BİM aktüel kataloğunda yer alan ürünler satışta! 28-29 Temmuz BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var?
BİM aktüel kataloğunda yer alan ürünler satışta! 28-29 Temmuz BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var? BİM aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünler bugün ve yarın mağazalarda satışa sunuluyor. Normalde Salı ve Cuma günleri satışa çıkarılan ürünler bu hafta Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle Salı ve Çarşamba günü satışa sunulacak. Bugün satışa çıkacak ürünler arasında 32'li Tuvalet Kağıdı, Buzdolabı Poşeti, Kurban Poşeti, Temizlik ve kağıt ürünler yer alırken yarın satışa çıkarılacak ürünler listesinde daha fazla ürün seçeneği yer alıyor. İşte mağazalarda bugün ve yarın satışa sunulacak olan indirimli ürünler listesi...
28.07.2020 Gündem
Pirinç yaşlanmayı önlüyor
Pirinç yaşlanmayı önlüyor İnsan hayatına büyük yararları olduğunu bilinen pirinç, hızlı ve anlık enerji sağlaması, bağırsak hareketlerini düzenlemesi ve iyileştirmesi, kan şekeri seviyelerini dengelemesinin yanı sıra yaşlanma sürecini de yavaşlatıyor.
Kırmızı et kadar besin değerleri var! Et yemiş kadar yapan o gıdalar
Kırmızı et kadar besin değerleri var! Et yemiş kadar yapan o gıdalar Protein açısından en zengin besinler arasında yer alan kırmızı et tüketemeyenlerin ete alternatif olarak tüketebileceği protein deposu yerine geçen besinler var. Et yemiş kadar vücudu proteine doyuran bu besinler ulaşılması kolay, hemen hemen herkesin evinde bulunan yiyecekler.
15.02.2024 Sağlık
Tarım üretici enflasyonu aylık bazda geriledi
Tarım üretici enflasyonu aylık bazda geriledi Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin tarım ürünleri üreticileri enflasyonuna işaret eden tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) verilerini açıkladı.
16.11.2023 Ekonomi
2 Kasım 2023 A101 AKTÜEL KATALOG 🛒 Bugün aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa çıktı? Elektrikli Motorlu Bisiklet, Valiz Çeşitleri, Baby Turco Bebek Bezi Çeşitleri
2 Kasım 2023 A101 AKTÜEL KATALOG 🛒 Bugün aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa çıktı? Elektrikli Motorlu Bisiklet, Valiz Çeşitleri, Baby Turco Bebek Bezi Çeşitleri A101 2 Kasım aktüel kataloğu bugün mağazalarda satışa çıktı. Her hafta Perşembe günleri Aldın Aldın kataloğu aracılığı ile mağazalarda satışa sunulan ürünler arasında bu haftanın en dikkat çeken ürünlerinden bazıları TV, Klavye-Mouse Set, Valiz çeşitleri olarak öne çıkıyor. İşte A101 2 Kasım Aldın Aldın aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünler...
2.11.2023 Bilgi Rehberi
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Geleceğin sofrası sizi şaşırtacak
Geleceğin sofrası sizi şaşırtacak Ömrün uzadığını ancak yanlış beslenme nedeniyle insanlığın hastalıklarla boğuşmaya devam ettiğini belirten Endokrinoloji Uzmanı ve Gastronomi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ceyhun Dizdarer geleceğin sağlıklı yemeklerinin patates yerine muz ve deniz algleri olacağını belirtti.
10.06.2023 Ege
Tarım Kredi marketlerindeki sabit fiyat uygulaması uzatıldı
Tarım Kredi marketlerindeki sabit fiyat uygulaması uzatıldı Tarım Kredi marketlerindeki, 900 gıda ve temizlik ürününde sabit fiyat uygulaması 1 ay daha uzatıldı.
18.04.2023 Haberler
Tarım Kredi marketlerindeki sabit fiyat uygulaması uzatıldı
Tarım Kredi marketlerindeki sabit fiyat uygulaması uzatıldı Tarım Kredi marketlerindeki, 900 gıda ve temizlik ürününde sabit fiyat uygulaması 1 ay daha uzatıldı.
18.04.2023 Ekonomi
Tarım Kredi 900 üründe fiyatları sabitledi
Tarım Kredi 900 üründe fiyatları sabitledi Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde ramazan ayı boyunca temel gıda ve temizlik ürünlerinde fiyatlar sabitlendi.
24.03.2023 Ekonomi
Birleştiren sofralar
Birleştiren sofralar Tarih boyunca göç edenler lezzetlerini de yanlarında getiriyor. Farklılıkları zenginliğe çeviren göçmen sofraları cazibesini her zaman koruyor.
9.01.2023 Pazar
Yıllık enflasyon yüzde 84.3’e indi
Yıllık enflasyon yüzde 84.3’e indi Kasım ayı tüketici fiyat endeksi (TÜFE) aylık bazda yüzde 2,88 artarken, yıllık enflasyon yüzde 84,39’a düştü.
6.12.2022 Ekonomi
Kasım ayında fiyatı en fazla artan ürün tereyağı oldu
Kasım ayında fiyatı en fazla artan ürün tereyağı oldu Kasım ayında fiyatı en çok artan ürün yüzde 17,58 artışla tereyağı oldu. En çok ucuzlayan ürün ise yüzde 5,5'lik gerilemeyle çocuk giyim ürünlerinde oluştu.
5.12.2022 Ekonomi
Hayalin heykel olsun ister misin?
Hayalin heykel olsun ister misin? Çizimlerinizi, çalışmalarınızı veya resimlerinizi bir heykele dönüştürmek size imkansız mı geliyor? Günümüzün ileri teknolojilerini etkin bir şekilde kullanan usta sanatkarlar sayesinde artık hayallerinizi yaşamınızın bir parçası haline gelecek heykellere dönüştürebilmeniz mümkün. Günümüzde heykel üretimi ağırlıklı olarak şehir planlamasında, mağazalarda, alışveriş merkezlerinde, otellerde, restoranlarda, ev ve ofis dekorasyonlarında tercih edilmenin yanı sıra herhangi bir konuda önemli bir yere sahip olan kişiler de heykelleri yapılarak ölümsüzleştirilebiliyor. Sevdiğiniz kişilerin veya karakterlerin heykelini yaptırmak, salonunuzu heykel, biblo veya bir duvar heykeliyle süslemek, krom kaplama çalışmalarla üst seviye mimari dekorasyonların en ilgi çekici öğelerini ortaya çıkarmak artık çok zor değil.
9.11.2022 Kültür Sanat
Ciğerin Yanına Ne Gider? Ciğerin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri
Ciğerin Yanına Ne Gider? Ciğerin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri Ciğer, besin değeri yüksek olduğu için sıkça tercih edilen bir yemektir. Farklı şekillerde yapılabilen ciğerin yanına uygun olan yemekler de merak edilen bir konudur. Ciğer ile beraber tarhana çorbası, pirinç pilavı, patates cips, sumaklı soğan salatası ve patates püresi güzel gider. Ciğerin yanına ne gider ve hangi yemekler ve içecekler ile uyumlu olur? İşte, merak edilenler.
5.10.2022 Yemek
Tavuk Sotenin Yanına Ne Gider? Tavuk Sotenin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri
Tavuk Sotenin Yanına Ne Gider? Tavuk Sotenin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri Akşam yemekleri için en güzel ana menüler arasında tavuk sote gelir. Özellikle farklı malzemelerin karışımı ile Harika bir lezzet ortaya çıkar. Tavuk sotenin yanında ise yeşil mercimek çorbası ya da yoğurt çorbası gibi daha pek çok çeşit kullanmak mümkün. Tavuk sotenin yanına ne gider? Tavuk sotenin yanına yemek ve içecek tavsiyeleri hakkında merak edilenler.
5.10.2022 Yemek
Temmuz'da en fazla ilaç fiyatları arttı
Temmuz'da en fazla ilaç fiyatları arttı Temmuz ayında fiyatı en fazla artan ürün yüzde 18,66 ile ilaçlar olurken, en çok yüzde 8,18 ile kişisel ulaştırma araçlarının yakıt ve yağları ucuzladı.
3.08.2022 Ekonomi
Öfke ile baş etmenizi sağlayan besinler
Öfke ile baş etmenizi sağlayan besinler Öfke günlük hayatımızda tehdit veya tehlike karşısında, bazen de tehlike olarak algıladığımız bir durum karşısında otomatik olarak yaşadığımız duygusal bir tepkidir. Öfke yaşayan kişi endişe, kaygı, sinirlilik, gerginlik, stres, korku gibi duygular yaşar ve bunu yaşamasına neden olan durum dışında başka bir şey düşünemez. İşte tam da bu noktada bazı besinlerin öfke patlamalarını azaltmaya yardımcı özelliklerinin olduğunu söylemek mümkündür. Beslenme programınızda bu besinlere daha çok yer verirseniz olumlu etkilerini kendi gözlerinizle görür ve vücudunuzda hissedersiniz. Diyetisyen Burak Çetiner konu hakkında bilgiler verdi.
‘Veganlığın temeli: Hayvanların acısı’
‘Veganlığın temeli: Hayvanların acısı’ Türkiye’de de her geçen gün daha geniş kitlelerce benimsenen veganizmle ilgili Vegan Derneği Kurucu Başkanı Ebru Arıman ‘Hayvanlar, beslenme alışkanlıklarımız yüzünden ölçülemez derecede acı çekiyor. Veganlığın temelinde her şeyden önce bu etik tutum yatıyor’ diyor.
2.05.2022 Gündem
KDV indirimi hangi ürünlerde var? KDV indirimi nedir, ne zaman başlıyor?
KDV indirimi hangi ürünlerde var? KDV indirimi nedir, ne zaman başlıyor? KDV indirimi uygulanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temel gıda ürünlerinde KDV'nin yüzde 1'e indirildiğini açıklamasının ardından hangi ürünlerde KDV indirimi var araştırılıyor. İşte KDV indiriminin geçerli olduğu ürünler ve indirimin uygulanma tarihi.
18.02.2022 Gündem
Son dakika: Erdoğan alınan kararları duyurdu! Elektrik faturalarına yeni düzenleme
Son dakika: Erdoğan alınan kararları duyurdu! Elektrik faturalarına yeni düzenleme Gelen son dakika haberine göre; Beştepe'de yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında, "Bakanlıklarımız, KDV indiriminin fiyatlara yansıtılıp yansıtılmadığını takip edecek, aksi davranış sergileyen firmalara gerekli yaptırımı uygulayacaklardır" sözlerine yer verdi. Elektrik faturalarında yeni düzenlemeyi duyuran Erdoğan, "Düşük ve yüksek tarifelerdeki kullanım oranları yeniden değerlendirilecek" bilgisini paylaştı. Öte yandan Erdoğan, Elektrik ve doğal gazda yeni destekleri duyurdu. Erdoğan "Sivil toplum kuruluşlarının elektrik aboneliği, ticarethane statüsünden konut statüsüne dönüştürülecektir." açıklamasını yaptı. Erdoğan'ın açıklamalarında öğrenciler ve çiftçiler için de müjdeler vardı.
16.02.2022 Siyaset
Bakliyat Nedir, Faydaları Nelerdir? Bakliyat Çeşitleri Nelerdir?
Bakliyat Nedir, Faydaları Nelerdir? Bakliyat Çeşitleri Nelerdir? Sağlıklı olmanın ön koşullarından biri de ne yediğine dikkat etmek olmaktadır. Bazı besin maddeleri vücut için hayati öneme sahip olmaktadır. Bu besinlerin başında da bakliyatlar gelmektedir. Temel besinlerden olan bakliyatlar bir protein ve karbonhidrat deposu olarak belirtilmektedir. Peki, bakliyat nedir, faydaları nelerdir? Bakliyat çeşitleri nelerdir? İşte, bakliyatlar hakkında tüm detayları derledik.
6.02.2022 Yemek
BİM'den indirim açıklaması!
BİM'den indirim açıklaması! Döviz kurlarında yaşanan sert düşüş sonrası marketlere yapılan indirim çağrıları yanıt buldu. Dev marketlerden indirim haberleri art arda gelmeye başladı. BİM bazı ürünlerinde yüzde 8 ila 40 arasında indirime gidildiğini duyurdu. işte detaylar...
28.12.2021 Ekonomi
Çiftçiye gübre desteği! İndirim yapıldı
Çiftçiye gübre desteği! İndirim yapıldı Türk lirasının döviz karşısında değer kazanmasıyla birlikte indirim haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Gübredeki artışa karşı Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri kimyevi gübrede ton başına 1100 lira indirim yaptı.
28.12.2021 Ekonomi
Marketlerde indirim rafa yansıyor
Marketlerde indirim rafa yansıyor Döviz kurlarında yaşanan sert düşüş sonrası marketlere yapılan indirim çağrıları yanıt buldu. Dev marketlerden indirim haberleri art arda gelmeye başladı.
28.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri