Prens Philip'in ölümünün ardından kriz! 100 binden fazla şikayet...
Prens Philip'in ölümünün ardından kriz! 100 binden fazla şikayet... İngiliz kamu yayın kurumu BBC'nin, Kraliçe 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip'in ölümüne ilişkin haberleri, halktan 100 binden fazla şikayetle bugüne kadar en çok şikayet edilen yayın oldu.
15.04.2021 Dünya
Son dakika... Tanrı sandılar! 50 yıldır tapıyorlar...
Son dakika... Tanrı sandılar! 50 yıldır tapıyorlar... 300 bin nüfusa sahip Vanuatu'da bir köyde, bugün hayatını Prens Philip'e 50 yıldır 'tanrı' olarak tapınılıyor. Köy sakinleri hala 'tanrılarının' geri dönüp onları kurtarmasını bekliyor.
9.04.2021 Dünya
Edinburgh Dükü Prens Philip Mountbatten'in hayatı
Edinburgh Dükü Prens Philip Mountbatten'in hayatı Edinburgh Dükü Prens Philip Mountbatten'i hepimiz Kraliçe 2. Elizabeth'in eşi olarak tanıyoruz. Öyleyse biraz daha derinlere inelim ve Prens Charles'ın babası ve Prens William ve Harry'nin dedesi olan Edinburgh Dükü Prens Philip Mountbatten'in hayatına göz atalım.
21.09.2018 Dünya
İşbaşı eğitim programları istihdamı artırıyor!
İşbaşı eğitim programları istihdamı artırıyor! İŞKUR'un işbaşı eğitim programı kapsamında Philip Morris/Sabancı tarafından gerçekleştirilen “Phide” (Fide) programının mezuniyet töreni, şirketin Torbalı’daki üretim tesislerinde gerçekleştirildi. İŞKUR’un hedefi 2018 sonunda 1 milyon 250 bin kişiye istihdam yaratmak.
13.09.2018 Ekonomi
Altıntaş, kurumsal ilişkilere lider oldu
Altıntaş, kurumsal ilişkilere lider oldu Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Philip Morris/Sabancı bünyesinde yapılan atamayla Kurumsal İlişkiler Direktörlüğü görevine Zeynep Güney Altıntaş getirildi.
30.08.2018 Ege
The Crown'dan yeni fragman
The Crown'dan yeni fragman Netflix'in en iddialı yapımlarından biri olan The Crown'un ikinci sezonuna çok az bir süre kala yeni fragmanı yayınlandı.
24.11.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri