Pis Yedili

Pis Yedili

Son dakika pis yedili haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pis yedili gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pis yedili haber sayfamızda...

Pis Yedili

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 252 pis yedili haberi bulunmuştur.
Annelik heyecanı yaşayan Eda Ece'den ilk paylaşım! 'Canım kızım aniden doğdu'
Annelik heyecanı yaşayan Eda Ece'den ilk paylaşım! 'Canım kızım aniden doğdu' 2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik haberiyle gündeme gelen Eda Ece, dün kızını kucağına almanın heyecanını yaşadı. Ünlü isim, doğumdan sonra ilk paylaşımını yaptı.
6.04.2024 Cadde
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in mutlu günü! Kızlarına kavuştular
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in mutlu günü! Kızlarına kavuştular 2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik haberiyle gündeme gelen Eda Ece, doğum yaptı. Kızının adını yeni nesil isimlerden koymak istemediğini belirten oyuncu ve Bilgehan Tuncer'in isim seçimi dikkat çekti.
5.04.2024 Cadde
Bertan Asllani ile ayrıldılar mı? Hazal Şenel'den beklenmedik hamle!
Bertan Asllani ile ayrıldılar mı? Hazal Şenel'den beklenmedik hamle! Birlikte rol aldıkları 'Pis Yedili' dizisinin setinde aşk yaşamaya başlayan Hazal Şenel ve Bertan Asllani hakkında ortaya atılan bir iddia gündem oldu. Hazal Şenel'in beklenmedik hamlesi ise sevenlerinin akıllarına "Ayrıldılar mı?" sorusunu getirdi.
21.03.2024 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu ile Sayna Soleimanpour aşk mı yaşıyor? İddiaları güçlendiren paylaşımlar!
Uraz Kaygılaroğlu ile Sayna Soleimanpour aşk mı yaşıyor? İddiaları güçlendiren paylaşımlar! Şimdilerde 'Sakla Beni' adlı yapımla ekranlara gelen ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İkiliden bu söylentileri güçlendiren paylaşımlar geldi.
13.01.2024 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yeniden mi? Melis İşiten açıkladı
Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yeniden mi? Melis İşiten açıkladı Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten, önceki gün kızı Ada'yla birlikte galada görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Melis İşiten, sürekli haklarında çıkan tekrar barıştıklarına dair iddialara yanıt verdi.
6.10.2023 Cadde
Ecem Karavus: Ailemden 50 gündür psikolojik ve ekonomik şiddet görüyorum
Ecem Karavus: Ailemden 50 gündür psikolojik ve ekonomik şiddet görüyorum Yıllar önce rol aldığı Pis Yedili dizisiyle tanınan genç oyuncu Ecem Karavus, bir video çekerek ailesinden psikolojik şiddet gördüğünü itiraf etti. "Aile içi psikolojik ve ekonomik şiddetin çok kötü bir örneğini yaşıyorum. 50 gündür kişisel eşyalarıma ve engelli kedilerime ulaşamıyorum" diyen oyuncuya, ünlü isimlerden destek yorumları yağdı.
10.09.2023 Magazin
Ecem Karavus: Ailemden 50 gündür psikolojik ve ekonomik şiddet görüyorum
Ecem Karavus: Ailemden 50 gündür psikolojik ve ekonomik şiddet görüyorum Yıllar önce rol aldığı Pis Yedili dizisiyle tanınan genç oyuncu Ecem Karavus, bir video çekerek ailesinden psikolojik şiddet gördüğünü itiraf etti. "Aile içi psikolojik ve ekonomik şiddetin çok kötü bir örneğini yaşıyorum. 50 gündür kişisel eşyalarıma ve engelli kedilerime ulaşamıyorum" diyen oyuncuya, ünlü isimlerden destek yorumları yağdı.
10.09.2023 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu, Odakule’de sokak müzisyeniyle düet yaptı!
Uraz Kaygılaroğlu, Odakule’de sokak müzisyeniyle düet yaptı! Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu İstanbul Odakule’de sokak şarkıcısıyla düet yaptı. Tarkan’ın ‘Vazgeçemem’ şarkısını söyleyen ikilinin sosyal medyada yayınlanan görüntüleri beğeni topladı.
22.08.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu, Odakule’de sokak müzisyeniyle düet yaptı!
Uraz Kaygılaroğlu, Odakule’de sokak müzisyeniyle düet yaptı! Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu İstanbul Odakule’de sokak şarkıcısıyla düet yaptı. Tarkan’ın ‘Vazgeçemem’ şarkısını söyleyen ikilinin sosyal medyada yayınlanan görüntüleri beğeni topladı.
23.08.2023 Cadde
Eski eşler Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten yan yana
Eski eşler Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten yan yana Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 2014 yılında evlenip, 2019 yılında boşandığı eski eşi Melis İşiten ve kızları Ada ile birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınladı.
21.05.2023 Cadde
Fuat Oktay: Masada hangi pazarlıkların döndüğünü milletimiz iyi biliyor
Fuat Oktay: Masada hangi pazarlıkların döndüğünü milletimiz iyi biliyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Yahu Bay bay Kemal, kumar masasından devşirme Halil İbrahim sofrası olur mu? O sofra örtüsünün altında kumar masası olduğunu ve masada hangi pazarlıkların döndüğünü milletimiz gayet iyi biliyor. Halil İbrahim sofrası ihlas sofrasıdır. Halil İbrahim sofrasında takiye olur mu?" dedi.
16.04.2023 Gündem
Kızıyla fotoğrafına yorum yağdı! Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçisine cevap
Kızıyla fotoğrafına yorum yağdı! Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçisine cevap 'Pis Yedili' adlı gençlik dizisinde canlandırdığı 'Canburger' rolüyle tanınan, son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri'de rol alan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 6 yaşındaki kızı Ada ile çektiği bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafına yorum yağan ünlü isim, bir takipçisine verdiği cevapla dikkat çekti.
15.04.2023 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu: Nice yaşlara anacığım
Uraz Kaygılaroğlu: Nice yaşlara anacığım 'Pis Yedili' adlı gençlik dizisinde canlandırdığı 'Canburger' rolüyle tanınan, son olarak final yapan 'Üç Kuruş' dizisinde rol alan Uraz Kaygılaroğlu, annesi Gamze Yüceer'in fotoğrafını paylaştı, doğum gününü kutladı.
10.04.2023 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu kızıyla birlikte eski eşine poz verdi
Uraz Kaygılaroğlu kızıyla birlikte eski eşine poz verdi Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten'in çektiği kızı Ada ile bu karesini "En güzel fotoğraflarımızı Melis İşiten çeker" notuyla paylaştı.
19.10.2022 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu siyah ojeleriyle gündeme geldi
Uraz Kaygılaroğlu siyah ojeleriyle gündeme geldi Kendine has tarzı ve sosyal medya paylaşımları her daim gündemde olan Uraz Kaygılaroğlu, bu sefer de ojeli elleriyle çektiği fotoğrafını yayınladı. Kaygılaroğlu, daha önce Cem Yılmaz ve Kaan Yıldırım ile çıktığı Bodrum tatilinde slip mayosuyla görüntülenmiş ve İskoç erkeklerinin giydiği etekle poz vererek çok konuşulmuştu.
13.10.2022 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu slip mayodan sonra İskoç eteği giydi!
Uraz Kaygılaroğlu slip mayodan sonra İskoç eteği giydi! Cem Yılmaz ve Kaan Yıldırım ile çıktığı Bodrum tatilinde slip mayosuyla görüntülendikten sonra sosyal medyada çok konuşulan Uraz Kaygılaroğlu, yeni paylaşımıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu, bu kez İskoç erkeklerinin giydiği etekle poz verdi. Kaygılaroğlu'nun "Kayseri'ye geldik, bir mantı yemeyeceğiz mi?" notuyla paylaştığı pozu gündem oldu.
30.08.2022 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu'ndan yeni paylaşım! 'Artık şu ayrılığı bitirin'
Uraz Kaygılaroğlu'ndan yeni paylaşım! 'Artık şu ayrılığı bitirin' Son olarak Cem Yılmaz ile 'Erşan Kuneri' dizisinde yer alan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten ve kızları Ada ile çekilen fotoğrafını paylaşmasıyla adından söz ettirdi. Takipçilerinden ünlü isme, "Ayrılığı bitirin, bir araya gelin" gibi yorumlar geldi.
13.07.2022 Cadde
Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın kimdir kaç yaşında? Murat Arkın filmleri ve TV programları...
Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın kimdir kaç yaşında? Murat Arkın filmleri ve TV programları... Cüneyt Arkın'ın ölüm haberinin ardından oğlu Murat Arkın'ın hayatı ve kariyeri merak edilmeye başlandı. Çocukluk yıllarında babasının rol aldığı filmlerde çocuk karakter olarak oyunculukla tanışan Murat Arkın ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Marmara Enformatik bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans için gittiği Londra'da bir şirket kurdu ve burada yaşamaya başladı. İşte Murat Murat Arkın hayatı ve kariyeri...
28.06.2022 Cadde
Kadir Doğulu kimdir, kaç yaşında? Kadir Doğulu kardeşleri ve eşi kim? İşte dizileri ve biyografisi
Kadir Doğulu kimdir, kaç yaşında? Kadir Doğulu kardeşleri ve eşi kim? İşte dizileri ve biyografisi Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen Afara programı bu hafta Kadir Doğulu'yu da ağırlayacak. İzleyenler ise Kadir Doğulu hakkında bilgi almak için arayışa geçecek. İlk olarak Kadir Doğulu kimdir, kaç yaşında? soruları ilgi görürken, Kadir Doğulu kardeşleri ve eşi kim soruları da merak konusu oldu. İşte başarılı oyunculuğuyla hafızlara kazınan Kadir Doğulu'nun biyografisi haberimizde...
27.05.2022 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu anne ve babasının fotoğrafını paylaştı
Uraz Kaygılaroğlu anne ve babasının fotoğrafını paylaştı Uraz Kaygılaroğlu, annesi Gamze Yücer ve babası Mehmet Ali Kaygılaroğlu'nun nostaljik bir fotoğrafını Instagram'dan yayınladı. Oyuncunun paylaşımına, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
23.03.2022 Cadde
Eylül Su Sapan'ın yeni sevgilisini ilk Dilara Aksüyek gördü!
Eylül Su Sapan'ın yeni sevgilisini ilk Dilara Aksüyek gördü! Son olarak final yapan 'Kanunsuz Topraklar' dizisinde 'Behice' karakterine hayat veren Eylül Su Sapan, önceki akşam kendisi gibi oyuncu olan arkadaşı Dilara Aksüyek ile Cihangir'de bir mekanda objektiflere yansıdı. Arkadaşlarıyla vakit geçiren Sapan'ın heyecanlı tavırları dikkat çekerken, yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi.
1.03.2022 Cadde
Üç Kuruş dizisinin Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Üç Kuruş dizisinin Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizisinde Kartal karakterine hayat veriyor. Dizinin başrolünde yer alan oyuncu, Sefirin Kızı dizisinde Gediz rolü ile büyük beğeni toplamıştı. Uraz Kaygılaroğlu, 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Peki, Üç Kuruş Kartal kim?
21.02.2022 Cadde
Eda Ece aslen nereli kimdir? Maske Kimsin Sen? jürisi Eda Ece film ve dizileri...
Eda Ece aslen nereli kimdir? Maske Kimsin Sen? jürisi Eda Ece film ve dizileri... Eda Ece kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece Fox TV ekranında yeni başlayan Maske Kimsin Sen? programında jüri üyeliği yapıyor. Peki Eda Ece kimdir?
8.01.2022 Cadde
Barış Arduç kimdir, nereli? Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin Alparslan'ı Barış Arduç kaç yaşında, eşi kim?
Barış Arduç kimdir, nereli? Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin Alparslan'ı Barış Arduç kaç yaşında, eşi kim? Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Alparslan'ı oynayan başarılı oyuncu Barış Arduç, İsviçre'de doğdu ve iki de erkek kardeşi bulunuyor. Kendisi gibi oyucu Gupse Özay ile 2020 yılında dünyaevine girdi. İşte, Barış Arduç'un biyografisi...
8.11.2021 Cadde
Kalp Yarası dizisi Ayşe kimdir? Yağmur Tanrısevsin nereli, kaç yaşında? İşte, dizileri...
Kalp Yarası dizisi Ayşe kimdir? Yağmur Tanrısevsin nereli, kaç yaşında? İşte, dizileri... Yağmur Tanrısevsin, Kalp Yarası dizisinde Ayşe Yılmaz rolü ile ekrana geliyor. İki Yalancı dizisindeki performansı sonrası yeniden başrol olarak sevenleri ile buluşuyor. Yağmur Tanrısevsin aslen nereli, boyu ve kilosu kaç?
28.06.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Pis Yedili ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.