Pide Fiyatları

Pide Fiyatları

Son dakika pide fiyatları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pide fiyatları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pide fiyatları haber sayfamızda...

Pide Fiyatları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 199 pide fiyatları haberi bulunmuştur.
İzmir'de 350 gram susamlı pide 6 lira
İzmir'de 350 gram susamlı pide 6 lira İzmir'de, susamlı ramazan pidesinin fiyatı belli oldu. Kentte, 2 Nisan Cumartesi gününden itibaren 350 gram susamlı pide, 6 liradan satılacak.
25.03.2022 Ekonomi
PİDE FİYATLARI 2022 || Ramazan pidesi fiyatları ne kadar? Fırınlarda ve Halk Ekmek büfelerinde Ramazan pidesi kaç para?
PİDE FİYATLARI 2022 || Ramazan pidesi fiyatları ne kadar? Fırınlarda ve Halk Ekmek büfelerinde Ramazan pidesi kaç para? 2022 Pide fiyatları merak konusu oldu. Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte gündeme gelen ramazan pidesi fiyatları ile ilgili sorular geliyor. Vatandaşlar, Ramazan ayı öncesinde fırınlarda ve Halk ekmek büfelerinde ramazan pidesi fiyatları ne kadar öğrenmek istiyor. İşte İstanbul'da pide fiyatları 2022...
24.03.2022 Ekonomi
Ümraniye'de ramazan öncesi fırın ve tatlıcı denetimi
Ümraniye'de ramazan öncesi fırın ve tatlıcı denetimi Ümraniye'de belediye ekipleri Ramazan ayı öncesi fırın ve tatlıcılarda hijyen ve gıda güvenliği denetimi yaptı.
17.02.2022 Ramazan
2021 Ramazan pidesi ne kadar? Ramazan pidesi fiyatları belli oldu
2021 Ramazan pidesi ne kadar? Ramazan pidesi fiyatları belli oldu Ramazan pidesi fiyatları belli oldu. Ramazana sayılı günler kala vatandaşların sıkça araştırdığı konulardan birisi de Ramazan pidesi fiyatıydı. Esnaf Odaları Birliği Tarife Komisyonu 2021 yılında geçerli olacak Ramazan pidesi fiyatlarını belirledi. İşte 2021 yılında tüm fırınlarda geçerli olacak yumurtalı ve sade Ramazan pidesi fiyatları.
8.04.2021 Ekonomi
İstanbul’da pideye yüzde 28 zam
İstanbul’da pideye yüzde 28 zam Ramazana sayılı günler kala iftar sofralarının gözdesi ‘pide’ için hazırlıklar tamamlanıyor. Bu yıl İstanbul’da Ramazan pidesine yüzde 28 zam geldi.
7.04.2021 Ekonomi
Ramazan pidesi fiyatları belli oldu? Ramazan pidesi kaç TL'den satılacak?
Ramazan pidesi fiyatları belli oldu? Ramazan pidesi kaç TL'den satılacak? Ramazan pidesi fiyatları açıklandı. Ramazan-ı Şerif ayına kısa süre kala İstanbul Fırıncılar Odası tarafından yapılan açıklamada 2021 yılı Ramazan ayında pide fiyatlarını belirledi. İşte Ramazan pidesi fiyatı ve uygulanacak tarife...
6.04.2021 Ekonomi
Bodrum'da pide fiyatları şaşkına çevirdi
Bodrum'da pide fiyatları şaşkına çevirdi Muğla'nın Bodrum ilçesinde, farklı mekanlarda farklı fiyatlara satılan pide fiyatları dikkat çekiyor. Merkezde 25 ila 30 lira arasında olan pide, 25 kilometre uzaklıktaki Göltürkbükü'nde yaklaşık 184 liraya satılıyor. Vatandaşlar ise ilçedeki farklı mekanlarda farklı fiyatların uygulanmasına tepki gösteriyor.
30.06.2020 Haberler
Bodrum'da pide fiyatları 25 kilometre mesafede 7'ye katlanıyor
Bodrum'da pide fiyatları 25 kilometre mesafede 7'ye katlanıyor Muğla'nın Bodrum ilçesinde, farklı mekanlarda farklı fiyatlara satılan pide fiyatları dikkat çekiyor. Merkezde 25 ila 30 lira arasında olan pide, 25 kilometre uzaklıktaki Göltürkbükü'nde yaklaşık 24 Euro'ya (184 lira) satılıyor. Vatandaşlar ise ilçedeki farklı mekanlarda farklı fiyatların uygulanmasına tepki gösteriyor.
30.06.2020 Ekonomi
Bodrum'da tatil yapmak cep yakıyor! Plaj ücretleri...
Bodrum'da tatil yapmak cep yakıyor! Plaj ücretleri... Son dakika haberlere göre, hava sıcaklıklarının artması, sınavların da gelecek haftadan itibaren sona ermesiyle birlikte tatil bölgelerinde hareketlilik yaşanması bekleniyor.
25.06.2020 Haberler
Son dakika haberler: Bodrum'da tatil cep yakıyor! Deniz içinde locanın bedeli 3 bin TL
Son dakika haberler: Bodrum'da tatil cep yakıyor! Deniz içinde locanın bedeli 3 bin TL Son dakika haberlere göre, havaların ısınmaya başlaması, sınavların da gelecek haftadan itibaren sona ermesiyle birlikte tatil hareketinin de hızlanması bekleniyor.
25.06.2020 Ekonomi
Pide fiyatları ne kadar, kaç TL 2020? Pide satışları ne zaman yapılacak?
Pide fiyatları ne kadar, kaç TL 2020? Pide satışları ne zaman yapılacak? Pide fiyatları ne kadar 2020? sorusunun yanıtı gündemde araştırılıyor. Ramazan ayına az bir zaman kala pide fiyatları açıklandı. Peki bu sene pide fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...
22.04.2020 Ekonomi
Son dakika... İstanbul'da pide fiyatları belli oldu
Son dakika... İstanbul'da pide fiyatları belli oldu Son dakika haberine göre; İstanbul’da Ramazan pidesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi 350 gr. sade pide 3 TL’den satılacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Oda başkanlarımıza, bütün fırıncılarımıza ramazan pidesiyle ilgili almış oldukları bu karardan dolayı tekrar teşekkür ediyorum" dedi.
22.04.2020 Ekonomi
Ramazan pidesi fiyatları ne kadar? İstanbul, Ankara pide fiyatları
Ramazan pidesi fiyatları ne kadar? İstanbul, Ankara pide fiyatları Ramazan ayının gelmesi ile birlikte sofraların vazgeçilmesi pide üretimine başlandı. İftar ve sahur sofralarını bir ay boyunca süsleyecek olan Ramazan pidesinin İstanbul ve Ankara başta olmak üzere fiyatı belli oldu. Peki Ramazan pidesi kaç liradan satılacak?
17.02.2022 Ramazan Haberleri
Son dakika... İstanbul'da pide fiyatları belli oldu
Son dakika... İstanbul'da pide fiyatları belli oldu İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Faik Yılmaz ve İstanbul Fırıncılar Esnaf odası başkanı Erdoğan Çetin, İstanbul Valiliği önünde İstanbul'da geçerli olacak pide fiyatları ile ilgili basın açıklaması yaptı.
30.04.2019 Gündem
Ramazan pidesi fiyatları belli oldu
Ramazan pidesi fiyatları belli oldu Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı, "Ankara'da 300 gramlık ramazan pidesi 2,5 liradan, İstanbul'da 350 gramlık pide 3 liradan satılacak" dedi.
11.09.2019 Haberler
Koliler hazır çek yükselişte
Koliler hazır çek yükselişte Perakendeciler, Ramazan’ın vazgeçilmezi haline gelen erzak kolilerini hazırladı. Kolilerin önde gelen müşterilerinden şirketler ise bu yıl çalışanlarına vermek için daha çok hediye çeklerini tercih ediyor.
27.04.2019 Ekonomi
Ramazan pidesine zam
Ramazan pidesine zam Samsun Fırıncılar Odası Başkanı Yılmaz Yiğit, geçen sene 6,70 TL olan Ramazan pidesinin kilosunun yeni kararla birlikte 7,20 TL'ye çıktığını söyledi. Fırıncılar ve vatandaşlar ise zammın gramaj düşüklüğü şeklinde uygulanmasına tepki gösterdi. Ramazan ayına kısa bir süre kala pide fiyatları da belirlenmeye başladı. Bu sene alınan karar doğrultusunda pide fiyatlarını illerde bulunan fırıncılar odası değil, Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı belirliyor. Bu kapsamda Samsun Fırıncılar Odası’na gönderilen genelgede Ramazan pidesinin kilo fiyatının 6,70 TL’den, 7, 20 TL’ye yükseltildiği belirtildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Yılmaz Yiğit, zammı fiyatlara değil gramaj ayarlaması olarak değerlendirebileceklerini ifade etti. Yiğit, “Geçen sene sade pidenin kilo bazındaki fiyatı 6,70 TL’ydi. Bundan sonraki fiyat belirlemelerindeki kontrol tamamen Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nda olacak. Ekmek ve pide fiyatlarını merkezimiz belirleyecek, bakanlığın onayına sürecek. Buna göre de birliklere yazı gönderilecek ve fiyat belirlenecek. Yeni belirlenen fiyatlara göre bu sene pidelere maksimum yüzde 10'dan daha az bir oranda zam yapılacağını düşünüyoruz” dedi.
11.09.2019 Haberler
Son dakika... İstanbul'da pide fiyatları belli oldu!
Son dakika... İstanbul'da pide fiyatları belli oldu! İstanbul için pide fiyatı belli oldu. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB)'nin kararına göre, İstanbul'da 350 gram sade pide 1 lira 80 kuruşa satılacak.
25.05.2017 Ekonomi
Türk-İş: Açlık sınırı bin 528 lira oldu
Türk-İş: Açlık sınırı bin 528 lira oldu Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) mayıs ayına ilişkin 'açlık ve yoksulluk sınırı' araştırmasının sonuçlarını paylaştı.  Mayıs ayında açlık sınırı bin 528, yoksulluk sınırı 4 bin 979 liraya yükseldi.
25.05.2017 Ekonomi
Pide fiyatları açıklandı
Pide fiyatları açıklandı Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan ayında uygulanacak pide fiyatlarını açıkladı. Buna göre 300 gr pide 2 lira olacak. Pidenin kilogram fiyatı 6.6 liranın üzerinde olmayacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, bu sene de 250 gram pideleri 70 kuruşa satışa sunacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi Halk Ekmek bu yıl ramazan pidesinin fiyatını değiştirmiyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi 350 gr pide 85 kuruştan satışa sunulacak.
11.09.2019 Haberler
Ramazan ayı ne zaman başlıyor? Pide fiyatları ne kadar oldu?
Ramazan ayı ne zaman başlıyor? Pide fiyatları ne kadar oldu? 2016 Ramazan ayına sayılı günler kaldı. Ramazan, içerisinde insanlık için, “bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini” taşıyan bir ay olma özelliğini taşıyor. Peki, bu sene ramazan pidesinin fiyatı ne olacak? İşte Ramazan ayı ile ilgili ayrıntılı bilgiler...
4.06.2016 Gündem
Ramazan ayı heyecanı başladı! İşte 2016 yılı Ramazan imsakiyesi
Ramazan ayı heyecanı başladı! İşte 2016 yılı Ramazan imsakiyesi Önümüzdeki hafta Pazartesi günü akşamı Ramazan ayına girmiş olacağız. Hepimizinde bildiği gibi Ramazan ayı çok kazançlı, mânevi kıymetlerle dolu Rahmet ve Gufran ayıdır. Müslümanların merakla beklediği Ramazan ayı ilk orucu ne zaman başlıyor? sorusunun cevabı ve imsakiyeye haberimizden ulaşabilirsiniz...
1.07.2016 Gündem
2016 Ramazan ayı ne zaman başlıyor?
2016 Ramazan ayı ne zaman başlıyor? On bir ayın sultanı Ramazan, her sene olduğu gibi bu senede büyük bir sabırsızlıkla bekleniliyor. İslamiyet'te Ramazan, oruç tutma ayıdır ve kutsal kabul edilir. 2016 Ramazan ayı ne zaman başlıyor? İşte Ramazan ayı ile ilgili detaylı bilgiler...
1.07.2016 Gündem
'Gram' oynamasın!
'Gram' oynamasın! Fırıncılar Federasyonu, Ramazan pidesinin kilo fiyatını 6 lira olarak açıkladı. Pidenin kaç gramının kaç lira olacağını ise valilik ilan edecek. Vadandaşın, pide gramajının kilo fiyatına uygun olup olmadığına özellikle dikkat etmesi öneriliyor
26.05.2016 Ekonomi
Pide fiyatları Ramazan'da ne kadar olacak?
Pide fiyatları Ramazan'da ne kadar olacak? Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan pide bu yıl ne kadar olacak? Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Balcı, pide fiyatlarının geçen yılla aynı olacağını söyledi. Balcı, pidenin kilosunun Türkiye çapında 6 lirayı geçmeyeceğine dikkat çekti. İşte Ramazan ayında pide fiyatları..
26.05.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pide Fiyatları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.