Pelosi

Pelosi

Son dakika Pelosi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pelosi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pelosi haber sayfamızda...

Pelosi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 774 pelosi haberi bulunmuştur.
'Hepsi Putin'in bir mesajı!' Canlı yayında sunucunun yüz ifadesini değiştiren açıklama
'Hepsi Putin'in bir mesajı!' Canlı yayında sunucunun yüz ifadesini değiştiren açıklama ABD'nin Başkan Biden ve yardımcısından sonra gelen ismi Nancy Pelosi, Orta Doğu'ya yayılan İsrail-Hamas savaşıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. CNN International sunucusunun bile yüzünün değiştiği açıklamaların başrolünde ise Rus lider Putin vardı.
29.01.2024 Dünya
ABD kalbinde terör lobisi!
ABD kalbinde terör lobisi! Terör örgütü PKK/YPG’nin siyasi kolu Demokratik Suriye Meclisi, Washington ve uluslararası kurumlarla ilişkilerini geliştirmek için ABD merkezli halkla ilişkiler firmasıyla 6 aylık lobi sözleşmesi imzaladı.
30.12.2023 Dünya
14. madde devreye girdi! ABD'de bir ilk, dünyanın kaderini değiştirebilir
14. madde devreye girdi! ABD'de bir ilk, dünyanın kaderini değiştirebilir ABD'nin Colorado eyaletinde Yüksek Mahkeme, eski Başkan Donald Trump'ın eyalette ön seçimde yarışamayacağına hükmetti. Mahkeme, önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olmak, sonra da 5 Kasım 2024'te yeniden ABD Başkanı seçilmek isteyen Trump'ın adının Colorado'da oy pusulasından çıkarılmasını kararlaştırdı.
20.12.2023 Dünya
Trump'a Yüksek Mahkeme şoku: Colorado'da seçime giremeyecek
Trump'a Yüksek Mahkeme şoku: Colorado'da seçime giremeyecek ABD'nin Colorado eyaletinde Yüksek Mahkeme, eski Başkan Donald Trump'ın eyalette ön seçimde yarışamayacağına hükmetti. Mahkeme, önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olmak, sonra da 5 Kasım 2024'te yeniden ABD Başkanı seçilmek isteyen Trump'ın adının Colorado'da oy pusulasından çıkarılmasını kararlaştırdı.
20.12.2023 Dünya
Biden ile Şi Cinping görüştü
Biden ile Şi Cinping görüştü Süper güçler arasında üst düzey askeri iletişimin yeniden sağlanması bekleniyor.
16.11.2023 Dünya
ABD Başkanı Biden: Çin lideri Şi ile gelecek ay görüşme ihtimalimiz var
ABD Başkanı Biden: Çin lideri Şi ile gelecek ay görüşme ihtimalimiz var Dünyanın en büyük birinci ve ikinci ekonomisine sahip ülkeler, şubat ayında Çin'e ait bir yüksek irtifa balonunun Amerikan hava sahasına girmesi üzerine sert bir sürece girdi. ABD, Çin'in casus balonunu düşürdü. İki ülke ilişkileri karşılıklı sert söylemlerin ardından durma noktasına geldi.
7.10.2023 Dünya
ABD'deki Kongre baskını davasında Oath Keepers liderine 18 yıl hapis cezası
ABD'deki Kongre baskını davasında Oath Keepers liderine 18 yıl hapis cezası ABD Kongresi’ne 6 Ocak 2021'de yapılan saldırıda yer alan Oath Keepers (Yemin Muhafızları) adlı aşırı sağcı grubun lideri Stewart Rhodes, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
26.05.2023 Dünya
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan’in evinde güvenlik zafiyeti
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan’in evinde güvenlik zafiyeti ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın geçtiğimiz ay evine giren şahsın sarhoş olduğu ve içeriye nasıl girdiğine ilişkin soruşturmanın devam ettiği açıklandı.
18.05.2023 Dünya
80 üstü gerçeği
80 üstü gerçeği ABD Başkanı Biden’ı ilerlemiş yaşı sebebiyle alaya alan ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy’nin halefi Nancy Pelosi, 82 yaşında Tayvan’ı ziyaret ederek küresel politikada bomba etkisi yaratmıştı. Pelosi, Temsilciler Mecilisi başkanlığını bırakmış olsa da halen milletvekili olarak siyasette aktif.
30.04.2023 Pazar
Ukrayna’dan sonra sıra Tayvan’da mı?
Ukrayna’dan sonra sıra Tayvan’da mı? Yirmi yıl önce ne Rusya’nın Ukrayna’yı işgali ne de Çin’in Tayvan’a savaş açması hayal bile edilemezken bunlardan ilki gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta Tayvan ile Çin arasındaki çekişme tekrardan su yüzüne çıktı. Dünya endişeli...
16.04.2023 Dünya
Çin, Tayvan’ın kuzeyindeki hava sahasını kapatıyor
Çin, Tayvan’ın kuzeyindeki hava sahasını kapatıyor Tayvan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı (MOTC), Çin'in 16 Nisan günü Tayvan'ın kuzeyinde 27 dakika boyunca hava sahasını kapatacağını duyurdu.
12.04.2023 Dünya
Çin'in gövde gösterisine, ABD savaş gemisiyle meydan okudu
Çin'in gövde gösterisine, ABD savaş gemisiyle meydan okudu Onlarca jet ada çevresinde uçarken, uçak gemisi Shandong sahneye çıktı. Tayvan'ın en yakın müttefiki ABD ise, Pekin'in öfkesini çekecek bir adım attı.
10.04.2023 Dünya
Dünya izliyor! Çin kuşatma provasına başladı
Dünya izliyor! Çin kuşatma provasına başladı ABD California'da gerçekleşen bir buluşma, savaş oyununu tetikledi. Çin ordusu, Fransız lider Macron'un Pekin'den ayrılmasından saatler sonra düğmeye bastı. Onlarca jete kalkış emri verildi, boğazda ise savaş gemileri, uzun menzilli roketler ve füze botları var.
8.04.2023 Dünya
Tayvan-ABD görüşmesi sonrası Çin hamlesi! Uçak kaldırdılar
Tayvan-ABD görüşmesi sonrası Çin hamlesi! Uçak kaldırdılar Tayvan Cumhurbaşkanı Tsai Ing-wen, ABD'de Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy ile görüştü. Görüşmeye tepki gösteren Çin, askeri tatbikat başlattı ve Tayvan açıklarına uçak gemisi gönderdi. Tsai Ing-wen, Çarşamba günü California’da McCarthy’nin yanı sıra diğer Cumhuriyetçi ve Demokrat bazı Kongre üyeleri ile de görüştü.
6.04.2023 Dünya
AUKUS Paktı: Çin-Batı savaşı için bir adım daha mı atıldı?
AUKUS Paktı: Çin-Batı savaşı için bir adım daha mı atıldı? Çin, bu hafta resmen ilan edilen; Avustralya, İngiltere ve ABD arasında Hint-Pasifik Okyanusu bölgesinde kapsamlı bir savunma ve güvenlik ittifakı oluşturan AUKUS Güvenlik Paktı'na, beklenebileceği gibi, öfkeyle tepki gösterdi.
16.03.2023 Dünya
Tayvan'ın ürettiği kamikaze İHA’lar görücüye çıktı
Tayvan'ın ürettiği kamikaze İHA’lar görücüye çıktı Tayvan’da ülke savunmasını güçlendirecek olan 15 dakika havada kalabilen 10 kilometre menzilli kamikaze İHA’lar ilk kez tanıtıldı.
15.03.2023 Dünya
Çin savunma bütçesini yüzde 7,2 artırıyor
Çin savunma bütçesini yüzde 7,2 artırıyor Pekin yönetimi 224 milyar dolarlık bütçenin yükseltileceğini duyurdu, kısa süre içinde görevini devretmesi beklenen Başbakan Li ise ordu birliklerinden çatışma hazırlığını artırmalarını istedi.
5.03.2023 Dünya
ABD Kongresi'nden 'Çin Komisyonu' oturumu!
ABD Kongresi'nden 'Çin Komisyonu' oturumu! Temsilciler Meclisi'nde yeni bir komisyon, Çin hükümetinin ABD ekonomisi ve güvenliği için oluşturduğu tehlikelere karşı çalışmalarına başladı.
1.03.2023 Dünya
ABD Kongresi heyetinden Tayvan'a 5 günlük ziyaret
ABD Kongresi heyetinden Tayvan'a 5 günlük ziyaret ABD Kongresi'nden Demokrat Temsilciler Meclisi üyeleri Ro Khanna, Jake Auchincloss ve Jonathan Jackson ile Cumhuriyetçi Tony Gonzales'ten oluşan 4 kişilik heyet, 5 günlük ziyaret için Tayvan’a geldi.
20.02.2023 Dünya
Yeni soğuk savaş: Yarı iletken çipler
Yeni soğuk savaş: Yarı iletken çipler ABD, nükleer teknoloji üzerinden Sovyetler Birliği ile yaşadığı soğuk savaşı şimdi Çin ile yarı iletken çipler üzerinden başlattı. Yarı iletken çip konusunda en fazla bilgiye sahip olan taraf diğerinin elindeki silahları saf dışı bırakabilecek.
5.02.2023 Gündem
Pelosi'nin masasında poz veren Trump destekçisi suçlu bulundu, onlarca yıl hapis cezası alabilir
Pelosi'nin masasında poz veren Trump destekçisi suçlu bulundu, onlarca yıl hapis cezası alabilir 6 Ocak 2021'de ABD Kongresi'ne diğer protestocularla birlikte zorla girip dönemin Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin ofisinde poz veren Richard Barnett, yargılandığı davada suçlu bulundu. Cezası 3 Mayıs'ta açıklanacak Barnett, onlarca yıl hapse mahkum edilebilir.
24.01.2023 Dünya
ABD savaş gemisi, Tayvan Boğazı’ndan geçti
ABD savaş gemisi, Tayvan Boğazı’ndan geçti ABD Donanması, dün açıklama yaparak donanmaya ait USS Chung-Hoon adlı muhribin, Tayvan Boğazı’ndan geçtiğini duyurdu.
6.01.2023 Dünya
ABD’de Cumhuriyetçi Kevin McCarthy, Temsilciler Meclisi Başkanı seçilebilecek mi?
ABD’de Cumhuriyetçi Kevin McCarthy, Temsilciler Meclisi Başkanı seçilebilecek mi? McCarthy'ye ara seçimlerde kontrolü ele alan Cumhuriyetçiler içinden yükselen itirazlar var, siyasetçi kendi partisinden dörtten fazla vekilin desteğini alamazsa başkan seçilemeyecek.
3.01.2023 Dünya
Nancy Pelosi'nin eşine saldıran zanlı suçlamaları reddetti
Nancy Pelosi'nin eşine saldıran zanlı suçlamaları reddetti ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin eşine çekiçle saldıran zanlı David DePape hakkındaki suçlamaları reddetti.
28.12.2022 Dünya
Çin'den Tayvan Boğazı'nda saldırı tatbikatı: ABD ve Tayvan'ın askeri provakasyonlarına yanıt veriyoruz
Çin'den Tayvan Boğazı'nda saldırı tatbikatı: ABD ve Tayvan'ın askeri provakasyonlarına yanıt veriyoruz Çin, Tayvan çevresindeki denizlerde ve hava sahasında, büyük bir askeri tatbikata başladı. Tayvan Savunma Bakanlığı'nın verilerine göre, Çin bölgede gelmiş geçmiş en kapsamlı tatbikatlarından birini yapıyor.
26.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pelosi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.