Rusya'dan 'Türkiye'de gaz merkezi' mesajı!
Rusya'dan 'Türkiye'de gaz merkezi' mesajı! Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, Türkiye'ye gaz merkezi kurulmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
23.12.2022 Ekonomi
Petrol fiyatları kaç dolar oldu?
Petrol fiyatları kaç dolar oldu? OPEC+'ın yavaşlayan talep ve İran petrolünün piyasalara dönme olasılığı karşısında küresel petrol piyasasında dengeyi sağlamak için üretimi kısmayı tartışabileceği haberleri petrol fiyatlarını yükseltiyor.
25.08.2022 Uzmanpara
SOCAR Türkiye'de yatırımlarına devam edecek
SOCAR Türkiye'de yatırımlarına devam edecek STAR Rafineri Genel Müdürü Mesut İlter, "SOCAR, Türkiye'nin en büyük yatırımcılarından. Bugüne kadar 15 milyar dolar yatırım tamamlanmış vaziyette ve bu ilk etapta 19,5 milyar dolara çıkacak. Türkiye ekonomisine güvenimiz tam." dedi.
21.05.2019 Ekonomi
Düşük petrol fiyatları o devi de vurdu
Düşük petrol fiyatları o devi de vurdu Dünyanın ikinci en büyük petrol sahası hizmet şirketi Halliburton, bu yılın ilk çeyreğindeki zararının 2,4 milyar dolar olduğunu  duyurdu.
4.05.2016 Ekonomi
ABD'de Halliburton-Baker Hughes birleşmesi iptal edildi
ABD'de Halliburton-Baker Hughes birleşmesi iptal edildi Dünyanın en büyük petrol sahası hizmet şirketlerinden Halliburton ve Baker Hughes birleşmesi iptal edildi.
2.05.2016 Ekonomi
Bakanlık yüzsüzleri açıkladı
Bakanlık yüzsüzleri açıkladı Maliye Bakanlığı, devlete 1 milyon liranın üzerinde vergi borcu olan mükellefleri açıkladı. Devlete toplam 12 bin 914 kişi ve kuruluşun 1 milyon liranın üzerinde vergi borcu bulunuyor.
4.09.2013 Ekonomi
Rekabet Kurulu 44 Peugeot bayisine cezayı bastı!
Rekabet Kurulu 44 Peugeot bayisine cezayı bastı! Rekabet Kurulu, Peugeot Türkiye Bayi Konseyi’ne üye 44 Peugeot bayisine ceza yağdırdı
12.08.2010 Ekonomi
Patronu reklam yaptı yönetici yerliye yöneldi
Patronu reklam yaptı yönetici yerliye yöneldi Türkiye’nin önde gelen holding patronları makine kullanımında yerli üretim için ekran karşısına geçince, birçok makine ithalatçısı yurtiçinden sipariş vermeye başladı
25.12.2009 Ekonomi
Doğalgaza yüzde 50 zam kesinleşti
Doğalgaza yüzde 50 zam kesinleşti Doğalgaz ithal edip elektrik santralleri ve dağıtıcı firmalara satan ithalatçılar, gelecek yıl için belirlediği birim satış fiyatlarını müşterilerine bildiriyor
23.11.2009 Ekonomi
Genel Müdür Danış: TÜPRAŞ'ın faaliyetlerinde aksama yok
Genel Müdür Danış: TÜPRAŞ'ın faaliyetlerinde aksama yok Genel Müdür Danış: TÜPRAŞ'ın faaliyetlerinde aksama yok
12.01.2004 Gündem
Önce yatırım sonra satış
Önce yatırım sonra satış Özelleştirme kapsamındaki kuruluşlar bu yıl toplam 310 trilyon liralık yatırım yapacak
28.01.2001 Ekonomi
API petrol stokları arttı
API petrol stokları arttı Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları önceki hafta yaşanan artışın ardından geçen hafta daha da yukarı geldi.
17.04.2024 Uzmanpara
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Antalya, ihracat kaybını doğu ülkeleriyle kapatmaya çalışıyor
Antalya, ihracat kaybını doğu ülkeleriyle kapatmaya çalışıyor Türkiye'nin en önemli domates üretim merkezi Antalya'yı ihracatta Rusya-Ukrayna savaşı etkiledi. İhracatın yüzde 90'ını Ukrayna'ya yaptıklarını açıklayan ihracatçı Bülent Özdemir, kaybı Doğu Avrupa ülkeleriyle kapatmaya çalıştıklarını açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
ABD'nin sondaj kule sayısında düşüş sürdü
ABD'nin sondaj kule sayısında düşüş sürdü ABD'de enerji şirketlerinin faaliyette bulunan petrol ve doğal gaz sondaj kule sayısı üst üste dördüncü haftasında da geriledi.
13.04.2024 Uzmanpara
ABD'de sondaj kule sayısında düşüş sürdü
ABD'de sondaj kule sayısında düşüş sürdü ABD'de enerji şirketlerinin faaliyette bulunan petrol ve doğal gaz sondaj kule sayısı üst üste üçüncü haftasında sınırlı da olsa geriledi.
6.04.2024 Uzmanpara
API petrol stokları geriledi
API petrol stokları geriledi Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları önceki hafta yaşanan hızlı artışın ardından, geçen hafta piyasa beklentileri civarında bir düşüş gösterdi.
3.04.2024 Uzmanpara
API petrol stokları yükseldi
API petrol stokları yükseldi Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları üst üste iki hafta yaşanan düşüşün ardından bu yılın en yüksek haftalık artışını yaşadı.
27.03.2024 Uzmanpara
API petrol stokları geriledi
API petrol stokları geriledi Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları beklentilerin aksine üst üste ikinci haftasında da düşüş gösterdi.
20.03.2024 Uzmanpara
Benzin fiyatına ‘Rusya’ ayarı
Benzin fiyatına ‘Rusya’ ayarı Rusya, altı ay boyunca diğer ülkelere benzin ihraç etmeyecek. Bu durumun uluslararası piyasalarda benzin fiyatını yükseltmesi bekleniyor. Türkiye’nin de fiyat artışlarından etkilenme ihtimali bulunuyor.
14.03.2024 Ekonomi
API petrol stoklarında 5 haftalık artış sonlandı
API petrol stoklarında 5 haftalık artış sonlandı Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları üst üste beş hafta süren artışını geçen hafta sonlandırdı ve beklentilerin aksine düşüş gösterdi.
13.03.2024 Uzmanpara
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
Yeşil çelikle hızlı büyüme
Yeşil çelikle hızlı büyüme 40 yaş altındaki genç liderler, artık iş dünyasında fark yaratan kararlar alıyor, şirketlerin dijital dönüşüm süreçlerine liderlik ediyor. Bu liderlerden sanayi devi Tosçelik'in İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı Avrupa'nın en düşük karbon emisyonlarına sahip boru üreticisi olduklarını anlatıyor
11.03.2024 Milliyet Executive
API petrol stokları 5 haftadır artıyor
API petrol stokları 5 haftadır artıyor Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları yukarı hareketini üst üste beşinci haftada da devam ettirdi. Ancak artış piyasa beklentisinin altında kaldı.
6.03.2024 Uzmanpara
‘Yeni iş birliği sinerji yaratacak’
‘Yeni iş birliği sinerji yaratacak’ Türkiye madeni yağ pazarının önde gelen oyuncularından Petrol Ofisi Grubu, Anadolu Isuzu’nun tüm araçlarının ilk dolum ve satış sonrası hizmetlerdeki yeni iş ve teknoloji ortağı oldu.
5.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri