People

People

Son dakika People haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan People gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan People haber sayfamızda...

People

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.009 people haberi bulunmuştur.
Kanser nedeniyle iki memesini de aldırmıştı! 'Aynada kendimi gördüğümde yıkıldım'
Kanser nedeniyle iki memesini de aldırmıştı! 'Aynada kendimi gördüğümde yıkıldım' Son olarak 'Tales of the Walking Dead' adlı yapımda rol alan ünlü oyuncu Olivia Munn, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurmuştu. Kanser tedavisinin bir parçası olarak memelerini aldırmak zorunda kalan Munn, geçirdiği ameliyatlardan sonra kendini gördüğünde yaşadıklarını paylaştı.
18.04.2024 Cadde
Bir türlü boşanamadılar! Başkalarıyla nişanlanan eski eşler paralarını bölüşemiyor
Bir türlü boşanamadılar! Başkalarıyla nişanlanan eski eşler paralarını bölüşemiyor Channing Tatum ile eşi Jenna Dewan, 2019'da yollarını ayırmıştı. İkisi de başkasıyla nişanlanan eski eşler; pek çok Hollywood boşanmasında olduğu gibi para kaynaklı sebeplerden dolayı bir türlü boşanamıyor. İşte detaylar...
17.04.2024 Cadde
Paris Hilton bebeğinin yüzünü göstermiyor! Sebebi ortaya çıktı
Paris Hilton bebeğinin yüzünü göstermiyor! Sebebi ortaya çıktı Dünyanın en zengin varislerinden Paris Hilton, ikinci doğumunu yaptığı günden bu yana bebeğini adeta sır gibi saklıyor. Paris Hilton'un kızı London'ın fotoğraflarını paylaşmama sebebini, 42 yaşındaki sosyetik güzelin eşi Carter Reum açıkladı.
8.04.2024 Cadde
'Popun Kralı'nın oğlu, miras yüzünden babaannesiyle davalık oldu!
'Popun Kralı'nın oğlu, miras yüzünden babaannesiyle davalık oldu! Michael Jackson'ın annesi Katherine Jackson, dünyaca ünlü şarkıcının müzik haklarının yarısının satılmasıyla ilgili karara itiraz ederek mahkemeye başvurmuştu. Katherine, mahkeme masraflarının diğer mirasçılar (Jackson'ın çocukları Bigi, Prince ve Paris) tarafından karşılanmasını isteyince ortalık karıştı. Bigi Jackson, babaannesi ile miras paralarının harcanmaması için davalık oldu.
22.03.2024 Cadde
Ünlü oyuncu hastalığı yüzünden her şeyden izole oldu! 'Yetişkin bezi takmak zorundayım'
Ünlü oyuncu hastalığı yüzünden her şeyden izole oldu! 'Yetişkin bezi takmak zorundayım' ABD'li aktris Christina Applegate, üç sene önce MS (Multipl skleroz) hastalığına yakalandığını duyurmuştu. Hastalıkla mücadelesi devam eden ünlü isim, tuvalete gidemediği için yetişkin bezi kullanmak zorunda kaldığını açıklayarak; dayanılmaz bir acı çektiğini paylaştı.
14.03.2024 Cadde
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi'
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi' İlk atom bombasının geliştirilme sürecini konu alan 'Oppenheimer', Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Töreni'ne damga vurdu. BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr., yedi dalda zirveye çıkan film ile ilk kez Oscar heykelciği kazandı. Oyuncu, eşi Susan Downey ile törenin reklam arasında yaşadıkları samimi bir anı paylaştı.
12.03.2024 Cadde
Gizlice evlenmişlerdi! Kırmızı halıda ortaya çıktılar
Gizlice evlenmişlerdi! Kırmızı halıda ortaya çıktılar Marvel'ın sevilen karakteri 'Kaptan Amerika'ya hayat veren Chris Evans, geçtiğimiz aylarda genç sevgilisi Alba Baptista ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Gizli evlilikleriyle çok konuşulan çift, Vanity Fair'ın Oscar partisinde ortaya çıkarak ilk kez bir çift olarak dünyanın gözü önünde poz verdi.
12.03.2024 Cadde
Sessiz sedasız boşandılar! Ünlü oyuncu ihaneti affetmedi
Sessiz sedasız boşandılar! Ünlü oyuncu ihaneti affetmedi 'Sevginin Gücü', 'V for Vendetta' ve 'Siyah Kuğu' gibi yapımlarda yer aldığı rollerle tüm dünyada tanınan bir isim haline gelen ünlü aktris Natalie Portman'ın, geçtiğimiz yaz eşi Benjamin Millepied tarafından ihanete uğradığı iddia edilmişti. İkili, o dönemde konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken; Portman'ın bu durumu affetmediği ve eşinden boşandığı ortaya çıktı.
9.03.2024 Cadde
Brad Pitt'in sevgilisi artık resmen bekar! Eski soyadını geri istedi
Brad Pitt'in sevgilisi artık resmen bekar! Eski soyadını geri istedi Bir süredir Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşayan Ines de Ramon'un, eski eşi Paul Wesley ile boşanma davası resmen sonuçlandı. İkilinin anlaşmalı bir şekilde boşandığı belirtilirken, Ramon'un resmi olarak eski soyadını almak istediği söylendi.
9.03.2024 Cadde
ALS hastalığıyla mücadele eden oyuncu Kenneth Mitchell hayatını kaybetti!
ALS hastalığıyla mücadele eden oyuncu Kenneth Mitchell hayatını kaybetti! Star Trek: Discovery ve Captain Marvel’daki rolleriyle tanınan 49 yaşındaki Kanadalı aktör Kenneth Mitchell, uzun süredir ALS hastalığıyla mücadele ediyordu. Tekerlekli sandalyede hayatını devam ettiren oyuncudan acı haber geldi.
27.02.2024 Cadde
Hollywood yıldızının olaylı boşanması resmen sonuçlandı!
Hollywood yıldızının olaylı boşanması resmen sonuçlandı! 'Kurtlarla Dans', 'Robin Hood: Hırsızlar Prensi' ve 'The Bodyguard' gibi filmlerde yer alan ünlü aktör Kevin Costner, 18 yıllık eşi Christine Baumgartner'dan geçtiğimiz sene boşanma kararı almıştı. Çekişmeli boşanmaları aylardır devam eden ikilinin evliliği, resmi olarak bitti.
23.02.2024 Cadde
'Yok artık' dedirten son vasiyet! Bir mezar taşı da beyni de olmayacak
'Yok artık' dedirten son vasiyet! Bir mezar taşı da beyni de olmayacak Çinli akademisyen, tam 14 yıl önce bugün bile oldukça büyük tepki çeken son dileğini açıkladı. Beyninin dondurulup 300 ya da 500 yıl sonra çıkarılmasını isteyen akademisyenin dünyayı ayağa kaldıran bu isteğinin altında yatan sebep ise pek çok şeyi değiştirebilir!
20.02.2024 Yaşam
Kistik Fibrozis, en sık görülen nadir hastalık
Kistik Fibrozis, en sık görülen nadir hastalık Tahminlere göre, dünya üzerinde yaklaşık (1)8...
29.02.2024 Advertorial
'Brad Pitt, Yaşayan En Seksi Erkek seçildiği için mutsuz oldu!'
'Brad Pitt, Yaşayan En Seksi Erkek seçildiği için mutsuz oldu!' Hollywood'un en popüler isimlerinden Brad Pitt, 1995 ve 2000 yıllarında olmak üzere iki kez 'Yaşayan En Seksi Erkek' olarak seçilmişti. Yönetmen Edward Zwick, bu ünvanı ilk kez kendi çektiği 'İhtiras Rüzgarları' filminden sonra kazanan Pitt'in, 'Yaşayan En Seksi Erkek' olmaktan dolayı mutsuzluk duyduğunu iddia etti.
8.02.2024 Cadde
Oscar Ödülleri: 2024 adayları belli oldu
Oscar Ödülleri: 2024 adayları belli oldu 2024 yılında Oscar'a aday gösterilen film animasyon ve oyuncular belli oldu. İşte öne çıkan yapımlar...
23.01.2024 Dünya
İngilizce Sözler 2024: Fotoğraf Altına Yazabileceğiniz En Güzel, Cool, Kısa, Anlamlı İngilizce İnstagram Biyografi Sözleri ve Türkçe Anlamları
İngilizce Sözler 2024: Fotoğraf Altına Yazabileceğiniz En Güzel, Cool, Kısa, Anlamlı İngilizce İnstagram Biyografi Sözleri ve Türkçe Anlamları Sözler hiç şüphesiz günümüzde sosyal ağlarda sıklıkla karşılaştığımız temalardan bir tanesidir. Özellikle duygularını dile getirmek isteyen kişiler sözlere başvuruyor. Yabancı dile ilgi duyan kişiler İnstagram, Facebook, Twitter, Tumblr gibi sosyal medya mecralarında fotoğraf altına, İnstagram biyografisi veya post altına yazılacak İngilizce sözleri tercih ediyor. Sosyal ağlarda beğeni kazanmak veya takipçilerini etkilemek isteyen kişiler için birbirinden güzel İngilizce sözler bulunuyor. Fotoğraf Altına yazabileceğiniz en güzel, cool, anlamlı, kısa İnstagram biyografi sözleri ve Türkçe anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz İngilizce Sözler 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Güzel Sözler
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından İnstagram kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Instagram kullanıcılarının başka bir kişinin profile baktığında ilk dikkat ettiği şeylerden bir tanesi de biyografi oluyor. Instagram biyografisi kullanıcı adının altında yer alan küçük alandır. Kişiler kendilerine ait iş unvan bilgilerini paylaşabildiği gibi kısa, havalı, anlamı biyografi sözleri ile dikkat çekebilir. Arkadaşa, sevgiliye ithafen anlamlı ve etkileyici sözler paylaşılır. En güzel, havalı, kısa İnstagram bio sözleri için “Instagram Biyografi Sözleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Bilgi Rehberi
İngilizce Tekerlemeler – Kolay, Kısa ve Uzun İngilizce Tekerleme Örnekleri ve Anlamları
İngilizce Tekerlemeler – Kolay, Kısa ve Uzun İngilizce Tekerleme Örnekleri ve Anlamları Tekerlemeler kelime ses benzerliğinden faydalanarak oluşturulan cümleler veya sözcükler topluluğudur. Tekerlemeler ölçülü ve kafiyelidir. Türkçe olduğu gibi İngilizce tekerlemelerde mevcuttur. İngilizce tekerlemeler ve anlamları dilin daha kolay ve hızlı şekilde öğrenilmesine yardımcı olur. Her dizenin sonunda kullanılan kafiyeli kelimeler sözcük dağarcığının artmasında etkilidir. Kolay, kısa ve uzun İngilizce tekerleme örnekleri ve anlamları için “İngilizce Tekerlemeler” içeriğimizi inceleyebilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
'Yaşayan En Seksi Erkek' seçilmişti! Sokakta pijamayla görüntülendi
'Yaşayan En Seksi Erkek' seçilmişti! Sokakta pijamayla görüntülendi 1970'li yıllarda ülkemizde de gösterilen 'Zengin ve Yoksul' adlı dizide canlandırdığı Tom Jordache karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Nick Nolte, genç yaşta başlayan kötü alışkanlıkları nedeniyle zor günler geçirmişti. Önceki gün Malibu sokaklarında pijamasıyla görüntülenen Hollywood yıldızının son hali, sevenlerini üzdü.
23.12.2023 Cadde
Cansız bedeni jakuzide bulunmuştu! 'Friends' yıldızı Matthew Perry'nin ölüm sebebi belli oldu
Cansız bedeni jakuzide bulunmuştu! 'Friends' yıldızı Matthew Perry'nin ölüm sebebi belli oldu Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan Perry'nin ölüm sebebi, yaklaşık iki ay sonra ortaya çıktı.
16.12.2023 Cadde
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi.
9.12.2023 Milliyet Executive
Suzanne Sommers botlarıyla gömülmüş! 'Sonsuza kadar aşk'
Suzanne Sommers botlarıyla gömülmüş! 'Sonsuza kadar aşk' 'Chrissy Snow' karakterine hayat verdiği 'Three's Company' dizisiyle tanınan, birçok farklı yapımda da önemli rollerde yer alan Suzanne Sommers, kanserin nüksetmesi nedeniyle geçtiğimiz ekim ayında yaşamını yitirdi. Alan Hamel, 46 yıllık eşi Sommers'ın en sevdiği yürüyüş botlarıyla son yolculuğuna uğurlandığını açıkladı.
9.12.2023 Cadde
Çin kredi kalitesini artırmaya odaklandı
Çin kredi kalitesini artırmaya odaklandı Çin Merkez Bankası Başkanı Pan Gongsheng para arzındaki büyümeyi kontrol altında tutma, teknoloji ve gelişmiş imalat dahil olmak üzere kilit sektörlere daha iyi destek sunma sözü vererek ülkenin kredi kalitesini artırmaya odaklandığını gösterdi.
4.12.2023 Uzmanpara
Konut İnşa Etme Özgürlüğü John F. C. Turner
Konut İnşa Etme Özgürlüğü John F. C. Turner Bir devrin, özellikle bizim kuşağın kahramanları, doğal süreçler gereği birer birer sonsuzluğa göçüyorlar. Huzur içinde uyusunlar.
27.11.2023 Mimarlık
Denizli’nin değerini tüm dünya tanıyacak
Denizli’nin değerini tüm dünya tanıyacak Denizli Giyim Sanayicileri Derneği’nin bir projesi olan Denizli Fashion Week, 6. sezonunda büyük bir değişim geçirdi.
25.11.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

People ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.