Pedro De Noronha

Pedro De Noronha

Son dakika Pedro De Noronha haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pedro De Noronha gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pedro De Noronha haber sayfamızda...

Pedro De Noronha

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46 pedro de noronha haberi bulunmuştur.
Tülin Şahin'den sahil pozu
Tülin Şahin'den sahil pozu Ünlü model Tülin Şahin, kafa dağıtmak için tatile çıktı. Şahin, tatil pozunu paylaşmayı da ihmal etmedi.
10.01.2023 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (10 Ağustos 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (10 Ağustos 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...
10.08.2020 Magazin
8 Ağustos 2020 Magazin Haberleri Bülteni
8 Ağustos 2020 Magazin Haberleri Bülteni 8 Ağustos 2020 Magazin Haberleri Bülteni
8.08.2020 Magazin
Tülin Şahin'den ev yapımı dondurma
Tülin Şahin'den ev yapımı dondurma Geçtiğimiz aylarda anne olan Tülin Şahin, karantinada mutfağa girip, dondurma yaptı.
28.04.2020 Cadde
Tülin Şahin'in eşi Türkçe öğreniyor
Tülin Şahin'in eşi Türkçe öğreniyor Corona virüs salgını başladığından beri evine kapanan Tülin Şahin’in, işleri nedeniyle sık sık yurtdışına çıkan eşi Pedro de Noronha'nın nerede olduğu merak ediliyordu. Noronha, ölümcül gelişmeleri öğrenince Türkiye’den ayrılmamış, özel bir hoca eşliğinde Türkçe öğrenmeye başlamış.
31.03.2020 Cadde
Tülin Şahin: Yok öyle bir dünya!
Tülin Şahin: Yok öyle bir dünya! Nisan 2019'da Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile dünyaevine giren,kasım ayında kızı Siena Leyla’yı kucağına alan Tülin Şahin, Şamdan Plus dergisine röportaj verdi. Güzel manken, annelik serüvenini, ilişkisini ve mesleğini anlattı.
6.02.2020 Cadde
İtalya, Tülin Şahin'i konuşuyor
İtalya, Tülin Şahin'i konuşuyor Tülin Şahin, kasım ayında dünyaya gelen kızına İtalya’nın en önemli şehirlerinden Siena ismini verdiği için ülkenin gündemine oturdu
4.02.2020 Cadde
Türkçe  dersi alıyor
Türkçe dersi alıyor Tülin Şahin, önceki gün Portekizli eşi Pedro de Noronha ve üç aylık kızı Siena Leyla’yla Akmerkez’de görüntülendi.
16.01.2020 Cadde
Tülin Şahin: Herkes tavsiye ediyor ama ihtiyacım yok
Tülin Şahin: Herkes tavsiye ediyor ama ihtiyacım yok Geçtiğimiz ay anne olan Tülin Şahin, bebeğinin bakımı ve dadı konusunda düşündüklerini açıkladı.
25.12.2019 Cadde
"Yaşam mücadelesi veriyorum"
"Yaşam mücadelesi veriyorum" Ünlü top model Tülin Şahin, bir süredir birlikte olduğu Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile geçtiğimiz nisan ayında evlendi.
16.12.2019 Magazin
Yüzünü göstermedi
Yüzünü göstermedi Tülin Şahin, 1.5 aylık kızı Siena Leyla ve Portekizli eşi Pedro de Noronha ile çektirdiği fotoğrafı, Instagram’dan paylaştı
13.12.2019 Cadde
Tülin Şahin hamile kıyafetlerini bağışladı
Tülin Şahin hamile kıyafetlerini bağışladı İkinci evliliğini Portekizli ile Pedro de Noronha ile Nisan 2018’de Porto’da yapan Tülin Şahin, geçtiğimiz haftalarda anne olmuştu.
20.11.2019 Cadde
8 aylık hamile Tülin Şahin podyuma çıktı
8 aylık hamile Tülin Şahin podyuma çıktı Tülin Şahin, Pedro de Noronha ile olan evliliğinden önümüzdeki ay bebeğini kucağına almaya hazırlanırken, hamileliğinin 8. ayında bir defilede boy gösterdi.
10.10.2019 Cadde
Tülin Şahin: Aklımda milyonlarca soru var
Tülin Şahin: Aklımda milyonlarca soru var ABD'de ortak arkadaşları aracılığı ile tanıştığı Portekizli Pedro de Noronha ile geçtiğimiz nisan ayında nikâh masasına oturan manken Tülin Şahin, hamileliğinin 7’nci ayında, bir kızı olacak.
21.09.2019 Cadde
Tülin Şahin: 'Şimdiden bana sabrı öğretiyor'
Tülin Şahin: 'Şimdiden bana sabrı öğretiyor' 7.5 aylık hamile Tülin Şahin, “Bebeği öğrendiğim an yaşadığım mutluluğumun tarifi yok. Şimdiden sabrı öğretiyor” dedi
10.09.2019 Cadde
Tülin Şahin kimdir? Tülin Şahin kiminle evli?
Tülin Şahin kimdir? Tülin Şahin kiminle evli? Tülin Şahin kimdir? Moda tasarımcısı ve süpermodel olan Tülin Şahin, Cindy Crawford'a olan benzerliği ile Türkiye'de Sivaslı Cindy olarak anılmaktadır. Şu anda 6 aylık hamile olan Tülin Şahin kız bebek beklemektedir. Peki, Tülin Şahin kiminle evli?
1.08.2019 Gündem
Tülin'den 6. ay pozu
Tülin'den 6. ay pozu Tülin Şahin, nisan ayında Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile nikah masasına oturmuştu.
31.07.2019 Cadde
Kız diyenler doğru tahmin etti
Kız diyenler doğru tahmin etti Geçtiğimiz nisan ayında ortak dostları vasıtasıyla tanıştığı Portekizli Pedro de Noronha ile nikah masasına oturan 38 yaşındaki model Tülin Şahin'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu.
27.06.2019 Cadde
Eşim hamileliğin beni daha da güzelleştirdiğini söylüyor
Eşim hamileliğin beni daha da güzelleştirdiğini söylüyor Tülin Şahin, Amerika’da ortak dostları vasıtası ile tanıştığı Portekizli Pedro de Noronha ile nisanda nikah masasına oturmuştu. 38 yaşındaki manken 4 aylık hamile. Bir kızı olacak.
25.06.2019 Cadde
İlk isim Siena
İlk isim Siena Tülin Şahin, dört ay sonra dünyaya gelecek kızına koyacağı ismi Portekizli eşi Pedro de Noronha ile belirledi.
24.06.2019 Cadde
Tülin Şahin’den emzikli paylaşım
Tülin Şahin’den emzikli paylaşım Nisan ayında Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile nikah masasına oturan manken Tülin Şahin, evlilikten birkaç ay sonra hamile olduğunu açıklamış ve magazin gündeminde adından söz ettirmişti.
22.06.2019 Cadde
Tülin Şahin kiminle evli? Mesleği nedir?
Tülin Şahin kiminle evli? Mesleği nedir? Tülin Şahin (38), 9 aydır birlikte olduğu Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile Lizbon’da dünyaevine girince merak konusu oldu. Anne olmaya hazırlanan Tülin Şahin'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Kız bebek annesi olmaya hazırlanan Tülin Şahin hakkında merak edilen bilgiler haberimizde...
12.06.2019 Gündem
Sürpriz evliliğin altından bebek çıktı!
Sürpriz evliliğin altından bebek çıktı! Geçtiğimiz ay evlenen manken Tülin Şahin ile Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha'nın, 'önce bebek, sonra nikah' modasına uyduğu konuşuluyor. İki aylık hamileyken nikah masasına oturan 38 yaşındaki ünlü modelin, hamileliğinde 3.5 ayı geride bıraktığı belirtildi.
30.05.2019 Cadde
Tülin Şahin kaç yaşında? Kiminle evli?
Tülin Şahin kaç yaşında? Kiminle evli? 2019 yılında Pedro de Noronha ile nikah masasına oturan ünlü manken Tülin Şahin anne oluyor. Bu haber üzerine Tülin Şahin'in sevenleri arayışa koyuldu. Peki Tülin Şahin kaç yaşında ve kiminle evli?
28.05.2019 Gündem
Tülin Şahin'den bebek müjdesi
Tülin Şahin'den bebek müjdesi 2019 yılında Pedro de Noronha ile nikah masasına oturan ünlü manken Tülin Şahin anne oluyor.
28.05.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Pedro De Noronha ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.