Pelin Suade

Pelin Suade

Son dakika Pelin Suade haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pelin Suade gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pelin Suade haber sayfamızda...

Pelin Suade

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30 pelin suade haberi bulunmuştur.
MasterChef yarışmacıları engelsiz bir yaşam için mutfağa girdi
MasterChef yarışmacıları engelsiz bir yaşam için mutfağa girdi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Engelsiz Yaşam Vakfı, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Türk Kızılayı işbirliği ile düzenlenen kutlamada, 200 engelli birey ve ünlü sanatçılar bir araya geldi. Etkinliğe katılan engellilere yemek ikramı yanı sıra fenomen yarışma program MasterChef’ten de tatlılar ikram edildi.
5.12.2023 Cadde
Garsonluk yaptı
Garsonluk yaptı Yılmaz Morgül, Hilal Özdemir ve Pelin Suade, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Engelsiz Yaşam Vakfı’nın, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Türk Kızılayı iş birliğiyle düzenlenen etkinliğine katıldı.
5.12.2023 Cadde
Karnı burnunda podyumda
Karnı burnunda podyumda İpek Tanrıyar, Ece Gürsel, Wilma Ellles ve Pelin Suade, Moda Kayıkhane’de gerçekleşen Fashion And Music Show’da podyuma çıktı.
31.08.2023 Cadde
Yılmaz Morgül hastanelik oldu!
Yılmaz Morgül hastanelik oldu! Yılbaşı gecesi alzheimer hastası annesi Fatma Morgül'ü kaybeden Yılmaz Morgül, Hatay ziyareti sonrası rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili yakın dostu Pelin Suade'den açıklama geldi.
2.05.2023 Cadde
Yılmaz Morgül hastaneye kaldırıldı
Yılmaz Morgül hastaneye kaldırıldı Yılmaz Morgül'ün annesi Fatma Morgül yılbaşı gecesi hayatını kaybetmişti. Acı haberi sosyal medya hesabından veren Morgül, "Annemi, canımı, bebeğimi, her şeyimi kaybettim" ifadesini kullanmıştı. Bir ay önce annesinin ölümüyle yıkılan Yılmaz Morgül, zor günleri atlatamadı. Morgül, sabaha karşı hastaneye kaldırıldı.
30.01.2023 Magazin
Yılmaz Morgül hastaneye kaldırıldı
Yılmaz Morgül hastaneye kaldırıldı Yılmaz Morgül'ün annesi Fatma Morgül yılbaşı gecesi hayatını kaybetmişti. Acı haberi sosyal medya hesabından veren Morgül, "Annemi, canımı, bebeğimi, her şeyimi kaybettim" ifadesini kullanmıştı. Bir ay önce annesinin ölümüyle yıkılan Yılmaz Morgül, zor günleri atlatamadı. Morgül, sabaha karşı hastaneye kaldırıldı.
30.01.2023 Cadde
Yılmaz Morgül: Tarkan ve Cem Yılmaz gizli hayranım
Yılmaz Morgül: Tarkan ve Cem Yılmaz gizli hayranım Yılmaz Morgül, arkadaşı Pelin Suade'yle Nişantaşı City's'deydi. Sanatçı, Tik Tok'ta yaptığı programda kendisini Cem Yılmaz ile Tarkan'ın izlediğini belirterek, gizli hayranı olduğunu söyledi.
11.02.2021 Cadde
Yılmaz Morgül 17 derecede kürk giydi!
Yılmaz Morgül 17 derecede kürk giydi! Şarkıcı Yılmaz Morgül, bir arkadaşı ile Nişantaşı City's'de görüntülendi. Yılmaz'ın, hava sıcaklığının 17 derece olduğu günde kürk giymesi dikkat çekti.
1.01.2021 Cadde
'Harbiye Açıkhava'da konser vermeme kararı aldım'
'Harbiye Açıkhava'da konser vermeme kararı aldım' Geçtiğimiz günlerde Ebru Yaşar'ın Harbiye Açıkhava’da konser vermekle ilgili “Çoğu isim, orayı misafirleriyle dolduruyor” çıkışına Yılmaz Yorgül'den destek geldi.
3.07.2019 Cadde
'Harbiye Açıkhava'da konser vermeme kararı aldım'
'Harbiye Açıkhava'da konser vermeme kararı aldım' Geçtiğimiz günlerde Ebru Yaşar'ın Harbiye Açıkhava’da konser vermekle ilgili “Çoğu isim, orayı misafirleriyle dolduruyor” çıkışına Yılmaz Yorgül'den destek geldi.
3.07.2019 Cadde
Eleleyiz Festivali'ne ünlüler de destek verdi
Eleleyiz Festivali'ne ünlüler de destek verdi ENTA Mağaza kurucusu Sema Kafiye Öztürk’ün ev sahipliğinde engelliler yararına düzenlenen Eleleyiz Festivali'ne ünlülerden destek.
İşte Benim Stilim'de kimler elendi?
İşte Benim Stilim'de kimler elendi? Ekranların vazgeçilmezi haline gelen İşte Benim Stilim adlı moda programında geçtiğimiz Cuma akşamı yeni bir eleme heyecanı yaşandı. 6. sezonu ile ekranlara gelen İşte Benim Stilim'de kim elendi? sorusunun yanıtı belli oldu. Jüri karşısına çıkan yarışmacılardan Zeynep Vuran ve Berrak Deniz elendi.
3.04.2016 Gündem
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak?
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Bugün yayınlanan İşte Benim Stilim yeni bölümde olaylar yine karıştı. TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında Bahar Candan, Selay Topçuoğlu'nun hangi fotoğrafını stüdyoya verdi? Merak edilen İşte Benim Stilim yarışması yeni bölüm ayrıntıları sayfamızda.
31.03.2016 Gündem
İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler birincisi kim oldu? - İzle
İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler birincisi kim oldu? - İzle TV8 kanalındaki İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler finali dün akşam ekrana geldi. Merakla beklenen İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler birincisi ve 200 bin liralık para ödülünün sahibi olacak kişi belli oldu. Türkiye'nin en stil kadını ünvanını final gecesinin sonunda kazanan isim Gizem Özdilli oldu.
7.02.2016 Gündem
Pelin Suade kimdir?
Pelin Suade kimdir? Türkiye’nin en stil ünlüsünün arandığı yarışma programı İşte Benim Stilim 2016'de ünlü sunucu Pelin Suade de bulunuyor. Yarışmacılar arasında bulunan isimler oldukça dikkat çekerken Pelin Suade en çok konuşulanlar arasında. Peki Pelin Suade kimdir? hakkında bilmek istedikleriniz tüm detaylar haberimizde...
28.01.2016 Gündem
İşte Benim Stilim 2016’da bu hafta kim elendi
İşte Benim Stilim 2016’da bu hafta kim elendi İşte Benim Stilim 2016'nın dün akşam yayınlanan gala gecesi bölümünde iki kişi birden yarışmaya veda etti. Peki İşte Benim Stilim 2016’da bu hafta kimler elendi? İşte Benim Stilim 2016'dan ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizde....
23.01.2016 Gündem
İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi?
İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? TV 8'in sevilen moda programı İşte Benim Stilim yine bir final akşamı ile ekrana geldi. Nefes kesen kıyafetleriyle jürinin karşısına çıkan ünlü yarışmacılardan bir bu hafta programa veda etti. Seyircinin İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? sorusunun cevabını ararken gelen sonuçlara göre Esra Sönmezer haftanın ilk elenen ismi oldu.
12.01.2016 Gündem
İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde kim elendi? - izle
İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde kim elendi? - izle İşte Benim Stilim Ünlüler'de dün akşam yılın ve haftanın ilk eleme heyecanı yaşandı. Yeni sezona bomba gibi giren İşte Benim Stilim'in bu haftanın konukları Serdar Ortaç ve Hande Yener oldu. Haftanın ilk elenen ismi ise İşte Benim Stilim 2016 ünlü yarışmacılardan Esra Sönmezer oldu...
9.01.2016 Gündem
Pelin Suade kimdir?
Pelin Suade kimdir? Pelin Suade güzelliği ile dikkatleri üzerine topladı. İşte Benim Stilim'de izleyicilerin karşısına çıkan Pelin Suade çok beğenildi. Peki Pelin Suade kimdir? İşte detaylar..
4.01.2016 Gündem
İşte Benim Stilim'de haftanın ilk eleneni kim olacak? - İzle
İşte Benim Stilim'de haftanın ilk eleneni kim olacak? - İzle Türkiye'nin en şık, en stil, en havalı yarışma programı İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları ile kaldığı yerden devam ediyor. Cuma akşamı ekrana gelmesi beklenen İşte Benim Stilim'de haftanın ilk elenen kim olacak? İşte o detaylar...
6.01.2016 Gündem
İşte Benim Stilim Ünlüler'de kimler yarışacak? - izle
İşte Benim Stilim Ünlüler'de kimler yarışacak? - izle TV8 ekranında İşte Benim Stilim heyecanı yeniden başlıyor. Bu sefer jüri karşısına ünlüler geçecek. Peki İşte Benim Stilim Ünlüler'de kimler olacak? İşte Benim Stilim Ünlüler 1. bölüm fragmanı ve yarışmacıları ile ilgili detaylar haberimizde.
1.01.2016 Gündem
İşte Benim Stilim All Star'da birinci kim olacak?
İşte Benim Stilim All Star'da birinci kim olacak? Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği jüri koltuğunda ise Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu'nun bulunduğu reyting rekorları kıran moda programı İşte Benim Stilim All Star’da final haftası yaşanıyor. Peki İşte Benim Stilim All Star'da finale kimler kaldı, birinci kim olacak? Ayrıntılar haberimizde...
25.12.2015 Gündem
İşte Benim Stilim Ünlüler kadrosunda kimler var?
İşte Benim Stilim Ünlüler kadrosunda kimler var? TV8'de çok yakında başlayacak olan İşte Benim Stilim Ünlüler için yarışmacılar belli oldu. Birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı İşte Benim Stilim Ünlüler'de kimler var? İşte o isimler...
25.12.2015 Gündem
Dünya Medeniyetleri İstanbul’da Buluştu…
Dünya Medeniyetleri İstanbul’da Buluştu… Dünyanın 10 büyük Medeniyeti bu defilede bir araya geldi…
29.05.2014 Stil
EĞLENMEK  HAKKINIZ!
EĞLENMEK HAKKINIZ! Türkiye’ye yaşadığı en büyük mutluluklardan birini hediye eden 12 Dev Adam, turnuvada kazandıkları ikinciliği kutladı. ABD’ye 81 - 64’lük skorla yenilen milli takım, maç sonrası Suada’da eğlendi
13.09.2010 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Pelin Suade ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.