Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman

Son dakika Philip Seymour Hoffman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Philip Seymour Hoffman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Philip Seymour Hoffman haber sayfamızda...

Philip Seymour Hoffman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 74 philip seymour hoffman haberi bulunmuştur.
Görevimiz Tehlike 3 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Görevimiz Tehlike 3 filmi hangi ülkelerde çekildi?
Görevimiz Tehlike 3 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Görevimiz Tehlike 3 filmi hangi ülkelerde çekildi? TRT 1 ekranında bu akşam izleyici ile buluşacak olan Görevimiz Tehlike 3 filmini izleyecek olan seyirciler filmin konusu ve oyuncu kadrosu konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Başrollerinde Tom Cruise'un yer aldığı serinin üçüncü filminin çekimleri birçok farklı ülkede gerçekleştirildi. Peki Görevimiz Tehlike 3 filmi konusu ve oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
7.08.2021 Cadde
Görevimiz Tehlike 3 oyuncuları kim, konusu nedir? Görevimiz Tehlike 3 filmi ne zaman, nerede çekildi?
Görevimiz Tehlike 3 oyuncuları kim, konusu nedir? Görevimiz Tehlike 3 filmi ne zaman, nerede çekildi? Tom Cruise'nin başrolde yer aldığı Görevimiz Tehlike 3 seri filmlerindendir ve 4.'sü ile devam etmiştir. Sinema salonlarında dikkatleri çeken Görevimiz Tehlike 3 filmi televizyon ekranlarında da ilgiyle izleniyor. Film 5 Mayıs 2006 yılında vizyona girdi. İşte, Görevimiz Tehlike 3 filmi oyuncu kadrosu...
12.01.2021 Cadde
Merly Streep: Yerli ve yabancı birçok oyuncunun tartışmasız idolü
Merly Streep: Yerli ve yabancı birçok oyuncunun tartışmasız idolü Meryl Streep, neredeyse bütün ödüllerin sahibi olan dünyaca ünlü bir aktris. Bir şekliyle onun ismini duyuyoruz. Hatta Türkiye'de birçok oyuncuya "Kimi kendine örnek alıyorsun?" diye sorulduğunda birçok ünlü onun ismini veriyor. Gelin Meryl Streep'in yaşamına Molatik olalım...
4.05.2021 Portre
Bir sinema mucizesi: Philip Seymour Hoffman
Bir sinema mucizesi: Philip Seymour Hoffman Kısa hayatına bir çok farklı karakteri ustaca perdeye yansıtmasıyla mucizeler yaratan Philip Seymour Hoffmann'ı ölümünün 1.yılında anıyoruz.
3.02.2015 Kültür Sanat
‘Yüz yıllık yalnızlık’ bu yıl başladı
‘Yüz yıllık yalnızlık’ bu yıl başladı Gabriel Garcia Marquez: Latin Amerika’nın dünyaya armağanı, büyük romancı 17 Nisan’da yaşama veda etti.
30.12.2014 Gündem
BENiMLE  TV iZLESiN YETER!
BENiMLE TV iZLESiN YETER! Müzisyen Chris Martin’den ayrılan oyuncu Jennifer Lawrence: “Aşık olmaktan korkmayan birini istiyorum”
16.11.2014 Cadde
Oyuna devam
Oyuna devam Kitap serisi ve sinema uyarlaması ikilisinin başarılı örneklerinden “Açlık Oyunları”nın yeni filmi “Alaycı Kuş-Bölüm 1” geliyor. Milyonlarca dolar hasılat yapan ve Hollywood’un en cool yıldızlarından Jennifer Lawrence’ı bize kazandıran seriye göz atmanın tam sırası
15.11.2014 Pazar
Mirasını çocuklarına değil karısına bıraktı
Mirasını çocuklarına değil karısına bıraktı Geçtiğimiz Şubay ayında aldığı aşırı dozda uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybeden Oscar ödüllü aktör Philip Seymour Hoffman tüm mirasını çocukları yerine eşine bırakmayı tercih etti. Hoffman "çocuklarım hayat mücadelesini bırakıp şımarmasın" dedi.
22.07.2014 Dünya
Hoffman’lı  reklamlar yasak
Hoffman’lı reklamlar yasak İngiltere’deki Reklam Standartları Kurumu, geçen şubatta hayatını kaybeden Philip Seymour Hoffman’ın göründüğü reklamları yasakladı.
19.05.2014 Gündem
Cronenberg’den Hollywood ‘ilahi komedyası’
Cronenberg’den Hollywood ‘ilahi komedyası’ ‘Maps To The Stars’ filmiyle David Cronenberg ve ‘Foxcatcher’ filmiyle Bennett Miller dün Cannes’da basın karşısındaydı
19.05.2014 Gündem
“Çok hayran olduğun biriyle aynı filmdesin ve sonra adam ölüyor”
“Çok hayran olduğun biriyle aynı filmdesin ve sonra adam ölüyor” Derya Alabora ile Philip Seymour Hoffman’ın son filmi olarak tarihe geçen “A Most Wanted Man” macerasını, yeni başlayacak dizisini ve tiyatro oyununu konuştuk. “Durduğum zaman yoruluyorum ben” diyor, o yüzden birkaç işi birden yapmak tam ona göre...
8.03.2014 Pazar
Oscarlı aktörün otopsi raporu açıklandı
Oscarlı aktörün otopsi raporu açıklandı 2 Şubat tarihinde evinde ölü olarak bulunan Oscarlı aktör Philip Seymour Hoffman’ın otopsi raporu açıklandı.
1.03.2014 Cadde
İki aşk arasında kalmış
İki aşk arasında kalmış Ünlü aktör Philip Seymour Hoffman’ın ölümünün ardından evinde araştırma yapan polis iki adet günlük buldu
13.02.2014 Gündem
‘Günde 10 paket eroin tüketiyordu’
‘Günde 10 paket eroin tüketiyordu’ ABD’li aktör Philip Seymour Hoffman’a uyuşturucu satan Robert Vineberg ilginç iddialar ortaya attı.
10.02.2014 Gündem
Ünlü oyuncuya hüzünlü veda
Ünlü oyuncuya hüzünlü veda 2 Şubat'ta evinde ölü bulunan Oscar ödüllü aktör Philip Seymour Hoffman için New York'ta cenaze töreni düzenlendi. Hollywood yıldızları Hoffman için törende buluştu. Ünlü oyuncunun eski hayat arkadaşı ve çocukları tören boyunca birbirine sarılarak ağladı.
8.02.2014 Dünya
Ünlü oyuncuya hüzünlü veda
Ünlü oyuncuya hüzünlü veda 2 Şubat'ta evinde ölü bulunan Oscar ödüllü aktör Philip Seymour Hoffman için New York'ta cenaze töreni düzenlendi. Hollywood yıldızları Hoffman için törende buluştu. Ünlü oyuncunun eski hayat arkadaşı ve çocukları tören boyunca birbirine sarılarak ağladı.
8.02.2014 Dünya
İkisini de aynı  kişi mi yaktı?
İkisini de aynı kişi mi yaktı? Ünlü aktör Philip Seymour Hoffman’ın aşırı dozda uyuşturucu kullanımı sebebiyle ölümünden sonra tutuklanan üç kişiden birinin Amy Winehouse’un saksafoncusu olduğu ortaya çıktı. Jazz saksafoncusu Robert Vineberg (57) elinde satma amaçlı uyuşturucu bulundurmak suçundan yargılanacak.
7.02.2014 Gündem
Philip Hoffman da  Berlin’de olacak
Philip Hoffman da Berlin’de olacak Her yıl olduğu gibi bu yıl da Berlinale’nin ilk sabahında ana yarışma jürisi 4 bine yakın gazetecinin karşısına çıktı. Ve tabii geçen hafta hayatını kaybeden Philip Seymour Hoffman da unutulmadı
6.02.2014 Gündem
Milliyet.TV Günün Gelişmeleri - 04.02.2014
Milliyet.TV Günün Gelişmeleri - 04.02.2014 Türkiye ve dünyadan en sıcak gelişmeler Milliyet.tv'de. -17 Aralık’taki yolsuzluk operasyonunun ardından emniyette yaşanan deprem, bu kez Başbakanlık'a sıçradı. Başbakanlıkta görevli 23 koruma görevden alındı. -Milli Eğitim Bakanlığı’nın SBS'nin yürütmesinin durdurulması kararının iptali için yaptığı itiraz reddedildi. Buna göre; puanlar ve sıralamalar yeniden hesaplanacak. -ABD'de radikal bir grup, aşırı dozda uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybeden ünlü aktör Philip Seymour Hoffman'ın cenaze törenini protesto edeceğini açıkladı. -Bu hırsızlık pes dedirtti! Bir cep telefonu bayisinden, telefon çalan hırsızlar, içeriye girmek için; dükkânın duvarını deldi! -Adana'da bir ahırda köpeğin horozu kovalarken devirdiği sobadan çıkan yangında, bir at ve yüzlerce kümes hayvanı telef oldu.
11.09.2019 Haberler
Hoffman‘a radikal protesto!
Hoffman‘a radikal protesto! ABD'de radikal bir grup, aşırı dozda uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybeden ünlü sinema oyuncusu Philip Seymour Hoffman'ın cenaze törenini protesto edeceğini açıkladı.
4.02.2014 Dünya
Evden 50 paket eroin çıktı
Evden 50 paket eroin çıktı Oscar ödüllü ABD’li ünlü oyuncu Philip Seymour Hoffman’ın önceki gün Manhattan’daki dairesinde ölü bulunmasının ardından hayranları yasa boğuldu.
3.02.2014 Gündem
Milliyet.TV Günün Gelişmeleri - 03.02.2014
Milliyet.TV Günün Gelişmeleri - 03.02.2014 Türkiye ve dünyadan en sıcak gelişmeler Milliyet.tv'de. - Gezi parkı olayları sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın öldürülmesi ile ilgili dava bugün Kayseri’de başladı! Gergin başlayan ilk duruşma için yoğun güvenlik önlemleri alınırken; Kayseri’ye çeşitli illerden 5 bine yakın kişi geldi. - Ocak ayı enflasyonu coştu; TÜFE yüzde 1.72, ÜFE yüzde 3.32 arttı. Zam şampiyonu yüzde 72,64 ile çarliston biber oldu. - İstanbul Yeşilköy’deki CNREXPO fuar merkezi’nde yangın paniği yaşandı! Yaralı ve can kaybının olmadığı yangında mobilya fuarının bir kısmı kül oldu. - Akdeniz’de gece saatlerinde hareketli anlar yaşandı! Türk deniz kuvvetlerine bağlı savaş gemileri, Kıbrıs'ın güneyinde sismik araştırma yapan Norveç bandıralı bir gemiye müdahale etti. - Oscar ödüllü ABD'li aktör Philip Seymour Hoffman, New York'taki evinde ölü bulundu. Hoffman’ın aşırı dozda eroin alarak öldüğü bildirildi. -
11.09.2019 Haberler
Aktör Hoffman aşırı dozda uyuşturucudan öldü
Aktör Hoffman aşırı dozda uyuşturucudan öldü Oscar ödüllü Amerikalı aktör Philip Seymour Hoffman New York Manhattan'daki evinde ölü bulundu. Polis ünlü oyuncunun aşırı dozda uyuşturucudan öldüğünün tahmin edildiğini duyurdu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Oscar’lı yıldız aşırı dozdan öldü
Oscar’lı yıldız aşırı dozdan öldü Oscar ödüllü ABD'li ünlü aktör Philip Seymour Hoffman, New York'taki evinde ölü bulundu. Ünlü oyuncunun ölümü sevdiklerini ve ailesini yasa boğdu. Hoffman’ın ölüm vuruşu denilen aşırı dozda eroin alarak ölmesinin nedeni merak ediliyor.
3.02.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Philip Seymour Hoffman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.