Philippe Senderos Ordu’da
Philippe Senderos Ordu’da İsviçre Milli Takımının deneyimli oyuncusu Philippe Senderos, Ordu’ya geldi. Şehri ve Yeni Orduspor'un tesislerini gezen Senderos, "Bu şehrin mutlaka Süper Lig'de bir takımı olması gerekiyor" dedi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
İsviçreli ünlü futbolcu Giresun'da tatil yaptı!
İsviçreli ünlü futbolcu Giresun'da tatil yaptı! İsviçreli milli futbolcu Philippe Senderos, hafta sonu tatili için Giresun Kümbet Yaylasına geldi.
1.07.2020 Futbol
Philippe Senderos hafta sonunu Kümbet Yaylası'nda geçirdi
Philippe Senderos hafta sonunu Kümbet Yaylası'nda geçirdi İsviçreli milli futbolcu Philippe Senderos, hafta sonu tatili için Giresun Kümbet Yaylasına geldi. Dağ evinde kalan ünlü futbolcu burada Liverpool’un Arselan’i 5-1 mağlup ettiği maçı da takip etmeyi ihmal etmedi.
31.12.2018 Futbol
Süper Anadolu - Transfer
Süper Anadolu - Transfer Uzun süredir forvet arayışlarını sürdüren Sivasspor, bombayı lig başlarken patlatıyor.    Çaykur Rizespor, Aston Villa'da forma giyen Philippe Senderos ile prensipte anlaştı.    Beşiktaş yönetimi, son aday olarak Trabzonspor'un gözden çıkardığı Soner Aydoğdu'yu listesine aldı.   Fenerbahçe Kulübü, Bursasporlu Volkan Şen ile üç yıllığına anlaştığını resmen açıkladı.    Bursaspor, her konuda anlaştığı Bia transferini, futbolcunun tutarsız tavırlarından ötürü rafa kaldırdı.   Osmanlıspor transferde son hamlesini savunmaya yaptı    Bursaspor'dan Şili'nin O'Higgins takımına transfer olan Sebastian Pinto dönüş yolunda   Almanya'da yasayan genç gurbetçi futbolcu Umut Çeribaş' Türk takımlarının radarına takıldı.
14.08.2015 Programlar