın ziyaretinin detaylarını aktardı.
19.04.2024 Gündem
22 NİSAN TATİL Mİ, YARIM GÜN MÜ? 22 Nisan Pazartesi okullar tatil mi, özel sektör tatil mi olacak?
22 NİSAN TATİL Mİ, YARIM GÜN MÜ? 22 Nisan Pazartesi okullar tatil mi, özel sektör tatil mi olacak? Resmi tatil takvimi gündemde bulunuyor. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. Resmi tatil olan 23 Nisan öncesi 22 Nisan pazartesi tatil mi? 22 Nisan'da okul var mı?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ile İsrail arasındaki gerilime ilişkin, “İki taraf da farklı şeyler söylüyor. Yani sahiplenme yok ve konu ile ilgili de gerçekten şöyle akla ziyan olmayan bir açıklama da yok." dedi.
19.04.2024 Gündem
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor!
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Hafta sonunda İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da yine Misli’de yaşanacak. 37. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 9 milyon 670 bin TL bu haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.
19.04.2024 Futbol
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş!
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş! İran'ın hafta sonu ilk kez topraklarından İsrail'i hedef almasına gece saatlerinde karşılık geldi, nükleer tesislerin konumlandığı İsfahan'da duyulan patlamalar dünyada ses getirdi. Şok etkisi yaratan saldırı hakkında açıklama yapan İsrailli kaynaklar, "Göze göz, dişe diş" dedi. 
19.04.2024 Dünya
İsfahan'da şiddetli patlamalar
İsfahan'da şiddetli patlamalar İran'ın orta bölümünde yer alan İsfahan eyaletinde yaşayanlar, gece yarısı patlama sesleriyle yataklarından fırladı. Çok şiddetli en az üç patlama sesi duyuldu.
19.04.2024 Haberler
‘Tohumlama değil iklim meselesi’
‘Tohumlama değil iklim meselesi’ Prof. Dr. Orhan Şen, Dubai’de sellere neden olan şiddetli yağmurun ‘bulut tohumlama’dan değil, 75 yılda bir görülen sistem yağışından ve iklim değişikliğinden kaynaklandığını söyledi.
19.04.2024 Gündem
İrfan Can Kahveci: Yarı finale çıkmak istiyorduk!
İrfan Can Kahveci: Yarı finale çıkmak istiyorduk! Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, Olympiakos maçının ardından konuştu.
18.04.2024 Konferans Ligi
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile planlanan görüşmeye ilişkin açıklama
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile planlanan görüşmeye ilişkin açıklama Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Sayın Cumhurbaşkanı ile yapacağım toplantının gündemini kendi adıma oluşturup Sayın Cumhurbaşkanından randevu talep edeceğiz. Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil. Biz nezaket görüşmesini bayramda telefonda yaptık” dedi.
18.04.2024 Gündem
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Kritik maç Cihan Aydın'ın
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Kritik maç Cihan Aydın'ın Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı!
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı! Süper Lig'de 34 ve 35. haftaların tarihleri açıklandı. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin günü ve saati belli oldu.
18.04.2024 Fenerbahçe
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir'
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir' Morgan Stanley'e göre İngiltere Merkez Bankası (BoE) mayıs ayında da faiz indirimine gidebilir.
18.04.2024 Uzmanpara
Ebrar Karakurt Rusya tarihine geçecek! Kırılmayan bir rekor kaldı
Ebrar Karakurt Rusya tarihine geçecek! Kırılmayan bir rekor kaldı Rusya Ligi final serisinde Dinamo AkBars karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza atan Lokomotiv Kaliningrad sonunu getiremedi. Mücadeleyi 3-2 kaybeden Kaliningrad'da Ebrar Karakurt yine maça damga vurdu.
18.04.2024 Voleybol
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu?
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu? Dubai’de son 75 yılın en şiddetli yağışlarıyla birlikte büyük sel olayları yaşandı. Ülke genelinde 24 saat içinde yaklaşık 1,5 yıllık yağmur düştü. Bunun ardından da sosyal medyada bulut tohumlamasıyla ilgili yanıltıcı spekülasyonlar dolaşmaya başladı.
18.04.2024 Dünya
‘Gara ve Kandil’le uğraşacağız’
‘Gara ve Kandil’le uğraşacağız’ Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, AK Parti grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
18.04.2024 Gündem
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 17 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 17 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım sona erdi. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. 17 Nisan Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye için heyecanlı bekleyiş sona erdi. İşte 17 Nisan Çarşamba Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı…
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Dorde Nikolic Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu
Dorde Nikolic Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu Sivasspor'un kalecisi Dorde Nikolic, "Fenerbahçe maçında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tabii ki iyi bir sonuç almak istiyoruz" dedi.
17.04.2024 Sivasspor
Bakan Güler'den 30 km'lik güvenli hat yorumu!
Bakan Güler'den 30 km'lik güvenli hat yorumu! Irak'la uzun yıllar sonra ilk defa stratejik bir anlaşma imzalanacağını söyleyen Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 30 kilometrelik güvenli hat ile ilgili dikkat çeken yorumunda bulundu.
17.04.2024 Gündem
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim olmasıyla çöl şehri Dubai sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Dünya
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim oldu. Çöl şehri Dubai'nin sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Pazartesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.