Pearl Harbor

Pearl Harbor

Son dakika Pearl Harbor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pearl Harbor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pearl Harbor haber sayfamızda...

Pearl Harbor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 192 pearl harbor haberi bulunmuştur.
Wikileaks'e bilgi sızdırmakla suçlanan eski CIA çalışanı 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Wikileaks'e bilgi sızdırmakla suçlanan eski CIA çalışanı 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı ABD Merkezi Haber Alma Teşkilatı (CIA) tarihinin en büyük sızıntısına neden olmakla suçlanan eski CIA çalışanı Joshua Schulte, 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
2.02.2024 Dünya
Oyuncu Kate Beckinsale kedisinin külleriyle yatıyor
Oyuncu Kate Beckinsale kedisinin külleriyle yatıyor 'Pearl Harbor' filmindeki rolüyle tanınan İngiliz aktris Kate Beckinsale, kedisinin ölüm acısını hala atlatamadı. Ünlü isim, İran kedisi olan Clive için Beckinsale bayramlarda özel kostümler yaptırıyor ve onunla uyumlu giyinip pozlar veriyordu.
5.12.2023 Cadde
İsrail medyası 72 saat süre verdi: ABD, İran'ı nükleer bombayla vurmalı
İsrail medyası 72 saat süre verdi: ABD, İran'ı nükleer bombayla vurmalı İsrail medyası, ateşkesin ortasında İran'ı yok etme planını içeren bir analiz yayınladı. ABD'nin başrolü oynadığı yazıda nükleer ve ekonomik savaş gündeme getirildi.
26.11.2023 Dünya
Elon Musk savaşa müdahale etti
Elon Musk savaşa müdahale etti Ünlü iş insanı Elon Musk’ın, Ukrayna’nın Kırım yakınlarında Rus savaş gemilerine yönelik insansız hava aracı (İHA) saldırısını engellemek için sahibi olduğu SpaceX şirketinin Starlink uydu iletişim ağını kapattırdığı iddia edildi.
9.09.2023 Dünya
Musk'ın emri saldırıyı durdurdu! Starlink uyduları devrede
Musk'ın emri saldırıyı durdurdu! Starlink uyduları devrede Ünlü milyarder Elon Musk, önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan biyografisinde Ukrayna'nın Rusya'ya yönelik yaptığı saldırıyı nasıl engellediğini anlattı.
7.09.2023 Dünya
ABD ile mafya savaşta böyle iş birliği yapmış! Asıl amaçları yeni ortaya çıktı
ABD ile mafya savaşta böyle iş birliği yapmış! Asıl amaçları yeni ortaya çıktı Milyonlarca insanın hayatını kaybettiği İkinci Dünya Savaşı, insanlık tarihinde birçok ilkin yaşanmasına neden oldu. Başta atom bombası olmak üzere tüm dünyanın yıkım gücü yüksek silahlarla tanıştığı tarihin en büyük felaketiyle ilgili yeni gün yüzüne çıkan 'mafya' detayı ise oldukça çarpıcı.
30.12.2022 Dünya
Pearl Harbor'da ölen Amerikalı denizci 80 yıl sonra toprağa verildi
Pearl Harbor'da ölen Amerikalı denizci 80 yıl sonra toprağa verildi İkinci Dünya Savaşı’ndaki Pearl Harbor saldırısında hayatını kaybeden Amerikalı bir denizci, saldırıdan 80 yıl sonra toprağa verildi.
15.09.2022 Dünya
Savaşın öteki yüzü
Savaşın öteki yüzü “Obasan”, Pearl Harbor Saldırısı’nın ardından Kanadalı bir Japon ailenin küçük çocuğu olan Naomi’nin yürek burkan hikâyesini anlatıyor...
11.09.2022 Kültür Sanat
Ayrılık, gözyaşı, kavuşma... 'Bennifer' aşkında 20 yılda neler yaşandı?
Ayrılık, gözyaşı, kavuşma... 'Bennifer' aşkında 20 yılda neler yaşandı? Onlarınki 2000'li yıllara damga vuran bir aşk hikayesi... Bir zamanlar Hollywood'un en gözde çifti olan Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in 'Gigli' filminin setinde başlayan çaklantılı ilişkisi filmleri aratmayacak detaylara sahip. İşte mutlu sonun yaşandığı 20 yıllık serüvenin acısıyla, tatlısıyla perde arkasında yaşananlar.
24.08.2022 Cadde
Son dakika... CANLI BLOG - Ukrayna NATO'ya katılacak mı? NATO Genel Sekreteri Stoltenberg açıkladı...
Son dakika... CANLI BLOG - Ukrayna NATO'ya katılacak mı? NATO Genel Sekreteri Stoltenberg açıkladı... Son dakika haberlere göre, Rus işgalciler Karadeniz'den Odesa'yı bombardımana tuttu, Kiev ve diğer şehirlerde patlamalar var. Rus ordusu, bu kez Suriye'de de bulunmuş bir generalini kaybetti. İki gazeteci daha öldürüldü, Kiev'e gelen ilk yabancı liderler Zelenskiy ile buluştu. Ukrayna lideri ABD'ye seslenerek "11 Eylül'ü hatırlayın" dedi ve hava sahasının kapatılmasını istedi. ABD'nin Kiev Büyükelçiliğinden de korkunç bir iddia geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg yeni açıklama yaptı. Stoltenberg Ukrayna'nın NATO'ya katılıp katılmayacağı konusundaki soruya da yanıt verdi.
17.03.2022 Dünya
Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy: Şu anda halkımızın kaderi belirleniyor
Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy: Şu anda halkımızın kaderi belirleniyor ABD Kongresi'ne seslenen Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy, "Ukrayna'yı anlamanız gerekiyor, size ihtiyacımız var. Pearl Harbor’ı hatırlayın. 11 Eylül’ü hatırlayın." dedi. "Şu anda halkımızın kaderi belirleniyor." diyen Zelenskiy, "Biz Rus terörüne karşılık istiyoruz, hava sahasını kapatın. Ukrayna üzerinde uçuşa kapalı bölge ilan edilmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı. Zelenskiy'nin sözleri ABD Kongresi'nde ayakta alkışlandı.
16.03.2022 Haberler
Son dakika! Zelenskiy: Şu anda halkımızın kaderi belirleniyor
Son dakika! Zelenskiy: Şu anda halkımızın kaderi belirleniyor ABD Kongresi'ne seslenen Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy, "Ukrayna'yı anlamanız gerekiyor, size ihtiyacımız var. Pearl Harbor’ı hatırlayın. 11 Eylül’ü hatırlayın." dedi. "Şu anda halkımızın kaderi belirleniyor." diyen Zelenskiy, "Biz Rus terörüne karşılık istiyoruz, hava sahasını kapatın. Ukrayna üzerinde uçuşa kapalı bölge ilan edilmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı. Zelenskiy'nin sözleri ABD Kongresi'nde ayakta alkışlandı.
16.03.2022 Dünya
New York Times’ın bulmacayla sınavı
New York Times’ın bulmacayla sınavı The New York Times gazetesi otuz yıl boyunca sayfalarında yer vermediği bulmacaları geçici bir heves olarak görüyordu. Bulmacalara başvurmadan, yayımladığı makalelerle okuyucularına ulaşması gerektiğine inanıyordu ve prestij kaybetmemek için yoğun isteklere rağmen bulmaca yayınlamadı. Taa ki 1942 yılına kadar.
13.02.2022 Pazar
New York Times, Wordle'ı satın aldı!
New York Times, Wordle'ı satın aldı! ABD merkezli dünyaca ünlü gazete New York Times, son günlerin popüler kelime oyunu Wordle’ı satın aldı. 80 yıllık pazar bulmacasıyla ünlü New York Times, satış fiyatı hakkında net açıklama yapmayarak 'altı rakamlı bir ücret' ifadelerini kullandı.
1.02.2022 Dünya
Filmlere ruhunu üfleyen adam
Filmlere ruhunu üfleyen adam Hans Florian Zimmer ya da diğer adıyla film müziklerinin kahramanı.
7.11.2021 Kültür Sanat
Amerikalı oyuncu Alec Baldwin kimdir, filmleri neler? Alec Baldwin kaç yaşında?
Amerikalı oyuncu Alec Baldwin kimdir, filmleri neler? Alec Baldwin kaç yaşında? Oyuncu Alec Baldwin'in film setinde ateşlediği kurusıkı silah yapımın görüntü yönetmenini öldürdü. Talihsiz olayın ardından Alec Baldwin ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Alec Baldwin kimdir, kaç yaşında? İşte Alec Baldwin filmleri
23.10.2021 Cadde
Kontrolden çıkıyor! Dünyanın gözü önünde anlattı
Kontrolden çıkıyor! Dünyanın gözü önünde anlattı Eski bir Facebook yöneticisinin ABD Senatosu'nda anlattıkları, teknoloji şirketlerinin saklamaya çalıştığı sırlar düşünüldüğünde, buzdağının sadece görünen yüzüydü. Jerusalem Post'ta yayınlanan bir analiz yazısı da, Büyük Teknoloji şirketlerinin kontrolden çıkmaya başladığı ve bu olduğu takdirde, ne tip yıkıcı sonuçlarla karşılaşabileceğimizi tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi.
6.10.2021 Dünya
Beyaz Saray'ın ilginç sırları
Beyaz Saray'ın ilginç sırları Dünyanın en önemli yerlerinden birisi hiç kuşkusuz Beyaz Saray'dır. Tarihi kararların alındı, birçok önemli gelişmeye tanık olan Beyaz Saray'ın az kişi tarafından bilinen özelliklerine Molatik olduk. Bakalım Beyaz Saray'ın 'sırları' nelermiş?
19.11.2021 Dünya
Go oyunu nedir? Go nasıl oynanır?
Go oyunu nedir? Go nasıl oynanır? Çin’den dünyaya yayılan birçok şey mevcut. Barut, matbaa gibi dünya tarihini değiştiren ürünler gibi daha spesifik şeyler de ortaya çıktı. Onlardan birisi de Go oyunu. Bizler de Go’ya Molatik olduk. Go oyunu nedir? Go nasıl oynanır?
28.09.2021 Diğer
Kate Beckinsale hastanelik oldu
Kate Beckinsale hastanelik oldu Rol aldığı projenin setinde belini inciterek hastanelik olan Kate Beckinsale, sosyal medya hesabından sağlık durumunu paylaştı. Hasta yatağında poz veren İngiliz oyuncu, kendisine gelen mesajlara teşekkür etti.
14.09.2021 Cadde
Pasifik Okyanusu'nda cenneti köşesi Hawaii
Pasifik Okyanusu'nda cenneti köşesi Hawaii Hawaii takımadaları Pasifik Okyanusu'nun ortasında eyaleti olduğu Amerika Birleşik Devletleri'ne yüzlerce kilometre açıkta yer alıyor. Dünyanın en ünlü tatil cennetinden biri olarak kabul edilen Hawaii, dört mevsim yazın yaşandığı, tropikal iklimiyle pek çok insanın hayalini süsleyen Hawaii, sık sık yaşanan yanardağ patlamalarıyla da gündemde. İkinci Dünya Savaşı'nda dönüm noktası anlardan biri olan Pearl Harbor baskınının da gerçekleştiği Hawaii, ABD'ye bağlı olup Birleşik Krallık (İngiltere) bayrağı taşıyan tek eyalettir.
8.09.2021 Tatil
Oxford’u terk ettiren travma
Oxford’u terk ettiren travma Oyuncu Kate Beckinsale, Oxford Üniversitesi’ndeki eğitimini, bir arkadaşının trajik ölümü nedeniyle yarım bıraktığını açıkladı. Sanatçı 27 yıl sonra Oxford’a dönmeye hazırlanıyor
16.08.2021 Dünya
İdam edilen Japonya Başbakanı Tojo'nun külleri bulundu
İdam edilen Japonya Başbakanı Tojo'nun külleri bulundu 2. Dünya Savaşı'nda Japonya'nın başbakanlığını yapan ve savaşın ardından suçlu bulunarak idam edilen Hideki Tojo'nun yakılan cesedinin küllerinin Pasifik Okyanusu'na atıldığı ortaya çıkarıldı.
14.06.2021 Dünya
Go oyunu nedir? Go nasıl oynanır?
Go oyunu nedir? Go nasıl oynanır? Çin’den dünyaya yayılan birçok şey mevcut. Barut, matbaa gibi dünya tarihini değiştiren ürünler gibi daha spesifik şeyler de ortaya çıktı. Onlardan birisi de Go oyunu. Bizler de Go’ya Molatik olduk. Go oyunu nedir? Go nasıl oynanır?
11.06.2021 Geyik
2. Dünya Savaşında Mihver Devletler Ve Müttefik Devletler Hangileridir?
2. Dünya Savaşında Mihver Devletler Ve Müttefik Devletler Hangileridir? 2. dünya savaşı dünya tarihi açısından çok önemlidir. 2. dünya savaşı internette tarihi konular arasında en çok araştırılanlar arasına girmiştir. 2. dünya savaşında mihver ve müttefik devletler bulunmaktadır. Son yıllarda 2. dünya savaşı ile ilgili araştırmalar iyice artmıştır. Peki 2. dünya savaşında mihver devletler nelerdir? Müttefik devletler nelerdir? İşte 2. dünya savaşına katılan devletler ile ilgili tüm bilgiler.
6.05.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Pearl Harbor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.