Pedro

Pedro

Son dakika Pedro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pedro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pedro haber sayfamızda...

Pedro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.707 pedro haberi bulunmuştur.
İspanya: Eşi yolsuzlukla suçlanan Başbakan Sanchez kamu görevlerini askıya aldı
İspanya: Eşi yolsuzlukla suçlanan Başbakan Sanchez kamu görevlerini askıya aldı Eşi Begoña Gómez'in yolsuzlukla suçlanmasının ardından Sanchez verdiği arada görevinden istifa edip etmemeye karar vereceğini söyledi.
25.04.2024 Dünya
Sporting Lizbon, Vitoria Guimaraes engeline takılmadı!
Sporting Lizbon, Vitoria Guimaraes engeline takılmadı! Portekiz Premier Lig'in 30'uncu haftasında Sporting Lizbon, Vitoria Guimaraes'i 3-0 mağlup etti.
21.04.2024 Dünyadan Futbol
Arsenal'da gündem forvet transferine çevrildi!
Arsenal'da gündem forvet transferine çevrildi! UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Arsenal'ın forvet transferi için girişimlerini hızlandırdığı aktarıldı.
Fenerbahçe'de Joao Pedro krizi! Ayrılık talebi belli oldu
Fenerbahçe'de Joao Pedro krizi! Ayrılık talebi belli oldu Fenerbahçe'de gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Joao Pedro'nun sözleşme feshi için talep ettiği rakam ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun menajerinin İstanbul'a geldiği öğrenildi.
10.04.2024 Fenerbahçe
Liverpool'da Mohamed Salah'ın alternatifleri belli oldu!
Liverpool'da Mohamed Salah'ın alternatifleri belli oldu! Suudi Arabistan'dan devleri peşine takan Mohamed Salah'ın alternatifleri Liverpool tarafından belirlendi.
Liverpool'da Ruben Amorim için geri sayım başladı!
Liverpool'da Ruben Amorim için geri sayım başladı! Jürgen Klopp'un sezon sonunda veda edeceğini açıkladığı Liverpool'un Ruben Amorim'e 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu öğrenildi.
Fenerbahçe'de Joao Pedro gelişmesi! Fesih görüşmeleri başlayacak
Fenerbahçe'de Joao Pedro gelişmesi! Fesih görüşmeleri başlayacak Sezon başında satın alma opsiyonuyla Gremio'ya kiralanan Joao Pedro, Fenerbahçe'ye geri dönecek.
8.04.2024 Fenerbahçe
Özel, Bükreş’te PES Liderler Zirvesi’ne katıldı
Özel, Bükreş’te PES Liderler Zirvesi’ne katıldı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerinin ardından ilk yurt dışı seyahatini Romanya’nın başkenti Bükreş’e gerçekleştirdi.
7.04.2024 Gündem
Galatasaray, şampiyonluk yarışında hata yapmadı! Hatayspor'u 1-0 mağlup etti
Galatasaray, şampiyonluk yarışında hata yapmadı! Hatayspor'u 1-0 mağlup etti Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Rakibini 1-0 yenen sarı-kırmızılılar 3 puanın sahibi oldu.
2.04.2024 Galatasaray
İspanya Başbakanı duyurdu: Yaza kadar Filistin devletini tanımayı planlıyoruz!
İspanya Başbakanı duyurdu: Yaza kadar Filistin devletini tanımayı planlıyoruz! İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Filistin devletini önümüzdeki yaza tanımayı planladıklarını açıkladı.
2.04.2024 Dünya
Napoli'den Kvara Kvaratskhelia'ya yeni sözleşme!
Napoli'den Kvara Kvaratskhelia'ya yeni sözleşme! Napoli'nin Kvara Kvaratskhelia ile yeni sözleşme imzalamak istediği öne sürüldü.
28.03.2024 İtalya Serie A
İskenderun'da 9800 kişilik stadyum açıldı!
İskenderun'da 9800 kişilik stadyum açıldı! İskenderun’un Sarıseki mahallesinde yenilenerek yapımı tamamlanan 9800 seyirci kapasiteli Fuat Tosyalı Stadyumu açıldı.
28.03.2024 Futbol
Joao Pedro: Ayrılmak benim kararım değildi!
Joao Pedro: Ayrılmak benim kararım değildi! Fenerbahçe'nin Gremio'ya kiralık olarak gönderdiği Joao Pedro suskunluğunu bozdu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Maçta en az “7” gol olur dedi, 90+’da mucize gerçekleşti!
Maçta en az “7” gol olur dedi, 90+’da mucize gerçekleşti! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli üyesi Romanya 1. Ligi’nde dün oynanan Uta Arad – Voluntari karşılaşmasına canlı bahiste yüksek oranlı bir tercihte bulundu. Maça “6.5 Üst” oynayan üye, aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
19.03.2024 Diğer
Hatayspor'dan Samsunspor'a geçit yok: 3-0
Hatayspor'dan Samsunspor'a geçit yok: 3-0 Hatayspor, Süper Lig'in 30. haftasında Samsunspor'u 3-0 mağlup etti, kritik üç puanı hanesine yazdırdı.
17.03.2024 Hatayspor
İsmet Taşdemir Boluspor maçı öncesi iddialı
İsmet Taşdemir Boluspor maçı öncesi iddialı Ege ekibinin Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Boluspor ile zor bir maç oynayacaklarını belirterek "Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
13.03.2024 1.Lig
Manchester City ve Liverpool'un hedefi Pedro Neto!
Manchester City ve Liverpool'un hedefi Pedro Neto! Premier Lig devleri Manchester City ve Liverpool'un Pedro Neto'nun peşine düştüğü iddia edildi.
Kayserispor ile Hatayspor yenişemedi: 1-1
Kayserispor ile Hatayspor yenişemedi: 1-1 Süper Lig’in 29. haftasında Kayserispor kendi evinde Hatayspor'la 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekipte 76. dakikada Arif Kocaman kırmızı kart gördü.
10.03.2024 Kayserispor
Portekiz sandık başında
Portekiz sandık başında Antonio Costa'nın istifasıyla erken seçime giden ülkede yeni başbakan ve parlamento belirlenecek, aşırı sağın yükselişi endişeleri artırıyor.
10.03.2024 Dünya
Interpol'ü karıştıran kırmızı tanker! Anne-baba öldü, çocuk sırra kadem bastı
Interpol'ü karıştıran kırmızı tanker! Anne-baba öldü, çocuk sırra kadem bastı En büyük tutkusu, uzun yol TIR şoförlüğü yapan babasının kırmızı kamyonuyla seyahat etmekti. Bunu bilen babası da dönem sonunda oldukça iyi bir karne getiren oğluna hediye vermek istedi. Tatil için yola çıkan aile mutluluk içinde yolculuk yaparken işin seyri bir anda değişti. Karı-kocanın cesedinin çıktığı tankerdeki küçük çocuk sırra kadem bastı.
7.03.2024 Yaşam
Fenerbahçe, Hatayspor deplasmanında hata yapmadı!
Fenerbahçe, Hatayspor deplasmanında hata yapmadı! Süper Lig'in 28'inci haftasında Fenerbahçe, Hatayspor deplasmanından 2-0 galip ayrıldı.
2.03.2024 Hatayspor
Sporting Lizbon, Benfica karşısında avantajı kaptı!
Sporting Lizbon, Benfica karşısında avantajı kaptı! Portekiz Kupası'nda yarı final ilk maçında Sporting Lizbon, Benfica'yı 2-1 mağlup etti.
29.02.2024 Dünyadan Futbol
Zelenskiy aylar sonra ilk kez açıkladı! 'Bu bizim için büyük bir kayıp'
Zelenskiy aylar sonra ilk kez açıkladı! 'Bu bizim için büyük bir kayıp' Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda bugüne kadar en az 31 bin Ukraynalı askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.Rusya, gizli olarak sınıflandırdığı için kamuoyu ile savaştaki kayıplarına ilişkin bilgi paylaşmıyor.
25.02.2024 Dünya
Konyaspor, Hatayspor engeline takılmadı!
Konyaspor, Hatayspor engeline takılmadı! Trendyol Süper Lig'in 27'nci haftasında Konyaspor, Hatayspor engelini 2-0'lık skorla geçti.
24.02.2024 Konyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Pedro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.