Pazartesi Sendromu

Pazartesi Sendromu

Son dakika Pazartesi Sendromu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pazartesi Sendromu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pazartesi Sendromu haber sayfamızda...

Pazartesi Sendromu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 183 pazartesi sendromu haberi bulunmuştur.
Hayalle başlayan filarmoni orkestrası 10 yaşında
Hayalle başlayan filarmoni orkestrası 10 yaşında Ceyhan ve Fatma Olten’in kurduğu Olten Filarmoni Orkestrası, 10 yıldır yurt içi ve yurt dışında pek çok konser verdi. Orkestra şimdi de Hollanda’ya gidiyor.
21.01.2024 Kültür Sanat
Pazartesiden korkmayın! Sendromsuz bir hafta için 5 basit önerimiz var
Pazartesiden korkmayın! Sendromsuz bir hafta için 5 basit önerimiz var Haftanın ilk gününe uykulu ve yorgun gözlerle başlamak çoğu kişi için zorlayıcı olabiliyor. Siz de her pazartesi sabahı bu duygu durum değişikliğiyle karşılaşıyorsanız ‘pazartesi sendromu’ mağdurusunuz. Hafta sonunun ardından günlük rutinlere dönmeyi hatırlatan alarm sesleri, tüm motivasyonunuzu düşürüyorsa haberimize buyurun.
4.09.2023 Genel Sağlık
Pazartesi sendromuna karşı düzenli uyku
Pazartesi sendromuna karşı düzenli uyku Bağışıklığımız için büyük yer tutan kaliteli uykunun eksikliği hem fizyolojik hem de pazartesi sendromu gibi sıkıntılara yol açıyor
23.01.2022 Pazar
Bayram tatilinden sonra hayatımız kaldığı yerden devam edecek mi?
Bayram tatilinden sonra hayatımız kaldığı yerden devam edecek mi? Kurban Bayramı tatili sona erdi ve çoğu insan rutinine geri döndü. Fakat hepimiz biliyoruz ki bayram tatilleri sonrasında adaptasyon sorunu yaşanıyor. Peki bayram tatilinden sonra hayatımız kaldığı yerden devam edecek mi? Gelin Molatik olalım...
4.08.2020 Diğer
Pazartesi sendromuna iyi gelecek 3 tatlı önerisi
Pazartesi sendromuna iyi gelecek 3 tatlı önerisi Pazar gününden itibaren hissedilen Pazartesi sendromunu bu 3 tatlı tarifiyle ortadan kaldırmaya ne dersiniz? İşte Pazartesi sendromuna iyi gelecek 3 tatlı önerisi...
6.07.2021 Tatlı Tarifleri
Sıla Gençoğlu'nun paylaşımı dikkat çekti
Sıla Gençoğlu'nun paylaşımı dikkat çekti Şarkıcı Sıla Gençoğlu, sosyal medya paylaşımı ile yaşadığı 'pazartesi sendromunu' anlatmaya çalıştı.
29.10.2019 Cadde
Kurtaracak bir  gezegenimiz var
Kurtaracak bir gezegenimiz var İklim krizine dikkat çekmek için iklim grevi başlatan çocuklar dün meydanlardaydı. Genç iklim aktivistleri, “Kurtaracak bir gezegenimiz var. Bunun için çalışın” diye seslendi
21.09.2019 Gündem
Game of Thrones, oyuncuları için bir pazartesi sendromu muydu?
Game of Thrones, oyuncuları için bir pazartesi sendromu muydu? Game Thrones'un final sezonu yaklaşıyor. Çekimleri bittikten sonra ilk kez konuşan başrol oyuncularından Kit Harrington, GQ'ya verdiği röportajda ilginç bir noktaya değindi. "Dizi bittiğinde hepimiz ağlıyorduk ama üzüntüden mi, rahatladığımız için mi, bilmiyorum" diyen Jon Snow'cuğumuz meğer uykuya ve ailesine muhtaç kalmış.
11.01.2019 Ekran
Pazartesi günüyle alıp veremediğimiz nedir?
Pazartesi günüyle alıp veremediğimiz nedir? Niye her şeyi pazartesiye yüklüyoruz? Diğer günlere ne oldu? İdrak yollarımız mı kapandı? Oksijensiz mi kaldık? Pazartesi tarlada; salı, çarşamba kahvede. Perşembe ve cumayı hiç söylemiyorum, onlar tamamen arazi; hafta sonu gezme planları yapıyorlar. E ayıp ama yazık günah… Şöyle bi' silkinin, bi' kendinize gelin, üstünüze iş alın biraz.
12.03.2018 Hayat
5 dakikalık çay reklamı olur mu?
5 dakikalık çay reklamı olur mu? 7 Ocak 2018 akşamında siz neler yaptınız inanın pek de merak etmiyoruz. Sonuçta bir pazar akşamı en fazla ne kadar şahane olabilir ki? Pazartesi sendromu için geri sayım yaparken, hayatımız sıkıcılığın doruklarında sörf yaparken enteresan şeyler oldu. İlla TV izleyicisi olmanıza gerek yok, derhal sosyal medyaya yansıdı, herkes açıp baktı neymiş ne değilmiş diye. Ve gerçekten şaşırtıcı bir şekilde umutla dolduk, taştık. Sosyal medyayı karıştıran, TV izleyicilerini şoke eden olay tam olarak şu:
8.03.2018 Trend
Beyaz yakalılar İş'te Koro ile çalışma hayatlarını renklendiriyor
Beyaz yakalılar İş'te Koro ile çalışma hayatlarını renklendiriyor İş'te Koro, müzisyen Günhan Özmen tarafından oluşturulan bir müzik organizasyonu. Organizasyona katılan şirketlerdeki çalışanlar, profesyonel ve uzman bir müzik ekibiyle koro kurarak provalar yapıyor ve konsere hazırlanıyorlar. Günhan Özmen röportajı:
26.12.2017 Kariyer
Japonların yataktan çıkaran felsefesi: İkigai nedir?
Japonların yataktan çıkaran felsefesi: İkigai nedir? İçimizdeki yaşama sevincine rağmen hayat mücadelesi ve yaşadığımız zorluklar tükenmişlik sendromu yaşamamıza neden olabiliyor. Ne kadar tutkulu ve hayat enerjisi dolu olsak bile sabahın köründe işe giderken karşılaştığımız trafik, Pazartesi sendromu ve ilişki hayatındaki olumsuzluklar hayat enerjimizi hüp diye içine çekebiliyor.
13.03.2018 Diğer
Neden Pazartesi sendromu yaşıyoruz?
Neden Pazartesi sendromu yaşıyoruz? Pazartesi sendromu şüphesiz en çok çalışanları etkiliyor. Pazartesi sendromu yaşamanın bilimsel nedenleri olduğunu biliyor muydunuz? Pazartesi sendromunun belirtileri nelerdir? Neden Pazartesi sendromu yaşıyoruz? Pazartesi sendromuyla nasıl baş edilir?
26.09.2017 Kariyer
Evra'nın Pazartesi sendromu!
Evra'nın Pazartesi sendromu! Neşeli videolarıyla ön plana çıkan yıldız oyuncu Patrice Evra, instagram hesabından paylaştığı videoda hayranlarına The Temptations kalsiklerinden bir parça seslendirdi.
1.05.2017 Futbol
Nedir bu pazartesi sendromundan çektiğimiz?
Nedir bu pazartesi sendromundan çektiğimiz? Pazartesi sendromundan kurtulmak için mucizevi ilacın adını veriyorum: Paratonin! Günde bir doz, tok karnına almak neşenizi yerine getireceği gibi, istediğiniz ayakkabıyı almanızı da sağlar.
15.03.2018 Hayat
Tülin Şahin'den 'pazartesi sendromu' tepkisi
Tülin Şahin'den 'pazartesi sendromu' tepkisi Model Tülin Şahin, sosyal medyadan takipçilerine 'şükredin' uyarısında bulundu.
7.11.2016 Cadde
Pazartesi sendromu CV hazırlattırıyor
Pazartesi sendromu CV hazırlattırıyor Online CV hazırlama aracı Cvlogin, kısa sürede doldurulan binlerce CV ile iş arayanlardan büyük ilgi görüyor.
23.09.2016 Kariyer
Ünlü oyuncu Şeyda Halis 40 kilo birden nasıl verdi?
Ünlü oyuncu Şeyda Halis 40 kilo birden nasıl verdi? Bir dönem Cennet Mahallesi dizisinden tanıdığımız Şeyda Halis ameliyatsız 40 kilo verdi. Oyuncu Şeyda Halis verdiği kilolardan dolayı mutlu olduğunu ve yeni projelerle ekranlara çıkmaya hazırlandığını açıkladı. İşte Şeyda Halis' in zayıflama süreci hakkında bilinmeyenler haberimizde...
4.08.2016 Gündem
Şeyla Halis’ten ‘Pazartesi Sendromu’
Şeyla Halis’ten ‘Pazartesi Sendromu’ Oyuncu Şeyla Halis, uzun  yıllara dayanan müzikal kariyerinin ilk single’ı ‘Pazartesi Sendromu’nu sevenleriyle buluşturdu.
31.05.2016 Cadde
Dış ticarette pazartesi sendromu
Dış ticarette pazartesi sendromu İş hayatında çalışanların pazartesi yaşadığı sendromun benzeri de dış ticarette yaşanıyor. Cuma günü haftanın ilk günü olan pazartesiye göre tam iki katı daha fazla ihracat ve ithalat yapılıyor.
26.04.2016 Ekonomi
Pazartesi sendromu hakkında merak ettikleriniz
Pazartesi sendromu hakkında merak ettikleriniz Haftanın 7 günü içinde en çok ağrının, özellikle baş ağrısının pazartesi yaşandığını biliyor muydunuz? İşte pazartesi sendromu hakkında merak ettikleriniz...
18.04.2016 Genel Sağlık
- 112 Acil Servis buyurun... - Pin kodumu söyler misiniz?
- 112 Acil Servis buyurun... - Pin kodumu söyler misiniz? 112 Acil Servis hattına günde 29 bin çağrı düşüyor, 27 bini asılsız. Pin kodunu sormak için arayan da var, aşk acısı çektiğini söyleyen de! Merkezde çalışan sağlık personelinin ricası ortak: “112’yi meşgul ederek başkalarının hayatta kalma şansını engellemeyin”
5.03.2016 Pazar
Pazartesi sendromundan kurtulmak için 5 öneri
Pazartesi sendromundan kurtulmak için 5 öneri Hafta sonu harikaydı, peki ya pazartesi? Kabul edelim herkes bunu yaşadı veya hayatının bir döneminde yaşayacak. Hatta bunu alışkanlık haline getirenler de yok değil Haftanın ilk iş günü yaşanan sendromdan kaçabilmek mümkün mü?
14.01.2016 Kariyer
Pazartesi sendromundan kurtulun
Pazartesi sendromundan kurtulun ''İş hayatında olan herkesin kabusu olarak bilinen Pazartesi Sendromundan kurtulmanız ve hatta hiç kapılmamanız aslında çok basit'' diyen İletişim Uzmanı Pınar Pişirgen, Pazartesi sendromundan kurtulmanın püf noktalarını açıkladı.
18.06.2015 Ruh Sağlığı
En moda en yeni
En moda en yeni Lee’nin 125’inci yıla özel koleksiyonunda, klasik denim rengi mavi tonlarının yanı sıra sezonun moda renkleri gri, siyahın kullanıldığı geometrik baskılı modeller de var.
5.12.2014 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

Pazartesi Sendromu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.