Pilot

Pilot

Son dakika pilot haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pilot gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pilot haber sayfamızda...

Pilot

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.370 pilot haberi bulunmuştur.
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, yakında devreye girecek yöntemle ikinci kez randevusuna gelmeyenlere tüm branşlarda 15 gün randevu verilmeyeceğini duyurdu.
17.04.2024 Haberler
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’ İran geçtiğimiz hafta sonu tarihi bir saldırı düzenleyerek İsrail'e yüzlerce füze ve intihar dronu fırlattı. Bu füzelerin birçoğu ABD ve İsrail savunma güçleri tarafından düşürüldü. İngiliz medyası ise saldırının neden beklenilen etkiyi veremediğini anlattığı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde ABD ve İsrail tarafından geliştirilen 'MARS2'nin özelliklerine yer verildi.
17.04.2024 Dünya
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi Geçen yıl itibarıyla hükümet kanadında mesai saatlerinin düşürülmesiyle ilgili bir çalışma yapıldığı bilgisi paylaşılmıştı. İlk kez bir Türk şirketi haftada 4 gün mesai uygulamasına geçtiğini duyurmuştu. Şirket çalışanları ile ilgili yapılan bir ankette ise çarpıcı sonuçlar elde edildi. Peki Türkiye’de 4 gün mesai uygulaması daha da yaygınlaşır mı? Mesai saatlerinin azaltılmasıyla birlikte çalışanların ücretleri düşer mi? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Alman İçişleri Bakanı Türk Bulgar sınırında
Alman İçişleri Bakanı Türk Bulgar sınırında Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, Avrupa Birliği’nin (AB) iltica reformunun Avrupa Parlamentosu’nda onaylamasından 5 gün sonra Bulgaristan’ı ziyaret etti.
17.04.2024 Dünya
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı.
16.04.2024 Haberler
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı.
16.04.2024 Ekonomi
Evsizler için... ‘Mobil banyo’
Evsizler için... ‘Mobil banyo’ İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sağlık Dairesi’nin “Mobil Banyo Projesi”yle, İETT otobüsü evsizler için kişisel bakım merkezine dönüştürüldü.
16.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş'tan Evde Bakıma Destek Uygulaması ile ilgili açıklama
Bakan Göktaş'tan Evde Bakıma Destek Uygulaması ile ilgili açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Evlerinde bakılan tam bağımlı engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitelerinin artırılması ve ailelerinin desteklenerek güçlendirilmesi amacıyla geçtiğimiz yıl Adana, Ankara ve İzmir’de başlattığımız Evde Bakıma Destek Pilot Uygulaması kapsamında toplam 3 bin 407 vatandaşımıza hizmet verdik" dedi.
14.04.2024 Ekonomi
Türk Yıldızları Hürjet’i kullanacak
Türk Yıldızları Hürjet’i kullanacak Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi olan Türk Yıldızları’nın 4 adet NF-5 uçağı, son 12 yılda çeşitli nedenlerle düştü.
14.04.2024 Gündem
Cem Bölükbaşı, Le Mans Avrupa Şampiyonası için geri sayımda!
Cem Bölükbaşı, Le Mans Avrupa Şampiyonası için geri sayımda! Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda Cem Bölükbaşı, ilk yarışına çıkmaya hazırlanıyor. Toplamda 5 ülkede düzenlenecek Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nın bir sonraki etabı, 5 Mayıs tarihinde Fransa’daki Le Castellet pistinde yapılacak.
13.04.2024 Motor Sporlari
Çeşme Belediye Başkanı Denizli: Babamın kızı olarak anılmak  beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağım
Çeşme Belediye Başkanı Denizli: Babamın kızı olarak anılmak beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağım İzmir'in Çeşme ilçesinin ilk kadın belediye başkanı ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı Lâl Denizli, "Babamın kızı olarak anılmak öncelikle siyaseten beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağı çünkü Türkiye'ye çok güzel bir isim bıraktı. Babam futbol konusunda gerçekten öncü isimlerden biri olmayı başardı. Kendi alanında bu kadar gurur verici işler başarmış bir babanın kızı olarak ben de kendi alanımda aynı gururu aileme yaşatmak için çabalıyorum" dedi.
9.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Akıllı yollar geliyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Akıllı yollar geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, doğu-batı, kuzey-güney demeden Türkiye’yi baştan başa yüksek standartlı yol ağıyla kuşattıklarını belirterek, bölünmüş yol ve otoyol yapımına büyük önem verdiklerini söyledi.
9.04.2024 Ekonomi
Formula 1 Japonya Grand Prix'sinde zafer Max Verstappen'in!
Formula 1 Japonya Grand Prix'sinde zafer Max Verstappen'in! Formula 1'de Japonya Grand Prix'sini Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.
7.04.2024 Motor Sporları
En dijital bavul ticareti
En dijital bavul ticareti Bavullardaki boş yerlere kargo yerleştiren yerli startup Pabbler 20 bin yolcuyu kurye yaptı. Kurucusu Ceren Süngü 1.2 milyon yolcuya ulaşarak yıllık 100 milyon dolar ciro hedefi olduğunu söylüyor.
5.04.2024 Milliyet Executive
Oğuz Çetin: 81 ilde futbol okulları kurulması hedefleniyor!
Oğuz Çetin: 81 ilde futbol okulları kurulması hedefleniyor! TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde konuştu.
5.04.2024 Futbol
THY rekora uçtu
THY rekora uçtu 2023’te gelirde 20.9 milyar dolar, kârda 2.9 milyar dolar, yolcuda 83.4 milyon kişi ile rekorlar dolu yılı geride bırakan THY, ‘güçlü büyümeye devam’ mesajı verdi.
5.04.2024 Ekonomi
Osman Zeki Korkmaz'dan hakem tepkisi: Net penaltı verilmedi
Osman Zeki Korkmaz'dan hakem tepkisi: Net penaltı verilmedi İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, kendileri adına maçın 44. dakikada bittiğini söyleyerek, “Pilot kameradan net görülen penaltı verilmedi ve devamında gol yedik” diye konuştu.
2.04.2024 İstanbulspor
Ege Rallisi'ne Fatma Turgut damgası!
Ege Rallisi'ne Fatma Turgut damgası! Model grubundan ayrıldıktan sonra müzik kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut, direksiyon başında hünerlerini gösterdi. Otomobil sporlarına merakıyla bilinen şarkıcı, 33. Marmaris Ege Rallisi’nde öncü araçla tüm etapları geçti.
2.04.2024 Cadde
Bakan Göktaş evlilik fonuna yapılan başvuru sayısını açıkladı
Bakan Göktaş evlilik fonuna yapılan başvuru sayısını açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, “Değerlendirmesi yapılan ve olumlu sonuçlanan çiftleri bu hafta evlilik öncesi eğitimlere aldık” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Formula 1'de Carlos Sainz rüzgarı! Hastaneden geldi, herkesi geçti
Formula 1'de Carlos Sainz rüzgarı! Hastaneden geldi, herkesi geçti Verstappen’in yarış dışı kaldığı sürprizlerle dolu Avustralya Grand Prix’sini Ferrari’den Carlos Sainz kazandı. İspanyol pilot apandisit ameliyatının ardından çıktığı pistte rüzgar gibi esti.
25.03.2024 Motor Sporları
Formula 1 Avustralya Grand Prix'sinde zafer Carlos Sainz'ın! Verstappen yarış dışı kaldı
Formula 1 Avustralya Grand Prix'sinde zafer Carlos Sainz'ın! Verstappen yarış dışı kaldı Formula 1'de sezonun 3. yarışı olan Avustralya Grand Prix'sinin heyecanı yaşamndı. Ferrari'den Carlos Sainz zafere ulaşırken, Max Verstappen yarış dışında kaldı. İşte detaylar...
24.03.2024 Motor Sporları
SOLOTÜRK hayranları ile buluştu: Mühimmatlarımızı Türk savunma sanayimiz üretiyor
SOLOTÜRK hayranları ile buluştu: Mühimmatlarımızı Türk savunma sanayimiz üretiyor Türk Hava Kuvvetleri gösteri timi SOLOTÜRK, İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi'nde imza günü düzenledi. SOLOTÜRK Pilotları Binbaşı Murat Bakıcı ve Binbaşı Yasin Dikkule gençlere SOLOTÜRK ile ilgili bilgi verdi, tecrübelerini aktardı. Binbaşı Bakıcı, "Bizlere çok soru geliyor, F-16 olmasaydı hangi uçakla gösteri yapmak isterdiniz diye? 'Yerli ve milli' uçağımızla yapmak isterdik. İnşallah, KAAN'ın pilotları da aranızdan çıkacak" dedi.
23.03.2024 Gündem
Down sendromlu bireye istihdam
Down sendromlu bireye istihdam İş Gıda’nın Türkiye Down Sendromu Derneği iş birliği ile 2022 sonunda KFC ile başlattığı Bi’ İşim Var projesi büyüyor.
22.03.2024 Ekonomi
Dünyanın sonu geldi
Dünyanın sonu geldi Uğur Cinel’in ilk kişisel sergisi “Bildiğimiz Dünyanın Sonu”, izleyiciyi zeytin ağaçlarının dilinden anlatılan bir gelecek tasvirine götürüyor.
21.03.2024 Kültür Sanat
Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'dan Filistin paylaşımı!
Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'dan Filistin paylaşımı! Formula 1 efsaneleri arasında yer alan İngiliz pilot Sir Lewis Hamilton Filistin ile ilgili paylaşımda bulundu.
20.03.2024 Motor Sporlari

Benzer Haber Etiketleri

Pilot ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.