Böyle saklayınca ne ekşiyor ne küfleniyor! Peyniri taptaze tutan 4 yöntem
Böyle saklayınca ne ekşiyor ne küfleniyor! Peyniri taptaze tutan 4 yöntem Bazı peynirleri iyi bir şekilde muhafaza ettiğimizi düşünsek de birkaç güne kalmadan küflenmeye, ekşimeye başlıyor. Bu durumu sıklıkla yaşıyorsanız peynirleri muhafaza etmenin farklı yolları, ederken de dikkat edilmesi gereken noktaları mevcut.
13.11.2023 Püf Noktası
Peynir nasıl muhafaza edilmeli?
Peynir nasıl muhafaza edilmeli? Peynir üreticisi Hakan Şen, Türk yemek kültürünün en önemli besinlerinden olan peynir için doğru saklama ve yıkama tüyosunu açıkladı.
Peynir alırken ve evinizde saklarken bu hususlara dikkat edin
Peynir alırken ve evinizde saklarken bu hususlara dikkat edin Her öğün keyifle tüketilen kalsiyum deposu peynir, zengin içeriği ile sağlıklı beslenmeye destek oluyor. Peynirin satış noktalarında ve evlerde doğru koşullarda saklanması ise hayati önem taşıyor. Türkiye’nin ve dünyanın peynir anlayışını değiştiren Muratbey, peyniri saklama konusundaki püf noktaları lezzet severlerle paylaşıyor.
Peynir nasıl saklanmalı?
Peynir nasıl saklanmalı? Günün her saati sofralarımızı süsleyen, yemeklerimize renk ve lezzet katan vazgeçilmez gıdamız peyniri uygun koşullarda saklamayı biliyor musunuz?
6.07.2021 Bilgi