Phoenix Rising'den baş döndüren pas trafiği!
Phoenix Rising'den baş döndüren pas trafiği! Amerika 2. Ligi'nde mücadele eden ve Didier Drogba'nın da ortağı olduğu Phoenix Rising'in RGV Toros'u 3-1 mağlup ettiği maçta yaşanan bu anlar maça damgasını vurdu. Phoenix'li oyuncuların pas başarısı sosyal medyada da ses getirdi.
12.05.2019 Futbol
Galatasaray'a ABD'den misafir
Galatasaray'a ABD'den misafir Galatasaray Kulübü, sportif, ticari ve proje konularında iş birliğine imza atacağı Phoenix Rising Kulübünün yetkililerini misafir etti.
30.06.2020 Galatasaray
Didier Drogba futbolu bıraktı
Didier Drogba futbolu bıraktı ABD 2. Futbol Ligi ekiplerinden Phoenix Rising'de forma giyen Didier Drogba, futbol kariyerini noktaladı
30.06.2020 Galatasaray
Didier Drogba 40 yaşında futbolu bıraktı
Didier Drogba 40 yaşında futbolu bıraktı Didier Drogba, sahibi olduğu ve aynı zamanda formasını giydiği Phoenix Rising'in Louisville City'ye 1-0 mağlup olduğu lig kupası final mücadelesinin ardından aktif futbol yaşamını noktaladı. Sayısız başarıya imza atan Fildişili efsane, kariyerinde Chelsea ile 1 Şampiyonlar Ligi, 4 Premier Lig şampiyonluğu, 4 FA Cup ve Türkiye'de Galatasaray'la 1 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve bir de Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.
9.11.2018 Futbol
Didier Drogba'dan 40 yaşında şampiyonluk!
Didier Drogba'dan 40 yaşında şampiyonluk! Didier Drogba, ABD'de MLS'in bir alt ligi olan USL'de sahibi olduğu ve aynı zamanda formasını giydiği Phoenix Rising ile gol attığı maçta şampiyonluk yaşadı. Phoenix Rising, Batı Konferans Finali'nde Orange County Blues'u 2-1 yenerek mutlu sona ulaştı. 40 yaşındaki Didier Drogba'nın, bu sezon sonunda futbolu bırakması bekleniyor.
4.11.2018 Futbol
40 yaşındaki Drogba'dan muazzam frikik golü!
40 yaşındaki Drogba'dan muazzam frikik golü! ABD 2. Ligi olan USL'de Phoenix Rising forması giyen 40 yaşındaki Didier Drogba, eski günlerini aratmayacak türden bir frikik golüne imza attı. Portland Timbers II'yi ağırladıkları maçı 3-0 kazanırken 40 yaşındaki emektar yıldız, 35 metre civarından net bir vuruşla golü buldu.
20.10.2018 Futbol
Jason Johnson'dan harika vole golü!
Jason Johnson'dan harika vole golü! ABD USL'de Phoenix Rising forması giyen Jason Johnson, Tulsa Roughnecks karşısında attığı harika vole golüyle izleyenleri mest etti.
18.06.2018 Futbol
Drogba'dan harika frikik golü!
Drogba'dan harika frikik golü! ABD 2. Ligi olan United Soccer League'de Tulsa Roughnecks ile Phoenix Rising FC arasında oynanan karşılaşmada atılan frikik golü büyük ilgi gördü. Konuk ekibin 5-1 kazandığı maçın 69.dakikasında frikik atışı için topun başına geçen Galatasaray'ın eski futbolcusu Didier Drogba, harika bir gole imzasını attı.
13.05.2018 Futbol
Drogba önce suyu içti sonra golü attırdı!
Drogba önce suyu içti sonra golü attırdı! Dünya futbol tarihinin eniyi futbolcularından Drogba,  Phoenix Rising-LA Galaxy II maçında izleyenlere ilginç anlat yaşattı.
5.05.2018 Futbol
Drogba yine mest etti!
Drogba yine mest etti! USL Batı Conference Lig takımlarından  Phoenix Rising'de forma giyen Didier Drogba, Sabaha karşı TSİ 05.00'de LA Galaxy ile yaptıkları maçta attığı bu harika golle hayranlarını mest etti.
12.04.2018 Futbol
Didier Drogba vedasını açıkladı!
Didier Drogba vedasını açıkladı! Kariyerini ABD'de Phoenix Rising'de sürdüren Dider Drogba, 2018'de kramponlarını çıkarıp yeşil sahalara futbolcu olarak veda edeceğini açıkladı.
30.06.2020 Galatasaray
Didier Drogba, kalecinin hatasını affetmedi
Didier Drogba, kalecinin hatasını affetmedi ABD'de Phoenix Rising forması giyen Didier Drogba, Swope Park Rangers ile oynadıkları USL Konferans çeyrek final maçının uzatma dakikalarında bir gol attı. Ancak maç berabere bitti ve penaltılarda yenilen taraf Drogba'nın takımı Phoenix Rising oldu.
23.10.2017 Futbol
Drogba defansı ipe dizip harika bir gol attı
Drogba defansı ipe dizip harika bir gol attı Kariyerini USL ekiplerindne Phoenix Rising'de sürdüren 39 yaşındaki Didier Drogba, Portland Timbers defansını ipe dizerek harika bir gole imza attı.
15.10.2017 Futbol
Didier Drogba yine affetmedi!
Didier Drogba yine affetmedi! USL'de Phoenix Rising forması giyen Didier Drogba, Rio Grande Valley maçında frikikten vurduğu şutu kaleci kontrol edemedi ve gol oldu.
9.10.2017 Futbol
Didier Drogba mesafe tanımıyor!
Didier Drogba mesafe tanımıyor! Phoenix Rising'in LA Galaxy II'yi 2-0 yendiği maçta 39 yaşındaki Didier Drogba, 13. dakikada frikikten harika bir gole imza attı. Phoenix Rising maçı deplasmanda 2-0 kazanırken diğer gol de 45. dakikada Alessandro Riggi'den geldi.
6.08.2017 Futbol
Drogba taraftarlarını böyle coşturdu!
Drogba taraftarlarını böyle coşturdu! ABD'de Ulusal Lig'de Phoenix Risings'te forma giyen aynı zamanda da sahibi olan Didier Drogba, maç sonu taraftarı böyle coşturdu.
17.07.2017 Futbol
Didier Drogba takımını ipten aldı!
Didier Drogba takımını ipten aldı! 39 yaşındaki tecrübeli golcü Didier Drogba, ABD USL Ligi Batı Konferansı mücadelesinde, Orange County Blues ile Phoenix Rising arasında oynanan maçın son dakikasında frikikten topu ağlara göndererek takımını mağlubiyetten kurtardı.
9.07.2017 Futbol
Drogba gollerine devam ediyor!
Drogba gollerine devam ediyor! Montreal Impact'ten ayrıldıktan sonra Phoenix Rising'le anlaşan ve kulübe ortak olan 39 yaşındaki eski Galatasaraylı Didier Drogba, Ulusal Amerikan Ligi'nde Vancouver'a attığı golle ilk maçında ağları havalandırmayı başardı.
11.06.2017 Futbol
Drogba Phoenix Rising forması giyecek
Drogba Phoenix Rising forması giyecek Didier Drogba, ABD 3.Ligi'nde mücadele eden Phoenix Rising'in hissedarı olduğunu ve kariyerini orada sürdüreceğini açıkladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol