Pembe Top

Pembe Top

Son dakika pembe top haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pembe top gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pembe top haber sayfamızda...

Pembe Top

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 266 pembe top haberi bulunmuştur.
Dere’den gönüllü destek
Dere’den gönüllü destek Cansu Dere, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Pembe Top Sahada’ projesinin gönüllü destekçisi oldu.
14.10.2023 Cadde
Anadolu Efes, Real Madrid'e mağlup oldu!
Anadolu Efes, Real Madrid'e mağlup oldu! Turkish Airlines Euroleague'in 2'nci haftasında Anadolu Efes, Real Madrid'e 103-80 mağlup oldu.
Metin Tekin: Oğlumla gurur duyuyorum!
Metin Tekin: Oğlumla gurur duyuyorum! Eski futbolcu Metin Tekin, bir geçtiğimiz gün bir bankanın 'Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı' kapsamında düzenlediği tenis turnuvasına katıldı. Gaztecilerle bir araya gelen Tekin, Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık Emir Tekin hakkında konuşarak; gururunu dile getirdi.
12.10.2023 Cadde
Farkındalık için...
Farkındalık için... Cansu Dere, meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top’un gönüllü destekçisi oldu.
21.09.2023 Cadde
Sinan Akçıl: Bavulu Berdan Mardini hazırlasaydı tayt koyardı!
Sinan Akçıl: Bavulu Berdan Mardini hazırlasaydı tayt koyardı! Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşandıktan sonra 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı son olarak şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli ile anılmıştı. Akçıl, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Bu aralar çok seyahat ettiği için sürekli bavul hazırladığını söyleyen Akçıl, gazetecilerin "Bavul hazırlarken hiç tayt koymayı düşündünüz mü?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
5.01.2023 Cadde
Berdan Mardini'den 'Survivor 2023' paylaşımı! 'Taytını da götür'
Berdan Mardini'den 'Survivor 2023' paylaşımı! 'Taytını da götür' 'All Star'da Nisa Bölükbaşı'nın mutlu sona ulaştığı 'Survivor'ın yeni sezonu için geri sayıma geçildi. 15 Şubat Pazar akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek fenomemn yarışmada Berdan Mardini de mücadele edecek. Geçtiğimiz günlerde taytla spor yaptığı anları paylaşınca sosyal medyada gündem olan 44 yaşındaki şarkıcı, bu kez de Survivor paylaşımıyla adından söz ettirdi.
5.01.2023 Cadde
Berdan Mardini sosyal medyanın diline düştü
Berdan Mardini sosyal medyanın diline düştü Şu sıralar Survivor 2023 yarışması için hazırlıklara son sürat devam eden Berdan Mardini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildi. Tatlıtuğ'un tarzını kopyalayan Berdan Mardini, sosyal medyada alay konusu oldu. Tarzı Tatlıtuğ ile kıyaslanan Mardini'ye yorum yağdı.
23.12.2022 Cadde
Pınar Altuğ'dan 'tayt' açıklaması: Kadın giyiyor adam niye giymesin?
Pınar Altuğ'dan 'tayt' açıklaması: Kadın giyiyor adam niye giymesin? Son dönemde Berdan Mardini'nin tayt giymesi sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen Pınar Altuğ, erkeklerin tayt giymesi ile alakalı konuştu. Hakkında tekrardan şehre taşınacağına dair haberler çıkan Altuğ, o iddialara da son noktayı koydu.
9.12.2022 Cadde
'Tayt' çıkışıyla gündeme gelen Berdan Mardini’den ‘Real Mardini’ paylaşımı
'Tayt' çıkışıyla gündeme gelen Berdan Mardini’den ‘Real Mardini’ paylaşımı İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile Mart 2021'de olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, hem iş hem de özel hayatıyla sık sık adından söz ettiriyor. Berdan Mardini, son olarak tayt giydiği için "Bana 'Berdan Taytini' diyorlar" açıklamasını yapmıştı. Ünlü şarkıcı tayt sevdasını bir kez daha gözler önüne serdi.
7.12.2022 Cadde
Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar!
Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar! İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile Mart 2021'de olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, hem iş hem de özel hayatıyla sık sık adından söz ettiriyor. 43 yaşındaki ünlü şarkıcının, tayt giyip spor yaptığı anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Önceki akşam Kıbrıs'ta sahne alan şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mardini, "Hakarete varan durumlar oluyor" diyerek şaşırtan açıklamalar yaptı.
28.11.2022 Cadde
Pınar Deniz'den 'erken tanı' farkındalığı çağrısı
Pınar Deniz'den 'erken tanı' farkındalığı çağrısı Türkiye’de kadınlarda en sık görülen kanser türü olan meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top, dokuzuncu kez sahaya indi. Projenin bu yılki gönüllü destekçisi Pınar Deniz oldu. Başarılı oyuncu, 21 Ekim'de Anadolu Efes ile ALBA Berlin takımlarının karşı karşıya geldiği maçı Pembe Top ile yaptığı hava atışıyla başlattı.
22.10.2022 Cadde
Anadolu Efes, Alba Berlin'i mağlup etti
Anadolu Efes, Alba Berlin'i mağlup etti Turkish Airlines EuroLeague 4. hafta maçında Anadolu Efes, kendi sahasında Alba Berlin'i konut etti. Temsilcimiz, AlbaBerlin'i 78-74 mağlup etti.
‘Kadınları teşvik etmeliyiz’
‘Kadınları teşvik etmeliyiz’ Pınar Deniz, meme kanserinde erken tanı için Anadolu Efes Spor Kulübü - ALBA Berlin maçının hava atışını yapacak. Oyuncu, “Kadınları teşvik etmeliyiz” dedi.
4.10.2022 Cadde
Farkındalık için hava atışı
Farkındalık için hava atışı Yıllar önce Anadolu Efes’in dansçısı olan Demet Özdemir, parkeye meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen ‘Pembe Top’ için döndü.
23.10.2021 Cadde
UNICS Kazan'ı yıkan Anadolu Efes ilk galibiyetini aldı!
UNICS Kazan'ı yıkan Anadolu Efes ilk galibiyetini aldı! THY EuroLeague'nin 5. haftasında Anadolu Efes, UNICS Kazan'ı 71-68 mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı.
Demet Özdemir’den meme kanseri için farkındalık atışı
Demet Özdemir’den meme kanseri için farkındalık atışı Meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top, 8’inci yılında başarılı oyuncu Demet Özdemir’in elinden havalanacak. Pembe Top Sahada projesinin bu yılki gönüllü destekçisi olan başarılı oyuncu Demet Özdemir, meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekecek.
9.10.2021 Yaşam
Farkındalık atışı
Farkındalık atışı Demet Özdemir, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Pembe Top Sahada’ projesinin gönüllü destekçisi oldu.
8.10.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (3 Ekim 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (3 Ekim 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...
3.10.2020 Magazin
Pembe Top Neslihan Atagül’de
Pembe Top Neslihan Atagül’de Meme kanserinde erken tanının sembolü haline gelen Pembe Top, bu yıl gönüllü destekçi Neslihan Atagül Doğulu’nun elinden yükseldi.
3.10.2020 Cadde
Pempe top havalandı
Pempe top havalandı Meme kanserinde erken tanının sembolü haline gelen Pembe Top, bu yıl gönüllü destekçi Neslihan Atagül Doğulu’nun elinden yükseldi.
3.10.2020 Cadde
Pembe Top Neslihan Atagül Doğulu’da
Pembe Top Neslihan Atagül Doğulu’da Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle meme kanserinde erken tanı bilinci oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen Pembe Top Sahada projesi yedinci yılında çok özel bir buluşma ile gerçekleşti. Salgın önlemleri nedeniyle bu yıl maç anında gerçekleştirilemeyen hava atışı için projenin gönüllü destekçisi Neslihan Atagül Doğulu, eski Anadolu Efes Spor Kulübü oyuncusu olan ve ülkemizi NBA’de temsil eden Cedi Osman ve Anadolu Efes Spor Kulübü Kaptanı Doğuş Balbay ile bir araya geldi. Sembolik hava atışı ile Neslihan Atagül Doğulu’nun ellerinden havalanan Pembe Top, farkındalık için bir kez daha yükseldi.
Anadolu Efes - Zenit: 73-69
Anadolu Efes - Zenit: 73-69 THY Euroleague'de yeni sezonun açılış maçında Anadolu Efes, evinde Zenit'e 73-69 mağlup oldu.
Pembe Top, oyuncu Neslihan Atagül Doğulu'da olacak
Pembe Top, oyuncu Neslihan Atagül Doğulu'da olacak Meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen "Pembe Top Sahada" projesinin bu yılki gönüllü destekçisi, oyuncu Neslihan Atagül Doğulu olacak.
18.09.2020 Basketbol
‘Pembe Top’ ona emanet
‘Pembe Top’ ona emanet Neslihan Atagül Doğulu, ‘Pembe Top Sahada’ projesinin bu yılki gönüllü destekçisi oldu.
18.09.2020 Cadde
Pembe Top, bu yıl Neslihan Atagül Doğulu’da
Pembe Top, bu yıl Neslihan Atagül Doğulu’da Meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top, 1 Ekim’deki Anadolu Efes – Zenit St. Petersburg karşılaşmasında tekrar sahaya çıkacak. Anadolu Sağlık Merkezi’nin Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle hayata geçirdiği Pembe Top Sahada projesinin bu yılki gönüllü destekçisi başarılı oyuncu Neslihan Atagül Doğulu olacak.

Benzer Haber Etiketleri

Pembe Top ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.