Philipp Lahm

Philipp Lahm

Son dakika Philipp Lahm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Philipp Lahm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Philipp Lahm haber sayfamızda...

Philipp Lahm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 235 philipp lahm haberi bulunmuştur.
İlkay Gündoğan'dan Hamit ve Halil Altıntop vurgusu! 'Ben Lahm değilim'
İlkay Gündoğan'dan Hamit ve Halil Altıntop vurgusu! 'Ben Lahm değilim' Almanya Milli Takımı'nın kaptanı İlkay Gündoğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 33 yaşındaki oyuncu, Alman basınına verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.
7.12.2023 Dünyadan Futbol
A Milli Futbol Takımı, Almanya deplasmanında 3 golle kazandı!
A Milli Futbol Takımı, Almanya deplasmanında 3 golle kazandı! A Milli Futbol Takımı, Almanya ile Berlin'de oynadığı dostluk maçından 3-2 galip ayrıldı.
18.11.2023 Milli Takım
Real Madrid'den Carlo Ancelotti'ye yeni sözleşme!
Real Madrid'den Carlo Ancelotti'ye yeni sözleşme! La Liga devi Real Madrid'in sözleşmesi sezon sonunda bitecek Carlo Ancelotti ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalamak istediği öne sürüldü.
18.11.2023 İspanya La Liga
Real Madrid'den Arda Güler kararı! Fenerbahçe cevabını İspanyollar duyurdu
Real Madrid'den Arda Güler kararı! Fenerbahçe cevabını İspanyollar duyurdu Real Madrid'de sezon başında transfer edilen ancak şu ana kadar şans bulamayan Arda Güler'e Fenerbahçe'nin talip olduğu öne sürülmüştü. İspanyollar, Real Madrid'in Arda Güler kararını duyurdu.
18.11.2023 İspanya La Liga
Fenerbahçe'den çılgın Ferdi Kadıoğlu planı! Transfer için devler sıraya girdi
Fenerbahçe'den çılgın Ferdi Kadıoğlu planı! Transfer için devler sıraya girdi Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu ile ilgili çarpıcı bir karar alındı. Avrupa devlerinin yakından ilgilendiği milli yıldız için sarı-lacivertlilerin talep ettiği bonservis dudak uçuklattı.
18.11.2023 Fenerbahçe
U19 Milli Takımı, Belarus'u 3 golle devirdi!
U19 Milli Takımı, Belarus'u 3 golle devirdi! U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu ikinci maçında U19 Milli Takımı, Belarus'u 3-1 mağlup etti.
18.11.2023 Futbol
TOFAŞ, Türk Telekom'u 17 sayı farkla devirdi!
TOFAŞ, Türk Telekom'u 17 sayı farkla devirdi! TOFAŞ, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 8'inci haftasında Türk Telekom'u 79-62 mağlup etti.
Philipp Lahm'dan FIFA'ya Dünya Kupası tepkisi!
Philipp Lahm'dan FIFA'ya Dünya Kupası tepkisi! Alman futbolunun efsane isimlerinden Philipp Lahm, 2034 Dünya Kupası'nın Suudi Arabistan'da düzenlenecek olması nedeniyle FIFA'ya tepki gösterdi.
18.11.2023 Dünyadan Futbol
Juan Mata: Galatasaray'ı ve Türk futbolunu temsil ettim
Juan Mata: Galatasaray'ı ve Türk futbolunu temsil ettim UEFA'nın danışma kuruluna seçilen Galatasaray'ın İspanyol yıldızı Juan Mata, "Orada Galatasaray'ı ve Türk futbolunu temsil ettim" dedi.
28.04.2023 Galatasaray
UEFA'dan Akil Adamlar Konseyi! Galatasaraylı bir isim de yer alacak
UEFA'dan Akil Adamlar Konseyi! Galatasaraylı bir isim de yer alacak UEFA, futbolu geliştirmek için yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Oluşturulacak olan Akil Adamlar Komisyonu'nda Galatasaraylı bir isim de yer alacak. İşte ekibin üyeleri ve yapacakları işler...
7.04.2023 Galatasaray
Ferdi Kadıoğlu'ndan Lahm esintileri! Fenerbahçe'de yeni dönem
Ferdi Kadıoğlu'ndan Lahm esintileri! Fenerbahçe'de yeni dönem 2018’de geldiği Fenerbahçe’de şu an takımın en eski oyuncusu olan Ferdi Kadıoğlu, kariyerinde bambaşka bir evreye giriyor. Jorge Jesus’un jokeri olan milli futbolcu, oynadığı bölgelerle Almanların unutulmaz ismi Philipp Lahm’ı anımsatıyor.
12.09.2022 Fenerbahçe
Mesut Özil, Twitter'dan takipçilerinin sorularını cevapladı
Mesut Özil, Twitter'dan takipçilerinin sorularını cevapladı İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını cevapladı.
Philipp Lahm'ın varisi: Joshua Kimmich
Philipp Lahm'ın varisi: Joshua Kimmich Philipp Lahm'ın emekliliğinin ardından kadroda kendine yer bulan Joshua Kimmich kısa sürede Lahm'ın yerini doldurdu. Kimmich'in Bayern Münih formasıyla yolculuğuna birlikte göz atalım.
3.09.2020 Futbol
Almanya hükumeti, Bundesliga'nın yeniden başlamasına onay verdi!
Almanya hükumeti, Bundesliga'nın yeniden başlamasına onay verdi! Alman hükümeti, liglerin mayıs ayının ikinci haftasında başlamasına onay verdi. Liglerin başlama tarihini Bundesliga yönetimi belirleyecek.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Almanya'da ligler 31 Ağustos'a kadar seyircisiz oynanacak!
Almanya'da ligler 31 Ağustos'a kadar seyircisiz oynanacak! Almanya Hükümeti, futbol maçlarının 31 Ağustos'a kadar seyircili oynanmamasına karar verdi.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
FIFA'dan Corona virüs projesi
FIFA'dan Corona virüs projesi FIFA ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO), tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs (COVID-19) salgınına dikkat çekmek için ortak bir proje başlattı. Her ülkeden dünyaca ünlü futbolcuların katıldığı farkındalık kampanyasında Türkiye'den Emre Belözoğlu da yer aldı. Öte yandan Galatasaray'ın golcüsü Falcao da projeye destek verdi.
24.03.2020 Futbol
FIFA'dan koronavirüs projesi! Emre Belözoğlu...
FIFA'dan koronavirüs projesi! Emre Belözoğlu... FIFA ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO), tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (COVID-19) salgınına dikkat çekmek için ortak bir proje başlattı. Her ülkeden dünyaca ünlü futbolcuların katıldığı farkındalık kampanyasında Türkiye'den Emre Belözoğlu da yer aldı. Öte yandan Galatasaray'ın golcüsü Falcao da projeye destek verdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Almanya'dan Türkiye'ye mektup! Kendi evinizdeymiş gibi
Almanya'dan Türkiye'ye mektup! Kendi evinizdeymiş gibi Almanya Futbol Federasyonu, EURO 2020’ye ülkelerinde hazırlanacak Türkiye’nin bu tercihinden memnun kaldı, Özdemir’e bir mektup göndererek, “Sizler burada sadece misafir değil, kendi evindeymiş gibi olacaksınız” diyerek yardıma hazır olduklarını gösterdi
1.07.2020 Euro 2020
İşte Türkiye'nin EURO 2020'deki rakipleri
İşte Türkiye'nin EURO 2020'deki rakipleri EURO 2020'de A Milli Takımımız'ın gruptaki rakipleri belli oldu... Ay-Yıldızlı ekibimiz, A Grubu'nda İtalya, İsviçre ve Galler ile eşleşti. A Milli Takımımız, 12 Haziran 2020'de turnuvanın açılış maçında İtalya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye A Grubundaki 2. ve 3. maçlarını Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynayacak.
1.07.2020 Euro 2020
"Türkiye hak etmişti"
"Türkiye hak etmişti" Joachim Löw, EURO 2024'ü kazanmak için çok büyük bir çaba harcayan ülkemize destek mesajı gönderdi.
1.07.2020 Milli Takım
Ballon d'Or kazanamamış 10 efsane futbolcu
Ballon d'Or kazanamamış 10 efsane futbolcu Ballon d'Or Ödülü'nü (Avrupa'da Yılın Futbolcusu) son 10 yıldır Messi ve Ronaldo haricinde kimse kazanamadı. En son 2007'de Kaka'nın aldığı ödül, o tarihten beri 5 kez Messi'ye, 5 kez de Ronaldo'ya gitti. Bu seneki Dünya Kupası sayesinde bu düzenin bozulacağı düşünülüyor ve en güçlü iki aday Kylian Mbappe ve Luka Modric olarak görülüyor. 24 Eylül'de verilecek olan ödül için şimdiden merak içerisindeyiz. Peki dünyanın en iyileri arasında gösterilen oyunculardan Ballon d'Or'u hiç kazanamayanlar kimler?
31.08.2018 Spor
Rusya'ya görkemli veda!
Rusya'ya görkemli veda! Rusya’nın ev sahibi olduğu 2018 Dünya Kupası’nda müthiş bir veda yaşandı.
1.07.2020 Dünya Kupası
Van Gaal: 'Beni karıma şikayet ediyordu'
Van Gaal: 'Beni karıma şikayet ediyordu' Bayern Münih'in eski teknik direktörü Louis van Gaal, Uli Hoeness başkanlık koltuğunda oturduğu sürece eski takımını kesinlikle tekrar çalıştırmayacağını söyledi.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Spor dünyasında yıldızların vedası
Spor dünyasında yıldızların vedası Dünyaca ünlü birçok sporcu, 2017'de kariyerlerini sona erdirerek hayranlarını üzdü. Bu yıl emekliye ayrılan sporcular arasında Totti, Pirlo, Lampard, Kaka, Kuyt, Bolt, Pierce, Massa, Contador, Hingis ve Wladimir Klitschko gibi kariyeri başarılarla dolu birçok isim yer aldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
FIFA FIFPro Yılın 11'i adayları belli oldu
FIFA FIFPro Yılın 11'i adayları belli oldu Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) tarafından belirlenen "yılın 11'i" için 55 kişilik aday liste açıklandı.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Philipp Lahm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.