Petrol Tankeri

Petrol Tankeri

Son dakika petrol tankeri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan petrol tankeri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan petrol tankeri haber sayfamızda...

Petrol Tankeri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 330 petrol tankeri haberi bulunmuştur.
Ölümcül, ucuz ve yaygın: İran drone'ları savaşın doğasını nasıl değiştiriyor?
Ölümcül, ucuz ve yaygın: İran drone'ları savaşın doğasını nasıl değiştiriyor? İlk kez beş yıl önce Suudi petrol rafinelerinin vurulduğu saldırıda ortaya çıkan silahlı insansız hava araçları, Rusya'nın Ukrayna saldırılarında dünya medyasının manşetlerine taşındı. Ancak asıl etkiyi, halihazırda Orta Doğu'daki çok cepheli savaşta ABD üssünün vurulduğu saldırıda gösterdi.
6.02.2024 Dünya
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği durduruldu
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği durduruldu Rusya'dan Çin'e giden petrol tankeri, Rumeli feneri açıklarında arıza yapması nedeniyle gemi trafiği, çift yön geçici olarak askıya alındı
23.08.2023 Haberler
Son dakika: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği 2 saat durdu
Son dakika: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği 2 saat durdu Rusya'dan Çin'e giden petrol tankeri, Rumeli feneri açıklarında arıza yapması nedeniyle gemi trafiği, çift yön geçici olarak askıya alındı. Arızanın giderilmesinin ardından 2 saat sonra gemi trafiği tekrar başladı.
23.08.2023 Gündem
Malezya'da petrol tankerinde yangın: 3 mürettebat kayıp
Malezya'da petrol tankerinde yangın: 3 mürettebat kayıp Malezya'nın güney kıyılarındaki bir petrol tankerinde yangın çıktı. Mürettebattan 25'i kurtarılırken, kayıp 3 mürettebatı arama çalışmaları sürüyor.
2.05.2023 Dünya
İdil'de petrol yüklü tanker kazada alev aldı! Ölü ve yaralılar var
İdil'de petrol yüklü tanker kazada alev aldı! Ölü ve yaralılar var Şırnak'ın İdil ilçesinde kamyonetle kafa kafaya çarpışan petrol yüklü tanker alev aldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, kazada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.
26.04.2023 Gündem
Tayland'da petrol tankeri patlaması: 8 ölü, 4 yaralı
Tayland'da petrol tankeri patlaması: 8 ölü, 4 yaralı Tayland’ın Samut Songkhram eyaletindeki Mae Klong Nehri'ndeki petrol tankerinde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e, yaralı sayısı ise 4'e yükseldi.
18.01.2023 Dünya
Tayland'da petrol tankeri patladı
Tayland'da petrol tankeri patladı Tayland'ın başkenti Bangkok yakınlarında bulunan Mae Klong nehrine demir atmış halde bulunan bir petrol tankerinde meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kayıp 4 mürettebat için arama kurtarma çalışması başlatıldı.
17.01.2023 Dünya
Faciaya ramak kala... Son anda durduruldu!
Faciaya ramak kala... Son anda durduruldu! Tayland’ın başkenti Bangkok’ta kum yüklü botla çarpışarak kontrolden çıkan petrol tankeri, kıyıdaki restoranlara çarpmadan son anda durduruldu.
9.10.2022 Dünya
İran, Yunanistan’a ait petrol tankerlerine el koyduğu anlara ait görüntüleri yayınladı
İran, Yunanistan’a ait petrol tankerlerine el koyduğu anlara ait görüntüleri yayınladı İran, Basra Körfezi'nde Yunanistan’a ait 2 petrol tankerine el koyduğu anlara ait görüntüleri yayınladı.
31.05.2022 Haberler
Son dakika... Yunanistan, Rus petrol tankerine el koydu!
Son dakika... Yunanistan, Rus petrol tankerine el koydu! Atina yönetimi, Avrupa Birliği yaptırımları kapsamında Rusya'ya ait bir petrol tankerine el koyduğunu açıkladı.
19.04.2022 Dünya
Cezayir’de yolcu gemisi ile petrol tankeri çarpıştı
Cezayir’de yolcu gemisi ile petrol tankeri çarpıştı Cezayir'in başkentinde bulunan Cezayir Limanı'nda yolcu gemisi ile petrol tankeri çarpıştı.
10.04.2022 Haberler
ABD'de devrilen petrol tankeri havaya uçtu!
ABD'de devrilen petrol tankeri havaya uçtu! ABD'de seyir halindeki petrol yüklü tankerin devrilerek binaya çarpması sonucu meydana gelen patlamada ortalık savaş alanına döndü.
17.02.2022 Dünya
4 milyon kişi risk altında! İki hafta aradan sonra yeniden geldi
4 milyon kişi risk altında! İki hafta aradan sonra yeniden geldi Madagaskar’ı Ana tropikal fırtınasının ardından Batsirai Kasırgası vurdu. Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Federasyonu, Batsirai’nin en az 4,4 milyon insan için risk oluşturduğunu belirtti.
5.02.2022 Dünya
Son dakika... BAE'ye drone saldırısı! Başkentte petrol tankerleri havaya uçtu
Son dakika... BAE'ye drone saldırısı! Başkentte petrol tankerleri havaya uçtu BAE'nin başkenti Abu Dabi'de sanayii bölgesinde petrol yüklü üç tankerin patladığı ve bunun bir drone saldırısı sonucu olduğu bildirildi. Saldırıda üç kişi hayatını kaybetti, altı kişi yaralandı.
17.01.2022 Dünya
Kuzey Buz Denizi aniden donunca birçok gemi Rusya açıklarında buzda sıkıştı
Kuzey Buz Denizi aniden donunca birçok gemi Rusya açıklarında buzda sıkıştı Moskova, aralarında iki petrol tankeri ve yük gemilerinin de olduğu gemileri kurtarmak için iki buzkıran gönderdi. Gemiler, kalınlığı 30 santimetreye ulaşan buz tabakasında kıpırdayamıyor.
24.11.2021 Dünya
Son dakika... Savaş oyunu! Dünya kilitlendi
Son dakika... Savaş oyunu! Dünya kilitlendi Son dakika haberlere göre jetler, helikopterler, savaş gemileri ve SİHA'lar sahne aldı, 1 milyon kilometrekareyi aşan alan kapatıldı. Füzelerin ateşlendiği noktada en ufak bir sürtüşmenin sıcak çatışmaya dönüşme riski var, ABD'yi hedef alan savaş oyununun süresi ise belirsiz.
8.11.2021 Dünya
Sierra Leone 72 saatlik yas ilan edildi
Sierra Leone 72 saatlik yas ilan edildi Sierra Leone'nin başkenti Freetown'da akaryakıt tankerinin patlaması sonucu hayatını kaybedenlerin anısına 72 saatlik yas ilan edildi.
8.11.2021 Dünya
Türkiye'den Sierra Leone'deki patlamada ölenler için taziye mesajı
Türkiye'den Sierra Leone'deki patlamada ölenler için taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, Sierra Leone'nin başkenti Freetown'da bir yakıt tankerinin patlaması sonucu ölenler için taziye mesajı yayımladı.
6.11.2021 Gündem
Son dakika... Kamyonla çarpışan petrol tankeri patladı: 91 ölü
Son dakika... Kamyonla çarpışan petrol tankeri patladı: 91 ölü Sierra Leone'nin başkenti Freetown'ın sokaklarına cesetlerin saçılmasına yol açan patlamanın ardından, onlarca cansız beden hastane morguna taşındı.
6.11.2021 Dünya
Son dakika... 'Çatışma'nın görüntüleri ortaya çıktı!
Son dakika... 'Çatışma'nın görüntüleri ortaya çıktı! Helikopterden bir gemiye inen askerlerle başlayan video kaydı, daha sonra Amerikan savaş gemisine nişan alındığı anlarla devam ediyor. İran ve ABD'nin kapışmasında yeni bir sayfa açılırken, Pentagon'un kısa süre önce yayınladığı fotoğraflar gözden kaçacak gibi değil.
4.11.2021 Dünya
İran: ABD Umman Denizi'nde bir petrol tankerine el koymaya çalıştı
İran: ABD Umman Denizi'nde bir petrol tankerine el koymaya çalıştı Tahran, ABD'nin Umman Denizi'nde İran petrolünü taşıyan bir tankere el koymaya çalıştığını ancak bu girişimin başarısız olduğunu açıkladı. ABD Savunma Bakanlığı bu iddiayı reddetti.
4.11.2021 Dünya
Mersin'de drone petrol tankına çarptı, patlama meydana geldi
Mersin'de drone petrol tankına çarptı, patlama meydana geldi Mersin'in Akdeniz ilçesindeki bir petrol depolama tesisinin boş tankında patlama oldu. Bölgeye özel harekat ve çevik kuvvet polisleri sevk edilirken patlamanın tanka çarpan dronedan kaynaklandığı belirtildi.
10.08.2021 Gündem
Petrol kaç dolar?
Petrol kaç dolar? Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 71,81 dolardan işlem görüyor.
6.08.2021 Uzmanpara
BAE açıklarında petrol tankeri kaçırıldı
BAE açıklarında petrol tankeri kaçırıldı Panama bandralı petrol tankeri Mv Asphalt Princess'in, Umman Körfezi'nde silahlı kişilerce kaçırılıp, İran'a götürülmesi talimatı verildiği Lloyds List Denizcilik İstihbaratı tarafından doğrulandı.
4.08.2021 Dünya
Yine tanker gerilimi
Yine tanker gerilimi İsrail ile İran arasındaki gerilim, İsrail’e ait bir nakliye gemisinin saldırıya uğramasının ardından alevlendi. İki kişinin öldüğü saldırının ardında İran’ın olduğu belirtiliyor
1.08.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Petrol Tankeri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.