Petshop

Petshop

Son dakika petshop haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan petshop gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan petshop haber sayfamızda...

Petshop

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 169 petshop haberi bulunmuştur.
Dünyanın en havalı papağanı güzelliği ve fiyatıyla dikkat çekiyor
Dünyanın en havalı papağanı güzelliği ve fiyatıyla dikkat çekiyor Elazığ'da güzelliği ve 75 bin liralık fiyatıyla dikkat çeken ‘ Dayı' lakaplı Macaw türü papağan, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.
14.11.2023 Haberler
Barış Murat Yağcı'dan Survivor açıklaması! 'Nankör olmamak gerek'
Barış Murat Yağcı'dan Survivor açıklaması! 'Nankör olmamak gerek' Acun Ilıcalı, şimdilerde oyunculuk yapan eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü'yü isim vermese de çok sert sözlerle hedef almış, 'nankör' ve 'kansız' tepkisi gündem olmuştu. Tütüncü'den ünlü televizyoncuya yanıt gecikmemişti. Fenomen yarışmada iki kez mücadele edip, 2020'de finalist olan bir diğer oyuncu Barış Murat Yağcı, çok konuşulan tartışmayı değerlendirdi.
9.11.2023 Cadde
Evden gelen sesler ortalığı karıştırdı! Polis çöp konteynerlerini didik didik aradı
Evden gelen sesler ortalığı karıştırdı! Polis çöp konteynerlerini didik didik aradı Antalya’da komşular arasında yaşanan tadilat tartışmasında çıkan kavgada bir kişi silahla olmak üzere iki kişi yaralandı. Kaçan şahsı saklandığı yerde yakalayan polis ekipleri, olayda kullanılan silahın bir çöp konteynerine atıldığı bilgisi üzerine çöplerin içerisinde didik didik silahı aradı. 10 dakika süren aramanın ardından silah çıkmayınca şahıs koyduğu yeri itiraf ederek, kendi elleriyle teslim etti.
2.11.2023 Gündem
Boşanma aşamasındaki eşini markette öldürdü! Eş zamanlı operasyon
Boşanma aşamasındaki eşini markette öldürdü! Eş zamanlı operasyon Antalya'da, boşanma aşamasında olduğu 5 yıllık eşini çalıştığı zincir markette vahşice öldüren zanlı düzenlenen operasyonuyla yakalandı.
22.08.2023 Gündem
‘Sokağa bırakmak can sıkıcı’
‘Sokağa bırakmak can sıkıcı’ Hande Subaşı, bir veteriner dostundan sahiplendiği dört aylık köpeğiyle Nişantaşı City’s’de görüntülendi.
19.07.2023 Cadde
Şehrin ortasında 'Pitbull' vahşeti! 'Saldırıya uğrayan çocuk olsaydı adı cinayet olacaktı'
Şehrin ortasında 'Pitbull' vahşeti! 'Saldırıya uğrayan çocuk olsaydı adı cinayet olacaktı' Eskişehir’de bir petshopun önünde ağızlığı takılı olmayan pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan Yorki isimli Terrier cinsi köpek yaşam mücadelesi verirken, olay hakkında konuşan Mehmet Aksoy, “Çocuk olsaydı olayın adı cinayet olacaktı, ama bir köpek olduğu için adı cinayet değil” dedi.
26.04.2023 Gündem
Arkadaşlarının "Türkiye'de senden kim böcek alacak" dediği işletmeci 1 milyon çekirge üretiyor
Arkadaşlarının "Türkiye'de senden kim böcek alacak" dediği işletmeci 1 milyon çekirge üretiyor Antalya’da girişimci Selami Gökgöl, istilalarıyla tarım alanlarına zarar veren çekirge türlerinden birini gelir kapısı haline getirdi. Yılda 1 milyon çekirge üreten Gökgöl, “24 yıl önce arkadaşlarım ile önce fikir alışverişinde bulundum. Onlar bana, ‘Ne gereği var, Türkiye’de kim senden böcek alacak. Doğada her yerde böcek var, kim bunu evine alır’ dedi. Yapalım mı yapmayalım mı derken, 19 yıldır bir fil bu işi yapıyorum” sözlerine yer verdi.
3.04.2023 Ekonomi
‘Deprem kuşu’ diye almaya başladılar: Ötücü kuşlara ilgi arttı
‘Deprem kuşu’ diye almaya başladılar: Ötücü kuşlara ilgi arttı Van'da deprem öncesi kuşların çırpınarak telaşlandıkları ve aşırı ses çıkardıkları bilgisi üzerine vatandaşlar ötücü kuşlara ilgi göstermeye başladı.
10.03.2023 Haberler
Pitbull da dahil internette kaçak hayvan satışı
Pitbull da dahil internette kaçak hayvan satışı Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan izin alınmadan satışı yasak olmasına rağmen bazı hayvanların internet üzerinden kaçak olarak satışı devam ediyor.
5.12.2022 Gündem
Yavru köpeği önce sevdiler, sonra çaldılar
Yavru köpeği önce sevdiler, sonra çaldılar İstanbul Pendik’te 2 çocuklu anne ve baba, sahibi tarafından iş yerinin önüne bırakılan 10 bin TL değerindeki köpeği önce sevdiler, sonra çaldılar. Bu kadarına da pes dedirten hırsızlık güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
22.09.2022 Haberler
Pendik’te pes dedirten hırsızlık: Önce sevdiler sonra çaldılar
Pendik’te pes dedirten hırsızlık: Önce sevdiler sonra çaldılar  Pendik’te 2 çocuklu anne ve baba, sahibi tarafından işyerinin önüne bırakılan 10 bin TL değerindeki köpeği önce sevdiler sonra çaldılar. Bu kadarına da pes dedirten hırsızlık güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
22.09.2022 Gündem
Kasko 6 ayda yüzde 38 büyüdü
Kasko 6 ayda yüzde 38 büyüdü Türkiye Sigortalar Birliği’nin açıkladığı 2022 Ocak - Haziran dönemi verilerine göre sigorta şirketleri yılın ilk yarısında 90.9 milyar TL prim üretti. Branş bazında bakıldığında en yüksek büyüme kasko sigortalarında görüldü.
22.09.2022 Sigorta
Türkiye'de ilk organik içerikli evcil hayvan bakım ürünleri Hipet’te!
Türkiye'de ilk organik içerikli evcil hayvan bakım ürünleri Hipet’te! Hipet, patili dostunuzun fizyolojik sağlığı için organik ve profesyonel bakım yapan, gözle görülebilir sonuçlar veren, medikal temizlik ve bakım ürünleri sunuyor.
18.08.2022 Advertorial
Modern köy hayatı Urla’da başlıyor
Modern köy hayatı Urla’da başlıyor Tanyer Yapı’nın Bademler’de yaşama geçirdiği Tan Urla’nın temeli atıldı. Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, projenin şimdiden hem yurtiçi hem de yurtdışından yoğun talep gördüğünü söyledi
15.08.2022 Ege
'Petshopların kasaplar odasına bağlanması yanlış anlaşıldı'
'Petshopların kasaplar odasına bağlanması yanlış anlaşıldı' Türkiye'de Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, petshopların Kasaplar Odası'na bağlanmasının yanlış anlaşıldığını söyledi. Yardımcı, tüm petshopların değil odalaşamayanların kasaplar odası çatısı altında toplandığını belirtti.
23.07.2022 Gündem
Tarihi hamamların  satışı ne anlama geliyor?
Tarihi hamamların satışı ne anlama geliyor? Son dönemde satılık ilanlarıyla gündeme gelen tarihi hamamların akıbetini sanat tarihçisi Hayri Fehmi Yılmaz ile konuştuk: “Osmanlı uzun süre kiraya verdiği için zamanla takibi yapılamamış ve hamamların mülkiyeti şahıslara geçmiş. Satıştan sonra iyi değerlendirilen hamamlar var. Bu satışlar hamam kültürümüzü canlandırabilir”
21.07.2022 Kültür Sanat
Yatırımcıların gözdesi oldu
Yatırımcıların gözdesi oldu Doğanın kalbinde eksiksiz bir yaşam ve yepyeni ticari olanaklar sunan Tan Urla, tüm bölgeye değer katacak
18.07.2022 Ege
Pet shoplarda yeni dönem neler getirecek?
Pet shoplarda yeni dönem neler getirecek? Pet shoplarda kedi ve köpek bulundurmayı yasaklayan düzenleme yürürlüğe girdi. Peki satışı yapılan hayvanlar nerede tutulacak, pet shoplar çiftliğe mi yoksa yer altına mı gidecek? Çiftlikleri, pet shop temsilcilerini ve HAYTAP’ı dinledik.
17.07.2022 Pazar
Petshop vitrinlerinden kedi ve köpekler kaldırıldı
Petshop vitrinlerinden kedi ve köpekler kaldırıldı Hayvanları Koruma Kanunu'nun yürürlüğe girmesiyle petshoplarda bugün itibariyle kedi ve köpeklerin vitrine konularak satışı yasaklandı. Satışlar internet üzerinden ve dükkanlarda bulunan kataloglardan yapılacak.
14.07.2022 Gündem
Komşusuna ait kediyi önce ev sonra boş araziye bıraktı
Komşusuna ait kediyi önce ev sonra boş araziye bıraktı İstanbul Esenyurt'ta, bir kişi, komşusuna ait kediyi önce evine daha sonra da bir kutuya koyarak Büyükçekmece'deki boş bir arsaya bıraktı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken kedinin sahibi şikayetçi oldu. Seda Gökmen günlerdir kayıp kedisini arıyor.
6.05.2022 Haberler
Şoke eden olay! Komşusuna ait kediyi önce ev sonra boş araziye bıraktı
Şoke eden olay! Komşusuna ait kediyi önce ev sonra boş araziye bıraktı İstanbul Esenyurt'ta, bir kişi, komşusuna ait kediyi önce evine daha sonra da bir kutuya koyarak Büyükçekmece'deki boş bir arsaya bıraktı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken kedinin sahibi şikayetçi oldu. Seda Gökmen günlerdir kayıp kedisini arıyor.
6.05.2022 Gündem
Petshop patlaması
Petshop patlaması "Satın almayın, sahiplenin" mücadelesi havada kaldı. Geçen yıl bin 881 olan ev ve süs hayvanı satış yeri sayısı, bir yılda 2 bin 323'e yükseldi
23.01.2022 Gündem
11 hamster koronavirüse yakalandı, 2 bin hayvan öldürülecek!
11 hamster koronavirüse yakalandı, 2 bin hayvan öldürülecek! Hong Konglu yetkililer, bir pet shop'ta bazı hamster'larda koronavirüs görülmesi üzerine yaklaşık 2 bin hamster ve diğer küçük memelinin itlaf edileceğini açıkladı.
19.01.2022 Dünya
Hong Kong'da 2 bin hamster Covid-19 nedeniyle itlaf edilecek
Hong Kong'da 2 bin hamster Covid-19 nedeniyle itlaf edilecek Hong Kong'da bir petshopta bazı hamsterlerin koronavirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine yaklaşık 2 bin hamsterin itlaf edileceği açıklandı.
19.01.2022 Dünya
Mahalle esnafını e-ticarete taşıyor
Mahalle esnafını e-ticarete taşıyor Mahalle esnafını e-ticarete açan GetirÇarşı, hedef büyüttü. 5 ayda 14 şehirde hizmet vermeye başlayan girişim, yılsonuna kadar 20 ile açılmayı hedefliyor. GetirÇarşı, ilk iki ayında sadece İstanbul’da hizmet verdi. Daha sonra Ankara, İzmir, Eskişehir, Bursa, Antalya, Denizli, Muğla, Aydın, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Mersin ve Kayseri olmak üzere 14 ilde faaliyete başladı.
21.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Petshop ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.