Pereira

Pereira

Son dakika pereira haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pereira gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pereira haber sayfamızda...

Pereira

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.735 pereira haberi bulunmuştur.
Al Hilal, Al Shabab engeline de takılmadı!
Al Hilal, Al Shabab engeline de takılmadı! Suudi Arabistan Pro Lig'in 25'inci haftasında Al Hilal, Al Shabab deplasmanından 4-3 galip ayıldı.
30.03.2024 Dünyadan Futbol
Lionel Messi'den Barcelona itirafı! 'Ayrılmaya hazır değildim'
Lionel Messi'den Barcelona itirafı! 'Ayrılmaya hazır değildim' Inter Miami'nin yıldızı Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılık sürecine dair açıklamaları dikkat çekti.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'ya yıllık 11 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'ya yıllık 11 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko'ya Suudi Arabistan'dan dev kulübün talip olduğu iddia edildi. Bosna Hersekli santrfora sunulan yıllık maaş önerisi dudak uçuklattı.
27.03.2024 Fenerbahçe
Kupa Voley'de şampiyon Halkbank oldu!
Kupa Voley'de şampiyon Halkbank oldu! AXA Sigorta Kupa Voley'de kupanın sahibi Halkbank oldu.
27.03.2024 Voleybol
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok'
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok' Suudi Arabistan ekiplerinden Al Shabab'ı çalıştıran Vitor Pereira suskunluğunu bozdu. Fenerbahçe dönemini anlatan Portekizli teknik direktörün Arda Güler ile ilgili sözleri dikkat çekti.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe maçı öncesi Abdullah Avcı'nın dikkat çeken istatistiği!
Fenerbahçe maçı öncesi Abdullah Avcı'nın dikkat çeken istatistiği! Trabzonspor Teknik Direktörü, Fenerbahçe ile oynadığı 5 maçın 3’ünü kazanırken, bu karşılaşmalarda Fenerbahçe’yi hep liderlik koltuğundan indirdi.
13.03.2024 Trabzonspor
Beşiktaş'ın transfer teklifi ortaya çıktı! Rus gazeteci yazdı
Beşiktaş'ın transfer teklifi ortaya çıktı! Rus gazeteci yazdı Beşiktaş'ta kurmayların ara transfer döneminde sürpriz bir hamlede bulunduğu öğrenildi. Siyah-beyazlıların kariyerini Rusya'da sürdüren tecrübeli futbolcuyu transfer etmek istediği ancak teklifin reddedildiği aktarıldı.
19.02.2024 Beşiktaş
Real Madrid'de Arda Güler için plan değişikliği! İspanyollar yazdı
Real Madrid'de Arda Güler için plan değişikliği! İspanyollar yazdı Fenerbahçe'den Real Madrid'de transfer olan Arda Güler beklediği süreyi henüz bulamadı. İspanyol kulübünde Arda Güler ile ilgili plan değişikliğine gidildiği iddia edildi.
10.02.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta 7 imza birden! Başkan Hasan Arat açıkladı: Menajeri yok, kendisi bizimle direkt konuştu
Beşiktaş'ta 7 imza birden! Başkan Hasan Arat açıkladı: Menajeri yok, kendisi bizimle direkt konuştu Beşiktaş Kulübü, Başkan Hasan Arat'ın katılımıyla yeni transferler Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muçi, Al-Musrati'nin yanı sıra sözleşmeleri uzatılan Semih Kılıçsoy ve Emir Yaşar için imza töreni düzenledi. İmza töreninin sürpriz ismi ise Bandırmaspor'dan transfer edilen 2010 doğumlu Yağız Karabulut oldu.
10.02.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'den Kenan Yıldız hamlesi! Perde arkası ortaya çıktı
Fenerbahçe'den Kenan Yıldız hamlesi! Perde arkası ortaya çıktı Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen ve devre arası transferinde önemli takviyeler yapan Fenerbahçe'de Kenan Yıldız gelişmesi yaşandı.
10.02.2024 Fenerbahçe
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi Profesyonel liglerde kış transfer dönemi penceresi kapandı. En çok takviye yapan kulüp tam 9 transferle Adana Demirspor oldu. Antalyaspor ise transfer yasağı olduğu için oyuncu alamadı.
10.02.2024 Süper Lig
Caner Erkin'den Sergen Yalçın'a olay sözler | 'Benim kayış attı, Vitor Pereira'ya saldırdım'
Caner Erkin'den Sergen Yalçın'a olay sözler | 'Benim kayış attı, Vitor Pereira'ya saldırdım' Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen, şu sıralar Eyüpspor'un başarısı için ter döken Caner Erkin'den çok konuşulacak Vitor Pereira ve Sergen Yalçın açıklaması geldi.
10.02.2024 Fenerbahçe
Paris Saint Germain, Brest engeline takılmadı!
Paris Saint Germain, Brest engeline takılmadı! Fransa Kupası'nın son 16 turunda Paris Saint Germain, Brest'i 3-1'lik skorla mağlup etti.
7.02.2024 Dünyadan Futbol
Suudi Arabistan'dan Hakim Ziyech açıklaması! 'Bütçemizi geçtiğimiz yaz harcadık'
Suudi Arabistan'dan Hakim Ziyech açıklaması! 'Bütçemizi geçtiğimiz yaz harcadık' Suudi Arabistan temsilcisi Al Shabab'ın başkan yardımcısı Mohammed Al-Nasser, Galatasaray'dan Hakim Ziyech'i transfer etmek istediklerini ancak başarılı olamadıklarını açıkladı.
7.02.2024 Galatasaray
Davidson Süper Lig'e döndü! Başakşehir transferi açıkladı
Davidson Süper Lig'e döndü! Başakşehir transferi açıkladı Başakşehir, bir dönem Alanyaspor'da boy gösteren Brezilyalı kanat oyuncusu ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
7.02.2024 Basaksehir
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo kararı! Galatasaray'a transfer teklifleri kapıda
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo kararı! Galatasaray'a transfer teklifleri kapıda Galatasaray'ın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcuya, ülkesinden 4 takımın talip olduğu öne sürüldü.
4.02.2024 Galatasaray
Acun Ilıcalı peşine düştü! Transferde rakip Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe
Acun Ilıcalı peşine düştü! Transferde rakip Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın Almanya'da forma giyen 18 yaşındaki genç futbolcuyu takibe aldığı iddia edildi. Öte yandan genç futbolcu için Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de devrede olduğu belirtildi.
4.02.2024 Dünyadan Futbol
Bayern Münih'te Thomas Tuchel'den Bayer Leverkusen'e gözdağı!
Bayern Münih'te Thomas Tuchel'den Bayer Leverkusen'e gözdağı! Bundesliga devi Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel açıklamalarda bulundu.
4.02.2024 Almanya Bundesliga
Carlo Ancelotti'den Xavi Hernandez cevabı! 'Bu seviyeye düşmek istemiyorum'
Carlo Ancelotti'den Xavi Hernandez cevabı! 'Bu seviyeye düşmek istemiyorum' La Liga devi Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Atletico Madrid maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında dikkat çeken ifadeler kullandı.
4.02.2024 İspanya La Liga
Gençlerbirliği ve Çorum FK puanları paylaştı!
Gençlerbirliği ve Çorum FK puanları paylaştı! Trendyol 1. Lig'in 21'inci haftasında Gençlerbirliği ile Çorum FK arasındaki mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.
4.02.2024 1.Lig
Vitor Pereira'dan sürpriz imza! Yeni takımı belli oldu
Vitor Pereira'dan sürpriz imza! Yeni takımı belli oldu En son Flamengo'yu çalıştıran Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...
4.02.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray HDI Sigorta, Mint Vero Volley Monza engeline takıldı!
Galatasaray HDI Sigorta, Mint Vero Volley Monza engeline takıldı! CEV Challenge Kupası Yarı Final ilk maçında Mint Vero Volley Monza, Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-0 mağlup etti.
31.01.2024 Voleybol
Vitor Pereira sürprizi! Yeni takımı belli oluyor
Vitor Pereira sürprizi! Yeni takımı belli oluyor En son Flamengo'yu çalıştıran Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın yeni takımı belli oluyor. İşte detaylar...
30.01.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'tan PSG çıkarması! 2 yıldız için görüşme
Beşiktaş'tan PSG çıkarması! 2 yıldız için görüşme Jonas Svensson'u kadrosuna kattıktan sonra transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Paris Saint Germain'den 2 yıldızın peşine düştüğü öğrenildi. Siyah-beyazlılarda İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in Fransa'da 2 yıldız için PSG ile masaya oturduğu belirtildi.
27.01.2024 Beşiktaş
Eski F.Bahçeli Abdoulaye Ba'dan Aziz Yıldırım itirafı! 'G.Saray maçında vücudum kontrolsüzce titriyordu'
Eski F.Bahçeli Abdoulaye Ba'dan Aziz Yıldırım itirafı! 'G.Saray maçında vücudum kontrolsüzce titriyordu' Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Abdoulaye Ba, suskunluğunu bozdu. Portekiz 2. Lig ekibi Tondela'da forma giyen 33 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Abdoulaye Ba, Galatasaray derbisine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.
18.01.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Pereira ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.