Peskov

Peskov

Son dakika Peskov haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Peskov gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Peskov haber sayfamızda...

Peskov

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.533 peskov haberi bulunmuştur.
Sergey Şoygu’nun yardımcısına 2 ay tutukluluk kararı
Sergey Şoygu’nun yardımcısına 2 ay tutukluluk kararı Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun yardımcısı Timur Ivanov'un yolsuzluk suçlamasıyla 2 ay tutuklu kalmasına karar verildi.
24.04.2024 Haberler
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok Ukrayna işgalinin yirmi yedinci ayı bugün dolarken, Moskova'da savaşın başından bu yana en üst düzey gözaltı aniden gerçekleşti. Şoygu'nun yardımcısı, Kremlin sözcüsü Peskov'un parti arkadaşı Timur İvanov'un göz kamaştırıcı lüks hayatında yok yok: Albümden Cote d’Azur'daki yaz tatilleri, kiralık yatlar, helikopterler, İstanbul'da doğum günü ve elbette lüks arabalar ve mücevherler çıktı.
24.04.2024 Dünya
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı Ukrayna savaşında ölen Rusların sayısı 50 bini aştı. BBC, savaşın ikinci yılında ölenlerin sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 arttığını tespit etti.
18.04.2024 Dünya
Washington Post: ABD Rusya'ya saldırının adresini verdi
Washington Post: ABD Rusya'ya saldırının adresini verdi Amerikan gazetesi 'alışılmadık bir hamle' sözleriyle tanımladığı paylaşımda hayli özel bilgilerin Moskova'ya iletildiğini yazdı, Rusya'da 144 kişinin öldürüldüğü terör saldırısındaki gizem daha da büyüdü.
3.04.2024 Dünya
‘Putin hala üzgün’
‘Putin hala üzgün’ Kremlin’den yapılan açıklamada, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in dışarıdan belli olmasa da, hala geçtiğimiz hafta Moskova’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle üzgün olduğu belirtildi.
31.03.2024 Dünya
Putin’in zor ‘göçmen’ ikilemi! Telegram korkusu
Putin’in zor ‘göçmen’ ikilemi! Telegram korkusu Rusya’da ülkenin demografik sorunları nedeniyle ‘rahat’ bir göçmen politikası uygulayan Devlet Başkanı Putin, Moskova’daki terör saldırısının ardından artan göçmen karşıtlığı yüzünden baskı altında.
29.03.2024 Dünya
Suçlamaları kabul ettiler
Suçlamaları kabul ettiler Moskova’daki terör saldırısı sonrası yakalanan şüpheliler, mahkemede suçlamaları kabul etti. Şüphelilerin hali dikkat çekerken, işkence suçlamaları yöneltilmesine neden oldu.
26.03.2024 Dünya
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan Moskova’nın kuzeybatısındaki bir AVM’de bulunan 'Crocus City Hall' konser salonu, son yılların en korkunç terör saldırısına sahne oldu. Ölü sayısının 130'u geçtiği açıklanırken uzman isimler saldırıyı milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
23.03.2024 Dünya
Rusya'da kanlı gece! Konserde katliam
Rusya'da kanlı gece! Konserde katliam Moskova’da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişi yaşamını yitirdi. Eylemi DAEŞ’in Horasan grubu üstlendi.
23.03.2024 Dünya
Rusya, Ukrayna'ya yaptığı saldırıyı ilk defa 'savaş' olarak tanımladı
Rusya, Ukrayna'ya yaptığı saldırıyı ilk defa 'savaş' olarak tanımladı Rusya, Ukrayna'ya yönelik saldırısını 'savaş' olarak niteleyen ve eleştirenlerin 15 yıla kadar hapis cezası almasına olanak tanıyan kapsamlı bir askeri sansür yasası uyguluyor.
22.03.2024 Dünya
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf Yüzde 88 oy oranı alan Vladimir Putin, beşinci kez Rusya’nın devlet başkanı oldu. Amerika ise, ülkedeki seçimlerin özgür veya adil olmadığını söyledi.
18.03.2024 Dünya
Rusya-Ermenistan hattında ipler koptu! Erivan eksen değiştiriyor: Putin askerlerini geri çek
Rusya-Ermenistan hattında ipler koptu! Erivan eksen değiştiriyor: Putin askerlerini geri çek Ermenistan, Erivan havaalanında konuşlu Rus Sınır Muhafızlarının 1 Ağustos itibarıyla geri çekilmesi için Rusya'ya mektup gönderdi. Erivan, Dağlık Karabağ'da destek vermeyen Rusya'ya karşı Batı'ya yöneliyor.
13.03.2024 Dünya
Rusya seçime gidiyor: 'Rakipsiz' Putin'in 6 yıl daha görevde kalması bekleniyor
Rusya seçime gidiyor: 'Rakipsiz' Putin'in 6 yıl daha görevde kalması bekleniyor Rusya'da cuma gününden pazar gününe kadar sürecek olan devlet başkanlığı seçimlerinde Vladimir Putin'in 6 yıllık dönem için seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
12.03.2024 Dünya
Ermenistan-Rusya krizinde son nokta: Paşinyan muhafızların geri çekilmesini istedi
Ermenistan-Rusya krizinde son nokta: Paşinyan muhafızların geri çekilmesini istedi Fırtınalı yıllar geçiren Moskova-Erivan ilişkilerinde Kolektif Güvenlik Örgütü Anlaşması'nın askıya alınmasını yeni bir adım izledi.
7.03.2024 Dünya
Fransa, Ukrayna'ya asker gönderecek mi? Macron'dan net açıklama
Fransa, Ukrayna'ya asker gönderecek mi? Macron'dan net açıklama Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa'nın yakın gelecekte Ukrayna'ya askeri personel göndermeyi düşünmediğini söyledi.
4.03.2024 Dünya
Nükleer savaşı açıkça telaffuz etti! Putin: Trajik bir durum, medeniyet yok olacak
Nükleer savaşı açıkça telaffuz etti! Putin: Trajik bir durum, medeniyet yok olacak Fransa lideri Macron'un NATO'nun Ukrayna'ya asker göndermesini gündeme taşımasına, Putin'den yanıt geldi. Rus lider nükleer savaş ifadesini açık ve net olarak dile getirerek Batılı ülkeleri tehdit etti.
29.02.2024 Haberler
Nükleer savaşı açıkça telaffuz etti! Putin: Trajik bir durum, medeniyet yok olacak
Nükleer savaşı açıkça telaffuz etti! Putin: Trajik bir durum, medeniyet yok olacak Fransa lideri Macron'un NATO'nun Ukrayna'ya asker göndermesini gündeme taşımasına, Putin'den yanıt geldi. Rus lider nükleer savaş ifadesini açık ve net olarak dile getirerek Batılı ülkeleri tehdit etti.
29.02.2024 Dünya
Kremlin'den NATO'ya gözdağı: Doğrudan savaş kaçınılmaz!
Kremlin'den NATO'ya gözdağı: Doğrudan savaş kaçınılmaz! Fransa lideri Macron dün adeta Rusya ve NATO askerlerinin karşı karşıya getirecek planını açıkladı. Kremlin ise bu sözlere karşın geri adım atmadı ve gözdağı niteliğinde bir açıklamada bulundu.
28.02.2024 Dünya
Ukrayna’ya asker gönderme gündemde
Ukrayna’ya asker gönderme gündemde Fransa’nın önderliğindeki Avrupa ülkeleri, Ukrayna’daki savaşta Rusya’nın yenilgisinin Avrupa’nın güvenliği ve istikrarı vazgeçilmez olduğunu duyurdu. Toplantıda Ukrayna’ya asker göndermenin masaya gelmesi büyük ses getirirken, Kremlin’den korkutan uyarı geldi
28.02.2024 Dünya
Putin'den Biden'a 'küfür' cevabı: Haklı olduğumu gösterdi
Putin'den Biden'a 'küfür' cevabı: Haklı olduğumu gösterdi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Joe Biden’ın kendisine yönelik küfürlü ifadesini kinayeli bir yorumla değerlendirdi.
23.02.2024 Dünya
ABD Başkanı Biden’dan Putin’e ağır sözler
ABD Başkanı Biden’dan Putin’e ağır sözler ABD Başkanı Joe Biden, Rus muhalif lider Aleksey Navalni’nin hapishanedeki ölümü sonrası Kremlin’e yönelik eleştirilerinin dozunu artırdı.
23.02.2024 Dünya
Biden, Navalny'nin ailesiyle görüştü! Putin'e karşı yeni yaptırımlar açıklanacak
Biden, Navalny'nin ailesiyle görüştü! Putin'e karşı yeni yaptırımlar açıklanacak ABD Başkanı Joe Biden, cezaevinde hayatını kaybeden muhalif Rus lider Alexei Navalny’nin eşi Yulia Navalny ve kızı Dasha Navalny ile San Francisco'da bir araya gelerek taziyelerini iletti. Biden, Navalny'nin ölümünden sorumlu tuttuğu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e karşı yeni yaptırımları yarın açıklayacaklarını söyledi.
23.02.2024 Dünya
Dünya diken üstünde! Rusya ve ABD arasında gerilim tırnanıyor! Küfürlü sözlere cevap geldi
Dünya diken üstünde! Rusya ve ABD arasında gerilim tırnanıyor! Küfürlü sözlere cevap geldi ABD Başkanı Biden'ın Putin hakkındaki küfürlü sözleri sonrası tüm dünyanın gözü Rus Liderden gelecek cevaba çevrilmişti. Dünyanın diken üstünde takip ettiği olayda yeni gelişmeler yaşandı. İşte detaylar...
22.02.2024 Dünya
Nükleer füze taşıyan uçakla seyahat! Putin yere iner inmez orduya talimat gönderdi
Nükleer füze taşıyan uçakla seyahat! Putin yere iner inmez orduya talimat gönderdi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, nükleer füze taşıyabilen Tu-160M model uçakla seyahat etti. Uçaktan iner inmez açıklamalarda bulunan Rus lider, orduya hemen talimat verdi.
22.02.2024 Dünya
Rusya: Navalny'nin annesi oğlunun cenazesinin teslim edilmesi için mahkemeye başvurdu
Rusya: Navalny'nin annesi oğlunun cenazesinin teslim edilmesi için mahkemeye başvurdu Kuzey Kutbu'ndaki Salekhard kasabası mahkemesine yapılan başvuruyla ilgili 4 Mart tarihinde kapalı celse bir oturum düzenlenecek.
21.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Peskov ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.