Pedro Sanchez

Pedro Sanchez

Son dakika Pedro Sanchez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pedro Sanchez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pedro Sanchez haber sayfamızda...

Pedro Sanchez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 431 pedro sanchez haberi bulunmuştur.
Zelenskiy aylar sonra ilk kez açıkladı! 'Bu bizim için büyük bir kayıp'
Zelenskiy aylar sonra ilk kez açıkladı! 'Bu bizim için büyük bir kayıp' Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda bugüne kadar en az 31 bin Ukraynalı askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.Rusya, gizli olarak sınıflandırdığı için kamuoyu ile savaştaki kayıplarına ilişkin bilgi paylaşmıyor.
25.02.2024 Dünya
İspanya: 'Katalan ayrılıkçılara yönelik af tasarısı' kabul edilmedi
İspanya: 'Katalan ayrılıkçılara yönelik af tasarısı' kabul edilmedi İspanya parlamentosunda yapılan oylamada, 'Katalan ayrılıkçılara yönelik af tasarısı' 171 'evet'e karşı 179 'hayır' oyuyla reddedildi.
31.01.2024 Dünya
Bakan Kacır 'Alarmınızı kurmayı unutmayınız' diyerek gün verdi! İlk Türk uzay yolcusu için geri sayım
Bakan Kacır 'Alarmınızı kurmayı unutmayınız' diyerek gün verdi! İlk Türk uzay yolcusu için geri sayım Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya hesabından ilk Türk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın AX-3 mürettebatı ile Uluslararası Uzay İstasyonuna hareket edeceğini gün ve saati açıklayarak "Alarmızını kurmayı unutmayınız' dedi.
4.01.2024 Gündem
Bakan Fatih Kacır: MareNostrum 5, ülkemize dünya çapında yeni kapılar açacak
Bakan Fatih Kacır: MareNostrum 5, ülkemize dünya çapında yeni kapılar açacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 380 bin dizüstü bilgisayara eşdeğer güce sahip MareNostrum 5'in açılışının gerçekleştirildiğini belirterek, "MareNostrum 5, bilim ve teknoloji alanında ülkemize dünya çapında yeni kapılar açacak" dedi.
4.01.2024 Ekonomi
İspanya, ABD öncülüğündeki koalisyona katılmayacak
İspanya, ABD öncülüğündeki koalisyona katılmayacak  İspanya Savunma Bakanlığından bir sözcü, İspanya’nın Husilerin Kızıldeniz'den geçiş yapan ticari gemilere yönelik artan saldırılarına karşı ABD’nin öncülüğünde kurulan çok uluslu koalisyona katılmayacağını açıkladı.
25.12.2023 Dünya
İspanya ABD'yi reddeti! Koalisyona katılmayacaklarını duyurdular
İspanya ABD'yi reddeti! Koalisyona katılmayacaklarını duyurdular İspanya Savunma Bakanlığından bir sözcü, İspanya’nın Husilerin Kızıldeniz'den geçiş yapan ticari gemilere yönelik artan saldırılarına karşı ABD’nin öncülüğünde kurulan çok uluslu koalisyona katılmayacağını açıkladı.
24.12.2023 Dünya
Avrupa Komisyonu Başkanı, Macaristan'ın Ukrayna vetosuna çözüm bulacağını söyledi
Avrupa Komisyonu Başkanı, Macaristan'ın Ukrayna vetosuna çözüm bulacağını söyledi Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Macaristan’ın 'Ukrayna'ya 50 milyar euroluk yardım paketini' veto etmesine değinerek, “Bir sonraki zirvede ne olursa olsun elimizde hazır bir çözüm olacak” dedi.
16.12.2023 Dünya
‘Dramı durdurmak için harekete geçmeliyiz’
‘Dramı durdurmak için harekete geçmeliyiz’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz’un partisi Sosyal Demokrat Parti’nin (SDP) kongresine katıldı.
11.12.2023 Gündem
İspanya Başbakanı Sanchez'den Guterres'e 99. madde desteği
İspanya Başbakanı Sanchez'den Guterres'e 99. madde desteği İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres’in Gazze Şeridi için BM Şartı’nın 99. maddesini devreye sokmasına destek verdi.
7.12.2023 Dünya
Guterres ilk kez 99. madde yetkisini kullandı: ‘Güvenlik Konseyi  acil harekete  geçmeli’
Guterres ilk kez 99. madde yetkisini kullandı: ‘Güvenlik Konseyi acil harekete geçmeli’ Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, görev süresi boyunca BM Şartı’na bağlı yetkisini ilk kez kullanarak Gazze için BM Güvenlik Konseyi’ne mektup gönderdi.
7.12.2023 Dünya
Guterres ilk kez bu yetkisini kullanıyor! 99. maddeyi devreye soktu
Guterres ilk kez bu yetkisini kullanıyor! 99. maddeyi devreye soktu Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail'in Gazze saldırıları konusunda yaptığı açıklamalarla İsrail tarafından eleştirilmiş, hatta 'istifaya' davet edilmişti. Guterres'ten flaş bir adım daha geldi.
6.12.2023 Dünya
Gazze’de savaş suçu işleniyor
Gazze’de savaş suçu işleniyor Dubai’de düzenlenen BM İklim Zirvesi’nde İsrail’in Gazze’deki katliamlarına dikkat çeken Erdoğan, “Yaşananlar insanlık suçudur, savaş suçudur ve bu suçu işleyenlerden uluslararası hukuk önünde mutlaka hesap sorulmalıdır” dedi.
2.12.2023 Gündem
‘İspanya’nın duruşu kıymetli’
‘İspanya’nın duruşu kıymetli’ İspanya Başbakanı Sanchez ile telefonla görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya hükümetinin İsrail’in Filistin’e yönelik gayrimeşru saldırılarına karşı sergilediği duruşun kıymetli olduğunu söyledi.
28.11.2023 Gündem
Erdoğan ile İspanya Başbakanı Sanchez görüştü! Gazze'de kalıcı ateşkes ve barış vurgusu
Erdoğan ile İspanya Başbakanı Sanchez görüştü! Gazze'de kalıcı ateşkes ve barış vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
27.11.2023 Gündem
Önce kriz sonra takas
Önce kriz sonra takas İsrail ile Hamas arasında varılan rehine değişimi ve ateşkes anlaşması, ciddi bir sınav yaşadı. Nitekim Hamas, rehineleri serbest bırakmayı askıya aldığını açıklarken, söz konusu anlaşmazlık, yine Katar’ın arabuluculuğuyla saatler sonra çözüldü.
26.11.2023 Dünya
Belçika Başbakanı Netanyahu'ya rest çekti
Belçika Başbakanı Netanyahu'ya rest çekti Belçika Başbakanı Croo, İsrail Başkanı Netanyahu tarafından kınanması ve teröre destek vermekle itham edilmesinin ardından yaptığı açıklamada, 'sözlerinin arkasında durduğu' mesajını verdi.
25.11.2023 Dünya
Katliama takas molası! Dört günlük ateşkes başladı
Katliama takas molası! Dört günlük ateşkes başladı Gazze’de 4 gün sürecek ateşkes ve rehine takası anlaşması dün yürürlüğe girdi. Hamas’ın 12 Taylandlı, 1 Filipinli ve 13 İsrailli rehineyi Kızılhaç’a teslim etmesinin ardından, İsrail de 39 Filistinli’yi serbest bıraktı.
25.11.2023 Dünya
İsrail'in Gazze ablukası! Erdoğan: En kısa zamanda bir Mısır seyahati düzenleyebilirim
İsrail'in Gazze ablukası! Erdoğan: En kısa zamanda bir Mısır seyahati düzenleyebilirim Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki vahşeti sürerken, Türkiye'nin planlarına ilişkin bilgi verdi. Mısır'a ziyaret düzenleyebileceğini belirten Erdoğan, rehine takasıyla birlikte yeni bir adımın atıldığını ifade etti. Erdoğan, yerel seçimlerde adaylarla ilgili de mesajlar verdi.
22.11.2023 Haberler
Son dakika... İsrail'in Gazze ablukası! Erdoğan: En kısa zamanda bir Mısır seyahati düzenleyebilirim
Son dakika... İsrail'in Gazze ablukası! Erdoğan: En kısa zamanda bir Mısır seyahati düzenleyebilirim Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki vahşeti sürerken, Türkiye'nin planlarına ilişkin bilgi verdi. Mısır'a ziyaret düzenleyebileceğini belirten Erdoğan, rehine takasıyla birlikte yeni bir adımın atıldığını ifade etti. Erdoğan, yerel seçimlerde adaylarla ilgili de mesajlar verdi.
22.11.2023 Gündem
İspanya’da Pedro Sanchez liderliğindeki hükümet güvenoyu aldı
İspanya’da Pedro Sanchez liderliğindeki hükümet güvenoyu aldı İspanya Başbakanı Pedro Sanchez liderliğindeki azınlık sol parti koalisyon hükümeti Temsilciler Meclisi’nde bugün yapılan oylamayı kazanarak güvenoyu aldı.
16.11.2023 Dünya
İspanya'da tartışma yaratan af kararı! Halk sokağa döküldü
İspanya'da tartışma yaratan af kararı! Halk sokağa döküldü İspanya’nın başkenti Madrid'de polis, Başbakan Pedro Sanchez'in ayrılıkçı Katalan liderlere af çıkarma planına tepki göstererek iktidar partisinin genel merkezi önünde toplanan göstericilere göz yaşartıcı gaz ve copla müdahale etti.
7.11.2023 Dünya
Gazze’deki acıya göz yummayacağız
Gazze’deki acıya göz yummayacağız İsrail’in 2 milyon insanı, açık hava hapishanesinde tuttuğunu belirten Fidan, “Filistinlilerin acılarının devam etmesine asla izin vermeyeceğiz. Eğer bu devam edecek olursa tüm küresel istikrarı ve barışı tehdit edecektir” ifadesini kullandı.
22.10.2023 Gündem
Kahire'den dünyaya Gazze çağrısı! Tek çözüm iki devletli çözüm
Kahire'den dünyaya Gazze çağrısı! Tek çözüm iki devletli çözüm İsrail'in Gazze'ye yönelik abluka ve saldırıları devam ederken bugün Kahire'de 'Uluslararası Gazze Barış Zirvesi düzenlendi.
21.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı Sanchez ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı Sanchez ile görüştü İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini açıkladı.
28.09.2023 Gündem
G20 Zirvesi soru işaretleriyle başlıyor
G20 Zirvesi soru işaretleriyle başlıyor G20 Liderler Zirvesi bugün Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de başlıyor. Çin ve Rusya liderlerinin olmadığı zirvede ABD’nin ağırlık kurması bekleniyor. Ancak fikir ayrılıkları nedeniyle zirve sonucunda ortak bir bildiride buluşulamama riski dikkat çekiyor.
9.09.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pedro Sanchez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.